22827
-
spectra #19784 Nem véletlenül kaptak regent az offhand-re, anélkül instákban nem igazán tudtak konstans healt tolni.Elég sok whine volt miatta :P -
Laroa #19783 Elég szépen megváltozna a játék, ha wp-től elvennék a könyvet, a doktól meg a kelyhet. Kíváncsi lennék rá erősen. -
Thoracotomia #19782 mivel alapvetően melee healre voltak tervezve nem backline-ra így persze, hogy ott rosszabbak kis tierben, az hogy később teljesen jól működnek backline is az a rossz játék designnak köszönhető.
ez egy sorozatos önkorrekció következménye a mythic részéről és ők se tudják, hogy hogyan lehet ne kijavítani
vagy teljesen legimpelik őket vagy op-k maradnak mint ahogy most azok.
-
sanyiiiii #19781 Nem rossz nem rossz , de mint mondtam abban egyet értettem veled eddig is hogy a meele healer wp/dok nagyon jó kis tierben.
Sőt én kifejezetten ajánlom minden wp/doknak hogy 20as szintig dpskedjen.
Én csak arra próbáltam rámutatni hogy backline healerként groupheal nélkül gyengébb a többinél. Ezt értettem azon hogy igazán 20as szinttől healer a dok.
Én a dps healereket nem veszem egy kalap alá a többi healerrel, más szerepkört töltenek be. -
Thoracotomia #19780 hát most így hirtelen. nem 200k de egy 7perces sctől nem rossz... egy tizenegy-két percesben lazán meglenne az is. -
haha, pont előbb ment át rajtam másik szerveren kb 200 destro :D
Kár ilyet kérdezni, hogy megéri-e megvenni. A 2 angol szerveren több, mint egészséges a t4 server pop. -
Elég kihalt, csak néhány zerg vonat robog fel-alá... :)
-
e57 #19777 Szerez, mert ahogy írtad, a hely támogatja a dolgot.
Viszont a "hülyére mészárlást" még mindig nem látom a dologban.
-
"Still planning on doing it, however I have to move offices and edit Carrie's producer's letter today. I'm aiming to have it posted tonight, and I'll be monitoring it as I'm editing stuff. " Ma/holnap producer levél. Biztos lesz pár új infó RvR packről. -
Thoracotomia #19775 írtam én, hogy probléma? ez csak egy jó hasonlat semmi más. -
Laroa #19774 El, de azért nem elhanyagolható az, hogy ilyenkor mondjuk a destró szerez max 24 killt az order meg 100-200at :) -
e57 #19773 " a zerget is meg lehet fektetni elég könnyen egy jól kiválaszott pozícióval. Pl keepvédésnél funnelezni, az eat meg reiklandban lévő bo-t tartani, stbstb"
Természetesen így igaz, de ez elég messze esik az általad említett "hülyére mészárlástól".
Ezek a jól tartható helyek is el szoktak esni egy idő után. -
Laroa #19772 Az utóbbi jó pár napban nem láttam Altdorf ostromot este 6 meg 11 között egyszer sem.
És a zerget is meg lehet fektetni elég könnyen egy jól kiválaszott pozícióval. Pl keepvédésnél funnelezni, az eat meg reiklandban lévő bo-t tartani, stbstb. -
e57 #19771 "szerintem élvezik is a destró pugzerg hülyére mészárlását 1warband-el "
Inkább a zergtől lemaradozó csapatokat.
Jópár zergben voltam már, de nem emlékszem olyanra hogy bárki is hülyére mészárolta volna a csapatot. A lemaradozókat igen, de az nem a zerg.
Meg hát nem azért van 3x annyi Altdorf mint IC, mert hülyére mészárolják a destro zergeket. -
Laroa #19770 Neki semmi problémája nincs vele, sőt szerintem élvezik is a destró pugzerg hülyére mészárlását 1warband-el -
e57 #19769 Mi a problémád azzal, hogy nagy csapatok vannak?
