22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Thoracotomia
    ő... várjunk csak 1 pillanatra! a bohémia mióta számít jó guildnek?:?
  • 0Fritz0
    Egyrészt elbasztam: nem magus, hanem sorc. :)
    Másrészt tegnap a Bohemia ellen acsarkodtunk ahogy Laora is írta és én meg csak néztem, hogy mitől lángol az egész hegyoldal, miért folyik mindenhonnan láva és mi ez a lágy fanyarság?
    Nem mondom, hogy destro nem csinálja, csak nekem nem tűnt annyira látványosnak/hatékonynak, hogy fél WB-t megfektessen.
    Bár ne legyen igazam, mert akkor legalább majd nem kell sokat bámulnom az élesztés gombot.
  • Laroa
    Jó de a Bohemianak nem véletlenül Bombhemia a beceneve :)
    Kb Crimson színvonal, hogy 6-8 bw nélkül be se mennek orvr területre.
    Az oktatás meg erős túlzás, kurva nagy skill kell ahhoz, hogy nyomod az insta cast aoe spelljeid és nem tudnak megölni mert rajtad van 2 pet healer meg 1 pet guard.
  • rezes
    Hat en pont az ellenkezojet lattam tegnap,kicsit rettegtem is hogy valami rohadt sorcimagnes van a karakteremben, mert barmerre mentem azonnal rohantak felem a sorcik a huseges chosen/dok kutyaikkal.
    Order oldalon egy BW-t lattam tevekenykedni Belgarat aki a Bohemia premade-del gyakorlatilag oktatott mindenkit.
  • Pacho
    Így van a kasztok működésében (mechanikájában), funkcióiban (és sajna egyre inkább skilljeiben) kell/lehet a mirror-t keresni.
    Az egyszerűség kedvéért:
    Bright wizard - Sorcerer/ess
    Witch Hunter - Witch elf
    Warrior Priest - Disciple of Khaine
    Knight of the Blazing Sun - Chosen

Ironbreaker - Black Guard
    Engineer - Magus
    Rune Priest - Zealot
    Slayer - Choppa

Shadow Warrior - Squig herder
    Swordmaster - Black Orc
    Archmage - Shaman
    White Lion - Marauder

• Murmur
    Vannak még bomb group-ok, de én úgy vettem észre, hogy megcsappant a számuk.
  • Laroa
    egyébként meg nincs 100%-os mirror, minden kasztban van valami egyedi
  • Laroa
    illetve hogy csatlakozzak az előttem szólókhoz Bright Wizard - Sorceress/Sorcerer
  • Pacho
    Nem.
    Magus-Engi
    SH-SW
  • Jockey
    nem, SH/SW kontra Engi/mage
  • e57
    Ha jól tudom a Magusnak az Shadow Warrior a "párja".
    Az Enginek pedig a SH.

Vagy nem így van?
  • Pacho
    Nem értem, hogy a BW-t miért hasonlítják össze a Magus-al, ugyanis ez utóbbinak az Engi az orderes megfelelője...
  • 0Fritz0
    Valaki írta, hogy nerfelték a bomb squad-okat.
    Hát tegnap felértem T4-be (állatira nem siettem, a három tier alatt össze is jött 8K player kill) és mást sem látok, minthogy elől rohannak a BW-k és dől mindenkire az AOE. :)
    Magus-t furcsamód nem láttam így serénykedni.
  • Szaruman
    Az összes dev BWvel tolja, ezt illene már tudni :D
  • Laroa
    Norn elég csúnyán laggolt, még scenariokban is.
  • 0Fritz0
    Tegnap a szerver T4-ből dobálta lefelé az embereket (engem is) és lag is volt.
    Vagy sok WB-t egyszerre egy helyen nem viselnek el a szerverek, vagy a készítők order oldalon harcolnak, mert abban a pillanatban esett ki rengeteg destro-s, amikor betörtük a keep ajtaját. :)
  • TDC Geronimo
    "I have some pretty big plans for Keep battles that actually includes Keep Doors only being attackable through certain mechanics.

The immediate concern I had is the fear that certain careers (notably MDPS) would just be "standing around". The design accounts for this concern to ensure that all archetypes have viable methods (and fun ones at that!) to further contribute to the battle.
    I mentioned in a bug thread about siege damage just the other day - but we're in the process of making siege much more devastating and defensive siege pads replaced with pre-built and very durable siege weaponry. These are just a couple examples on how to improve the ORvR game play (not only for T4, however).

There're a lot of plans in store for the ORvR game that we'll surely be discussing the closer we get to releasing the version."

• e57
    Már megint miért állnak az EU szerverek? 5 napja volt karbantartás, tegnap restart, ma meg 10-16-ig ismét karbantartás?

