22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Droughert
    Van 1skilled amivel ujra tudsz tolteni.....
  • jander002
    Hm akkor én elég rosszul játszottam, mert ha hátul álltam állandóan vártam, hogy újratölthessem a kelyhet. Aztán az 1-2 gyógyítással ki is ürült és várhattam megint. Gondoltam addig hentelni kéne, de akkor meg magamra kellett elnyomnom a healt... Bár az is igaz, hogy ezt 'csak' T2 közepéig bírtam, talán addig se. Lehet utána megváltozik valami gyökeresen?
  • Thoracotomia
    kérlek a dok az backline healer
  • jander002
    Én nagyon sajnálom a Zealotot, nem vagyok nyakig benne a játékban, néha felét sem értem amiről beszéltek, de azt érzem, hogy hiába próbálom sosem tudok annyit és úgy gyógyítani mint a többi healer.

Goblinnal nem szívesen játszom, a DoK-t pedig azért nem szeretem, mert közelharcos, én inkább távolból lődözném a gyógyítást... szóval destro oldalon nincs igazán lehetőségem olyanra, amit szeretnék.
  • e57
    Ahogy a Rune Priest is bármelyik Destro melee ellen, ugye?

Mégis vannak Rune Priestek.
  • Laroa
    Sokra megy a debuffjaival ha 3 másodpercig él bármelyik order melee dps ellen.
  • Thoracotomia
    hogy mik nem vannak...
  • sanyiiiii
    Pont erről beszélek. Aki erre vágyik az vigyen két dokot.

Zealotnak vannak egész pofás kis debuffjai.Pl aoe corp resist debuff Viszel egy riftbotot aki spiritet debuffol és a bomb sorci már meg sem érzi a resist aura nerfet.
  • Thoracotomia
    hát ha azt, hogy királyul nézz ki, akkor valóban nem feltétlen okoz csalódást
  • Laroa
    Survivabilityt meg healt. amit nagyon jól leírt csehó, hogy a sámán és a dok mindkettőben jobb. dpsben meg pláne
  • sanyiiiii
    Ez azért attól is függ mit vár el töle az ember.
  • spardash
    értem köszi
  • Thoracotomia
    bocsi tegnap már nem voltam utána ;P

zealottal az a probléma, hogy az összes talent ága rosszul van össze rakva. a dps-e nem közelíti meg a másik két healer klassz képességeit. egy shámán vagy egy dok sokkal többet nyújt, nincs elég survivability-ja, és ezen kívül még a healje sem kiemelkedő a rossz talentágak miatt. van egy két mókás dolga de messze nem adja azt amit vár tőle az ember.
  • Pacho
    A "hős" bohémia....3 bw-vel, vagy 4-el, meg 3 vagy shadow warriorral ownol 4 wb+ destrost. Ez még csak nem is igazi orvr setup.
    A dest jön és meghal, jön és meghal. Majd jönnek még 5ször annyian és leverik a bohémiát. Mondjuk innen látszik hogy a Bohémia sem top guild mert ennyi zerglinget egy Crimson, vagy VII, vagy RG simán atomjaira bombáz ugyanennyi emberrel.

Watch:

http://www.youtube.com/watch?v=EIGhZDfAr38&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gNyJcqcZY4c&feature=related

Amúgy mit jelent a "...ha nincs meg az "ideális" csapat létszámuk és összetételük..."

• jander002
    Köszönöm szépen, megnézem hátha bejön!
  • e57
    Nem néztem végig a videót, kb 2/3-nál kikapcsoltam. Én annyit láttam, hogy a hős bohémia sikeresen szétbombázott, egy destro csapatot, akik BO defend alatt valószínűleg kimentek wc-re, csipszért, gyereknek inni adni, stb....

Voltam már elég sokat bohémia ellen. Ha nincs meg az "ideális" csapat létszámuk és összetételük, akkor semmivel sem nehezebb őket leverni, mint akárki mást.

Destronál általában nincs "ideális" csapat összetétel, és főleg összhang (ami talán fontosabb lenne). Miért nincs? Szerintem azért mert a destros játékosok sokszor fontosabbnak tartják az egyéni "kibontakozásukat".
    Érdekes, hogy a WH könyvekben is gyakran ennek tulajdonítják, hogy a káosz még mindig nem nyelte el a világot. Talán egy pszichós ezt a párhuzamot tudná elemezni.
  • Pacho
    Group icons.

http://war.curse.com/downloads/war-addons/details/group-icons.aspx
  • jander002
    Ebben a videóban látható egy addon, a saját csapattagok feje felett lebeg egy class ikon. Meg tudnátok mondani az addon nevét?
  • Laroa
    zealot/rp am/shaman 4est elfelejtheted amíg a dok meg a wp grouphealje nem kap nerfet. Nem lehet velük versenyezni healben, max akkor ha atomnoob játszik vele. Most meg nem tudom mi történt a zealotokkal, de white lionnal még a jobbakat is szétpakolom 3-4 ütésből
  • Pacho
    Na ja. Nem a Bohemia az ász, hanem a destro zerg a noob.

http://www.youtube.com/watch?v=aAkJDjuOK9I

És még shadow warriort is visznek, miközben leverik a destrot.....;)
  • Jockey
    zealot-ra szavazok...:-p
    bar igazabol jo lenn eldontened mit szeretnel, mert a ket karakter teljesen mas jatek..
    zealot konstans figyelem eletbentartasa a csapatodnak+valahogy keruld el, hogy kiszurjanak es 2 msp alatt foldedongoljenek..
    chosen meg bemesza sok koze es lehet tovabb elsz mint a zea de nagyon nem is fogsz bantani senkit..-)
  • spardash
    na jo ujra fogalmazom mert az elözö érthetetlen.

