22827
-
Laroa #19864 Ha egy szervezett wb tolja el a resolute defense-t a pug ellen az elején, hogy ne legyen cc az bőven elég, mert azalatt a 10mp alatt elég szépen meg lehet őket bontani ahhoz, hogy fejvesztett menekülés legyen a dologból. -
sanyiiiii #19863 10 sec 5 percenként, azért az nem lesz fent olyan nagyon gyakran...
Én személy szerint elég ritkán szaladok bele abba hogy resolute defense miatt nem tudok cczni, mivel rengetegen elnyomják már a csata elején amikor megy be a stagger bot. Max akkor para hogyha kiszámítható vagy átlátszó cseleket akarsz bevetni . -
Laroa #19862 Orvrben AOE > ST assist, SC-ben fordítva.
Silence, knockback próbához meg sok sikert.
Resolute Defense
For the next 10 seconds, you will not be affected by crowd control effects. -
Laroa #19861 "Skaven will be playable by both Realms and are not an NPC “third realm”." /facepalm -
Thoracotomia #19860 nincs értelme assistolni -
Igazad volt :p Bár sejteni lehetett
-
mai hotfixbe :
Runepriest
Rune of Breaking: The cooldown for this ability has been reduced. Additionally, stats granted by this ability will now transfer on a 1:1 basis. Also, corrected an issue where this ability would not persist through death.
Zealot
Harbinger of Doom: The cooldown for this ability has been reduced. Additionally, stats granted by this ability will now transfer on a 1:1 basis. Also, corrected an issue where this ability would not persist through death. -
Hát azért endgame eléggé megváltozott és RvR packel meg az egész kampány meg fog. -
Fidelcastor #19856 Nem gondoltam, hogy ilyen szájbarágosan kell fogalmazni...egymaga rohangál, sokszór leszakad a tankról vagy az őróla. Szerinted én nem tudtam, hogy épített wb van ott mikor videó linkjénél írták is? 
Igaz minek focusálni 1 valakire vagy debuffolni(vagy esetleg a healerekre hátul, mivel ez nem 1 alagútban történt így símán lehet hátulról is támadni őket és széthúzni), hisz destro senkit se akart megölni, csak ilyen hippy alapon odarohatak és meghaltak mindenféle harci cselekvés nélkül...mondjuk ez bele is illik a hippyk világnézetébe.
A probléma, hogy pugot hasonlítasz össze 1 épített feltehetően ventri vagy valami hasonlón beszélő wb-vel. Én annó rengeteg pug wb-be játszottam és rengeteget vezettem is. Pug wb az akkor annyit jelentett, hogy sok afkzó renow leecher össznépi gyülekezete, akik az első lemészárlás után szétszélednek, mert hirtelen mindenkinek dolga akad, és aki marad az afk és nem tudja mi történt.
Van 1 szint ami után a dbszám nem hoz valami sok pontot, főleg ha kis szintű pug. Volt olyan sc, hogy nyertük rengeteg öléssel és 100 pontot se kaptam értük.
Guardját is 1 jól irányzott lökéssel le lehet szakítani vagy még az én időmbe az ilyen bomb groupnál amikor befutott besilenceltem és mögéléptem, vagy a tank(nem nehéz mert fut feléd még silence alatt is. Itt a videoba is volt ilyen amikor befutott egymaga hátra) majd az 1iket berepítettem a mieink közé ahol heal és guard nélkül volt max 3 sec és ott elég nehéz rezzelni + dpsük is csökken. Mondjuk ez inkább sc-nél működik, de pld én 1 silence vagy stunt(ha van még)nem láttam a BW-n. Mondjuk pug az ilyen, így sokat nem mond a videó nekem, max azt hogy a bw 2 gombot kalapál.
Rifterek nincsenek már? Azzal anno több embert és gyorsabban lehetett ölni a borítás mellett.
A4tech:
Nem nagyon vonz vissza a játék, hisz a végjátékban sokminden nem változott azóta se. -
We're currently experiencing a Web Services outage. This is effecting the following:
- All Dark Age of Camelot Servers
- The Camelot Herald
- All WAR Servers
- The WAR Herald
- The Ultima Online Herald
We've opened a ticket with our ISP and have dispatched support to our hosting facility.
We'll keep everyone updated via this thread and Twitter while we work through this outage.
Our sincere apologies for this unplanned downtime and we thank you for your patience. -
e57 #19854 Nekem a játék sem indul el, és a honlap sem töltődik be.
Tud valaki valamit, hogy mi a helyzet? Valami extra karbantartás van? -
Laroa #19853 Bármibe lefogadom, hogy a mai prod letter megint az lesz, hogy egy-két dolgot leír majd a Carrie, aztán a szokásos szöveg amivel már 4 hónapja etetnek minket: sok-sok újdonság, blablabla, de sajnos most nem beszélhetek még róla. -
Hát ja sokat nem mondanak el :) -
t0xikus #19851 Fórumon QnA-ból pár részlet összefoglalva:
nem mondhatom el
nincs kidolgozva még
nem mondhatom el
még nem tudjuk
majd talán
nem mondhatom el
talán
még nincs kitalálva
nem
igen
de
:) -
Fórumon QnA-ból pár részlet összefoglalva:
Skaven will not be a NPC realm and will have a direct effect on Open RvR.
The Personality Pack may include cosmetic items.
The RvR Pack will make keep battles more than just breaking down the door.
Keeps and BO's will not be the same as they are now.
They are not looking to expand the influence system.
Open RvR changes will affect Tiers 2 through 4.
NPC encounters would be similar to the city siege.
Skaven won't be boring.
Certain aspects of the Open RvR changes will only be available in the RvR Pack.
They are investigating ways for players to stay in lower tiers.
No new career mastery paths.
Catapults?
New crafting?
RR 80 - 100 will require a RvR Pack purchase
-
Thoracotomia #19849 úgy hangzik mint valami srs bsns. de én dpseltem... :< -
Laroa #19848 Imba -
Pacho #19847 Elmagyarázom Cs: belinkeltél egy képet, amin a wp-vel hílelsz. Erre ő megkérdezi, hogy milyen sámánnak, majd berak egy képet a BG-jéről serpent passage-ban, amin valószínűleg az order campfarmolt és ő meg a ballistával/repeaterrel lövöldözött 300k dmg-et. Ééééérteeeed? Full tank gear-ben kezeli vaaki a siege weapont. Na ezt hasonlítsd össze a T2-es heal-el amit belinkeltél.
Mint a rántott hús vs zöldbabfőzelék esete.
Egyértelmű. -
A4tech #19846 Andy Belford - Please refrain from commenting in this thread - 6 hours ago
prod letter holnap
-
-
Thoracotomia #19844 és milyen shámán? -
Thoracotomia #19843 a bolter skillt kell nézni vagy mit?:S -
Peakman #19842 hozzáteszem,h trash tank gear-be, majdnem full tank mastery tree-vel :) -
Peakman #19841 sámánnal? ne viccelődjünk már :D
kép -
A4tech #19840 jajj trutyikám, gyere csak Norn-ra olvasztani, küldök egy 'invite back'-et :) pont lenne még egy bomb group
mindjárt megkeresem Kraven-t is valahol, úgy emlékszem ő is WARozott -
Thoracotomia #19839 most erről a videóról beszélsz?
nem utodom észre vetted-e de nem egyedül rohangál hanem 1 full fotm wb-vel guardal és focus healel. azért nem focusálják mert nem igen lehet(van vagy még 6másik bw vele ello?) meg mert minek? 1gcdn belül felszedi a ressernek berakott AM.
Amikor állnak nem nagyon ölnek meg senkit ? ... persze, de az is lehet hogy akkora a mass hogy a healerek lazán körbe resselnek mindenkit, ezért elárulom hogy ilyenkor több száz kill születik és baromi sok renown.
-
Fidelcastor #19838 Itt nem a az aoe sebzésre akartam utalni ezzel, hanem a BW a videoban egymaga rohangál és senki se fokuszál rá. Már az én időmbe is ha nem volt guard símán kiszedett még 1 jó SH,choppa,DoK is heal mellett. Használták a morálokat is de az mit számít. BW-t nem nehéz kiszúrni, főleg ha elöl rohangál és nincs mellette tank. Ha már 3-4 ranged ráfokuszál akkor nem hiszem, hogy kilehetne healelni debuffok mellett. Videoba is látszik, hogy nincs harc csak menekülés. Amikor(talán1x) állóháború alakul ki akkor nem is ölnek meg annyi embert és nem is nagyon haladnak. Azon meg csak nevetni tudok, hogy ott van praag közepén a BO-nál és felfut a lépcsőn a zászlónál és 3-4 embert hátulról aoezik és egyetlen 1 cc-t se kap tőlük, sőt rá se fordulnak pedig egymaga van. Ez nálam a bénaság alatti kategóriába van. Ezért is írtam, hogy még a wowba sincs ilyen és ennyi béna a 10évesek között. Mondjuk még régen wowban találkoztam 1 számomra felülmúlhatatlan tudatlannal és írtam neki, hogy mégis mit csinál. Erre írta, hogy 8 éves...
