22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Dobronski
    Köszkösz!
  • Pari
    kvazi azt, hogy lv10ig ingyenes a jatek.
  • Dobronski
    Sziasztok!

Guild Wars 2-be beleestem, de az még nem jött ki, és sokan mondták, hogy a GW2-ben lesz sok Warhammer online elem, vagy inkább továbbfejlesztenek sok dolgot.

Ki szeretném próbálni, ezért be is ütöttem a google-ba. Hivatalos oldalon van egy olyan, hogy endless trial. Ez mit takar?
  • Murmur
    Mennyi idő telt el a befizetés óta? Nekem pl. az első recruitnál több, mint egy nap eltelt, mire észrevette a rendszer.
  • Boncmester
    Én reinviteoltam embereket, de így sem kaptam semmit, sőt, van, akinél nem is írja, hogy aktiválta az accját, pedig de.
  • t0xikus
    trialt ha dobozos warral upgradeled, azért nem kapsz semmit. csak ha plusszban fizetsz még rá 1 hónapot
  • sanyiiiii
    Shizznit az egyetlen sh nornon akivel eddig találkoztam akire azt lehet mondani hogy jo kiter, de én pl találkoztam sorccal aki úgy kiteolta a petet hogy az kb 30 sec alatt egyszrer tudta megütni. Igaz ez Rimel volt akinek van egy RR80 wlje azgalon tehát pontosan tudja hogy mitől bolondul meg szegény oroszlán. Ezt egyébként el lehet játszani a sima/horned squiggel is.

• Laroa
    7sov+4glyphel 6os proccnál bőven 300+ a dmg bónusz, az tökéletes lonernek.
    És még nem találkoztam egyetlenegy squig herderrel sem aki tudta volna hogy fusson a pet elől hogy az ne sebezze. Engem belassít ugyan, de a petet meg nem tudja mert cd-n lesz neki a lassítás. És a pet röhögve elkapja charge-al. Utána meg leszedem magamról a lassítást pounce, melt, viszlát herder.
  • A4tech
    cdgalaxisban 2000 a dobozos WAR - http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html
    invite a friend-el olcsóbb így egy hónap mintha leszurkolnád a Mythicnek :) + kapsz lovat
  • sanyiiiii
    Lonerként a hetesért nem igazán fáj az ember szive, a hatosért már annál inkább de szvsz az aa speedért megéri ledobni ha kb 270 felett marad a dmg bonusod.Mindensetre ezt majd tárgyaljuk újra ha legalább egyikünknek megvan mindkettő :)

Jó sh meg nem lesz permasnareben attól hogy simán ráküldöd a petet permasnareben mert tudja hogy kell szaladni ahhoz hogy ne tudja ütni a pet.
  • Laroa
    Egyébként a pet tudja támadni simán, berakod a TTT-t és permasnare alatt van.
  • Laroa
    4 sov 4tyrant, feladva a sov 6os 7es proccot? Rofl
    7sov, 4 glyph
  • rezes
    En intercept uzemmodban hasznalom a speed traininget.Fetch-hez idealis skill illetve amikor sc-ben gankelnek a kezdoponton akkor behuzni valakit az orok koze mulatsagos vipokat szokott okozni.Ennek feltetele a gyors pet.
    Jomagam a cookie cutterrel megyek jelenleg ,szeretem az 1.8k+os CTW-t lonert max instaban hasznalok mert unalmas volt a vipeolgatas mert a pet kontrollalhatatlan volt(LOYALPET ellenere)
  • sanyiiiii
    Ahhoz a buildhez minek a full sov? Inkább 4 sov 4 tyrant lonerhez vagy crit crit crit pethez.
  • sanyiiiii
    Egyetértek abban hogy általában nem egy jó tactic, de mint mondtam az igazán jó shk ellen dualben kifejezetten jó. Mégpedig azért mert ha épkézláb shval kerülsz szembe akkor a peted gyk nem tudja támadni futás közben speed training nélkül.

Egyébként van egy szituáció amikor a whirling axe egész jó, unleashed power+ broad swings stackelésekor elég tisztes damaget tud kiosztani :)
  • Laroa
    Ha valaha is meglesz a full sovim tuti hogy így fogok rohangálni: http://www.wardb.com/career.aspx?id=19#9:672:9:544:5:32:29:521:9210:9202:523::::631:628:9226:630
    Max a lonert helyettesítem pack synergyvel második tactic szettben.
    Jelenleg meg így rohangálok TTT-ben vagy TTK-ban: http://www.wardb.com/career.aspx?id=19#9:552:0:0:13:8736:29:521:523:9198:9209::::631:628:9226:630
  • Laroa
    Nem becsülöm túl a whirling axe-t. Egy rakás szar, a speed trainingel egyetemben :D
    A speed training használata egyszerűen annyira szituációfüggő, és annyival jobb tacticok vannak nála, hogy nem érdemes használni.
    Lionheart, Pack Hunting, Brute Force, Loner vagy Pack Synergy, Flanking.
  • sanyiiiii
    Sehol csak próbáltam rámutatni hogy túlbecsülöd a whirling axet, avagy speed training legalább van amikor hasznos :P

@rezes: azért igazán jó shk ellen hasznos a speed training. Persze a kb 95%uk ellen teljesen felesleges mert nem tudnak kiteolni, de egy igazán jó kiter ellen kevés a pounce +charge.

