Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iagazából, sztem az nem annyira gáz,h 3tól ad bónuszt. jgy is ki lehet teljesen jól hozni, más szettekkel keverve. de miért kell a csúcsgear-t keverni? miért nem überstatok vannak rajta? ezt nem értem igazából.

Ha valakit érdekel elcserélnék egy eredeti wow accot Warhammeres accra! 😄 Accomon: Bloodscalpon 1 80-as pap ulduar kezdõszetben meg egy 80-as tank dk hc gearben! 😊
na most csehótól egy tipikus nõi hozzászólást láthattunk😄

belátom van egy-két hozzászólásom, ami fáj a mimózalelkûeknek, de ez nem egyenlõ azzal,h "minden egyes hozzáászólás😊
a nõk csinálják ezt😊 néha = mindig/soha

most örülök😊 hisztisek tartsatok össze! 😄

tox engem is szórakoztat ahogy minden egyes hozzászólásoddal egyra nagyobb hülyét csinálsz magadból! keep it up! 😉

jager meg se próbálj rajta gondolkozni még megfájdul a fejed 😞(((

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Én se vágom, hogy miért van ez a hülyeség, hogy csak 3 darabtól ad bonust... Piramisos glyph set meg landes köpeny + ékszer szet mellé egyszerûen pazarlás fölvenni sok kasztnak. Ezzel kéne inkább kezdeniük valamit.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

pl: "nem csak pár unatkozó magyar játékosról van szó, hanem európa szerte többeket is zavar"

amúgymeg bõven tudok mást csinálni warozás helyett, szóval kb nem érdekel mikor van maintenance😄

Ahhaha, állítottam én ilyet? nem. de a délután karbantartás egyértelmûen több ember játék idejébe gázol bele és nem hiszem, hogy nehéz lenne megoldani, hogy az eu-s szervereket eu-s idõ szerint délelõtt maintenanceljék.Gondolom ha a te primetimeodba gázolna bele a dolog akkor mindjárt más lenne a helyzet.Ennyi a lényeg.Hol vérzik ez több sebbõl? mutass rá egyre, mert azt még nem sikerült.

So you are a cross-role-playing-nymphomaniac-semi-literate-BDSM-freak-pervert?

pedig elgondolkoztam a post copy/pastelésén is😄

TDC Geronimo
Már kimásoltam! :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Linkelj már rendesen 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

viszont sovi szettre visszatérve (amit linkeltem pl) , ezt a koncepciót én sosem fogom megérteni,h az elvileg legjobb szettet miért nem olyanra tervezték, hogy érdemes legyen egyben felvenni...

ezek szerint otthonosan mozogsz a pesti aluljárói csõcselék közegében😊 sajnálom én nem😊 amúgymeg ezt a metalitást sose értettem,h vki mond egy több sebbõl vérzõ hülyeséget és után nem szólni kell neki,h hülye vagy baszod, hanem meg kéne simogatni a buksiját, hogy okos vagy, ügyes vagy.

de igazad van. én sem értem,h normális, nem hisztizõ néppel tök jól el lehet beszélgetni, linkeket adni, segíteni egymásnak, míg a hisztigépeknek visszaszólsz és máris ökölbe szorult arccal durcáznak😊

én is befejeztem. bár ha még pörög rajta, szivesen szinten tartom a vérnyomását, mert engem pl szórakoztat😄DD

A probléma nem az, hogy szólsz neki( de te nem is ezt tetted), hanem semmit mondó, indoklás nélküli, provokatív válaszokat adtál, csúnyán eltúlozva és kifigurázva a másik mondandóját.Ez a stílus a pesti aluljárói csõcselékre jellemzõ, itt viszont inkább minden konstruktivitást nélkülözõ trollkodásnak nevezném. A dolog azonban nem lep meg hiszen már tapasztalhattuk a moderátorok ebéli fogyatékosságát illetve részlehajlását.

