Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na nem sírni emberek, minden véget ér egyszer, inkább mindenki linkeljen be egy rakat képet videót, a régi szép idõkrõl, a nagy ostromokról, a vicces bugokról. Aki nincs melóban most, az túrja fel a screenshot mappát és hajrá.

Tomb of Freedon Nadd

Számomra is érthetetlen miért nem lett már évekkel ezelõtt F2P, inkább hagyták szép csendben meghalni, pedig még hibáival együtt is nagyon jó kis játék volt. WoW után innen vannak a legkedvesebb mmo-s emlékeim.

R.I.P

Mjollnirr - Prophecy

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

R.I.P

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Valahogy sejteni lehetett, hogy inkább hagyják teljesen elveszni a játékot mintsem f2p-re váltsanak.. szomorú
Kár érte. Ez volt az egyetlen MMORPG ami tényleg hónapokra lekötött annak idején. Ezt azóta egy sem tudta utána csinálni.
Én azt sajnálom, hogy amikor kijött, akkor gyenge volt a gépem az rvr-re, ezért is hagytam abba, aztán gépcsere után már nem mentem vissza, így a lényegét nem is élvezhettem a játéknak.
Gondolom az elõfizetési díjat szedik az utolsó percig. Ha lenne eszük, csinálnának egy humblebundle-t: fizess amennyit akarsz a 3 utolsó hónapért ! Nem kevés pénz hullana az ölükbe.
De sajnálom, ebben az mmo-ban imádtam a legjobban pvpzni, megjelenés után az elsõ 1-2 évig. Aztán a folyamatos end game hiánya miatt már unalomba fulladt.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Sajnos a rossz hír friss és igaz, aki még nosztalgiázni szeretne 2013 december 18 ig élnek a szerverek. (az a 2 ami maradt) Karácsonyra már halott lesz és a háború(WAR) kimúlik....a harcban végül õ is elesik azon a napon...

Az 5 éves szerzõdésüket nem hosszabbították meg. Ez lett a warhammer online szülinapi híre...fekete humor. Ma 5 éves az rvr-ek királya. 😞(((
Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gondolkodom, pár hónap új subs-on.. ,de már a fõ account-omra sem emlékszem
Szia!

Én évekig kártyával fizettem a játékot, nem volt gond.

Sárkány Lovagrend

Sziasztok!

Haverral elkezdtük ezt a játékot és nagyon tetszett mindkettõnknek. El is határoztuk, hogy veszünk subscribe-ot. De csak credit cardot fogad el a BoiWare Mythic. Ez mennyire biztonságos?
Én is hasonlóan gondolom.
Asszem a kedvenc MMO-m marad a Warhammer, nagyon jó volt a hangulata a játéknak és ezt a fajta non-stop ORvR harcot ami anno ment benne, egy játék se tudta még visszaadni, pedig kipróbáltam én is jópár MMO-t 😊
Sokan fail-mmo nak könyvelik el, de nekem, mint legjobb marad meg.

Lehet hogy a Te meghatározásod a számok tekintetében közelebb áll a valósághoz, valóban 2 szerver van 1 amerikai és 1 európai. De reménykedjünk a fennmaradsában és addig élvezzük a lehetõséget, amit ez a nagyszerû game ad.
Aki ott van a szervereken az szereti, és ez a lényeg nem a számok.
Szaruman
2 szerver van jelenleg, egy szerver kb 2-5k játékost tud max kezelni (de ebben a játékban nem biztos, inkább 1-2k). Vagyis MAXIMUM 10-20k játékossal számolhatunk, vagy kevesebbel.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bocsi, de 2009!-ben volt 300000 körüli a populáció. Nem hinném hogy ezt képes lett volna megtartani...

WAR Pop

Warhammer online forever! 😄

Viszlát a csatamezõn!

A warhammer online nem változott ugyanolyan jó és a felhasználói szám több mint írtátok 2-3 százezer körül lehet, ezen stagnál. Egyedüli mûködõképes warhammer világú mmo és itt az archetípusoknak tényleg van szerepe, lévén hogy rvr alapvetõen, és ezt a fajta harci élményt egy pve nem tudja visszadni, a mesterséges ai nem pótol egy hús-vér ellenfelet. Véleményem szerint a legjobb rvr még mindig a piacon kora ellenére. A többi csak karcolgatja, hiába jönnek újak rift, guild wars 2 , stb.
Manapság, ha egy MMO-nek néhány százezer felhasználója van az már sikeresnek mondhatja magát.

