Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Lehet ki se megyek patch után 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

aki átfog rajtad rohanni a rvrlakeben z igen.

So you are a cross-role-playing-nymphomaniac-semi-literate-BDSM-freak-pervert?

TDC Geronimo
Ja, mert minden DoK meg WP rr80as és full sovba rohangál 😄D

ne fárassz.... balnket hg nerf szerinted mi ez ha nem nerf fõleg a sháminak meg a zealotnak? és a drva buff amit most a dokok meg a wp-k kapnak sovból. semmi értelme nem lesz már mást vinni mint ezt a 2 healer klasszt.

TDC Geronimo
Ez olyan, hogy eddig azért sírtak a zealotok, mert az rpnek ott volt a kurvajó armor taktikája hot tickre meg az absorb shieldes. Most hogy végre megkapta zealot is meg sírnak amiatt, mert elveszti a "unique" képességeit és megkapja az rp dolgait. Most erre mit lehet mondani. Síros kurva mind 😛

Nem lenne egyszerûbb simán leírni neki, mire gondolsz?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
Ez olyan, hogy eddig azért sírtak a zealotok, mert az rpnek ott volt a kurvajó armor taktikája hot tickre meg az absorb shieldes. Most hogy végre megkapta zealot is meg sírnak amiatt, mert elveszti a "unique" képességeit és megkapja az rp dolgait. Most erre mit lehet mondani. Síros kurva mind 😄

Megkérdeztem, hol az a nagy nerf. Te erre nem bírsz vagy nem akarsz válaszolni. Én nem okoskodtam.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

ha valamit nem értesz akkor inkább nem kéne róla beszélned és okoskodnod ty.

Odadobált félszavakból nem értek, bocs. Az 1 vs 1-huszárokat érintheti kellemetlenül a régi harbringer elvesztése és a transference átdolgozása, de továbbra se látom, hol nerfelik annyira szét a zealotot...

blanket HG nerfrõl beszélek

ehhe egész véletlenül egy rr80 bombsorc a szerzõje :p
Milyen zealot nerfrol beszelsz?

Eza srác nagyjából leírja a véleményem. join the zerg the resistence is futile!

spectRa xTra

Oh istenem neee! most már tényleg itt lesz az ideje és a polcra kell suvasztani a zealotot, ezt nevezik fixnek? most tényleg? ez komoly? a blanket nerf megint a gyengébb klasszokat kapja el és a dokot nem érinti az új inba sovereginekkel már a hülye stat elosztás sem hátráltatja õket.... legalább a free time elõtt releaselték volna ezeket hogy feltudjak lvlezni 1 DoKot fuuuu

próbáld meg elolvasni :?

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Már kb két hónapja írták, hogy nem ilyen lesz a rewamp, hanem olyan, hogy te változtathatod majd a ruhád kinézetét. Ettõl függetlenül lehet beleteszik ezeket az új skineket is, de nem biztos. Mindenesetre abban a formában nem fog megvalósulni a dolog, ahogy elsõre mondták, tehát a mostani lesz az armor rewamp, és nem terveznek mellé másikat.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

lol mostantól értelmetlen lesz más healert vinni mint wp-t/dok-ot gg

okok értem. sztem ezt a patch notesban leírtak alapján el is vetették.

TDC Geronimo
Te érted félre. Ezekre gondoltam.

sztem a notes elsõ része pont errõl szól😊 de persze az is lehet,h én értem félre

TDC Geronimo
Nem arra gondoltam. T1-T4ig ígértek armor set kinézet redesignet. Régebben voltak képek is a nagyobb setekrõl, hogy hogyan alakították át. Arra gondoltam.