Voltam single target-en is és az épített 70+os destro csapatból távolról ki tudtam szedni a guardolt sorcit, pedig az én cuccom nem volt olyan jó mint a mostaniak, ráadásul nem is volt olyan 1xrű megszerezni. -
-
t0xikus #19836 nekem ebből az jön le,h van vmi halvány elképzelésük a packjukról, de még a specifikáció megírásáig se jutottak el:) -
A4tech #19835 RvR Pack Q&A
"..players purchasing all 3 parts of the RvR Pack will receive a discount."
"We're not ready to go into that level of detail regarding Skaven. I can say this: They won't be boring."
producer letter köv. héten -
Thoracotomia #19834 sw bomb > bw bomb true story -
Thoracotomia #19833 pacsó csalódást okozol nekem.... ne próbálj meg értelmet hozni és elrontani a játékot thx. -
Order oldalon első 6v6 SCm. Csak a group setup miatt raktam be :D
Amúgy fasza kis sc, remélem marad majd event után is.
-
Boncmester #19831 Azért ne keverd össze a másfél évvel ezelőttivel a játékot. Akkoriban secenként tickelt a RoF 2K-kat, nagyobb volt a hatósugara, és kb kifogyhatatlan AP-d volt. Most kevesebb a sebzése, ritkábban tickel, kevesebb a hatósugara, és az AP is számít már egy ideje a játékban.
Még mindig a BW-k (és a sorcik) tolják a legnagyobb sebzést, de az életük már nem csak játék és mese. Már nem az van, hogy 2 BW beáll a keep ormára, lenyom 1-1 RoF-ot, és kihal 2 destro wb...
-
gatyo #19830 Ennek már annyi... néha még fellövik a szervereket tesztelésre.
-
jander002 #19829 Tényleg szörnyű... jönnék játszani, belépek erre a maintenance szöveg fogad... szuper! 1.5 óra karbantartás péntek este! -
Halott hát, pont mint 1 éve... Akkor is megmondták!!4 -
Agaba72 #19827 Ez a játék kérem szépen megdöglött.....csak még páran nem vesszük tudomásul de tök halott ez tény.
Valaki írta egyszer itt, hogy a mythic már csak tesztelésre használja az új MMO-jukhoz, hát ez tökéletesen így van.
A héten a 3. server leállás mintha egy ingyenes low MMo lenne ..... -
Fidelcastor #19826 Megnéztem az első linkelt videot és nem tudom milyen guild ez, de az a bw 2 gombot nyomogatott és rohangált. Szerintem guardja se volt és mégse lötték le. 1 éve fejeztem be a játékot rr80as BW-vel, de ebből a videóból az jön le, hogy játékosbázisba a bénák száma mégjobban megnött. Az én időmbe is volt hülyébbek még a wowos játékosoknál is, de ugylátom ezek mégjobban megszaporodtak.
1 épített wb rámegy oldalról 2-3 random WBnek semmit se jelent. Én is vezettem sok random wb-t anno és kb 6 ember volt ott átlagban 1 random wb-ben, a többi valahol máshol járt.(karaktere ott volt)
Amugy az ember mindig fölé becsüli az ellenséges zerget. Ha azt mondja valaki 5-6 akkor azt el kell felezni. Sok piros becsapja a szemet. :)
Nem értem, miért nevezitek nagy sebzésnek amiket sebez. Az én időmben a 2xxx-es RoF tickek meg a renow eső megszokott jelenség volt.
Távolra meg D,SF, FocusedM + FB-tól is hullottak mint a legyek.
Ahhoz képest elég lassan halnak meg a videoban. -
This first new RvR zone will be skaven themed - think lots of tunnels / an underground vast dungeon! - bw mennyország...