22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Archenemy
    Jaja, hát premade vs pug esetén ált. ez a helyzet :p Azért enyhíti bánatomat, hogy destro oldalon top damage voltam (annak ellenére, hogy nem a legelejétől voltam). Ja és pont téged azért még champion formádban is megfektetett egy pug, nem égő ez? :p

Amúgy nem tudom, említettem-e már, hogy a WH-k viselkedésében (hátulról lep meg, félénk, törékeny fiú) felismerni vélem a homoszexualitás csalhatatlan jeleit :p
  • Boncmester
    Ugye te vagy a Koponya nevű magus? Ma rendesen szétgyopáltuk az arcotokat Altdorfban :D
  • Torzonborz

• s0n1c
    Bunkó vagy Bugsy :DD
  • s0n1c
    :D
  • rezes
    Csak hogy erdemi hozaszolassal tovabb emeljem a mai commentek szinvonalat:
    GECISFASZ

de ez csak az en velemenyem...
  • Laroa
    Ma is megérte feljönni ide
  • Archenemy
    Akkor.... akkor NYERTEM!!!
    :p
  • Boncmester
    Ne haragudj, de olyan mélyre még én sem vagyok képes sűlyedni, hogy erre érdemben reagáljak :)
  • Archenemy
    Te ezt a magyarázatot tartod igaznak. Más azt állítja, hogy az illető tizennégy éves koráig az anyjával aludt, és ezért lett ilyen. Megint mások a megváltozott világra fogják a meleg érzelműek megnövekedett számát. De letagadni nem lehet: ezt a férfiatlan viselkedést csak valami súlyos lelki defektus okozhatja. Az apakép hiánya? A modern társadalom eltorzulása? Ki tudja?

Szerencsére a WAR ítélet helyett haladt a korral, és létrehozott egy olyan kasztot, amit homoszexuális férfiak is szívesen játszanak, és nem kell szégyellniük a korábban felsorolt férfiatlan viselkedési sémáikat. A "Meleg Varázsló" akkor a leghatékonyabb, ha férfiatlanul, gyáván viselkedik. Ebben egyébként feltűnően hasonlít a patkányokra is; a hasonlóságot tovább erősíti, hogy általában hordákban jelenik meg, sőt legújabb kutatások szerint az intelligenciaszintjük is hasonló!
  • Boncmester
    Nemtom, mondjuk a... HATÉKONY? :D
  • Archenemy
    De mert most szerinted milyen dolog az, hogy folyamatosan igyekeznek minél közelebb lenni egy jóval maszkulinabb karakterhez? Egy másik - erősebb - férfi mögé bújnak baj esetén? Visongó kislányokként futnak, ha valaki ütni kezdi őket? Milyen ember játszik így?

Nem, ne is felelj. A válasz ott van a szemedben.
  • Boncmester
    Szerencse, hogy ebből azt szűrted le, hogy nem te vagy noob :)
  • Archenemy
    mert rajtuk guard van meg healelik őket, ebből is látszik, hogy erős férfiak társaságát keresik és folyamatosan pesztrálgatni kell őket

nem akarok ebből messzemenő következtetéseket levonni, megteszi helyettem az utókor
  • Boncmester
    Jaj, csak nem szétgyopált néhány csúnya gonosz BW? :D
  • Archenemy
    Á rám csak azért kíváncsi, mert szeretné tudni, melyik férfival volt anyukájának az a felejthetetlen liezonja... A BW-kkel meg beszélgethetnek róla, melyikük a legforróbb, és rögtön tesztelhetik is.
  • Boncmester
    Tehát Flamy azért az említett emberekkel szeretne menni guild talira, mert:
    Archenemy és ImFrost hülyék, tehát hogy legyen kin röhögni.
    Csehó és ő melegek, tehát legyen kivel összemelegednie.
    Én meg eszméletlen jófej vagyok, plusz remekül lehet velem vedelni.
  • Thoracotomia
    így hatásosabb volt, de most jól elcseszted
  • Archenemy
    Élvezet látni, aohgy az alábbi mély posztom különféle rétegeinek jelentéseit apránként feltárod
  • Thoracotomia
    de ennek semmi köze ahhoz hogy milyen karakterrel játszanak
  • Thoracotomia
    úgy hallottam >.>
  • Thoracotomia
    azok is
  • Archenemy
    "BW-je van"

NEKI IS? NEM MONDOD!!!
    Komolyan egy elbaszott melegklubra kezd hasonlítani ez az egész társaság :p
  • Boncmester
    Ultraflamy nevű BW-je van, de már nem játszik.

Ezt a fórumot csak néha olvassa, és nagyokat röhög.
  • Thoracotomia
    én csak azért mert rám mindenki szeretettel vegyes csodálattal tekint

de nem én mondtam hogy hülye vagy szal ne rám légy mérges
  • Boncmester
    Ez tény :)
  • Archenemy
    Te gondolom azért kellesz oda, mert képes vagy arra, amire a WAR játékosok alig egy százaléka! (nem, nem a rr80-ra gondolok, hanem az autofellatiora)

Amúgy ki ez a Flamy? Jó fej? Ide csak elrettenni jár?
  • Thoracotomia
    nem mindenki ugyan azért került fel, de nem kell bedurcizni ;)

• Archenemy
    Ha jól látom, a te neved meg boncé is szerepel ott azért :p
  • Boncmester
    Nem, nem, nem tudok hazudni :D
  • Pacho
    Akkor nem te vagy a Koponya nevű mágus? Vagy az másvalaki? Már megint lemaradok. :S
  • Thoracotomia
    most mond hogy nem így volt
  • Boncmester
    Leszeded a trialt szépen, játszol vele, aztán amikor olyan kedved van, föltöltöd az accod, és leszedi ami még kell neki. Legalábbis így logikus, de csak egyféleképp tudhatod meg...

De egyébként ezt úgy csinálták meg, hogy 8 éves gyerekeknek is gond nélkül menjen, szal csak nem olyan bonyolult...
  • Boncmester
    LOL XD
  • Thoracotomia
    ha jól emlékszem azért mert remekül megállapították hogy mekkora hülye vagy.
  • Felgolos
    Ha letöltöm a játékot a downloader manageren keresztül(trial) teljes értékű kliens lesz? ( mert utána feltölteném az accom)
  • Boncmester
    Hát TotVL-hez képest HV tényleg nevetségesen egyszerű. De megfelelő emberekkel TotVL se nehéz, csak tudni kell a különböző bossokhoz a taktikákat.
  • Pacho
    Greater ward kell hozzá az első 7 boss nem nehéz ha tudja a csapat, hogy mit kell csinálni, az utolsó meg egy dps-fight, oda kell egy nagyobb mennyiségű dpst vinni.
  • Archenemy
    Bocs a duplapostért, te TotVL kb milyen nehézségű? Mittomén a mostani t4 hunters vale nevetségesen könnyűnek tűnt. Ahhoz képest milyen? Szinte soha nem instáztam még ebben a játékban.
  • Archenemy
    Eeegen, ezt én is nézegettem egy darabig, na lehet, hogy így lesz.