Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért kéne külön?😊 látom te se fogytál ki a hisztibõl😄DDD

Sziasztok

szeretném megkérdezni,hogy hátha valamit elronottam. De hiába írom be a felhasználónév jelszót nem enged be. Kellet volna valamit csinálnom így szerver összevonás táján?

Segítsetek😊 elöre is köszi.
nem egészen a 2bw helyett 1bw/1slayer de amúgy stimmel😉

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

FSpofon
és az lesz a szép amikor majd az EA kitalálja hogy az általános ea accountokkal is egybe kell olvasztani az egészet :]

Arab money

FSpofon

Folks,

To consolidate all of the inquiries to this one thread:

We have received the data for all characters on retired or decommisioned servers from GOA and we anticipate that they will be available for transfer before the end of the two free weeks. Be sure to watch the Herald for updates regarding this.

We apologize that they are not currently available, however our priority has been the successful migration of character data on currently active servers.

Thanks

remek remek 😞

Arab money

És a lényeg: miért tartasz ki mégis a WL mellett ahelyett, hogy rerollolnál valamelyik OP kasztra?
rezes
Hat igen az igazan jo Wb 2BW,2tank(lehetoleg IB/KOTBS),1AM/RP es 1WP. minden grouppban.Mivel WL-lel jatszom ennek kozelebe sem kerulnek viszont ha te ilyen Wb-vel jarsz Orvrezni akkor(irigyseg ON) leszophatsz

Fonok.Ki az a corporation?

Megjegyzem már mennek is a szerverek ötbb, mint 1 órával a megadott idõpont elõtt. Hogy mikor lettek visszalõve nem tudom, az is lehet, hogy már 1-2 órája mennek.
látszik, hogy sose voltál még igazán jó warbandben.
és az AA nerfig a slayer messze(!!!) jobb volt mint a choppa és a következõ patch után megint nem lesz sok különbség köztük.

rezes
Szvsz en azert latok engiket eleg szep dmg-et kitolni es orvrben szinten tudnak alakitani.
A rohadek zold gibbon...bocsi choppa meg nagyob utotavval rendelkezik mint egy slayer innentol kezdve nincs mirol beszelni bar meleenek mindketto brutal megfelelo setuppal.
Az viszont teny hogy 3-4 class must have az orvr-re mig a tobbi max small scale-re jo.
De ha beindul a zerg vonat akkor mindegy mivel vagy a letszam az ami igazabol szamit

Fonok.Ki az a corporation?

Látom születésed után a szüleid felajánlották tudományos célokra az agyadat.A hibákra való rámutatás még nem whine ám az azok felett való elsiklás, majd vakon való védelmezésük az ostobaság.

Egyáltalán miért kell az amerikai és a németországi szervereket karbantartását egy idõben végezni? nehéz lenne az eu-s szervereket európai idõ szerint? mert így eléggé belelóg a prime timeba is a dolog, sõt egy idõzónával keletebre ugorva meg már fõleg.

A normális emberekrõl meg inkább ne kommentálj, mert nem úgy tûnik mintha közéjük tartoznál.

So you are a cross-role-playing-nymphomaniac-semi-literate-BDSM-freak-pervert?

MrStokes
Meg egyebkent is Get a Life! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nem akarlak kiábrándítani, de a salyer is ugyan olyan OP mint a choppa (és ugyan olyan tömeg class is az engi meg nem volt rossz az aoe nerfig (láttam engit sc-n 1millió+dmg-et csinálni)
és persze minden klassznak megvan a maga szépsége, de hiába ha orvrben totál useless és semmilyen valamire való warbandbe nem kell max1, de az is csak dísznek.

A choppa fejébõl viszont nagyon jó söröskupát lehet csinálni! ;-)

Bár adódhatnak azzal is nehézségek:

Sziasztok!
Nem tudja Valaki, hogy a költözés óta miért nem tudok új account-ot regisztrálni? Egyszerûen a serialt "invalid code" üzenettel kidobja. 2 frissen vásárolt, original serialom van egyikkel se mûködik. 😞 Nem hiszem, hogy mindkettõ használt lenne, külön helyrõl vannak.
Köszi

GT: Halboy

hát annak, aki egy teljesen normális és érthetõ dolgon hisztizik, fölösleges "00 érvnél" többet felhozni😄

Strahd_
Mint Choppa 😉 en azt mondanam a torpek max arra jok hogy a soros kupat a fejukre tegyuk 😊

WAAAAAGH!

