22827
-
Boncmester #19944 Meg van valami quest még, ami ad, ha elpusztítod az ellenfél warcampjében a léghajót, ha jól tudom.
TotVL-ben meg minden boss dob 5 silver ankhot meg 1 golden cartutche-t, amit 5 silver ankhra lehet bontani... -
Pacho #19943 Szerintem amúgy ezzel a könnyen kifarmolható itemmel jobban járnál, mint a jelenlegi botoddal:
http://www.wardb.com/item.aspx?id=656487 -
Pacho #19942 Amúgy meg föl lehet venni egy questet a lotd warcampban, hogy "participate in an assult of dusty dry/goldbarrow" az ad 1 silver ankhot. Meg van egy 20 enemy player kill quest az is ad silver ankhot. Minden kis tomb kitakarításáért kapsz egy silver ankhot. -
Boncmester #19941 Nincs 12 silver ankhod?
Talán be kéne lépni guildbe... Nem mintha anélkül ne lehetne megszerválni, tombokra szerintem simán lehet menni, onnan esik 1-1 mindig, de ha bemész kicsit TotVL-be, onnan meg csak úgy hullik...
Szintén TotVL-ből esik egy 4 glyphből (jewlery) + 1 köpenyből álló set. 3 ebből +108 Magic powert ad, 5 darab meg +5% DMG-t, de 5-öt csak akkor éri meg használni, ha magas alapban is a magic dmg bonusod (min 300 fölött), különben a 3 glyph + landes jewlery + köpeny kombó a nyerő. Legalábbis BW-nél, de gondolom a magusnál is. -
Archenemy #19940 staff városostromos:
http://www.wardb.com/item.aspx?id=640755
tudom, hogy a greenskin influ reward is meg az sc-s is jobb, beszerzésük folyamatban :p
Tisztában vagyok a lotd köpeny űberségével, viszont ahhoz lotd-ozni kellene (a jewel nyilván megvan, de nincs 12 silver ankhom a köpenyre, anélkül meg inkább hordok +krit meg +ap jeweleket). Most egy +3% crit chances köpeny van rajtam.
3 glyph (+108 magic power) -> ez miez? -
Pacho #19939 Land-es köpeny+ékszer megvan (+118 magic power), 3 glyph (+108 magic power), milyen a staffod (sc tokenes rr55-ös, vagy bloodmoon stb)? -
Archenemy #19938 Mellesleg - hogy írjak is valamit - igazatok volt, a magus egész használható kezd lenni így rr60-on. De még mindig tele van használhatatlan taktikákkal (+100 wounds to summoned demons!!! WTF?), exploitable támadásokkal (daemonic seeddel be lehet aggróztatni a guardokat, vagy a dissolving myst olyan keveset sebez, hogy direkt beleállnak az enemy healerek, hogy ne lehessen cc-zni őket, meg proccoljon valami szaruk). Mondjuk az táp a ködben, hogy ha rábaszod valami zászlóra, azt nem lehet fél percig elfoglalni, mert mindig beszakítja a próbálkozókat.
Viszont sokan írják, hogy csak a riftermagus a jó magus, hát nem tudom, próbálgattam én ezt a riftingelést, de puggal nem az igazi, maradtam a changingnál. Egész nagy egyenletes sebzést is ki lehet tolni vele, de burst dmg-re annyira nem alkalmas, van kb. az indigo fire, a surging akármi, és kb. ennyi. Ja és AP starve van a devouring miafaszom AP töltő taktika nélkül (pedig még a kesztyűmben is AP lopó tali van), azzal meg annyi, hogy nem bírom elkölteni. Ja és 1v1-ben bármi megöl kb.
Ja és a moráljai egy része is szar. Lvl4 moral demon lol.
Aztat mondja még meg valami okos, hogy a magus Invader páncél ötös bónusza, hogy 10% eséllyel leviszi az ellen resistjeit 275-tel, ez jó, vagy jobban járok, hogy keverem a szeteket a több bónusz miatt? (most asszem 3 invader, 2 conq, maradék meg jó +krittes lila) Ha full invaderbe öltözök, baromi alacsony lesz krittől kezdve minden ehhez képest (ja nem, a willpowerem és a weaponskillem több lesz...). Most olyan 20%+ körül van az alap krit esélyem (changinggel 35% taktika miatt, és főleg ilyet lövök), és olyan 210 a dmg bónuszom. Ez jó, vagy ratyigagyi? -
Boncmester #19937 Mi lenne a világgal, ha föladnád az intelligenciád, jézusom :D -
Archenemy #19936 "A bomba BW a legnehezebben játszható kasztok egyike"
Ebben viszont igaza van. Az embernek fel kell adnia hozzá az önbecsülését, az intelligenciáját, és az egyediségét is. Ez nekem valóban nem volna könnyű, de hát végül is elég sokan ezt teszik, és ki vagyok én, hogy ítélkezzem felettük? -
Boncmester #19935 Az első. Szokta olvasni ezt a fórumot is, csak nem szokott bele írni.
De tőle származnak az ilyen nagybecsű idézetek, mint pl: "A bomba BW a legnehezebben játszható kasztok egyike" :D -
Archenemy #19934 Ja mert hogy mi négyen vagyunk a nagy flémerek? Vagy hogyhogy? Honnan ismerhet egyáltalán? Én nem vagyok egy magyar WAR közösség tagja sem, még guildban sem voltam sosem (nem elvből vagy ilyesmi, egyszerűen így alakult). -
Boncmester #19933 Csehó = Thoracotomia, Jéger meg értelemszerűen én. -
Boncmester #19932 Az bizony te vagy :)
De ő mostanság nem nagyon fórumozgat :D -
Archenemy #19931 A Fist of Sigmar fórumon egy Flamy nevű illetőnek az az aláírása, hogy
"CSAK AKKOR JÖVÖK GUILSÖRÖZÉSRE, HA CSEHÓ, IMFROST, ARCHENEMY ÉS JÉGER IS JÖN!!!"
Az az archenemy az én vagyok, vagy valaki más? -
Boncmester #19930 Olvasd a FoS fórumot :) -
Pacho #19929 Na húzzatok bele, mert így nincs mit olvasgatnom a melóban...valaki dobjon már fel egy témát, vagy kezdjen el trollkodni mert ez így unalmas.
-
Thoracotomia #19928 tőled ezt bóknak veszem -
riviera #19927 ez már tényleg a legalja
-
Jatek nem ingyenes, inaktiv accal nem tudsz belepni, hanem kell krealnod trial accot, azzal befog engedni es letolti amit kell. A trial acc-cal tudsz ingyen jatszani lv10ig. -
Lényeg az hogy anno én digitálisan vettem meg a játékot, és most le szeretném tölteni, de nem tudom csak akkor ha feltöltöm az accom, és régen valami olyasmit írtak hogy 10 szintig ingyenes lesz a játék, de ezek szerint nem igy van.Igy tárgytalan, a saját accommal szeretem volna megnézni. -
sanyiiiii #19924 Nekem fent volt az 1.3.5 kliens lejárt az accom, közben szórakoztam egy trial engivel. Amikor kijött az 1.3.6 simán tudtam tovább játszani a trial engimmel. -
Laroa #19923 Max akkor ha már megvan neked az eredeti felpeccselve. De ahogy elnézem itt nem ez a helyzet. -
ahh köszi, megtaláltam ez alapján...béna vagyok -
t0xikus #19921 a státusz ablak alatt próbáld meg a fizetést. -
nos lejárt az előfizetésem, de nem találok bank kártyás aktiválást accountnal, valamit elrontok vagy mi a pöcs?
csak game cardos fizetést látok -
Thoracotomia #19919 cool story bro... -
Ha nem tudsz magyarul beszélni/írni, tanulj meg. Ne keverd az Angliust a magyarral, mert nem leszel tőle gecimenő. Ez csak egy tanács, nem flame, amit akár le is szarhatsz. -
sanyiiiii #19917 Az endless trialhoz nem kell külön trial kliens , csak trial accal kell bejelentkezni. -
Laroa #19916 Az endless trialhoz trial kliens jár nem full verzió :) -
Ma szeretem volna letölteni a WARt és mikor elinditom a downloader managert ki irja hogy töltsem fel az accom és utána le tudom tölthetem a klienst :(!Nem ugy van hogy 10 lvl ingyenes a játék? gondoltam megnézem és ha kedvem van hozzá majd feltöltöm -
Archenemy #19914 Q&A
Mobil siege weapons
amúgy a szokásos
"
nem
nem tudjuk
nem mondhatjuk el
nem
"
:p -
Boncmester #19913 Csak a megszokás :)
"válasz erre" gomb -> használd. -
Thoracotomia #19912 elgondolkodtató hogy magadra vetted mert épp nem rád gondoltam, semmi
kedvem most flamelni, de legalább tudom hova teszed magad -
Boncmester #19911 Nem ugrás volt, pusztán konstruktív és segítő szándékú javaslat :)
A brit tudósos meg lehet, hogy igaz, azzal a kitétellel, hogy akinek nem BW a fő karija, azok valszeg lányok, legalábbis az alapján, hogy mennyit szoktak itt sírni a fórumban :) -
Thoracotomia #19910 oh az együgyűek békés nyugalma, hmm... milyen festményien nyálas
ah w/e ha unatkoznék itt flamelném az olyan idiótákat akik a legkisebb
ámde egyértelmű baitre is ugranak;)
much love -
Pacho #19909 Linket, vagy nem hiszem el! -
Boncmester #19908 Hja, már a Fist of Sigmar fórum se ugyanaz nélküled... Semmi anyázás, senki nem sértődik meg, hihetetlen, mik vannak...
BTW ha unod magad, szerintem nézz le mondjuk Olaszliszkára, aztán kezdj el flamelni ;) -
Archenemy #19907 Brit tudósok megállapították, hogy minél kisebb valakinek a farka, annál valószínűbb, hogy bright wizard a főkaraktere! Bámulatos, hol tart már a tudomány. -
Thoracotomia #19906 mekkora gáz ez a fórum ha nem flamelem a népeket.... -
Boncmester #19905 Még a múlt héten volt, de azóta se kaptam semmit.
Mind1, majd csinálok magamnak új accokat, azt kész, bár akkor pocsékba megy 40 nap játékidő...