Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

TDC Geronimo
Nem tudja valaki, hogy a recruit a friendet most lehet-e küldeni a régi elõfizetõknek? Mert ugye 60 nap vagy annál több inaktivitás kell az accra, de ugye most volt ez a 2 ingyen hét és nem tudom, hogy ez beleszámít-e.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Igazából annyit írtak, hogy "új ellenségek és új területek" lesznek.Új játszható néprõl nem sok szó esik. A "maybe yes, maybe no(laugh)"-nak meg már ismerjük a jelentését.

So you are a cross-role-playing-nymphomaniac-semi-literate-BDSM-freak-pervert?

mondjuk ez a lapján nem hiszem, h nagyobb lesz mint a lotd patch vagy az számított alap content patchnek ? >.>

szegény nem érti miért van európában több bombing group =| oh vajon miért

TDC Geronimo
Új interjú WAR jövõjérõl. google fordítóval van, mert eredeti az német. A lényeg, hogy dolgoznak egy új contenten ami nagyobb mint egy sima content patch, magyarul gamescomon 99% hogy expansion bejelentés lesz 😊

Talán 😄 Az tuti hogy amíg nem jön ki valami új content, nem fizetek elõ megint.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

csalódás?

Hohó mivan itt, nem játszottam kb 1 hónapja és már kieget emlegettek! Milesz itt 😊)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ha orderezni akarsz, akkor gyere Nornra, ha destrozni, akkor menj Azgalra, így együtt tudsz játszani magyarokkal mindkét oldalon.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

4 class volt nem 2 és azok bekerült ellenben az úgy szintén beígért fõvárosokkal? valószínûbbnek tartom hogy inkább fortokat fognak vissza hozni vagy fõvárosokat, de ha mégis jönnek a SKAVENEK akkor örömtüzeket gyújtok, és készülök a rerollra!

õszintén szólva én kétkedek abban, hogy kieget akarnak bejelenteni (de ne legyen igazam).
Lássuk be a nagy új Mythices szerverek még talán jobban is laggolnak mint a GOAsok még most is, hogy vége a free timenak a crashek is gyakoribbak, szal ez a mindenkinek free time elég fail húzás volt.
Részben emiatt is részben a nyár miatt is, de a játékosok száma apad miért várnának tehát egy bejelentéssel augusztus végéig, amivel könnyedén maradásra bírhatnának sokakat? pár képet nem lenne nehéz oda vetni a népnek, ezt eddig is jól csinálták és ha még be is jelentik mikorra fog kijönni? 1 év múlva bah...

bah nah mindegy megvárom az új patchet és élvezem majd az über OP healereimet ^^
cant wait.

Van valami nagyobb magyar klán, vagy akár angol nyelven beszélõk akikkel játszotok ajánlotok?

Az a nemremegõs... :p
Azért 1 hét szerintem kicsit optimista, napi 1-2 óra játékkal + noobkodással, tome unlock hunt, scenariok sztem olyan 3 hét inkább, ha nem egy hónap. Persze powerlevelezni nyilván gyorsabb.
Mit jelent a remegõs? 😄 napi 8 óra kõkemény farm? 😉

TDC Geronimo
max 1 hét és 40est el lehet érni és nem is kell remegõs tempóba haladni.

hm nem is rossz... és sokáig tart 'felhúzni' egy karaktert, kicsit gyorsítottak az xp szerzésen, vagy ha visszajövök játszani kapok 10db +10.000% xp potion-t vagy ilyesmi? 😊

TDC Geronimo
4 class. Knight of the blazing sun, blackguard, slayer meg choppa.

de ez más: nem emlékszem melyik szerveren kezdtem a játékot, de esélyes azt összevonták, akkor hova érdemes menni a fenti Karak Azgal áll még mindig ajánlottnak?

Skaveeeen!
Skaven Engineer-Warlock
Még skaven
Skaven assassin
Rat Ogre!

Azé jók ezek... Jó a vámpírok tényleg jobb lenne, de nekem megfelelnek a skavenek is.
Sokan gnómmal játszanak más játékokban, hát annál én ezerszer szívesebben játszanék egy normálisan kinézõ patkánypofával, ha muszáj lenne a kettõ közül választanom 😊

Utoljára egyébként megjelenéskor játszottam 2 hónapot, azóta bekerültek a kezdetben kihagyott ... nem is tudom mi volt a neve 2 class?

TDC Geronimo
Amúgy ugye producer levélbe szó volt róla, hogy nyár végén lesz nagy bejelentés és a Mythic hangoztatja mindenhol, hogy aug 18-22én tartott GamesComon képviseltetik magukat. 100% hogy ott mutatják be az új contentet. Sokan a skavenre mint játszható fajra tippelnek. Háát nem tudom kinek lehet vonzó az a faj :/ Sokkal jobban örülnék a vampire countoknak 😞

TDC Geronimo
Én is bár úgyse lesz...tuti kieg jön.

Emlékeim szerint elf healer karakterrel játszottam a legtöbbet order oldalon. Destruction oldalon is a zealot volt a választott, de arra nem emlékszem ott milyen szintig jutottam...