Hát ez elég 00 érvû retardkodás. Az ,hogy az ember szóvá teszi a szar dolgokat az még nem hinném, hogy trollkodás lenne......ezek szerint én nem vagyok normális mert kora délután végeztem a melóval.

Szerintem inkább azt nézzük, hogy 1 nappal elõbb indultak a szerverek, mint ígérték, 4-5 nappal több ingyen idõ járt, mint ígérték, az inaktívokat is 1 nappal elõbb engedték be, mint ígérték, teljesen zökkenõmentes volt egyelõre az átállás.
Ez a karbantartás-dolog kibírható, 4-ig, illetve már sokfelé 6-ig tart a munkaidõ, nem olyan nagy kiesés ez.
na mégegy imforst klón😄 hiszti off plz😊 amúgyis. normális ember ilyenkor dolgozik😊

TDC Geronimo
Istenem azért ezt a heti ~3 órát ki lehet bírni. Amúgy is ilyenkor a legtöbb helyen munkaidõ van. USbe hajnalba 2kor kéne elkezdeni a karbantartást, hogy nálunk az reggel legyen. Mindenért hisztiztek hihetetlen 😄 MMOt se csinálnék semmi pénzért, mert annak van a legutálatosabb communityje.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ettõl féltem. Ezek nem normálisak. Tényleg mindent elkövetnek, hogy ne játszanak vele az emberek 😞......Az európai játékosokra eddig is nagy ívben xartak ( 2 év után már hajlandóak is voltak csinálni valamit a serverekkel) most is......nem izgatja õket, hogy délután már igen sokan játszanának, nem véletlenül van mindenhol dél elõtt a server karbantartás.

Karbantartás van 18:00-ig.
Szerintem így lesz rendszeresítve, hisz az amcsi idõhöz igazodnak.
TDC Geronimo
De. US idõ szerint ez náluk reggel 8. Ott mindig ilyenkor volt és egy idõben csinálják az összeset ezért minden héten szerdán 14:00kor lesz nálunk.

Tudja valaki, hogy miért állnak a serverek? Csak nem délutántól fognak karbantartás végezni????

Más: character transfernél Nektek is idiótaságok vannak? Ezer éve törölt alacsonyszintû karaktereim nevét látom, Career egyiknél sincs kiírva, mindegyik elsõ szintû, nincs szerverük se. A valódi karaktereim közül egyik sincs ott.
Érdekes.
Rendben, akkor az slayer be fog jonni. 😊 En torpet nem birnek inditani.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Húúúú mit fogok kapni ezért a destrusoktól... 😊
Destrut tartósan csak akkor bírtam, amikor bétában teszteltem meg amikor indítottam a choppámat, ha jól emlékszem rank20 körülig mentem el vele.
Choppa egy zöld okádék volt, Slayer meg egy mokány törp, hangulatosabb szerintem, ahogy az ordert is jobban kedvelem.
A mechanizmussal a choppánál se volt bajom.
ez utóbbi😊 bw/sorci "talent" show a menõ😊

TDC Geronimo
slayer jó kis class 😊

Ha a choppat nem birtad a slayert miert szeretned majd? 😊

Még mindig az engi összeránt, bw-k leaoeznek taktika a nyerõ? Vagy most már csak úgy simán berohannak az ellenhez 1-2 "pet healerrel" és guarddal a seggükben?
Sajnos van benne igazsag. <#rolleyes>

Gyõzött a slayer, nem akarok tömegkaszttal játszani, wp-bõl pedig rengeteg van.
Rank 5-ig jutottam maintenance elõtt, eddig okés. 😄