Na szoval miért nem jó a Zealot , unalmas, monotom, vagy nincs elég dps e és teljesen értelmetlen más ra a heal on kivül?

vagy neketek (neked) mi a véleményetek?
  • spardash
    és miért nem unal mas a kari vagy mi részleteznéd?
  • Thoracotomia
    biztosíthatlak, hogy zealottal tuti nem lesz meg.
  • spardash
    Én is szeretnék fel teni egy kérdést ha tatalmas játék élményt szeretnék a játék ban e közul a két kari közul meiket választanátok hogy élvezetes legyen.

Zealot

Chosen
  • Thoracotomia
    elhtraionos emlékeimbe vissza nyúlva a "scrubnubs" kifejezés jut róluk először eszembe. és amennyit azgalon láttam tőlük( bár valóban azért ez nem feltétlen mérvadó) a "pretty average" lenne a megfelelő jelző.
    mondjuk nem meglepő, hogy a faceless zergerek világában sikeresek tudnak lenni, mivel destrós oldalról nem igen van vetélytárs.
  • Pari
    En a bohemiat 4 grpal szoktam latni, felallasuk 1bw grponkent 2 healer(1wp minimum) 1-2kotbs +1-2random...destro oldalon nincs egy guild sem, aki 4 grpot ki tudna allitani, nem hogy idealis setup-al...guildenket 1 max ket jo grpot tudnak kitenni, es amiert a bohemia sikeres lehet az a kommunikacio, mert mig ok TSen kovetik az utasitasokat addig 4 destros premade grp nem tud osszedolgozni.
  • ezustszem
    Azért néha micsoda erős túlzások vannak:) Kisérgettem a Bohemiat gyenge 3 grouppal korzóztak melyben 2 BW volt össz-vissz.(nem nagy guild ritkán vannak fent 15 főnél többen ebből legtöbb 3 BW amit láttam). Nehéz megitélni, hogy az ellen mekkora erőt képviselt,- ezért számokat nem írok de pl Zaris-t többszörös túlerő ellen is simán beverték- megvédték.(kis pacák voltunk a nagy vörös tengerben:) Az álltalunk nagy neveknek tartott guildek sorra hullottak előttük,- és persze egy rossz huzás és már mi is nyomkodhattuk a res gombot. Itt nem számit az instant spell meg a pet healer amikor jól mozogtak nyertek 1 rossz döntés és hullottak ők is. Szerintem marha jól csinálják, amit csinálnak.Voltam már olyan Altdorfban ahol erős premade ellen szenvedtünk (inkább csak álldogáltunk már:), 5 percnél bejött a Bohemia 2 grouppal 3 percnél kiléptek a kapun (S1) és mind három fordulót megnyerték nekünk.
  • MaRee
    Attól függ hogy akarsz játszani, ha túlélésre és a társak védelmezésére mész akkor shield + 1h, ha darálni akarsz és nem 3 ütésből megfeküdni, akkor 2h.
  • corwus1974
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem a tapasztaltabb játékoshoz hogy mi használhatóbb egy Knight of the Blazing Sun-nál.2kezes fegyó sok str vagy shield+1h sok armorral./Magyarúl inkább a tank vagy dps/Ezen felűl milyen mastery ágon érdemes elindúlni?
    Előre is köszi a segítséget!
    Ja és Norn-on szívesen csatlakoznék egy barátságos orderes guildhez.
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg látom keverik az időzónákat ők is.

"We will be bringing all European servers offline tomorrow morning at 4:00 AM EDT/10:00 CET for weekly maintenance. At this time we anticipate that all servers will be back online no later than 12:00 PM EDT/16:00 CET. Please be sure to check the Herald for updates regarding this maintenance. " 12pm EDT az nem 16:00, hanem 18:00 CET. Így még hamarabb is lettek szerverek több, mint 1 órával.
  • spardash
    na vanak szerverek
  • Boncmester
    Amúgy Karak-Nornon ki a Punci nevű DoK, nem tudjátok? :)
  • Boncmester
    A sorci spelljei általában szerintem nem annyira jól láthatóak, mint a BW-i (Pit of Shades-en kívül), plusz a destro oldalon kb minden varázslatot vagy valami lila effekt, vagy zöld trutyi kísér, ezért nem olyan látványos, ha egy sorci osztja a népet, mintha egy BW, amikor minden lángol, és egyértelmű, hogy az kitől származik.
    De a Sorcik ugyanúgy szokták ontani magukból az AoE-t, ezt leginkább akkor lehet megtapasztalni, ha order oldalon vagy. Mostmár alig van különbség a két kaszt között.
  • Laroa
    Amióta bármelyik bombtard guild jónak számít
  • Laroa
    Dráááááááááááma nincsenek szerverek
  • spardash
    haha o vic de most mivan hogy nincsenek
  • TDC Geronimo
    Leálltak örökre
  • spardash
    na mivan mért nincs még szerver
  • 0Fritz0
    Kéremszépen alással mink ilyetet nem állítottunk, alázatos tisztelettel.