22827
-
sanyiiiii #20864 Indítványozni fogom hogy a guildből csak Pacso játszhasson swvel :D -
Robe77 #20863 ...Az SW nem való akárkinek... -
suljin #20862 Roger.
És előre is köszönöm szépen. -
Boncmester #20861 Keress rá a guildre majd a friend ablakban, és ráírsz valakire random, az megmondja majd, ki van éppen online, aki tud invelni.
Amúgy Hontalan, Morcidori, Szyl, Zavarodott és Greatsogron, de lehet, hogy éppen altozunk. Én este leszek fél 6 vagy 6 után online. Level 12-től invelünk, az úgyis pár óra, mire eléred. -
suljin #20860 Szerintem belekzdek még ma egy Rune Priestbe aztán húzom gőz erővel. Kire tudok írni ingame esetleg invénrt?de ha jobban jön akkor BW húzok. -
Boncmester #20859 Healerből sosem elég, szóval WP vagy RP jöhet. BW-t is hozhatsz, mert mostanság csak 3 main BW van a guildben... Slayer is jöhet, mert abból sincs sok, bár most fejlődik pár kisebb. Tank, pl KotBS is need.
Az alábbiak nagy vonalakban igazak:
Zealot ~ Rune Priest
Black Ork ~ Swordmaster
Chosen ~ KotBS -
suljin #20858 Akkor miből van hiány order oldalon(nálatok)? Pl black orcal, zealottal meg chosennel elég jól tuddtam mozogni. ordert nem ismerem olyan jól.(leszámítva hogy pár tűz mágus rendesen szévágott minket bg-ken:D)
-
Boncmester #20857 Gyere nornon order oldalon a lovagrendbe, de szerintem ne engivel, mert annyira nem izmos kari. Persze a te dolgod, csak jobban fogod élvezni a játékot nem engivel (és nem SW-vel) -
sanyiiiii #20856 25ös kari szerintem nem éri meg a transfer árát, nagyon hamar el lehet jutni odáig.
Egyébként norn order oldalon sárkány lovagrend. -
suljin #20855 Ja igen, van egy 25-ös Black Orkom Karak Nornon.
Érdemes lenne ezt átvinni Azgalra pénzért vagy inkább csináljak egy újat? -
suljin #20854 Amikor elkezdtem a játékot akkor egy olyan társasághoz csatlakoztam akik a Karak-nornon tolák destroba és Azgalon Orderbe. De ha jól tudom a nagyobb magyar közösség pont fordítva játszik.
Btw én személy szerint destruction párti vagyok ( black orc, zealot), bár ordernél imádom az engineert.
Magyarán a Karak Azgalon keresnék destro guildet elsősorban.
De jó Karak nornos order guildbe is benne vagyok. -
Felváltva aláztatom magam a BC2-vel és ezzel a csodával.
Amikor ezzel lámulok, akkor Azgalon vagyok destro oldalon a piciny chosen-emmel. :)
-
Te most hol játszol amúgy meg mivel? :D -
Melyik szerver és oldal? -
suljin #20850 tárgytalan lett, sikerült megoldani. Akkor még egy kérdés kinél jelentkezzek guildbe?:D -
suljin #20849 Ui: Ja igen, lehet hülyeség de mintha a honlap is megváltozott volna ha belépek az accuntommal teljesen máshogy néz ki mint fél éve. + Ha account managementnél jelentkezek be más jelszót kér mint a honlapon.? És azt meg végképp nem értem hogy karakter transzfernél mért csak a triálos karikat látom. (nem lehet hogy a többit csak akkor fogom ha előfizetek?) -
suljin #20848 Igen én is erre gondoltam elösszőr, de megnéztem a regisztráció napján kapott regisztrácíót igazoló levelet(amit a WAR küldött) és ott ugye írja hogy mi az accountom és a nick nevem. na mármost ha bejelentkezek ezen a néven akkor meg a triálos időpontra írja a regisztrációm idejét.
Ezért nem értem. Gondoltam arra is hogy ugyanazt az accunt nevet választottam a nem triálos játékhoz is de fix h nem lehet két ugyan olyan felhasználó. A másik hogy én ugy emlékszem hogy mikor decemberbe kiprobáltam triállal a játékot utána februárba ezt az accuntot upgradeltem fel eredetire. És az email.ben nincs is más visszaigazoló levél.
Bocsi hogy ilyen hosszan írok de hátha valaki tud valami okosat.
Ismét előre is köszi.
-
Ne a trial acc-al jelentkezz be, hanem az előfizetőivel. -
suljin #20846 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék:
Körübelül egy fél éve deaktiváltam az accuntom, de szertném megint elkezdeni a gémet. Viszont mikor belépek az accuntommal nem látom a karaktereim csak a triálosokat. (A warhammer mappába meg vannak a Karak-Azgalon és Karak-Nornon lévő karijaim filejai)
Ha valakinek van ötlete légyszi írjon.
Előre is köszi. -
Jövő hét csütörtökön jön az 1.4 meg az rvr pack.
-
-
Na egész jól kipofozták ezt az rvr instát. -
istenem :DD -
t0xikus #20841 1400str:) -
Túl nagy a sebzés? :)
-
Na megy a PTS szerver végre. Hát ezeknek az új seteknek a kinézete 1-2 kivételtől eltekintve nagyon gagyi (alt app. rendszer ftw). Ráadásul olyan mintha lowres lenne az összes vagy fene tudja.
Amúgy meg már most megy a sírás a statok miatt :D -
Laroa #20838 Behisztizni azon, hogy 6an megölnek orvr területen nevetséges. Benne van a szóló roaming pakliban. -
Archenemy #20837 Én szívesen adnék egyet neked örökbe is! :p -
Boncmester #20836 Valaki adjon már kölcsön egy tarkólövést! :) -
t0xikus #20835 tehát leírsz egy faszságot azután hisztizel?:D -
Archenemy #20834 KAKI! -
Boncmester #20833 visszasírom archenemy poénjait :) -
t0xikus #20832 tehát ha te kivered akkor nevetsz közben... érdekes... -
Robe77 #20831 peeersze, úgysem hiszünk neked. ;)
amúgy aki rosszkor rossz helyen volt annak ne sírjon a szája. :P -
Boncmester #20830 Mert én nem arra verem, ha 6-an kinyírunk 1 embert :) -
t0xikus #20829 ez hülyeség. miért ne loloznád ki?:) -
Boncmester #20828 Úgy értem, ha megpróbál szembeszállni, és harcolni rendesen, nem csak elfut, akkor kap egy bow-t. De nem LOL-ozom ki, ha túlerőben vagyok, csak akkor, ha ők voltak többen, vagy pofátlan volt... -
sanyiiiii #20827 Miért is kéne hajlongani egy destrósnak aki rosszkor volt rossz helyen? Solo roamolsz benne van a pakliban hogy olyan szituba futsz bele ahol semmi esélyed. Ennyi erővel én is mehetnék trial accal whineolni akmikor solo roam közben befordulok egy sarkon és egy wb destroval találkozok és megölnek, van amikor ki is röhögnek. Persze van akinek ez fáj, de akkor minek indul el solozni? -
Boncmester #20826 Egyébként ki ez, csak hogy nelepődjek meg, ha valaki kill on sightra tesz a guildnevem miatt? :) Mellesleg, ha 6an legyaktok valakit, akkor legalább bow-oljatok neki, ne röhögjétek ki... -
Boncmester #20825 Igazi rohadékok vagytok :-)