Thoracotomia: nézegettem war alliance fórumot és az összes kaszttopik tele van sírással. A kaszttal játszók azért sírnak, mert szerintük szar a kasztjuk, a más kaszttal játszók pedig azért, mert túl op a kaszt.
Mégis minden kaszttal játszanak jópáran, szóval szerintem mindben lehet találni valami szépet.
Nekem például kasztválasztáskor régen és most se az volt a legfontosabb, hogy melyik mennyire op, hanem az, hogy melyiknek tetszenek a mechanizmusai, a hangulata. Például a Slayer, tetszik, pláne a ruszki sapkával a fején, tök jó, a choppa-t viszont nem bírtam és hiába van tele a fórum azzal, hogy a choppa mennyivel tápabb a slayernél nekem jó ez így.
Már bétában láttam, hogy az engi nem valami jó, mégis azt kezdtem, amikor élesbe ment a játék, mert nagyon tetszett.
Klassz eloszlás szempontjából elég érdekes megnézni a ToK killeket

nálam 7kval as sorc az elsõ, majd 5k+al a choppa jön, majd chosen 4k+ és úgyszintén 4k+al a dok.. hmmm... csak nem a 4 legOPbb klassz foglalja el az elsõ helyet? jah de.

TDC Geronimo
<#hehe>

Hmm, kábé minden 3 szembejövõbõl 1 bright wizard,
(...)
Alig látni melee-t

De hiszen a bright wizard az melee! :p
Van egy choppám azgalon, nem igazán tetszett, gondolom a slayer nagyjából annak felel meg.
De lehet teszek vele egy próbát ha lesz idõm. 😊
Nézelõdtem amúgy a keresõvel, tényleg nem annyira szélsõséges a helyzet endgame-ben, mint alacsonyabb szinten, szélsõségesen kevés az engi és a white lion, szélsõségesen sok a bw és a warrior priest, de annyira nem durva az arány, nagyjából 2-szer annyi van az utóbbiakból, mint az elõbbiekbõl.
A tank gondot gondolom a kotbs oldotta meg, nagyon sok van belõlük.
Sokáig kevés volt a tank order oldalon, de úgy látom, mostanság kezd több lenni belõlük. Mindenesetre nincs annyi, mint a destronál. Úgy vettem észre, ott kb arányos a típusok eloszlása, viszont az ordernél tényleg kevés a melee és sok a ranged. Meg volt olyan idõszak is, amikor kb healer nem volt senki. Végülis remélhetõleg lassan helyre áll a világrend. Csinálj Slayert Nornon, az jó kis kaszt!

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Nálunk meg ranged szarásig, szóval el is ment a kedvem az engimtõl és a shadow warrioromtól.
Az a baj, hogy a többibõl pedig csak a warrior priest és a kotbs tetszenek, de ahogy elnéztem ezek is erõsen tömegkasztok.
WP lesz szerintem, abban van 2féle játékstílus és mind a kettõt szeretem. Gondlom tier4ben hátsó soros healernek a legjobb, amit szeretek csinálni, fejlõdni pedig mdps-ként érdemes vele.
Mondjuk volt egy kis wow érzésem, amikor folyamatosan azzal volt spammelve a chat, hogy "LF tank", gyanús, hogy hiány van belõlük order oldalon. Fura, mert nagyon sok kotbs-t láttam és õk tudtommal mind tankok.
MrStokes
Affene, Boncmester mar elkezdte ezt a temat boncolgatni... Ehh, na mindegy, igy jar az aki nem olvassa vegig az osszes aktualis hsz-t, mielott irogatna. Shame on me.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nyugi, masik oldal tele van Bo-kkal, chopakkal es meg ki tudja mikkel, szoval meele dps-sbol nincs hiany 😄D

Strahd_
Melyik "szakmakat" erdemes kitanulni?

Strahd_
magatol, en irtam par levelet a supportnak de semmit nem csinaltak es egyszer csak beengedett. Elosszor csak az account oldalra majd kesobb a elkezdte leszedni a patchet is.

A régi eus szervereket 1 az 1-ben lemásolták az újakra, tehát nem lehet transferelni, ilyesmi. Az amcsi szervereken tudsz új karaktereket indítani max.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Menj be egy SC-be, és akkor mondd ezt, amikor 1 Black Ork, 1 Chosen meg 3 Choppa egyszerre veri bucira a fejed, miközben a marauder ráncigál keresztül kasul a pályán 😊

Order oldalon sajna valóban viszonylag kevés a melee...

Van. Lásd az aláírásom 😊

Lépj be az összes szerverre és meg fog jelenni valamelyiken. Nálam legalábbis ez történt.
Vicces volt, mert anélkül, hogy kirajzolta volna a karaktert kiírta, hogy a név foglalt, adjak meg újat és nem tudtam, hogy melyik karakteremet fogom épp átnevezni. 😊