22827
-
#22507 Csáó!
Utcán találtunk egy Warhammer Age of reckoninget, bontatlan 60 napos gamecardal.
Gondoltam mivel nem igen érhet már fillért sem, ezért inkább feldobom és kipróbálom. Kérdés: Maga a kliens netről is rántható, ugye? Csak mert van itt nekem 2 lemez, de gondolom patch/kieg meg mindennel együtt már úgyis vagy 6x akkora lesz a játék.
Vagy ha valakit érdekel, akkor bontatlan csomagolásban a 60 napos kártya eladó
-
sanyiiiii #22506 link -
Pacho #22505 Az alapdobozhoz asszem jár 30 nap is, szóval ha még nem játszottál soha vele (és más sem) akkor 30 nap.
A triálhoz nem kell megvenni semmit, azt lvl 11-ig lehet játszani tier 1-ben. -
Sanahan123 #22504 Sziasztok, az a kérdésem lenne hogy megvettem még régebben a játékot, de nem töltöttem fel az accot. Mennyire van lekorlátozva a játék? úgy értem hogy az ingyenes játékba mi tartozik bele?(ha van olyan)Ha nincs akkor mit kell tennem hogy tudjak játszani normálisan? -
#22503 Ha esetleg érdekel valakit egy a játék logojával nyomtatott baseball sapka, írjon itt az SG-n egy PÜ-t. -
#22502 hi valaki játszik a karak nornon az lécci irjon privit nekem :) -
gosumofo #22501 és a hype arc aki megjelenés előtt adta az interjúkat bedrogozva túlpörögve most milyen projektnél tevékenykedik? hiányzik a hangja :D -
Pacho #22500 Annyira nem foglalkozik már vele senki, hogy egyszerűen elfelejtették átteni f2p-re -
gosumofo #22499 :D
mégis miért nem f2p még? -
Boncmester #22498 Tudtommal csak 1 szerver van... -
foxtab #22497 sziasztok vannak most magyarok valamelyik szerveren?
Orderre nyitottam 1 warrior priest esetleg ha lenne kedvetek játszani. -
Boncmester #22496 1500 napidíjat kért a szolgálataiért, bár a bohócröhögés simán megérte szerintem :D -
sanyiiiii #22495 Szerencsére? Pedig olyan jót röhögtem szegényen :(
@GreatWipeSogron: o.O kirugtátok? milyen dramarol maradtam le mesélj? Nekem meg még csak el sem mesélte... Biztos pénzt akart az infoért :D -
Pacho #22494 Ó vagy várjunk csak...lehet hogy ott van a neved Belgara videójában? Megölt 300-szor? Núúúb vagy-e? -
Pacho #22493 Itt most vagy meghalt valaki orvr-ben, vagy valami új dizájner drog van a piacon? -
#22492 15 új üzenet. Azt hittem, h ingyenes lett ez a szar :D -
Boncmester #22491 Csak temp ban egyelőre. De mivel eddig ahányszor csak láttam, mindig felkiáltójelek voltak a neve mellett, ezért nem csodálnám, ha hamarosan perma ban lenne a dologból.
Arra meg mondjuk a nyakamat tenném, hogy holnap reggel jön majd valami új reggel, hogy ő mekkora király, és nem lehet innen kitiltani, mi meg milyen szánalmasak vagyunk, vagy valami hasonló szöveggel. -
Ében #22490 Szerencsére bannolva lett, így nem kell többet látnunk/olvasnunk. -
t0xikus #22489 ez az ember egyszerűen elmebeteg. ilyen fröcsögést rég láttam már.öcsém szánlak... -
Boncmester #22488 Hát öreg, én nem tudom, te ki a fene vagy ingame, de valami komoly gondod lehet...
Olyan dolgokról beszélsz, amiről láthatóan fogalmad sincs, azonban ez melengeti a szívem, hogy már 1 éve abbahagytuk a játékot, és még mindig rólunk szólnak a történetek, és velünk foglalkoznak az emberek :)
Mellesleg emlékeim szerint összesen 1 embert, Acélt rúgtuk ki a guildből, neki meg nem hinném, hogy a barátja lennél, mivel már nem WAR-ozik, szóval a többi dolog valami nagy kamu, de szívesen hallgatom a további legendákat tevékenységünkről, miszerint hogyan nyomorítottuk meg szegény magyar Warhammerezni vágyók életét mi személy szerint :) -
Ében #22487 Amúgy Dokk=Résenlégy és Dobzse, hogy pontosak legyenek a nevek. -
Ében #22486 A Sárkány Lovagrendnek Dobzsééknak annyi köze van, hogy csak pár hónapig ott voltak, miután Azgalon kihalt a guildjük. Dokk még mai napig felnéz a ts-ünkre néha, nem mintha Rád tartozna. Ők kiléptek, mert nem csináltunk nemzetközi alliancet, mert már nem volt értelme, mivel kihalt a játék. Nem túl okos dolog félinfók alapján szitkozódni úgy, hogy nem ismered a másik 20 embert, akik mai napig együtt játszanak és az igazi SL tagjai évek óta. A nevet pedig kár ebbe belevenni, mert azt még 3-4 éve találták ki ős tagok amikor Eltharionra jött a guild és azért sem cseréljük, mert így szeretjük ahogy van és kész. Ha észreveszed Te kezdtél itt ok nélkül karatézni fennkölt stílusban és mi csak elmondtuk, hogy nem fogunk fikázni olyanokat, akiket nem ismerünk (Moth) erre meg elgurult valami, hogy azóta osztod itt a tagokat? Nem baj, ha ez a véleményed, csak nem kellene ilyen stílusban megnyilvánulni, nem a mi nevünk mellett van 2 ! jel. -
