Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UUUU
Érdekes, hogy én rajtad röhögök, ha már beáraztad magad a legalsó polcra.

+
Írtam ilyet te kretén? legalább azt írd amire hivatkozni is tudsz, mit röhögteted magad?

Ha lenne benned annyi "emberség", nem kiröhögnéd az ily kezdeményezõt és baromságokat rónál fel, mint egy ad hírdetés ( ezzel is égetve magad ), hanem leírnád hogy támogatod, és kész. Tök mind1 hogy otthon a gép elõtt halálra röhögöd magad rajta, az senkit se érdekel.

De igy a fölös kekeckedésed révén csak szimpla baromnak tart az ember.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Jakuza1
Te majd megmondod, hogy mit csinaljak ugye throat badger ? 😛
Amugy meg a hulyesegrol, vagy te olyan kreten, hogy azt hiszed, hogy ilyen peticiok fogjak megmenteni a jatekot, mikozben elveszti a ceg a licenszjogokat es annelkul meg csak nem is uzemeltetheti. 😛

te direkt szívózol olyan dolgokon amihez hozzáérni se kell? vagy hülye vagy? ( bocs )

Ha meg nem érdekel, a francnak osztod itt az észt. Csendben is lehet, ill. idejönni sem kell.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Rendben. Akkor hogy Te is megértsd. A "http://www.ipetitions.com/" oldal minden kezdõ petícióhoz sajnos hozzáteszi a saját kis fizetõs reklámját, a felhasználó nélkül.(Ezt úgy kell elképzelni, mint egy tárhelyszolgáltató pl, a bannerét) Ezt autómatikusan teszi mindenkinek, aki ott regisztrál, elhiszem hogy ez zavart Téged, igazad is van. Nem lett letesztelve. Ez van. Ott a reklámja, és szokásos apróbetûs tovább gomb alul, megoldható akiben van jószándék, és tud olvasni, valamint szöveget értelmezni. DE Nem kötelezõ, természetesen. A szándék a hami megmentése, a petíciós oldal csak eszköz a célunk elérése érdekében...

Szakadjunk már le a paypalos részrõl. REKLÁM. Érted? A hangsúly nem azon van, az egy légypiszok a rendszerben. Ha tudsz angolul oda le van írva, hogy azzal ipetition oldalt támogathatja, aki akarja. Köze sincs a hami petícióhoz.
Jakuza1
Az intelligencia kerdese ? Igen aki intelligens es nem primitiv az talal olyan oldalt, ahol nincs semmilyen fizetesi mod es nem a sajat cimere linkeli a paypalos reszt, hogy megtevesszen masokat.

Meglátjuk. Talán egy tömeg tárgyalóasztalhoz ültetné õket. HA....lesz tömeg télig. 😊 Veszteni valónk már nincs.
Hiába apetíció, mert a Games Workshop a licenc-et 5 évre adta oda, az most járt le. Ha akarnák se tudnák folytatni, elõbb a GW-t kellene meggyõzni.
Az "ipeticio" saját reklámja, sajnos alapból belerakják, ezzel jár sajnos megtévesztõ olyan trolloknak akik nem olvasnak figyelmesen. Nem kötelezõ,(pénz nélkül is lehet aláírni) el kell olvasni figyelmesen,a hami témához annak semmi köze.

Aki szereti(né még) aláírja a ki nem nem. Nem kell pocskondiázni semmit, illetve intelligencia kérdése. A negatív hangulatkeltés csak saját primitívségrõl árulkodik.
Jakuza1
Es miert is van belekeverve a paypal, ha mar annyira ingyenes peticiot akartal ? Csak hogy alul ralehessen nyomni a kisbetus reszre ?

komolyan? online petíció? tényleg? nemá😄DDDDDDDD mikulásban is hiszel?😄

Szaruman
A másik lehetõség, hogy hagyjuk megtörténni a játékkal azt, aminek meg kell (megdöglik végre), és talán pár év múlva jön egy vállalható WH fantasy mmo...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Válassz ki egy fórum topicot és lesz egy subscribe gomb a topic mellett azt aktiváld.
2 war accocuntom is van amivel már írtam fórumba régen, mégsem engedi

igen war fórumba subscribolni kell(regisztrálás után) topichoz, és csak késõbb lesz jóváhagyva, utána tudsz írni oda.
nyamvadt war fórumba nem tudok írni, így nem tudom rekizni
lehet fakeval nem próbáltam
Nem vagyok jós 20.000 aktív játékos van kb a két szerveren, azok talán szeretik a WHO-t ha ott vannak.😊 De sok passzív nosztalgiázó és warhammer világát kedvelõ emberke, aki régebben valahogy kötõdött ide, az elmúlt 5 évben. Meglátjuk szeretné e a világ ebben a formában életben tartani a témát. Hogy ebbõl mi magyarok milyen szinten vesszük ki a részünket az is ki fog télre derülni.

82 😊) de ,ahogy elnéztem fake email is mehetne
Igen az. De majd 3 hónapig menni fog, meglátjuk.
Ha a no thanks-ra mész alul akkor is elfogadja az aláírást.
Hát, ez elég karcsú.. jelenleg 77 -a 70,000 -bõl. De igazad van, van még pár email címem.
A petíciót én indítottam, szóval csak tudom hogy ingyenes!

Csak 1 email cím kell, + egy nicknév 😊 na meg lelkesedés, ami talán az angolszászok(egyéb országokban, stb.) körében nagyobb lesz mint itt. Meglátjuk; veszteni valónk már nincs. Ha bejön örvendjünk, ha nem akkor azért megpróbáltuk. Meglátjuk mi lesz télig...

Csatlakozz még ma! 😊

Jah alul no thanks..
Nem kér pénzt, ingyenes
Pénzt kér a petíció aláírásáért? Nem csoda, hogy 73 fõnél jár..
Szaruman
Max 1-2k ember aláírja.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Link javítva a másodiknál.
Mentsük meg a Warhammert petíció! Ha valaki szeretné hogy a szerverek ne legyenek lekapcsolva, és szülessen valami megegyezés GW és Mythic között decemberig...

http://www.ipetitions.com/petition/save-warhammer-online/

Találkozunk a fronton!

Addig is Waaagh! 😄
Ráadásul eddig egy rakás hát **** csináltak csak. Sajnos.

spectRa xTra

Igen hülye vagyok.A Dark Millenium-t zárták be és õk vették meg a jogokat és lesz belõle az Eternal Crusade.

Csak az a baj hogy az a csapat aki csinálja konzolra fejlesztett eddig csak és ez az elsõ mmojuk szóval sokat nem lehet várni tõlük.

spectRa xTra

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Vagyis a Naughty Bear átvette a jogokat, de még sosem csináltak mmo-t meg igazából semmit jót szóval, nem sok mindenre számíthatunk tõlük.

spectRa xTra

A warhammer 40k fejlesztését abbahagyták. Arra hiába vársz ;(

spectRa xTra

jó kis game volt

Jakuza1
Es meg el is huzodhat, szoval arra hivatkozni, hogy jaj de lesz nekunk majd Camelot Unchained, jo nagy blodseg. Raadasul senki nem is tudja, hogy jo lesz e.

Ugye a törpéket helikopterre tervezték és volt az a ló, amit mindenki megvehetett. Nos az arcuk.. érdekesen nézett ki 😄

Sárkány Lovagrend

"Also Official: Fozee Quits" címû thread a hivatalos fórum modorátorától.

"You've been a great community and I've really loved spending the last 3 years moderating your posts. Thank you all for remaining loyal customers for far, far longer than any of you should have. I will truly miss what we had.

I wanted to say some hurtful things about WAR's management right here. The fact is, though, they've never so much as laid a finger on the forums and certainly have only lied to me. Hey, they lied to all of us. My only request is that they not be set in an undeserved positive light by the gaming media over the coming days.

Note that Carrie may have posted a goodbye sticky on the forums, but I had her removed from the mod list months ago. She isn't part of the WAR project and should not be pretending that she is.

I'll see you all in-game over the final few months, I just wanted to make a point of what happens when you cross your lead moderator with no backup plans. "

14-es slayerrel T4-es sc-ben. 😊

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

2015 végére ígérték azt is, tehát az EC-vel nagyjából egyidõben lesz sajnos.

egyébként pont pár hete találtam egy olyan webáruházat ahol még lehetett kani GC-t, azért is gondolkodtam, hogy visszatérek pár hónapra.. sajnos így már nem

A CU fórum nem túl aktív 😞 Mikor jelenik az meg? Addigra lesz w40kec.. A mythic nem volt hajlandó megegyezni a games workshop-al, gondolom mert fejleszteniük kellett volna végre, talán pont f2p-re..
Én is terveztem átnézni, de akkor csak jobban fáj 😊 Mind vártuk a guildben, h f2p legyen, erre tessék.

Sárkány Lovagrend

Tomb of Freedon Nadd

RIP

mmonomad és pvpista

Torzonborz
Egyébként fel a fejjel , a WAR sajnos távozik de nagyon úgy néz ki hogy nem maradunk RvR MMO nélkül : http://camelotunchained.com/en/
😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/