Most már a test szerveren van, hónap végig tesztelik kb, aztán 1-2 héten belül szerintem élesbe fog állni. Pont, amikor nyaralok :@

BTW valami jó kis live eventet végre betehetnének, mert ezek a hétvégi plusz sc-k azért annyira nem nagy számok egy idõ után, na meg a live event slotom is régóta üresen árválkodik.

ahogy olvasom jópár hét múlva megy ez élesbe😊 pedig ismét egy fasza peccset sikerült összehozniuk

Egy kis érdekesség:

1. Nekem csak 1 hét pluszt adtak......nem hat meg különösebben.
2. A bankkártyás feltöltés már amolyan "amerikás".....kér ott egy olyat, hogy State, ha nem töltjük ki nem enged tovább. Azóta se tudom mi a fenét akarnak itt, lehet hülye vagyok de itt ezt a szót nem tudom értelmezni.......beírtam: K.rvaany.d (ott a pontok helyére is a betûket írtam) és láss csodát tetszett neki elfogadta 😊

Archetype Tactic Balance Changes

Ellenben nem láttam benne a Close Quarters változtatást, sõt, semmiféle BW-s változtatást.

Ezek szerint túl figyelmesen nem olvastad el, mert azzal kezdõdik a patch notes, hogy át tudod alakítani a ruhád kinézetét 😄

TDC Geronimo
redesignelt armor set kinézetrõl nem esik szó benne ahogy nézem pedig elvileg 1.3.6ra ígérték 😞

Most nézem elvileg már open is a PTR 😄 Na másolok karit meglesem.

TDC Geronimo
1.3.6 patch note végre! Na olvasom is 😄

TDC Geronimo
"1.3.6 change: The "/assist" command is no longer accessible by 3rd Party Add-ons."

TDC Geronimo
Nagyon jó lesz ez a patch, minél többet árulnak el róla, annál jobb. Csak jöjjön már :y

Na, ezek eléggé jó 5letnek tûnnek.

stipi-stopi minden új player meg újra befizetõ. írjatok pm-et, kellene pár ingyen hónap/mount 😉

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
1.3.6os lotd és t2/t3 rvr változások

Jöhetne már a notes

TDC Geronimo
" Andy_Mythic

OooOOooo...possibly exciting news to share soon. " Comic conon kint lesznek vajon? Na mind1 várjuk mi lesz ez 😄

TDC Geronimo
"WAR Joins the BioWare Social Network

Greetings!

Over the past year we have worked to grow a collaborative forum community where all players can come and get important information or just talk about the game they play. In less than 18 months you have totaled over 120 million page views with nearly 1 million posts across 80 thousand discussions leaving no doubt about your dedication and passion for WAR.

As we continue to integrate with the BioWare family we are pleased to announce our plans to bring two great communities together. Next week the Warhammer Online: Age of Reckoning forums will join the BioWare Social Network where you will have the benefits of being a part of a larger community, one with a passion for gaming as big as our own.

We'll be sure to provide clear instructions and information next week before the transition. For now you don't have to do anything and can continue to use these forums normally while we iron out all the details.

Stay tuned!
- The BioWare Mythic Community Team

We will have translations in French and German available soon, we apologize for the delay. "

:o

Köszi! 😊
BEAST
Valóban :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Sztem meg inkabb a Pixar fele Finding Nemo-bol valo.
Seagulls rule!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
battlefieldes ökörködésból 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az a "mine"-ozás mibõl van? Annyira ismerõs... 😊
True story. <#rolleyes>

TDC Geronimo
😄D

Itt van pár jó ötlet hogy hogyan lehetne az orvr zónákat zerg mentesíteni nagyobb zónákkal:
link1
link2

meg alapból elég jó kis blogok ha érdekel valakit 😉

spectRa xTra

ahahahahahahahahhaa

most így hirtelen ez jutott eszembe

FSpofon
már aki képes ennyiért megvenni
aztán 1 hónap múlva úgyis adja el a társaság, túl hardcore az a game nagy tömegeknek

Arab money

mostanság melyik szerver a legnépesebb? (trial accon vagyok)
Ja, tovább kell lépni, jön az új Blizzard játék, a Starcraft 2, most azon fog mindenki függeni. 😄
MrStokes
Hat, 4 ev tobbe-kevesbe folyamatos WoW fuggoseg utan a hatam kozepere sem kivanom a WoW-ot...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"