Burgernemham #22485 A többi, főleg a "boncmester" névre hallgató féreg, hogy miképp reagál ezekre a meitroateikre: leszarom. Ő volt, ki egekig magasztalta ezt a játékot, és a legnagyobb kúrva, ki először tagadta meg. Már most lefogadom, hogy az swtor esetében ugyanez az állapot lép majd elő. -
Burgernemham #22484 Neked nincs lelkiismereted, nincs helyzetfelismerésed: Te pusztán csak... vagy. Látom, felesleges e vita. Nem értesz, és nem éreztetsz semmit. Ostoba vagy szerencsédre, és nem gonosz! Ezért nem haragszom, nem neheztelek; felejts el mindent amit írottam ez idáig. Ártalmatlan vagy, s nem te kezeled a komposzt turbinát. Elnézésedet kérem (ez persze vicc):, eszem ágában nincs magyar embert sc-ben támadni. Sőt! -
Burgernemham #22483 "Sárkány Lovagrend"! Bmeg, egy óvodásnak több a fantáziája. Ez nem neked szól,te soha nem volnál azon képességek birtokában, hogy céhet alapíts, ellenben a szétbaszásához igen. Nos/de úgy tudom te képviseled csökevényit: Légyrésen, Dobzse, Dokk, stb rühellőidtől (akik persze barátaid):D Az is képletet ölthet: köztük vagyok jómagam is, e felsorolt nevek között, az is lehet, puszta blöff. -
najó #22482 Ez már öreg szánalmas...:D Most nagyon félek eddigis volt mikor hhúúúúúúú 10szer is meghaltam naponta:)
Nemtom kiket kurtunk ki,akikbe ennyire megmaradt valami gyülölet,hogy azok belöled szószóló idiótát csináltak.
Remélem találkozunk scenariokba,majd jelezzél, nyomj /oboat:D -
Burgernemham #22481 Sajnálatodra összeqrták a szervereket. Együbé, vagy hogy fogalmazzak néked, te analfabéta hatszínű féreg?! Boa-boa-oboa. -
Burgernemham #22480 Nem, csak azok barátja akiket kikúrtatok a "rendből" Ébennel együtt jó egy éve:) Te barom!
De nem sok örömöd telik ezentúl a játékban arról gondoskodom! Enyimnemevem big-big guild, te meg fő target! Szóval nagy csapatban vagyok, te meg szopni fogsz barátom! -
najó #22479 Te szimplán elmebeteg vagy ennyi. -
Burgernemham #22478 Te meg "Miska" tehén! : (ki lehet ekkora idióta, hogy anélkül áll
egy "///-ude" reklám esernyője alá, hogy abból valamit is valaha saját profitjára válthatna), ne fenyegess engem e primitív játékod nevetséges státuszában elért (100 ropi, tapsuljukmegegyben) --, mennyit is fizettem érette a most rajtam derülő cégnek?!
Közben kiderítettem, ki vagy, (leginkább "mi"). Miattad, és az, Ében nevű "sorstársad" végett szakadt szét a klánotok. Mindenki rühell akivel csak beszéltem benneteket. Élj csak álomvilágban. Gyűlölnek téged.
Én ki vagyok?! Teljesen mindegy, soha nem játszottunk együtt; mától fogva meg egymás ellen. Ütlek majd ahol látlak! Bennem is van 100. -
Burgernemham #22477 "Si on ferme les yeux, il existe quand-meme un monde en dehors de nous et de nos reves"
Pacho,-Pacho: a jó pácsó! Pác-só, vagy Pác show?...
Egyetemes együgyŰ elemek remek leheveredett elegye.
"boncmester" Hozzám magyarul beszélj! Én nem csak az ínglist baszélem, te hervadt csök! -
Pacho #22476 Hát tudod, vakok közt a félszemű a király Nézd csak a magyarokat a Damnaz Kronban!
-
najó #22475 Kb.3400,de most nem logolok be:)Köpenyfarm volt inkább,már van 2,csak pont a nocrites nincs meg:( -
najó #22474 Nemtom kivagy,de fogd vissza magad!Én vállalom kivagyok a Warba,te nem.Nagyon jó vagy az biztos,mert 80%ba nyersz vagy csak te vagy maga az a agyúristen,aki látja hogy csak 20%ban nyer az order.Amúgy leszarom én mindig nyerek:P:D Helyesiiiiirást meg haddjuk,neked se megy. -
sanyiiiii #22473 Sarcasm detector éppen karbantartás alatt volt ezért nem üzemelt :( -
Boncmester #22472 Így már érthető :)
Az én hozzászólásomba pedig legközelebb pakolok szarkazmus táblát :) -
sanyiiiii #22471 gyrnger-t gyengének szántam :S -
sanyiiiii #22470 Nem értek egyet, szerintem elég gyrnger próbálkozás volt.
@Burger: nem tudom feltűnt-e, de hasznára vagy a csapatodnak scben az javítja az esélyeidet a győzelemre.
PS: ez a destro igy hudejo meg ugy hudejo kb arra emlékeztet amikor az azgalos destrosok hangoztatták hogy a bohemia a legjobb guild... -
Boncmester #22469 Nice trolling attempt... -
Burgernemham #22468 Ja, értem! Akkor nyomod az sc-ket amikor az összes nélkülönözhetetlen destro a váratokat nyomja online, s a frissen T3-ból felkerültek küzdenek RR 60-al a fegyverekért. Ebroksza! :) De ez még úgy sem adná ki az általad
habragyolt értéket. Ebroksza! Ez az ember szégyent hoz a Sárkány Lovagrendre, hisz az máshol is képviselteti magát!