Az összes többi játék kis csapatos. -
sanyiiiii #19768 T1-t2ben meele healerként nagyon jó, ebben egyetértek, 20tól pedig nagyszerű backline healer ebben szintén egyetértek.
Viszont én tudok neked 200ks rp screenshotot mutatni mourkainből :P -
Laroa #19767 black fire basin tökéletesen megfelelő, ha nem csap át farmolásba a dolog, mert akkor nincs mit healelni nagyon :) -
Thoracotomia #19766 de ha lesz valami jó eventes sc akkor majd kapsz ss-t -
Thoracotomia #19765 per-pill t2ben nem igazán van hosszú sc amin ilyen scorekat ellehetne érni akár melyik healerrel... mourkain temple/nordenwathc és factory.... egyik se tart kifejezetten sokáig.
de t1-t2ben melee healerként lazán túllehet tenni a "normál" healereken. t3tól megyugodtan lehet már backline healer is -
200k? jezus, es 34en orluok ha annyi a heal rp-l t4be:-p -
en vagyok lemaradva vagy inkabb off line toljak a szervereket mert az divatos?
mostanaba mintha kicsit sokat allnanak.. -
Laroa #19762 lvl 11-en t1-es sc-ben 100k fölött healeztem warrior priestemmel gorfangon. t2-ben biztos meglett volna a 200k egy hosszabb sc-ben -
sanyiiiii #19761 Úgy értsd hogy a többi healerhez képest. Ha mutatsz nekem 200k vagy nagyobb heales sc screenshotot 20 alatti dok/ wptől (nem a 40re bolsterelt sck-ről hanem 18/ 21-re bolstereltről)akkor kérlek fogadj padawanoddá.
Emellett burst ellen gyk semmit nem tud tenni 20 alatt a healer dok/wp, mivel egy hotja van meg egy félig hot félig direct healje. -
t0xikus #19760 lvl10ig addig játszol, amíg akarsz -
t0xikus #19759 hiába veszed meg boltban:) le kell tötleni a teljes játékot a hivatalos oldalról. annyi,h olcsóbban kapsz 30 napot -
Laroa #19758
-
whisper #19757 Bocsi ha hülye gyerek vagyok de mit rétetek az alatt ,hogy endless ? -
whisper #19756 mert néztem ,hogy 2800 Ft a játék a pcdome-nál és gondoltam annyit megér ,hogy megvegyem és nézzem mert azt a ingyeneset kipróbáltam és jó volt vele pvp-i . amúgy nem pont ezért várom a 40k-t mert persze van valamennyi pve része de pvp a többsége és ezért várom! -
t0xikus #19755 :DDD -
Thoracotomia #19754 5:30 tól kezd el nézni akkor elég jó képet kapsz az endgameről -
Laroa #19753 Ha pvezni szeretsz maradj a wownál és ne várj a 40k-ra
Ha pvpzni akkor megveszed a wart és várj a 40k-ra
Most hogy 32 fölött limitálták lotd-t úgy néz ki jóval több élet van t2-t3ban mint korábban, t1 t4ben meg mindig is konstans harcok mennek talán a hajnali órákat kivéve :) -
whisper #19752 Mesélnétek 1-2 szóba nekem milyen élet van most a szervereken. érdemes- lenne-e megvenni a gamet vagy maradjak wownál és a 40k-ra várjak 8) -
Thoracotomia #19751 kis szinten még kifogysz, de később nem lesz para vagy szerzel t2 inf rewardból egy epic kelyhet és már ott se nagyon.
azt meg hogy lvl20tól healer hát lol.... l2p my son l2p. -
Laroa #19750 2 van: egy aoe sebzése ami asszem akkor is tölti ha nem sebez senkit, +ugye újratöltés apból -
Laroa #19749 Sok hülye :D -
sanyiiiii #19748 DoK igazán 20as szinttől healer. -
akarod mondoani kotbs is?:) -
Hmm tudod
Chosen
1-es gomb Ravage
2-es gomb Quake....
-