Részemrõl lezártam a dolgot, értelmetlen ezt tovább fûzni.

spectRa xTra

fyi: http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&thread.id=11203

tényleg. mindenhol lázadás van, összes fórum errõl szól, sorban anyázik mindenhol mindenki😊 my fault:/ ( remélem retardon kívül más szót is tudsz angolul és megérted😊 )

persze😊

ha piciny világod nem lenne ebbe a fórumba zárva, most már rájöttél volna, hogy nem csak pár unatkozó magyar játékosról van szó, hanem európa szerte többeket is zavar. had ismételjem magam: retard.

Császtok!
Az lenne a kérdésem hogy európai vagy amerikai szerveren érdemesebb karit kezdeni? Melyiken vannak többen? Esetleg konkrétan tudnátok valamelyiket ajánlani ahol tényleg sokan vannak?
Azt a snotlingok csinálják fél marék szotyiért, nem?
Ez az egész kamu, én például észrevettem, hogy a karbantartás után fényesebb és tisztább a karakterem páncélja és azért az összeset egyesével lepucolni nem 2 ember munkája.
igy van és kész

anti hero

Azért aki informatikai területen dolgozik az tudja, hogy nem akkora dráma ám, sõt teljesen elfogadott, hogy a szervereken a leállást követelõ nagyobb karbantartásokat éjszaka végzik az adminisztrátorok. Ez egy ilyen állás. Ráadásul itt a karbantartást nem úgy kell érteni, hogy zsírral kenegetik a csapágyakat, hanem valószínûleg automatikus scriptek futnak minimális emberi beavatkozással, egy-két ügyeletessel megoldható. Gyanítom, hogy nem azért vannak a karbantartások általában hétköznap délelõtt az mmo-kban mert az adminisztrátorok csak 8-16-ig hajlandóak dolgozni, hanem mert itt ez tekinthetõ leginkább holt idõnek. Ez egy szolgáltató cég, aki pénzt kér (egyelõre) a szolgáltatásaiért az ügyfelektõl, így azok joggal várják el, hogy az számukra a legmegfelelõbb legyen.
De szerintem ezt meg is fogják oldani, mert csak szervezés kérdése.
Pari
Tartarus/Moth

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

tehát nem az az idióta, aki baromsgáokon hisztizik, hanem az, aki szól neki,h ne legyen már hülye,h ezért sír😊 grat. tényleg én minõsítem magam😄D

délután maintenance az meg nem délutáni. reggeli. csak ugye idõzóna. az meg hogy miért nem lehet külön külön frissíteni eu-us szerókat? csak kérdés, tök ugyanaz a játékszerver fut mindkét helyen? igen. valószínû vmi egyenpeccserrel remote frissítenek? igen... de persze szerencsétlen magyar unatkozó emberkék miatt rakják át hajnalba😊 grat,h mindenki csak a saját pici világában él, és ha vki nem szolgálja ki, akkor ,ár hibás a játék, szemetek a mythicék stb, stb. mondjuk várható volt,h goa megszûnik, akkor kell majd vmi mást keresni, amit lehet szidni😄

De pl csináld azt, hogy közvetlenül a csata elõtt már rádobod a HoT-ot az emberekre, és akkor azonnal elkezd hatni, amint kapnak valamit, vagy ilyesmi...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Szerintem csak jobban jött ki neki a lépés, és neki mindig a full healje beproccolt az embereken, te meg már overhealeltél, ilyesmi... Ha hosszú távon ez marad, akkor kezdj másik kasztot, de szerintem ez csak egyedi eset lehetett, szal emiatt ne ess kétségbe.

