Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jol emlexem a mythic akart ilyen spike-s, skull-os skin felet a chaos seregeknek...darn
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
"Egyelõre a DirectX 10 csak Windows Vista alatt lesz elérhetõ, és valószínûleg ez így is marad. A Microsoft szerint túl bonyolult lenne az új rendszer XP-re való átültetése. A Vistához nem kell majd feltétlenül DirectX 10-es videokártya."
"A DirectX 10-et teljesen az alapjaitól építették fel újra, így nem kompatibilis a korábbi DirectX 9-cel. A DirectX 9-es hardver nem tudja majd futtatni a DirectX 10-es kódot, de a DirectX 10-es vas kezeli a DirectX 9-et is."
2.: Olyasmit csiripelnek a verebek, hogy már az M$ sem zárkózik el egy esetleges Dx10L-tõl a WinXP alá (ahogy Dx9L lesz Vista alá).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
amúgy meg, mire a WAR megjelenik, szerintem elég korrektek lesznek a dx10-es karik árai...
-the invisible-
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vagy ti melyik factionbol krealjatok majd a legelso karitokat?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Uj karrierek:
The Choppa Greenskins
Rune Priest Dwarves
Empire Carrier-ek:Bright Wizard&Warrior Priest
etcetc.
A legutóbbi kieg mintha nem is lenne-nem sokat ért sztem-max a fegyók miatt de paci is csak disz a champ szintek meg+kis utilityt adnak,nem vészes.
Stevék most midiben ownolnak <#worship>#worship>
Sztem én meg majd elõkapom a scoutom azt ellicselgetem az albok elöl Stev bandáját <#law>#law>
Jó kis gamma még mindig ez a DAoC na!
ööö...Hajrá WHO!---ne legyen már annyira off <#integet2>#integet2>
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Most a trialt szedtem le mert nincs itt fent nálam(Szeged)a kliens azt mondom addig jó lesz ez amig befiztem újra-okt közepe-fizetés után <#zavart1>#zavart1>
Expansion-t talán már nem fogok hozzá venni; a legutóbbit már csak 1 acchoz vettem meg.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
aztán nyomtuk izombol, talán 2003-2004 környékén fejeztem be...😄
Mi haverral meg toljuk aktivan us-en(igaz volt egy kis wow kitero),de hianyzott a massziv pvp,classic clusteren azert meg van pop 2-2,5k ami daocban jonak szamit😊...es hamarosan jon az uj expansion(pff)...(meg egy bor kategoria)...
most a Friar a fotm,jol megcsinaltak(vegre), a huntereket szidjak,hogy OP,de az armosk,pallyk,wizzyk,Wardenk,Champk,VWk,warriork,valkyriek,es thanek is rengeteg love-t kaptak!
Van jópár 60-s karim sc-zve és elhülyülök magamban vagy vmi grp friendly karival pugokkal.
Nem tudom mikor hagytad abba a DAoC-t de én nagyon régen láttalak bent karival és azóta rengeteget újult,szépült a játék.
Akik még játszanak azok fantikusak v. egyszerûen nem találtak eddig jobbat és ingáznak de mindig visszatérnek.
Amig ki nem jön WHO addig sztem elleszek a DAoC-ban mint eddig is
"Ami volt,elmúlt"-ja örök igazság(?)az biztos,hogy semmi nem adja vissza a játék kezdeti feelingjét de hát ezt nem is várom.
Ugyanúgy van most is kihivás,játszanak még cimborák és sztem megér néha belogolni pár killspamért 😊
Khurrak és alteregói...😄
nekem valahol szanaszéjjel van szórva régiek közt a 3 accountom, de meg se próbálom feltenni, tudom óriási csalódás lenne 1 nap után..
ami volt elmult, ez örök igazság😄
Visszatérek kicsit DAoC majd októbertõl mert ez a WoW már tényleg az agyamra megy a hülye gémerekkel.
Kipróbálom midit valszeg én is mert ott még nincs 50-s karim csak bg huszárok<#integet2>#integet2>
(Matarese)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bezony, részben ezért is imádtam a midgardi oldalt. Egy vonuló viking hordának utánozhatatlan hangulata volt a tömegbõl kiemelkedõ, hátukon brutális kétkezes fejszéket/kalapácsokat viselõ csuklyás trollokkal és egyéb hasonlóan jól mutató karakterekkel.
Jó lenne, ha a cartoon kinézet ellenére ebbõl a hangulatból visszaköszönne majd valami.
Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
DAoC-l 3+ év game,szóval bizom bennük annyira,hogy megelõlegezzek egy hangos böfögést nekik már megbocsáss...mehetsz vissza a mütyür topicba vagy ahonnan elõjöttél <#buck>#buck>
kkthxbaiiiiii
Nagyon über lesz ez gyerekek,majd meglátjátok!
WHO 4eva!
karier leirasok:
Squig herder,dwarf engineer
es meg par egyeb...grab bag(aka faq),Empire es Chaoes leiras egyelore carrier-ek nelkul.
Ahol a jok is rondak, a gonoszok ver gonoszok, es egy olyan questekre,"hogy hozd el a ruham a tisztitobol, cserebe adok egy szappant"-habozas nelkul szetcsapjak az npc fejet....ugyis sokkal tobb 18+ jatszik mmokkal, mint 14-18 eves...
asszem a legoregebb akivel talalkoztam daocba egy 66 eves nagyika volt, aki szinte senior koru barataival jatszott 60-76 eves korig...(es jol nyomtak)
Szel eleg a napsutesbol, a madarakbol, a szep naplemetekbol...felegetett falvakat, varosokat, tajat akarok pestissel gusztustalan avatarokkal, verrel es kinzassal😊
igen köpjön vért, legyenek darkos cuccok a sötét oldalon, de ezek a wow féle hordán lila+narancssárga armourtól feláll a hátamon a szõr.