Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belátom van egy-két hozzászólásom, ami fáj a mimózalelkûeknek, de ez nem egyenlõ azzal,h "minden egyes hozzáászólás😊
a nõk csinálják ezt😊 néha = mindig/soha
jager meg se próbálj rajta gondolkozni még megfájdul a fejed 😞(((
http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
amúgymeg bõven tudok mást csinálni warozás helyett, szóval kb nem érdekel mikor van maintenance😄
So you are a cross-role-playing-nymphomaniac-semi-literate-BDSM-freak-pervert?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
de igazad van. én sem értem,h normális, nem hisztizõ néppel tök jól el lehet beszélgetni, linkeket adni, segíteni egymásnak, míg a hisztigépeknek visszaszólsz és máris ökölbe szorult arccal durcáznak😊
én is befejeztem. bár ha még pörög rajta, szivesen szinten tartom a vérnyomását, mert engem pl szórakoztat😄DD
Részemrõl lezártam a dolgot, értelmetlen ezt tovább fûzni.
spectRa xTra
Az lenne a kérdésem hogy európai vagy amerikai szerveren érdemesebb karit kezdeni? Melyiken vannak többen? Esetleg konkrétan tudnátok valamelyiket ajánlani ahol tényleg sokan vannak?
anti hero
De szerintem ezt meg is fogják oldani, mert csak szervezés kérdése.
délután maintenance az meg nem délutáni. reggeli. csak ugye idõzóna. az meg hogy miért nem lehet külön külön frissíteni eu-us szerókat? csak kérdés, tök ugyanaz a játékszerver fut mindkét helyen? igen. valószínû vmi egyenpeccserrel remote frissítenek? igen... de persze szerencsétlen magyar unatkozó emberkék miatt rakják át hajnalba😊 grat,h mindenki csak a saját pici világában él, és ha vki nem szolgálja ki, akkor ,ár hibás a játék, szemetek a mythicék stb, stb. mondjuk várható volt,h goa megszûnik, akkor kell majd vmi mást keresni, amit lehet szidni😄
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Nem tudom, hogy tier4ben is így van-e, de ha healelnek végigkaszálok mindenen, ha nem, akkor 5-10 sec alatt fekszem.
Pedig úgy rémlik, hogy volt arról szó már a béta alatt is, hogy kezdenek ezzel valamit, hogy majd tesznek az ellen, hogy ki lehet healelni egy cloth-ost is akár, ha van 1-2 healer, akik csak vele foglalkoznak.. vagy rosszul emlékszem?
Nem is az a baj, hogy ha nem kapok folyamatos healt elõbb-utóbb meghalok, errõl szól a játék, egyszer fent, egyszer lent, de az, hogy szólok sc elején egy runepriestnek, hogy végig csak engem spammeljen és halál közelébe se kerülök, legfeljebb ha meghal a runepriest, az szerintem gáz.
Esetleg T4re/a_jövõben változik ez a dolog? Vagy csak én vagyok a hülye és jó ez így? 😊
spectRa xTra
a szerverek délutáni maintenance-e valóban nem szerencsés, de azért ki lehet bírni és az is lehet hogy miután simán lezajlott az átállás, majd megoldják, hogy a német szervereket európai idõhöz igazítva tartsák karban.korai még drámát csinálni belõle.
spectRa xTra
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
An error occured,we are unable to process your request (code 1103)
mi lehet a gond?
...
Valaki járt úgy mint én, hogy a Karak-Nornon lévõ karakterek nem lettek transferelve, csak az Azgalon lévõk ? xD
Mert így akk kb hiába öltem beléjük 1 évet...
Kell hozza egy marek nyugtato,sok tomeny es nemi szerencse.Akkor elvezheto...
RR80 mar kozel van onnantol pedig azert hasznalhato
Fonok.Ki az a corporation?