Elhiszem hogy egyszerûbb három karaktert így idehányni mint érdemi választ adni, de épp ezt próbálnám, mert ha nem tudom mi ennek a különbségnek az oka akkor elég nehéz l2p..
Normalisabb csapat ellen ilyen T1ben sincs. De T4ben majd meglatod, vagy a tomenytelen aoe-ba halsz bele, vagy focus targetelnek es csak pislogsz. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Még mindig túlontúl healfüggõ a játék.
Nem tudom, hogy tier4ben is így van-e, de ha healelnek végigkaszálok mindenen, ha nem, akkor 5-10 sec alatt fekszem.
Pedig úgy rémlik, hogy volt arról szó már a béta alatt is, hogy kezdenek ezzel valamit, hogy majd tesznek az ellen, hogy ki lehet healelni egy cloth-ost is akár, ha van 1-2 healer, akik csak vele foglalkoznak.. vagy rosszul emlékszem?
Nem is az a baj, hogy ha nem kapok folyamatos healt elõbb-utóbb meghalok, errõl szól a játék, egyszer fent, egyszer lent, de az, hogy szólok sc elején egy runepriestnek, hogy végig csak engem spammeljen és halál közelébe se kerülök, legfeljebb ha meghal a runepriest, az szerintem gáz.
Esetleg T4re/a_jövõben változik ez a dolog? Vagy csak én vagyok a hülye és jó ez így? 😊
18on az aoe hoton kívül nincs sok aoe healje ^^

spectRa xTra

az efféle tartalom nélküli, üres hszeket jobb lenne hanyagolni, mivel ezzel csak magadat minõsíted.

a szerverek délutáni maintenance-e valóban nem szerencsés, de azért ki lehet bírni és az is lehet hogy miután simán lezajlott az átállás, majd megoldják, hogy a német szervereket európai idõhöz igazítva tartsák karban.korai még drámát csinálni belõle.

spectRa xTra

olvasd az elõzõ kommentem.

kemelol
l2p

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Nem értek az RP-hez, de mondjuk AoE heal? Kevesebbszer hal meg? Nem shieldel (a shield talán nem számít bele a healing done-be)? Olyan emberekkel megy, akik mindig sebzõdnek, míg te olyanokkal, akik nem annyira? Ilyesmik.
Azt mondjátok már meg, hogy lehet hogy benn vagyunk scenarioban ketten RP-k, én rank 18, másik 12, gyak. full time nyomom a hotokat, shieldeket, direkt healeket, AP-bõl is csak egyszer fogyok ki, a végén a másik mégis 2,5x annyit gyógyít? Ha csak simán valamivel többet nyomat, hát jól van, ügyesebben optimalizál, de ennyire?
tyûha😊 még egy kis hiszti?😄

mielõtt legközelebb kommentálsz húzd ki a fejed a hátsódból. kösz.

azgalon destro oldalon milyen (magyar) guildekbe lehet jelentkezni? Ahol lehetõleg nem én vagyok az egyetlen (+2-3 ember) aktív tag 😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

nem kell megrémülni ha 9gigát ír. csak full file check

ronihun
megprobáltam trial acc-ot regisztrálni, de a summary-nál ezt dobta ki:
An error occured,we are unable to process your request (code 1103)
mi lehet a gond?

...

FrostBite
Hello!
Valaki járt úgy mint én, hogy a Karak-Nornon lévõ karakterek nem lettek transferelve, csak az Azgalon lévõk ? xD
Mert így akk kb hiába öltem beléjük 1 évet...

Nagyon köszi a gyors és jó helpet már tölti a patch😊
rezes
szerencses<#mf1>

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
A mainem IB volt ami a kezdetektol fogva az egyik legnagyob OP tank.Azonban a WL jatektechinkaja lenyugoz a mai napig annak ellenere hogy a legutolso nerf utan a legszoposabb classok egyike lett.
Kell hozza egy marek nyugtato,sok tomeny es nemi szerencse.Akkor elvezheto...
RR80 mar kozel van onnantol pedig azert hasznalhato

Fonok.Ki az a corporation?

írok is gyorsan supportnak,h kérjenek tõled mindig infót,h mikor legyen maintenance😄

sense*

talán hogy minél kevesebb ember játékidejébe gázoljanak bele? senese. you make none.

_eur-t írtál login név után?