22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • 0Fritz0
    A herald pet milyen buff-ot ad?
  • A4tech
    max annak a dps shammynak aki megint youtube videót csinál belőled :D
  • Boncmester
    Addigra lejön a patch is, aztán végre LILA SZÁMOK!!! :)
  • TDC Geronimo
    " At this point, the plan is for the RvR pack to be available starting at 9:00 AM PST/12:00 PM EST/18.00 CET. Unfortunately due to logistics the time couldn't be moved earlier. " eastoreból.
  • TDC Geronimo
    Holnap 13:30től offok a szerverek patch miatt. Gondolom kell 2-3 nap mire játszható lesz a hotfixek után. Holnap szerintem nem nagyon játszunk :)
  • soundsonic
    Szívem szerint BlackOrc Tankkal nyomulnék, talán este megpróbálom leboltolni velük, hogy inkább egy tank legyen a main karim.
  • soundsonic
    Sikeresen csatlakoztam a klánhoz, és végül egy harcos helaer-t indítottam. De még sok a halálozó körülöttem :D és annyira elfoglal a heal hogy magamat még nem tudom megvédeni :)
  • Szaruman
    Nem, pay to win. Ezzel nincs semmi gond, 1et fizet, (majdnem) 2-t kap :D
  • Boncmester
    Ja, nem, bugos, és elvileg ha 60 napig nem vagy befizetve, kapsz ingyen 2 hetet, hátha visszajössz, de most akkor is kapsz, ha 1 napja nem vagy befizetve. Szal free 2 play a játék :)
  • Szaruman
    Nem, a régit már kihasználtam. De nem zavar, így max a 10 dollárt kell leperkálni, h lássam, milyen a patch.
  • TDC Geronimo
    Nem lehet hogy ez még valami régi? Amúgy pont jókor van megint ilyen ha igaz mert holnap ugye 1.4 meg rvr Pack. Igaz nagy Patch napokat ismerjük... Holnap nem igen fogunk játszani szerintem. Kell pár nap mire hotfixelik a gamet nagy Patch után.
  • Szaruman
    LOL. Megint van 14 napos free cucc? Fölmentem az account oldalra (ma járt le az előfizu), erre gratulálnak, h van 10 napos ingyen izé (ami az dec 1ig tart).
  • A4tech
    de most úgyis mindneki visszajön játszani / nagykarizni, szóval az igények: SM KotBS Slayer BW WP RR80.. na ezekből 3 party és én (Krein) személyesen garantálom hogy server top guild leszünk ;) (vagy fossá ver minket az Orz napi 10szer, de az nem érdekel)
  • sanyiiiii
    Ha nem healer akkor tankoknak örülünk a legjobban, főleg a knightoknak és wpknek :)
  • Laroa
    +szakirányú diploma.
  • Boncmester
    Knight of the Blazing Sun
  • soundsonic
    hát az nincs :D (persze nem mintha tudnám mi az a kotBS :P a rövidítésekkel még hadilábon állok)
  • A4tech
    80as KotBS is jó lenne 2éves szakmai tapasztalattal :D
  • Laroa
  • soundsonic
    Healeren kívül milyen kasztra volna igazán szükségetek?
  • Robe77
    bekaphatod Kolo... ,,I,, :P
  • Boncmester
    Pacso maradjon a BW-nél...
  • Laroa
    Milyen konckurencia? Lába nyomába se érnek :D
  • sanyiiiii
    ennyire féltek a konkurenciától?:D
  • Robe77
    Pacso csak maradjon a BW-nél. Az SW-ket meg bízzátok csak rám meg Zoeira... :P :D
  • Murmur
    Nem nagyon leteznek errefele hc guildek. Ahhoz az kene, hogy legyen valamifele progress a jatekban, meg ne szaz darab tizfos guild legyen.
  • e57
    Még nem esett baja egy kezdőnek sem, csatlakozhatsz nyugodtan. :)
  • soundsonic
    Hátőő.. remélem azért egy mezei halandó fejét nem ordítjátok le, ha valamit nem jól csinál :P Holnapra remélem letöltődik a cucc és csatlakozhatok hozzátok.
  • e57
    Nem. Kő kocka mindenki, szoba wc-vel, meg gép mellé vezetett vízcsappal.
  • soundsonic
    és az casual guild?
  • e57
    Karak-Azgal destro oldalon a Moth guild aktív, és magyar.
  • suljin
    Esetleg Karak Azgal destrora is tud valaki mondani valamit?(guildet)
    esetleg oda mi kellene.
  • Boncmester
    Igen. Ha nincs meg a packod, nem lehetsz 100. Plusz ha nincs meg a packod, ugyanúgy fejlődsz 80-ig, mint most, ellenben ha megvan, akkor gyorsabban, akár 3x olyan gyorsan is.
  • soundsonic
    Ha jól értem akkor a renown rank 80-100-ig csak rvr pack-el érhetjük el? :S
  • soundsonic
    köszi szépen! Közben próbáltam érdeklődni fórumon de az accom nem aktív, így nem fórumozhatok..nc. Szerinted ha nem tudom megvenni a pack-eket nagy hátrány ér?
  • Boncmester
    EA Store-ban tudod megvenni, felteszem, kártyával. De elvileg nincs köze direktben a war accountodhoz, csak egy kódot kapsz, amit be kell írni oda. Visa és MasterCard kártyával tudsz fizetni, vagy pedig PayPallal.
  • soundsonic
    Csátok! Az lenne a kérdésem, hogy ezeket az pack-eket csak kártyás előfizetéssel lehet aktiválni?
  • Boncmester
    Gondolod a petemnek nagyobb beleszólása van ebbe? :D
  • sanyiiiii
    Bocs de ebben neked nincs szavad, egyenesen Karl Franzhoz megyek.
  • Boncmester
    Nem fogadom el. Pacsonak BW-vel kéne játszania...