22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Laroa
    Majd kiderül, ismerve a mythicet semmi jót nem várok :D
  • A4tech
    "..she (Carrie) states that Skaven are “Renegades for hire”. Meaning the Skaven will be up against both Order and Destruction. Interesting. . . I am guessing that a factor will have to conquer or acquire something to gain the Skaven Partnership"

underdogot segítik majd a patkányok? biztos ez akar lenni az anti-zerg mechanics
  • A4tech
    Andy Belford ráér planescape tormentezni, ahelyett hogy dolgozna vagy írná a producer lettert, a kis féreg Carrie-ről nem is érdemes beszélni, amikor először megláttam a képét, feltettem magamnak a kérdést: "Vazze, most tényleg ez a rém felelős azért hogy jobb legyen a játék.. na neee"

Gondolom ők is tisztában vannak vele, hogy ez az utolsó dobásuk.. és ha bejön a cucc, akkor legalább lesz zsé gyártani a köv content pack-et, úgyis mindenki megvesz majd mindent.
  • Laroa
    Nem mintha olyan nehéz lenne most megszerezni. Conqueror gear nevetségesen könnyen megvan airship farmolásból, többi meg esik city siegeben. Mire vki rr80 lesz úgy mint én most pl 67 3 sov full szettje lesz sztem :)
    Annihilator az egyetlen gear amit kicsit nehezebb összehozni.
  • Laroa
    Lol :D
  • t0xikus
    +mindenki sír,h a nagyobb szintű, topgear játékosok könnyen megölik a kicsiket- legyen mindenki hamar rr80 és dobjuk oda sovit is szinte ingyen...
  • Pacho
    - Főnök a jónép már 2 éve skaveneket akar!
    - Nem látod, hogy most töltöm a torrentről a Civ5-öt?
    - De akkor is kéne nekik skaveneket adni, mert lelívelik a játékot a végén.
    - Jól van...hmmm...emlékeztek az első Twisting Toweres eventre? Ott már csináltunk a játékosokból skaveneket. Kaparjátok elő a kódot, hogy mindenki lehessen skaven. Elvégre azt nem mondták, hogy playable race ugye?
    - De főnök valami új zóna is kellene, mert ez önmagában elég béna.
    - Affene..megvan...Grovod Caverns sc emlékeztek? Pakoljátok egybe a térképét a warpblade tunnelsel, meg néhány random elemmel, legyen akkor mint a lotd.
    - De főnök nem lesz ez így túl átlátszó? Nem lehet játszani velük, csak úgy kinézni, a környezet ugyanaz lesz mint eddig, semmi + skillt nem adunk...
    - Találjatok ki valami loot-ot. De ne valami könnyen megszerezhetőt, mert azt a kínaiak is kifarmolják. Hanem olyat amit pénzért lehet megvenni.
    - Hát szerintem nem fogják bekajálni.
    - Dehogynem, majd azt mondjuk, hogy ez csak a kezdet...de most kussoljál mert lejött a Civ5 végre.
  • Laroa
    majd ha a zárójeles rész megvalósul (This doesnt mean they will ever be a fully playable thrid faction as we all want to see it but its a start.) majd akkor 3. frakció lesz. Addig csak egy közös új faj a jelenlegi két frakciónál
  • TDC Geronimo
    Mivel egyikhez se tartozik, hanem semlegesek. Nem nevezném se ordernek, se destronak. Így szerintem a 3. frakció kifejezés illik árjuk. Producer levél jöhetne már. Remélem lesznek benne új infók is.
  • Laroa
    Azért kíváncsi vagyok hogy a mythic szerint miért számít a skaven 3. frakciónak ha minkét oldal játszhat velük. barmok.
  • Laroa
    Nagyon jól láttad 1. videón hogy nem várvédésről volt szó. De mondom magyarázkodj még jólesik látni :D
  • TDC Geronimo
    Kis összefoglaló az RvR packről, amit eddig tudni:

"Personality

This allows cosmetic changes (cutomisable pets, new mounts etc) allowing you to look more 'unique'.
    New mount outfits are not to be included

Progression

This allows Realm Abilities redesign. You will be able to ignore the renown point requirements so you dont have to put 40 point to get to the next level)
    This also will change the bonuses your RR's give you for passsives example at rr65 the AP bonus might be different.
    New Renown Abilities (not just passives)

Power

New armour sets (at least 1 per race; there could be as many as 2)
    New Weapons
    New Equipment

Additonally:

RR100
    At least 1 new RvR zone. (see Skaven)
    Skaven
    This first new RvR zone will be skaven themed - think lots of tunnels / an underground vast dungeon!
    Zone isn't seperated from the campaign. Unlike LOTD this is promised to be a full RvR zone.
    You dont need to buy the new RvR pack to get into the new skaven zone; however alot of the zone content wont be available to you unless you do buy it, I think this refers to among other things the new equipment (loot).
    Can play as skaven in some form of PvP. However the skaven will not be playable in PvE.
    In order to play as skaven there is something you need to do to unlock. (I doubt this will be time consuming or hard as they will want to allow players to quickly play as the skaven).
    Skaven are not being done as a fully playable race but as something 'unique'. You will not be able to play as a rank 1 skaven and neither will there be 4 classes to choose from like other races.
    Skaven will apparently level differently to other races.
    Skaven will be in effect the very early beginnings of a third faction. They will be open to both sides to play and will be against both order and destruction. (This doesnt mean they will ever be a fully playable thrid faction as we all want to see it but its a start.)
    It might be that the Skaven are not just in this new zone but popup all over the place (an infestation was mentioned)
    It seems to have been denied that skaven will only be 'monster play' altough this appears to be under some debate with players.
    Warpstone will be implemented somehow
    Can change name
    Can transfer server
    Campaign redesign. Complete revamp of the old campaign system, no VP or timelocks anymore. There will much a much more clearer 'objective'.
    Getting to RR80 will be easier. It was previously mentioned as making the 'curve' flatter but instead it now seems they will use renown boosting buffs. However it is done it will be easier.
    Getting Annihilator, Conquerer, Invader, Warlord, Sovereign will be easier
    When changes to crafting got mentioned 'no comment' was the response. This might mean there are crafting changes or it might not"
  • e57
    Igen olvastam. Ha egy ilyen wb várat véd, akkor ez így van.
    Csak hát egy várnak pont az a célja, hogy ez így legyen.
  • Pacho
    Hát az Rg-nek volt vagy 4 colossus spawnja aznap este, szóval hamarabb gondolom nem értek rá;)

Amúgy kábé éjjel egy órakor van rögzítve a videó egy szombati napon.
  • Laroa
    "Amikor 3-4 szeres hátrányban van az egyik fél, és a csata állása 500 kill a hátrányban lévőknek, 61 nekik, az szerintem hülyére verés. (Amúgy 293-400% között volt az aao order szemszögből nézve, szóval nagy rp farm volt)"

Ez Pacsótól van. Tehát a végén meghalnak. Hiába próbálod kimagyarázni, ami nem megy nem kell erőltetni ;)
  • e57
    Persze, mert csodálkozni csak az tud, aki nyitott a világra.
  • e57
    Ha hülyére tudnák mészárolni a zerget, akkor az a jelenet nem Altdorf kapujában, hanem IC-ben lett volna.
  • t0xikus
    az ego-t nem tudom, hogy kevered ide, de eddigiek után igazából nem is csodálkozok rajta:DDDD
  • e57
    Szerencsére nem szenvedek semmiben.

Te viszont igen. Kóros ego túltengésben és modortalanságban bizonyosan.
  • Laroa
    Tényleg nem jellemző, mint láthattuk a videón :D
  • t0xikus
    fogalomzavarban szenvedsz. kiröhögtelek, nem érveltem:D
  • Pacho
    Igazából 3-4 wb már simán zerg, mert bárhova mész egy zónában tuti találkozol velük. (8 wb esetében meg pláne)

Amikor ezek ténylegesen összeállnak (összeragadnak;DD) egy nagy tömeggé, azt nevezi a szleng BLOB-nak.
    Tehát Blob>Zerg
    De persze nem csak a létszám számít, mert egy jól koordinált wb-t követhet 4 pug wb...ezt nevezzük SNAKE-nek. (A három közül ezt a legkönnyebb lenyomni, mert ha a premade wb elesik a többiek menekülnek, és az már mészárlás lesz)
  • e57
    Szerencsére a destro zergekben ez nem jellemző magatartás, mert akkor tényleg 1 wb lemosná.
  • e57
    Micsoda érvelés!
    Már megérte a fórumra jönni ma!
  • Laroa
    Gratulálok...legközelebb majd úgy megyek a zergben hogy beállítok vkire egy /follow-t mert ha nem mozgok együtt a másik 150 emberrel az már nem zerg ugye :D
  • t0xikus
    :DDDDDDD
  • e57
    Így van. Ha nem együtt mozognak akkor az nem zerg.

Nem értem miért kell hülyézni a másikat.
    Én beszélgetni próbálok veletek, de egyértelmű, hogy nem lehet.

Egyedül Pacho kommunikál normálisan, ezért köszönet neki.
    Hozzá szólok a továbbiakban. Az utolsó video...
    Igen, jól játszanak, magas szintűek, valószínűleg tényleg megöltek vagy 5-6 wbnyi destrost. Ha jól látom 6 BW, 8 healer egy wb-ben.
    Nyilván való, hogy fel tudnak tartani szűk helyen náluknál sokkal több embert.
    Viszont együtt mozgó (zerg) destro csapattal akkor sem bírnak.
    Tudom... Praagban a déli várnál... A várvédés az teljesen más kategória.
  • Laroa
    Az összehangolt mozgás ott kezdődik hogy fenn van ts-en mindenki és koordinálnak ott. Egy zerg sose lesz ilyen, de azt hiszem tox elmondott mindent
  • Laroa
  • t0xikus
    te tényleg hülye vagy:D tehát ha nem egyszerre lép 3-5wb akkor az nem zerg. ha ottvan mindenki de rohangálás van összevissza az nem zerg. gratulálhatok?:D
  • e57
    Köszönöm, hogy nem személyeskedsz.

Megölték a destro egy részét. Mindegy mennyien voltak, de nem volt zerg. Merthogy a zerg attól zerg, hogy együtt mozog. Kb úgy, ahogy Thoracotomia néhány bejegyzéssel előbb utalt rá.
    Ezek a destrok nem mozogtak összehangoltan, így nem is voltak zerg.

A Crimsonék akár mennyire jézusos zenére meneteltek, egy zerget sem mészároltak hülyére.
  • Pacho
    Persze rossz helyre címeztem a választ, de azért remélem érthető, hogy e57-nek szól;P
  • Pacho
    Tegnap este 194 destros támadta praag déli keepet. Na ezt a zerget aprította szét az Rg meg a Crimson. Bár lehet, hogy az Azgalon nagyobb dest zerg van, nem tudom.
    Amikor 3-4 szeres hátrányban van az egyik fél, és a csata állása 500 kill a hátrányban lévőknek, 61 nekik, az szerintem hülyére verés. (Amúgy 293-400% között volt az aao order szemszögből nézve, szóval nagy rp farm volt)
    A vége az lett, hogy a destrot annyira elverték, hogy a warcampjüket is lefarmolták.

De akkor itt egy másik video, igaz nem csúcsminőség, de talán már te is látni fogod miről beszélünk:

http://www.youtube.com/watch?v=aVnBXtoukOE&feature=related

(Magyarázat: a videón az látható, hogy egy orderes warband hülyére mészárol 5-6 destros warbandet akik altdorfba próbálnak bemenni miután végigzergelték a zónákat. A végén aztán még jön 3-4 wb és győz a túlerő)
  • Laroa
    rofl. vak vagy hülye vagy? :D
    egy crimson és egy red guard wb lemészárolt egy minimum 5wb-s zerget
  • e57
    2x végignéztem a videot, de még mindig nem láttam destro zerget "hülyére mészárolva"
    A felvételen látható order csapat is egy egész wb volt.
    Végül is mit bizonyít ez a felvétel? Azt, hogy egy RR80 BW-nek nagy az AoE sebzése? Köszi, ezt eddig nem tudtuk.
    Szerintem ilyen brutális heallel ez a minimum ami elvárható egy RR80 BW-től.

Miért van az, hogy még egy BW-től sem hallottam, hogy köszönöm azt a sok healt, meg guardot amit kaptam, mert anélkül már az első 5 méter után kibeleztek volna?
  • Laroa
    Szép :D
  • 0Fritz0
    Age of Aoe Spam
  • Pacho
    Nem csak a lemaradókat, hanem mindenkit...

http://www.youtube.com/watch?v=gY6ZrTlEFc4
  • sanyiiiii
    Én mondjuk meghagynám a dok/ wp group healinget erősség terén ott ahol van, legyenek nagyon erős group healerek , viszont a ranget levenném. Front line healernek vannak tervezve, legyenek is azok.
  • Laroa
    Ja csak ezzel az egész dok/wp koncepció megszűnt létezni.