@cseho: 1.3.4
  • Thoracotomia
    mikor nerfelték be így? >.>
  • Laroa
    Te hol olvastál olyasmit hogy akarom használni? :D
  • rezes
    SH ellen eleg a pounce.szeretek rajtuk nevetni amikor vinnyogva probalnak menekulni
  • sanyiiiii
    Szerintem ne használj whirling axet ha sh ellen duelezel...
  • Laroa
    Ja és a disznóvá változást akkor is beszámolja az unlockba ha lepasszolod az átkot magadról egy ellenre. Rádkerül a curse, kapsz egy pass the curse abilityt a granted abilites kisablakodra azt elnyomod az ellenre, kiteolod fél percig vagy kihúzod addig élve míg disznóva változik, megölöd és 2in1 :)
    Hacsak nem passzolja át másvkire ő is az átkot :D
  • Laroa
    Egyáltalán nem vészes okosan le lehet ölni jópár destróst/orderest, ma reggel is ott bohóckodtunk 1 órán keresztül 2en mielőtt legyűrt minket az összegyűlt túlerő akik megelégelték hogy jönnek egyesével a destró warcampből és meghalnak :D
  • 0Fritz0
    Csúcs, akkor majd este ott kaszaboltatom le magam.
  • Boncmester
    Köszi!
  • Laroa
    Ja, meg a whirling axe :D Ezeket majd akkor használom mikor a speed traininget berakom tacticnak :D
  • Laroa
    Dragonwake, COF vár előtt, a hosszú hídon túl van a 3 bejárat, és ott lehet megszerezni a 5 disznóvá változás, meg 5 disznó kill unlockot is az eventhez+ott kell leadni az 5 animal peltet mielőtt visszamész a questadóhoz a fővárosban.
  • 0Fritz0
    Wild Hunt event

Most nincs szarvas, "csak" köpeny, 60 napos event item és trophy.
  • Laroa
    Az már ST Assist :)
    Bár tegnap elég hatékony csapatot sikerült összerakni sc-re, orz greenpeace duplapremade vért izzadt 6unk ellen+6pug hogy több több killjük legyen mint nekünk, azt is a pugból szerezték :)
  • Boncmester
    Van új event? Miféle?
    Láttam kiírást, hogy a Wild Hunt event végéig él a Khain's Embrace, de aszittem csak valaki részeg volt, elvégre a Wild Hunt kb 1 éve volt... Most visszahozták?
    Akkor szereznem kell szarvast :D
  • sanyiiiii
    Pounce már st :P

Marad a slashing fail blade...
  • Murmur
    Dragonwake, a térképen látni fogod a kardocskákat. :)
  • 0Fritz0
    Azt tudja valaki, hogy a mostani event-es T4 instához az elf RvR területek melyik pontján érdemes keresgélni?
  • Thoracotomia
    punchbobmb? y/n
  • Laroa
    Ez teljesen világos, én se úgy mennék hogy a bomberek 100 feetekre egymástól rohangálnak :) Bár a white lionnal elég nehéz bombolni, szóval sehogy sem mennék :)
  • Thoracotomia
    kicsit rosszul fogalmaztam. van értelme assistolni csak nem st-re hanem aoe-re értsd: a bomberek nagyjából egymáson állva rohannák így azokból eleget stackolva a wb-be 2-3 sec alatt ugyan azt a hatást éred el csak aoeben...
    st-nél megölsz valakit az am 1 gcd alatt fogja felszedni értelme? semmi. de jó szórakozást hozzá annak aki megpróbálja.
  • 0Fritz0
    A végén lett reset?
    A kiírást én is láttam, de utána egy órával sem volt semmi.
  • rezes
    Valoban sok minden valtozott.
    Tegnap Azgalon sok honapnyi destro folenyt megtorve vegre 1 teruletre voltunk IC ostromtol este 22.00 korul amikor is megerkezett a server uzenet:
    A T4 teruletek resetelve lesznek mert....csak
    Ilyen szopassal pl regen nem talalkoztam.
    Ami viszont nem valtozott:
    -lag
    -unbalanced classok
    -zerg
    -Bombgroup
    -kiszamithatatlan Disconectek
    -Bugos high end instance
    -A keszitok fasznak nezik a jatekosokat(nemileg joggal) allando hazugsagokkal probaljak takarni azt hogy gozuk sincs arrol,hogy mit es hogyan kene a jatekkal csinalni hogy picit jobb legyen mindenkinek
    -szerencsere az EA kezeli a helyzetet es a meg jatszokrol megprobal meg nemi penzt lehuzni

• sanyiiiii
    Ha szervezett wb meg pug ellen akkor úgyis mindegy mert pug staggerbot berohan staggerelni utána pug lotsachopper rögtön kiszedi, és ott az immunitás...