Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tomb of Freedon Nadd
R.I.P
Mjollnirr - Prophecy
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Gondolom az elõfizetési díjat szedik az utolsó percig. Ha lenne eszük, csinálnának egy humblebundle-t: fizess amennyit akarsz a 3 utolsó hónapért ! Nem kevés pénz hullana az ölükbe.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Az 5 éves szerzõdésüket nem hosszabbították meg. Ez lett a warhammer online szülinapi híre...fekete humor. Ma 5 éves az rvr-ek királya. 😞(((
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Én évekig kártyával fizettem a játékot, nem volt gond.
Sárkány Lovagrend
Haverral elkezdtük ezt a játékot és nagyon tetszett mindkettõnknek. El is határoztuk, hogy veszünk subscribe-ot. De csak credit cardot fogad el a BoiWare Mythic. Ez mennyire biztonságos?
Sokan fail-mmo nak könyvelik el, de nekem, mint legjobb marad meg.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
WAR Pop
Viszlát a csatamezõn!
Szerintem is max 10-15 ezer falhsználója lehet max a Warhammernek. Kár érte mert anno még az elsõ MMO-volt amit úgy éreztem megérte megvenni és elég sokat is játszottam vele.
Akinek halálhÍrét keltik örök élete lesz 😊
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
cselesnyilas (sh) main
fenevad (bo) alt
gyilkosfenevad (choppa) alt
kicsiabors (shaman) alt
GREENSKIN POWA! 😄
Egy régi magyar guild a MOTH még mindig üzemel dessi oldalon. De orderrel és dessivel is találkozhatsz magyarokkal.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Az meg túl sok pénzbe került volna szerintük. Az EA-talán arra számított, hogy a kisujjukat sem kell többé mozdítaniuk és ömleni fog a pénz vagy nem tudom... Mindenesetre mindent megtettek, hogy ezt jó franchiset a földbe döngöljék...
igy jar az aki osszeall az EA-vel (soha tobbet ea-s jatekot) a szuklatokoruseg es mindet elsopro penzehesseg nem rulez...
sajnalom mert masodik kedvenc mmom a daoc utan...
varjuk a CU-t!
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx