22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Pari
    https://accounts.eamythic.com/
  • Shader
    ha megvan a serial az hol kell beirni?
  • e57
    WHO-nak nagyon gyorsan csökken az értéke. Jövő héten már ingyen adják a packokat mint a klienset! :D
  • TDC Geronimo
    Nekem mindkettőben ott volt, mailbe is.
  • Murmur
    Ami vicc, hogy most meg 12.99-be kerül már a 2 pack... :D
  • Pari
    erre vigyazzatok, emailbe en se kaptam szart se, de veletlen nyitva maradt a rendeles vege, es ott van a serial kod valoban!!!
  • soundsonic
    Nem tudjátok, hogy gamecard-osoknak lesz-e valamilyen lehetőség a pack -ek megvásárlására? Fórumon már kérdeztem, egyenlőre nem kaptam választ rá
  • Laroa
    Nem jött meg de már csetelek customer supporttal :D
  • t0xikus
    höhö. tényleg nincs e-mailben serial:D
  • TDC Geronimo
    Eleve mikor megvetted kirakott egy összegzést, hogy mennyit fizettél és ott volt a serial is, valamint elküldték a rendelésed emailbe, amiben szintén fel van tüntetve a serial.
  • Laroa
    Hol a faxomban találtad meg hozzá a kódot. Megvettem ezt a fost toxnak, levonta a pénzt. Bemegyek order historyba:

Order History
    No orders were found
  • e57
    Mondtam, hogy átváltják 15 euróra! :D :D
    Mondjuk az jó, hogy ebben már a VAT is benne van.
  • Murmur
    how unexpected :D
  • TDC Geronimo
    na megvéve, acc upgradelve \o/
  • TDC Geronimo
    törvények*
  • TDC Geronimo
    Erről nem a mythic tehet, hanem az EUs tövények.
  • Laroa
    Hogy rohadjon meg a kibaszott féreg gennyes szarláda mythic hogy a 15 dolláros pack 14.99euro.
  • t0xikus
    http://eastore.ea.com/DRHM/store?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=eaemea&Locale=en_IE&ThemeID=850300&Env=BASE&productID=221617200
  • TDC Geronimo
    Nem lehet "begyakorolni". Test szerver teljesen más környezet, mint egy live szerver több ezer emberrel. Nem mondanám, hogy az ő hibájuk az, ha kijönnek kritikus instabilitási problémák stb liveon. Ilyen ez a software developement :)

Ezért őket okolni szerintem nem lehet. Bármit megnézel, mindenhol ez a helyzet. Akár felhozhatom példának wowot vagy bármely más MMOt, online multi fpst stb. Nincsen nagyobb patch hibák nélkül és ennek többsége csak live környezetben jön elő. Ezt el kell fogadni és nem enragelni, mikor patch nap nem mennek a szerverek, esetleg több leállás is van :)
  • TDC Geronimo
    1.4 videó
  • Pari
    pff nurfed buttons akik nem birnak 5nel tobb gombot egyszerre eszben tartani...mer nem iktatjak mar ki...lehet kiderulne par skilles emberkerol hogy csak az addon teszi:)
  • Laroa
    http://groups.google.com/group/nerfedbuttons/browse_thread/thread/6a0498bb1866d1db?pli=1
  • Laroa
    Sose működött eddig, kétlem, hogy most csoda történne :D
  • e57
    Gondolom SoR-nak egyelőre nem lesz értelme.
  • e57
    Van valami előzetes info, hogy melyik népszerű addonok nem fognak működni?
  • e57
    Még 1-2 óra, és csodát fogunk látni! :D
  • Murmur
    Én azért bízom bennük. Érzem, hogy nagyot alkottak. :)) *fedezékbe vonul a paradicsom- és tojászápor elől*
  • e57
    Nem kötekedésként írom, merthogy nyilván nem rajtad múlik, de hát elvárható lenne a hibamentes patch. Végül is azért is van a teszt szerver, hogy begyakorolják, mielőtt élesben megy.
  • e57
    Hát... reméljük a legjobbakat. :)
    Azt hiszem ennél többet nem tehetünk.
  • TDC Geronimo
    Ja ez meg a másik. Senki ne számítson hibamentes patchelésre. Ma este valószínűleg nem igen lesz játszható
  • Laroa
    Bebaszna ha egy-egyben váltanák az eurot a dollárral. Az eléggé átbaszás lenne.
    Egyébként tökmind1, hogy megveszed-e ma 6kor vagy csak később. Most úgyis 3 napos emergency maintenance periódus jön
  • e57
    Mi ebben a logika? A többi trinket, mount, stb... hülyeség már most is elérhető.
  • Murmur
    "Este 6tól lesz elvileg elérhető."
    Majd akkor ott lesz a listán. :)
  • TDC Geronimo
    "Este 6tól lesz elvileg elérhető." Talán ezért nem látod :p
  • e57
    Ott nincs felsorolva sem a progression pack, sem a personality pack.
    Miért érzem, hogy valami kavarás lesz? :)

Természetesen euroért vásárolhatunk EA-tól. Remélem a 15 dollárt "átváltják" 15 euróra, és még +VAT....
  • TDC Geronimo
    eastore.com-on keresőbe beírod, hogy warhammer. Ennyi. Este 6tól lesz elvileg elérhető.
  • TDC Geronimo
    Lehet már patchelni (473mb)
  • Shader
    Valaki tudna adni egy linket a Warhammeres ea storhoz ahol majd az RvR packet meglehet venni? pls
  • 0Fritz0
    Az komoly.
    Nem csodálom, hogy nem merték leírni mekkora hatalmas buff-ot is kapsz a pénzedért. :)
  • Laroa
    Pve területen +3% movement speed. Szal felesleges pénzkidobás.