Köszönöm a tippeket, lehet hét vége felé beruházok egy hónap játékra!

remélem nem lesz f2p. jöjjön csak vmi kieg, h el lehessen lenni swtorig😊

Imádni fogod a játékot lvl32-tõl, amikor minden másik játékos egy ütéssel öl meg, és egy gdc alatt kigyógyítják 20mp sebzésedet :p (még healerrel vagy rdps-sel kevésbé frusztráló, de tankoknak vagy mdps-eknek nincs könnyû dolga t4-ben alacsony szinten szerintem)

Amúgy szerintem megéri most jönni, nem tudom, mikor játszottál utoljára, de a launch-hoz vagy 1.2-höz képest is elég szépet fejlõdött a játék. Ráadásul lassan jön az 1.3.6 mindenféle balansz dolgokkal, mobokkal a t2 és t3 rvr lake-kben, valamint augusztus végén lesz a nagy bejelentés az expansionról (vagy arról, hogy f2p lesz... 😛).
Húzol rajta 2 szintet kb 2-3 óra alatt, és máris T4-es vagy, ott meg vannak dögivel játékosok.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Sziasztok, mi a tapasztalat mostanság, érdemes visszajönni egy picit játszani a 30 körüli szintû karakterrel? Van lehetõség fejlõdni, vannak más játékosok ezen a szinten?

TDC Geronimo
Átköltözött bioware community sitera a fórum. Hát jó ratyi lett :😞

és ha nincs testpatch.exe fájlom ?😊

köszönöm

TDC Geronimo
testpatch.exe warhammer könyvtárba

PTS-re hogyan lehet bekerülni?

TDC Geronimo
Elõbb PTSen fent volt Andy. Elég wtfpwn formában 😄 Végén úgy köszönt el, hogy egy nagy robbanással kinyírta az összes körülötte lévõ karit :y

TDC Geronimo
Hét vége felé producer levél megint bár augusztusiba lesz csak a bejelentés. Gamescomra is megy ki a Mythic, ezt postolták fórumra is, úgyhogy én számítok valami bejelentésre.

_eur-t odaírtad a login neved mögé?

Egyébként annyi történt hogy már nem a goa üzemelteti európában a WAR-t hanem a bioware-mythic, a szerverek pedig franciaországból átkerültek németországba. Egyébként felenged az amerikai szerverekre is.

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem.

Régen who-oztam egy ideig,de aztán abba hagytam. Gondoltam most ránézek a jétékra hogy,hogyan áll de ha jól értelmezem akkor összevontak minket az amerikaikkal. Vagy leaglább is a war-europe oldal nekem nem jön be hanem másik oldalra irányit. És a kérdésem az lenne hogy nincs feltöltve az accom de azt írja a statuszra hogy active,de közben a who kilensbe nem tudok belogolni csak kizárolag az account manage oldalon. Most mi is történt valójában? és akkor kell tölteni a játékot hogy beutjdak lépni vagy csak szimplán béna vagyok?! Elõre is köszi a segítséget!

jah elég vicces remélem még azért marad 😊)

TDC Geronimo
Kíváncsi vagyok mikor telik le a free play. Már rég le kellett volna :o

de OHMYGWAD a legjobb utilityvel rendelkezõ tankok nem lesznek a legjobb dps-ek is egyben omg omg omg!! (

TDC Geronimo
"tell you that Chosen/KotBS DPS took a massive hit, again, and it will make the two classes the weakest tanks in the game in terms of damage by far. " Kb 120al kevesebb rest csökkent majd az aura és már ekkora sírások mennek 😄 De sok a retardált istenem :/

MrStokes
SW-nel SC-ken torteno szintezeshez milyen statokra erdemes ramenni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

k

Nem neked kéne a fõdesigner lenned a mythicnél? Jelentkezz sztem.

En nem lepodom meg semmin se. Mar az IB-k is elkezdtek sirni, hogy a BG jobb lesz, mert buffoltak. 😄 A choppak is sirnak...

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

és kit buffol az összes healer közül a legjobban? mondjuk még ptsen bugos és nem mûködik.. de ahogy kijön a patch 10 perc és tömeg whine lesz ;D

Ha sok siras lesz, ugyis lep valamit a mythic. A 6-os bonusz egyebkent az osszes healer seten rajta van.

kíváncsi vagyok akkor így fogtok örülni amikor az unbuffed 9k hps 4k armor nonstop 250 rfen lévõ 300+ heal upos wp-k megérkeznek a patchel és spammelik a group healet. mert ez lesz fel mész pts-re megnézheted.

6 piece – On Heal: 10% chance to increase heal power by 130 for 10s.

7 piece – On Heal: 10% chance to recover 20 Soul Essence/Righteous Fury.

és ez a 2 proc vicc hogy milyen OP

BEAST
reroll pve

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nos, utánanéztem, mert én nem hallottam errõl a HG nerfrõl. Nem bánom, hogy a HG-t nerfelik, nem normális az, ahogy pörgetik vele a healerek a group healt; különösen az AM, aki nem akar kifogyni AP-ból. A DoK/WP group healjét kéne még "lassítani". Persze hatalmas sírás-rívás lenne.
Az új sovereign setek nekem tetszenek (hamarabb leszek full sov, mint tyrant), bár zealotnak valami AP visszatöltõs vagy regenes okosság jobb lett volna az egyik bónusz helyett.