Tud valaki valamit? Tegnap este egész jól ment. Lag se nagyon volt, mi lehet a baj?
  • jander002
    Off: ha már felmerült GW2, a gamescom-os videók alapján az arénás fickók fogták a WAR-ban található PQ-t és szépen továbbfejlesztették, s úgy tűnik (eddig) hogy nagyon klafa irányba haladnak!
  • TDC Geronimo
    Fog jönni ne aggódj. Írtam már régebben, hogy lesz producer levél, grab bag videók, fórum postok stb.
  • e57
    Nem is arra gondoltam, hogy a teszterek adjanak közzé belőle részleteket.

A Mythic is kiadhatna némi kis ízelítőt.... kedvcsinálót. :)
  • TDC Geronimo
    NDA alatt van.
  • e57
    Amúgy éppen ez a késes scaven ott van a twisting toweres (vagy mi a neve) SC-ben. Ilyenné változunk néha.
  • e57
    Ugyan már.... A játék hivatalos honlapja tele van, s volt meg nem valósult konceptartokkal. Lehet ezek is köztük vannak.

Ha javában tesztelik, akkor tegyenek ki screenshotokat, meg videókat.

Meg lehet nézni a GW2 manifest videót. Na egy olyanról lehetne beszélgetni.
  • TDC Geronimo
    Pár RvR pack concept art. Az új zóna mivel skaven témás lesz szinte 100%, hogy föld alatti terület lesz. Ezt az első concept art is igazolja.

• TDC Geronimo
    "from myself (without breaking NDA) I can say that the way we do RvR will change dramatically and there will be a lot of cool stuff appart already mentioned. IMHO WAR will be fun like hell and there will be a lot do to for everyone." Egyik core testertől az RvR packről. Ők már ugye javába tesztelik...
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg így még jobb is, mert azt veszed, amit akarsz. Personality alatt lehet ilyen kozmetikai cuccok lesznek stb, ha arra nincs szükséged nem veszed meg.
  • t0xikus
    jól van na:) én leragadtam annál,h 1 vásárolható+1.4 ingyér
  • TDC Geronimo
    Ezt már tudni 1 hete :D
  • t0xikus
    hm. 3 külön megvásárolandó pack. lol-e?:D
  • TDC Geronimo
    Blogger interjú
  • MaRee
    t1 és t4 a legnépesebb tierek, t4ben szinte non-stop akció van.
  • TDC Geronimo
    azgalon is meg nornon is rengeteg ember van t4be...
  • spardash
    azt mondjátok akkor csak meg nekem hogy ha most ha elöfizetem t4 ben van anyi ember karak azgalon destroban hogy élvezetes jo pvp és játék élményem legyen (orderesek most tekincsenek el a destros létem töl) egy jo guild el vagy valami elég ember van ahoz hogy order és destro is normálisan tudjon pvp-z ni egy más ellen?
  • jander002
    Nekem speciel az lenne a személyes gondom egy fizetős DLC / kieg / patch szerű dologgal, hogy egy olyan rétegről akarnak lehúzni pénzt, akik lehet már megjelenés óta fizetnek nekik havidíjat. Nem hogy örülnének, hogy van még aki játssza az anno igen keményen megbukott játékukat (elnézést, de ha a számokat nézzük...) most még kisajtolnának pénzt a kitartó keménymagból. Etikátlan dolognak tartom! Mert ha minden rendben lenne (akár csak viszonylagos szinten is) a játék meglévő részével, de erről szó sincs!

Kétségtelen, hogy van sok vonzó dolog a játékban. Számomra élvezetesek a scenario-k, egy-egy keep-et bevédeni is nagyon feelinges. Sok féle class játszható / választható stb. De ezek mellett az alapoktól kezdve vannak igen nagy problémák és akkor fizetős kiegről beszélnek?
  • TDC Geronimo
    Blogger interjúk még lehet ma elérhetőek lesznek, amiben megint lesz pár új infó elvileg.
  • e57
    A T1 az ingyenes.
    Ha még így sincs annyi játékos, hogy értelme legyen minden fajnak a saját helyén kezdeni, akkor soha nem lesz. Ez van.
  • TDC Geronimo
    Mi az hogy megnyíljanak? Most is átportolhatsz oda csak nincs sok értelme :D
  • spardash
    mert imádom apvp-t és ez az ami leg jobban motivál az mmok ban l2 vel is rengeteget jácotam pedig az nem egy huha de király game
    de sokat számit a játék világa meg elrendezése meg maga az egész
  • spardash
    kicsit azért el szomorit föleg hogy most akartam visza jönni jácanni kiprobálni mien maxos élet meg stb aztán meg meg lesegetni az uj mmo kat is cata kicsit engem is érdekel meg a terra meg a bliz uj mmo ja is de most hogy mi lesz itt a hejzet hogy ha most el kezdenék ujra it jácani akkor meg lenne az a filink amire mondhatom azt hogy megérte vele mondjuk nem is tudom fél évet évet jácani vele.