Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
ez igaz, de pusztán ezért nem kell elítélni... hisz ennyi erõvel a legtöbb fantasy világ visszavezethetõ lenne 1 dologra.. 80%-uk kelta mitológia..a maradék meg egyéb mitosz alapján..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hmmmm... Ne mááá...<#wilting>

Bucser
elárulok egy titkot. Az egész Warcraft világ ez alapján született...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a játék hivatalos oldalán van egy trailer. Megnéztem és bár csak videó, de ha a hangulat egy kicsit is visszajön a gaméból, akkor asszem én is kipróbálom.
Amúgy a WoW törpök jobban bejönnek, mint a warhammer kakastaréj frizurás csákói. Talán az elfek jobbak, mint a WoW-ban, bááár.... Az ottani Night Elf csajok sem semmik<#idiota>

interjú
rvr infók + sok ingame jelenet

Pari
lol?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

unknown nick
Na de nem elégedetlenkedek. Számomra a megjelenéséig hypeolva lesz a game. Mert nagyon jókat ígérnek a PvP terén. És én PvP centrikus vagyok, más MMO harci rendszerében gondokat éreztem. Azért is hagytam abba. Pl. Ez egyik a WoW volt. Mon dom dungeonozzunk ezerrel, majd ha már van jó ruci, go BG. Ezután fél évig zúzás BG-ben napi 6-7 órát, ami megjegyzem az átlaghoz kevés volt(!) 350000 pontot értem el átlagban 1 héten, volt aki 800000-et. IRC-n össze dumáltunk az alli premade csapattal, ha meglátjuk nem öljük egymás. Felváltva nyerünk és nincs idõhúzás. PUG-ok mehettek a levesbe. Unfair játék volt. rank13-on abba hagytam a wowos pályafutásom. Ennyit az RVR pvp-rõl.

unknown nick
Félek kicsit az RvR rendszertõl. Remélhetõleg a system olyan lesz, hogy az IRC-n összefogó ellenoldali játékosok nem tudnak belõle elõnyt csikarni.

[NST]Cifu
A WoW-os Orkok nem a "klasszikus" Fantasy orkok, hanem engem inkább a Klingonokra emlékeztetnek a Star Trekbõl.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
na hirtelen a wow-os orkról tudod mi jutott az eszmbe?? A gumimacikból a Gyagyás Tódor... Az néz ki ilyen istentelen debilül😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Yesss <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

unknown nick
Fenrir
Szerintem amúgy a képek alapján ezek az orkok sokkal orkosabbak mint a wow (world of warcraft) orkok.

unknown nick
Igazad van, a kérdés tényleg nem arra utal. Végigolvastam közben.

Az alábbi kép tévesztett meg, mert elõtte másik topikot bújtam. <#nyes>

Fenrir
Nana, az a wow nem az a wow <#ejnye1>

"World of Warhammer"

_Atti_
ha ezek mind igazok ez lesz a legjobb mmo!

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

unknown nick
Q: "Why does WAR look like WoW!?"

Mekkora flémelések lesznek még ebbõl... <#wink>

Fenrir
Ez nagyon állat lenne ha meg tudnák jól csinálni.

Pari
egy erdekesseg:
How does the mechanics of tanking work?

Player collision for enemies. You won't collide with friendly PC characters, but you will with enemy units. As a result, you won't be able to simply run through enemy tanks in order to get to less defensively-significant players. You also won't be able to clip back and forth through someone to hit them from behind, then the side, then the front, etc.

I don't see what's stop people from running around you and getting to support guys.

Again, player collision is the one bit that's been announced. That said, it can be VERY effective for protecting less defensive players if groups know how to make use of it properly.

hmm...kivancsi leszek!

Pari
WAR FAQ

Q: Why are there no Stealth classes in Warhammer?
Q: Is there leveling in WAR?
Q: What is this public quest system?

etcetc...

[NST]Cifu
Miért csak az érdekel, hogy full XP-t hozzál el belõle? Nem az a játék lényege, hogy minél rövidebb idõ alatt kimaxold a szinteket (bár tudom, nagyon sokan így játszanak), hanem az, hogy szórakoztató, élvezhetõ legyen a játék. Az pedig tényleg jó ötlet, hogy párhuzamosan többen is csinálhassák a kvesztet, sokkal jobb, ha látod, hogy nem mindenki ugyanazt a kvesztet ismételgeti, hanem együtt dolgoztok a cél érdekében (megj.: a WoW-ban is van ilyen, az Alterac Valley kvesztek). Nekem szimpatikus.

Bucser
most tipikusan beleestél a van kalapja vagy nincs kalapja hibába... Legalább mernek újítani valamit...

Pari

Shiwo
tudom, tudom, örök elégedetlenkedõ vok, de az megint marha jó, ha 1 quest többször ismételhetõ...legyen csak 1szer, együtt megcsinálható, de akkor csak ha party-tagok..

Pari
na igen,de ez csak egyfajta (uj) quest tipus....de gondolom ismetelheto...

Shiwo
akko meg azé gáz, mert full xp-t nehezen tucc elhozni belõle..

Pari
hmm...egy egeszen uj video riport a WAR-rol...nagyon jo!
Katt
Public quests(teljesen jol elmagyarazva...nem a full xpt kapod,hanem amennyire kiveszed a reszed belole),titles,
4fele pvp Skirmish(classic),BG, Scenario(instanced),Campaign rvr(instanced/classic)
durva lesz...

[NST]Cifu
Ne rajongok a kasztkiegyensúlyozásért. Legyenek a kasztok jól felépítve, és megfelelõen kitalálva a képességeik. A lényeg az legyen, hogy minden kaszt megfelelõen tudjon érvényesülni, ne az, hogy két kaszt kb. ugyanolyan legyen duelben. A PvP ne a duelrõl szóljon, hanem a csapatról, sõt a PvE is.

Shiwo
mindezt úgy, hogy a kasztok kilegyenek egyensúlyozva..nah ezé nincs még tökéletes mmo 😞

unknown nick
"mind ugyanaz.. odamész lenyomod a gombot megöli odamész lenyomod a gombot megöli"

Ja, vihetnének a küzdelembe egy kis stratégiát, hogy ne merüljön ki a harc egy gombos counterekben. (pl. lassabb cast speedet megszakítani gyorsabbal)

Ha skill kombinációkat kellene használni, kimeríthetetlen variációs témák lehetnének egy harcban + még rá jönnének az itemek. Na persze ehhez az is kell, hogy az item ne über félisteneket csináljon, hanem trükkös képességek birtokába juttasson csak nagyrészt.

Pari
masik interju
greenskin classok,crafting,costumization

[NST]Cifu
Nem vitatom. De az általam ismert MMORPG-k közül az állt eddig a legközelebb a klasszikus RPG-khez.

Pari
http://www.youtube.com/watch?v=S3WjAm3dzaI

itt a riport, zonak,questek,pvp loot,moral

Shiwo
DDO-ból sokkal többet kilehetett volna hozni ..

[NST]Cifu
Nem azért olyan népszerû a WoW, mert annyira RPG, hanem azért, mert egy ismert világban barangolhatsz, amely jól meg van csinálva, látványos, és könnyen értelmezhetõ, nincs agyonbonyolítva. Lehet csinálni nagyon korrekt RPG-s MMO játékot (a DDO pl. közelebb áll az RPG-hez), de az meg nem lesz olyan népszerû...

Shiwo
nahjó..igazad van, hogy a wow nem "klasszikus" rpg, inkább a világ miatt jáccom.. a baldurt meg a neverwintert természetesen kivégeztem 😊 a diablónak télleg nem sok köze van az rpg-nek..fogtam is a fejem , mikor vhol megszavazták az év rpg-jének..bár ha már rpg, akkor a normál, haverokkal nyomott papír/kocka/mesélõ stílus a favorit 😊

"Nekem pl a hagyományos MMO-któl ezért van már csömöröm.. mind ugyanaz.. odamész lenyomod a gombot megöli odamész lenyomod a gombot megöli. az egyetlen változatosság, hogy milyen sorenben nyomom meg a gombokat a skillbaron..."

ez is tök igaz, csak a körökre osztott harcot meg nehezebb visszaadni mmo-ba.. (mondjuk x 1000 ember saját köre mire lemegy..), és a "pause" sem lenne az igazi..

Bucser
Hát végülis a diablot is hívják rpg-nek.. bár inkább ha rpg-zni akar az ember akkor neverwinter nights vagy baldurs gate😄 mert az ölj meg x-bõl y-t zerû questek megoldásai nem igazán szerepjátékba illõk😄 meg a maximum vidd el ezt ide típusúak😊 Szerintem sokal hasznosabb, hogyha egy olyan quest van ahol keresnek valakit meg kell találni de az illetõ mondjuk átment valami változáson azt meg kell oldani de nem mindig a gyilkolás az egytelen megoldás... Nekem pl a hagyományos MMO-któl ezért van már csömöröm.. mind ugyanaz.. odamész lenyomod a gombot megöli odamész lenyomod a gombot megöli. az egyetlen változatosság, hogy milyen sorrendben nyomom meg a gombokat a skillbaron...

Shiwo
"..es nem kell hozza grpban lenni!.. "
tehát köll neki 20 láb, adok neki 1et, megvárom, míg mások összeszedik a maradék 19-et és jön az xp meg a loot ?

<#fejvakaras>

Shiwo
csak én wowot nem azé jáccom, mert mmo, hanem mert szeretem az rpg-ket meg a warcraft világát..

Pari
errol az EUs (GOA) altal uzemeltetett daocos kollegak tudnanak nyilatkozni,mert ugyanez a ceg fogja vinni a WAR eus reszet is(en us szerveren jaccok daoct)...btw a legrosszabb az volt,hogy mikor USen kijott egy peccs, vagy expension...az 1-2-3 honap kesessel jelent meg EUba...mig USen voltak kulonbozo akciok,eventek....Valantines day special,Halloween spec...stb,azok EUba mind elmaradtak...de a Mythic azt nyilatkozta a GOA kapcsan(az EAbe torteneo beolvadast kovetoen),hogy mint a wowba, az EU playak, es egyidoben kapjak az uj peccseket, expansionoket a USesekkel. Utalok hajnalba raideleni,meg kihalt szerveren nyomulni,szal en EUs WAR-ra megyek,de ha nem tartjak a szavukat,ez valtozhat....

Bucser
Váááá eza rengeteg negatív hullám<#idiota>

[NST]Cifu
Én arra leszek kiváncsi hogy oldják meg az EU üzemeltetést. Ha úgy mint a Blizzard, lehet el sem kezdek foglalkozni a játékkal, mert felesleges...

Pari
hacsak mindenki 1et bead,az mar boven eleg lesz😊

Olvastam azt is,hogy aki elorendeli a gamet, az szamithat a beta meghivora, en fix elorendelem...csak felek,hogy ez eu beta tobbet varat majd magara...

[NST]Cifu
Ez az ötlet nagyon jó, csak elõre látom, hogy úgy fog kinézni, hogy mindenki felveszi a questet, lead egy darabot az adott quest itembõl, oszt várja, hogy más befejezze helyette... :\

Pari
Udv,

En olvasatomba, 2 realm lesz, es realmonkent 3-3 faj/orszag...ahogy Tussy is irta, az osellensegek bonust kapnak egymas ellen,de a daocbol kiindulva, egy balanced/premade/setup grphoz fog kelleni az egyoldalon allo fajok keveredese a max hatas eleresehez...
Amugy az egyik E3as video riportban(youtube) elhangzik egy erdekesnek tuno ujdonsag a questekkel kapcsolatban😞remelem jol emelexem, kb. igy szolt): a questek terulet, vagy nemtom milyen alapuek (is) lesznek...szoval ha egy npc azt keri,hogy gyujts ossze 20 szoros pok labat...de vki mar vitt neki 2t egy masik 4et egy harmadik 10et,es te adsz neki 4et(azaz a maradekot),akkor mindenki megkapja a questert jaro expt, es goldot, cumot, aki reszt vett a quest megoldasaban...ezzel akarjak elkerulni a mob/terulet campelest...(es nem kell hozza grpban lenni!) szoval eleg ha fel van veve a quest, es az adott terultene vagy, amikor vki odaadja az uccsot quest itemet,hogy megkapd az erte jaro expt...ez szerintem azert is otletes, mert probal a "valosaghoz" kozeliteni(ha lehet ilyet egyaltalan mondani egy fantasy rpgrol😊)

- egy kis háttértörténet magyarul
- bármely ellenség ellen lehet harcolni, de ha 'õsellenség' (törpVSork, sötét elfVSelf, chaosVSember) akkor kapsz rá bónuszokat, úgyhogy elvileg nem annyira éri meg más ellen nyomulni. Gyakorlatban meg majd kiderül

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

_Atti_
Szerintem nem.. AZ adott szerveren fel van osztva 3 realmre..ezek 3 féle(nem össz 3) zónákra vannak osztva. Egy játékos mindent elérhet, és mint kiderült az egyik videóból a zónákon keresztül üldözheti az egyik játékos a másikat, akár realmen keresztül is..Amikor beérünk egy zöld zónába akkor x ideig még pvpzhetõek vagyunk, tehát az ellenfél is benyomulhat zöld zónádba. A lényeg hogy a háború mindig mindenhol folyjon, ez alól csak a minimális zöld zónák kivételek hogy a núbik ne sírjanak.Ezen kívül mindenki oda megy ahova akar és azzal harcol akivel tetszik.(kivéve szövetséges)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Fenrir
Tehát ha jól értem akkor lesz 6 különbözõ szerver a 6 különbözõ birodalmnak és lesznek olyan instance jellegû harcterek ahol az adott birodalm az õsi ellenségével pvp-zhet? Ez igy nem nagyon tetszik :\

Bucser
Éretd ugye mi a rövidítése az MMO-nak?? Massively Multiplayer online.

Ez kb olyan hozzállás mintha egyedül akarnál cs-zni vagy armyzni vagy BF-zni😄 lehet csak szart sem ér😄

Shiwo
"Bocs ha solozni akarsz miért játszol MMORPG-t?"
majd ha a warhammert meg a wowot kiadják nem netes verzióba, akko nem jáccok..addig maradnak az mmok..