Szerintem is max 10-15 ezer falhsználója lehet max a Warhammernek. Kár érte mert anno még az elsõ MMO-volt amit úgy éreztem megérte megvenni és elég sokat is játszottam vele.
Szaruman
Néhány 100k? Max 5-10k. Vagy kevesebb.

Reméljük nem. Bár csak néhány százezer felhasználója van azok fanatikusak.
Akinek halálhÍrét keltik örök élete lesz 😊
nemlesz. Csak simán majd megszünik.

Üdv all, régen játszottam a WHO-al nekem nagyon tetszett de sajna pénz hiány miatt abba kellett hagynom, a Tera és Rift-bõl kiindulva vannak hirek hogy esetlegesen F2P lesz az Age of Reckoning?
Tps mmorpg. Bõvebb infó
Sry a dupláért.. Szóval így viszont lehet PayToFree lesz.
Hát az (MMOUNION szerint TPS 😞 Persze ha konzolra is érkezik akkor elég lebutított mmorpg lehetett volna talán.
Valami biztos. 😄 Az oldalból sokminden nem derül ki.<#pias>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Ja hogy itt is ez van akkor ide is jó 😄

Hopp ez rossz topicba jött :S

MMO TPS/RPG?

péesnégy, ekszbokszván, pécé és mek koming 2015 😊 ej de messze van még
Ehhez mit szóltok? 😊) Meglepi linkecske
Pari
Igen.
Legalábbis jelen állás szerint.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

A trial is jó, de föntebbi tierek adják a nagy élményt a továbbiakban! Késõbb csak jobb lesz.
Ez a Camelot Unchained sub-os gamma lesz?
Vannak csak a SG fórumot nem olvassák. 😄
köszi, örülök hogy vannak akkor, csak eddig nem találkoztam senkivel még. Mondjuk egyenlõre még mindig csak trial-ozok. Scenariot sajnálom hogy kb semmi nincs... 😞 de ezt is élvezem, régen volt egy 40-es SH-m meg shaman is. 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Találkozhatsz az alábbi karikkal idõnként. 😉

cselesnyilas (sh) main
fenevad (bo) alt
gyilkosfenevad (choppa) alt
kicsiabors (shaman) alt

GREENSKIN POWA! 😄

Vannak fönt magyarok, szabi34. Ez a legjobb rvr ma a piacon, még mindig.

Egy régi magyar guild a MOTH még mindig üzemel dessi oldalon. De orderrel és dessivel is találkozhatsz magyarokkal.

nagy kár, pedig alacsony szinten úgy veszem észre hogy most vannak emberek. minden nap jó kis rvr van 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Szaruman
Sztem a játékkal összességében nem játszik a fene sem.

Karak-Norn destro oldalon játszik valaki? 😊

s0n1c
Az még nagyon messze van :/
Mert mindenki World o Warcraft verõ MMO-t akart csinálni. Ahhoz viszont folyamatos bugirtásra, tartalmakra és új ötletekre lett volna szükség. Egy foylamatosan táguló univerzumra.

Az meg túl sok pénzbe került volna szerintük. Az EA-talán arra számított, hogy a kisujjukat sem kell többé mozdítaniuk és ömleni fog a pénz vagy nem tudom... Mindenesetre mindent megtettek, hogy ezt jó franchiset a földbe döngöljék...
Szaruman
Elérte, de nagyon gyorsan elveszítette. Ez fõleg a bugoknak és a be nem tartott ígéreteknek volt köszönhetõ. És mivel a fejlesztõket leépítették, ezért a bugok kijavítása helyett inkább kivették a bugos tartalmat a játékból.

Nem érte el? Pedig kevés játék büszkélkedhetett annyi játékossal induláskor mint a WH online. Agyfasz ez így..., baszottul nem vágom mit hittek, vagy vártak. Annyi csak, hogy fejlesztések híján képtelenek voltak megtartani a játékosokat.
Pari
mivel nem erte el azt a jatekost bazist amit a sulyosan penzehes EA elkepzelt, ezert gyakorlatilag minden epkezlab fejlesztot levettek a projektrol, ezzel lassu kinhalalra itelve az amugy hatalmas potenciaval rendelkezo brandet...
igy jar az aki osszeall az EA-vel (soha tobbet ea-s jatekot) a szuklatokoruseg es mindet elsopro penzehesseg nem rulez...
sajnalom mert masodik kedvenc mmom a daoc utan...

varjuk a CU-t!

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx