Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Úúú de jók ezek a concept art-ok!!! Nyálcsorgás beindult.

gamertag: kenobita

Pari
Itt meg talathato kismillio ingame screenshot leendo skillekrol tooltip leirassal...jo lesz😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
Nah megvan az Empire hianyzo 2 carrierje(a Bright Wizard, es a Warrior Priest melle):
Knights of the blazing sun

es a Witch Hunters:

gazgoblin
amúgy meg szinezgettem megint egy gombócot:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

gazgoblin
parancsolj:

újabb infók a gamespytól, ezúttal a másik oldalról 😊

-the invisible-

Pari
GJ

Ebbol a kettobol, csinalnal vmi dogoset?!😊)
hatter
stb

bar [url="http://www.warhammeronline.com/english/media/conceptArt/full/1006Emp06.jpg"]ez is bejon😊[/URL

[NST]Cifu
Hehe, szép munka. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gazgoblin
Na akkor itt egy goblinos:

Itt a felhasznált képanyag (a concept artot én szineztem ki)

És itt a végeredmény:

gazgoblin
azzal várok a megjelenésig...(vagy nem) 😊

[NST]Cifu
Szépes, szépes, de akkó' mán mé' nem gobbós témájúat?

Fenrir
Nájsz <#worship>

A halál csupán a kezdet...

Pari
ügyes

gazgoblin
Hali!

összedobtam magamnak egy wallpaper-t a concept artokból...

cenobite
Néhány új kép van a Hardwired-en.
Megjelenéshez pedig 2007 karácsony van írva. Szóval kell még egy párat aludni.

majd 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DarkHorSe
mikor jelenik mar meeeeeeeeeeeeeg

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ez a 10-15 dolcsi senkit nem vág a földhöz szerintem.. fõleg, hogyha ezért minõségi szolgáltatást kapsz.
azt meg majd meglátjuk, hogy a GOA mennyire felel meg ezeknek az elvárásoknak.. én úgy emlékszem daocban sokszor nem álltak a helyzet magaslatán (javítsatok ki ha tévednék)

-the invisible-

cenobite
Köszi a választ!

Én a GW mellett amúgy azért döntöttem anno, mert nem havidíjas. Mind1, ettõl függetlenül mindenképpen teszek egy próbát a WHO-val.

[NST]Cifu
Q: Will there be a subscription fee to play this game?

Yes. Given the expense of creating the game, maintaining the customer service system (in-game, phone and email) and creating new content, the only way for a company to justify these expenses is with a monthly subscription fee. However, when you look at the monthly fee (usually $10-$16USD) that a player pays to access the content almost 24x7, there are few entertainment values that can top that. Basically, for the price of one movie ticket in NYC, a small soda and a small cup of popcorn you have access to an ever-changing and growing world on demand (minus short downtimes for server or software upgrades).

Magyarul: havidíjas lesz, várhatóan 10-16$ körül (én 15$-ra tippelek).

A GW gazdasági megoldásának nem sok követõje akadt az MMORPG piacon, érthetõ okokból.

cenobite
Azt nem tudjátok, hogy a WHO havi fizetõs lesz, vagy úgy mint mondjuk a Guild Wars, egyszer megveszed és játszhatod? Utóbbinak jobban örülnék. 😊

gazgoblin
<#worship><#wave><#nevetes2><#banplz>

cenobite
Höhö... Ezt a Mark Of Chaos topic-ban találtam, berakom ide:

gazgoblin
<#eljen>

[NST]Cifu
Természetesen én is tisztában vagyok vele, hogy a játékoknál kompromisszumokat kell kötni, és igen, nyilván a nagyközönségnek készülnek, nem pedig az elvakult fanatikusoknak. De nem hiszem, hogy a nagyközönség nem emésztette volna meg azt, ha pl. az ûrgárdistákat az erejüknek és képességeiknek, valamint háttértörténetüknek megfelelõen kerülnek bele egy játékba, vagy beleépítik a játékba az Elda szellemköveket (sõt, akár jó küldetéseket is lehetett volna erre építeni). Az ilyen apróságok azok, amik miatt az ember azt mondja egy játékra, hogy igen, ez jól ki van dolgozva, és nagyon hangulatos, magávalragadó. Persze, tudom: kompromisszumok, játékegyensúly, fejlesztési idõ és a többi...

gazgoblin
"Vagy ott vannak az Eldák és a szellemköveik, illetve azok fontossága - amiket úgy kihagytak, mintha sose lettek volna. Vicc."

ohh amúgy majd el felejtettem hogy ettõl én is majdnem fényt kaptam.....

gazgoblin
igen elég jól ismerem...rendszeresen mordheimezek és wh40k sisters of battle / inquisitor sereget építgetek egy ideje. WH RPG-t még meséltem is nem is keveset....

Amúgy értem amit mondasz csak próbálok egy számitógépes játékot alapvetõen külön kezelni a paper/pencil-tõl vagy egy Dawn of wart az Ian Watson féle regényektõl.

A világ hangulata kell hogy átjöjjön pl egy három testõr filmben is ahol nem azt nézem mi mennyire autentikus kosztüm vagy mennyire hihetõ a kardpárbaj.....

Legyen szórakoztató és hangulatos (nekem csak ez számít) és szerintem a DoW-nak ez sikerült; remélem a W.A.R.-nak is fog.

Amúgy örülök hogy más is van itt aki már ismeri a világot és nagyon remélem hogy a W.A.R.-t nem túlnyomórészt 14-15 éves gyerekek fogják nyomni.

üdv,
Goblin a gaz

[NST]Cifu
Ha neked ebbõl ez jött le, akkor csak értelmezni nem tudod a mondanivalómat. 😊

Bucser
A gém nem is fog kijönni...

Csak a játék.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

még kis se jött a gém, máris megy a sírás 😄

-the invisible-

[NST]Cifu
Viszont egy DoW-os meccs alatt végig ott van az atom heroic/mészárlásos feeling.

Ismered a táblás játékot? Ismered a háttérvilágot (seregkönyvek, szabálykönyvek, stb.)?

gazgoblin
"A WH világa kegyetlenül nem jelent (sajnos) semmit. Lásd még WH40k és játékai."

Nekem valahogy soha nem jött át mondjuk starcraft-ban a hangulat, ott egyszerûen csak jó volt a sztori meg az rts rész....

Viszont egy DoW-os meccs alatt végig ott van az atom heroic/mészárlásos feeling.

"Ûrgárdistát, amelyekbõl minden ûrgárdista rend legfeljebb ezeres létszám körül rendelkezik, és mindegyik elvesztése egy tragédia.

Vagy ott vannak az Eldák és a szellemköveik, illetve azok fontossága - amiket úgy kihagytak, mintha sose lettek volna. Vicc.

Namost kicsit félek, hogy itt is ez vár ránk."

Én is félek....félek hogy rákattanok a gámára 😛

Pussz,

Goblin a gaz

[NST]Cifu
A WH világa kegyetlenül nem jelent (sajnos) semmit. Lásd még WH40k és játékai. A Dawn of War-tól mindenki el van ájulva, hogy milyen überjó és überszuper. Én meg nem, mert kiszögezi a falra az alap Wh40k világát, és benyom neki szépen hátulról. Volt egy kegyetlen jól kitalált és részletekbe menõen kidolgozott játék (fõleg a II. kiadás fogott meg, a nagyon komolyan kidolgozott (de táblás játékhoz már túlságosan kis összetett) sebzés, páncéltörés és páncél értékekkel), amit kifacsarnak, hogy egy tömeggyártó-RTS-hez megfelelõ legyen. Így jutunk el oda, hogy lazán nem érdekel, hogy hány száz Ûrgárdisták vesztek el, úgyis gyártok helyette újakat...

Ûrgárdistát, amelyekbõl minden ûrgárdista rend legfeljebb ezeres létszám körül rendelkezik, és mindegyik elvesztése egy tragédia.

Vagy ott vannak az Eldák és a szellemköveik, illetve azok fontossága - amiket úgy kihagytak, mintha sose lettek volna. Vicc.

Namost kicsit félek, hogy itt is ez vár ránk. Ismerem a WH és a WH RPG világát. Szintén nagyon jól ki vannak dolgozva, az RPG világa pedig a számomra egyik legszimpatikusabb "tanul/tapasztal/fejlõdik" kasztrendszerrel rendelkezik. Azt már tudjuk, hogy inkább a WH-t vették alapul, és merev kasztrendszer lesz.

Az mondjuk tetszik, hogy minden fajnak diferentált kasztjai vannak (a WoW itt szúrta el egyébként). Az is, hogy egy globális csatában gondolkodnak. Azt viszont még nem tudom, hogy is fog ez kinézni...

hasonlítsák is, én azt mondom.
hasonlítsák hozzá, és megkapják a konklúziót: a WAR fényévekkel jobb, mint a WoW.
Két dolog, ami miatt ebben nagyon biztos vagyok: a Mythic tapasztalata, és a WH világ.
Ezzel szemben ott van az MMO-ban azért tapasztalatlan Blizz, és a WoW világa a szabályokkal, ami enyhén szólva is logikátlan és butaságokkal teli.

-the invisible-

Bucser
remélem én is. csak jó marketing kell hozzá.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

s0n1c
lehet ezen vitázni éveket, engem pl. bazira nem érdekel, hogy melyik világ volt hamarabb (tisztában vagyok vele én is, hogy who régebb óta van), legyen jó mmo a who is legalább annyira, mint a wow

btw szerintem a warhammer kifogja ütni a nyeregbõl a wowot
QuippeR
szerintem meg talán majd 2007 végén meglátjuk, hogy mit sikerül nekik összehozni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Bucser
Nem. Csak tudod a legtöbb ember wow fantasztikusságával kapcsolatban a világ nagyságát és nagyszerûségét hozza fel. NA most ha csinálunk egy játékot amely a wow alapjául szolgáló világra épül szerintem jobbat kapunk😊

Most nem errõl beszélünk. A WoW az etalon az MMO piacon, ezért fogják hozzá hasonlítani, teljesen mindegy hogy milyen világot ábrázol. Nem attól lesz jobb vagy rosszab, mert 20 évvel korábban írt egy könvyet vmi szerencsétlen az egyikrõl vagy a másikról.

Bucser
Bocs de:

Lehet hogy a WOW hamarabb kijött de a WH már akkor létezett mikor a WOW készítõi pelenkában mesekönyvet színeztek filctollal... ÉS a WHO azt a hangulatot és azon szabályokat fogja használni amit a WH használt.

Itt csak az a gond, hogy a WoW jött ki hamarabb és nem a WHO. Szóval lehet a WoW-ra kígyót, békát mondani akkor is a WoW-hoz fogják hasonlítani, vagy ha attól jobban érzed magad, az EQ-hoz.

Bucser
Szintén😊 pont az 1-2 hangulatát ölték meg ezzel a csicsa grafikával meg a poénokat ûzték ki belõle.

Ha meg a WOW-al hasonlítják össze akkor megkérem õket tisztelettel, hogy ne tegyék😄 Mert hogy éppen ehhez lehetne a wow-ot hasonlítani😄

izlések és pofonok..., wc3 nekem bent van top citromdijasok között...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a WC3 trágya lett nagyon???
Háááát, nem nagyon értek egyet ezzel a kijelentéssel. Én nagyon élveztem azt a játékot. Igaz a kiegészítõ lemezen az ally utolsó küldetését nem tudtam megcsinálni. Hát igen, nem vagyok egy HC stratéga<#vigyor>
De ez a warhammer... ígéretes darab, de úgyis a wow-al fogják összehasonlítani. Ez menthetetlenûl így lesz, akár teccik, akár nem.

ott a pont, nekem is wc2-vel lett vége a sorozatnak..., wc3 már trágya volt nagyon 😞

Bucser
MOndjuk úgy hogy a Blizzard Warhammer játékot akart aztán nem kapták meg a jogokat is megszületett a warcraft... Jobb is bár szerintem a WOW-nak köze sincs a Warcraft 1-2 hangulatához a +-nak meg aztán pláne semmi köze az elõdökhöz...

Na mindegy bocsi az offért.. WH rulez😄

gazgoblin
na ez tipikusan a jó kis összemosása a dolgoknak hogy a sok tudatlan majd azt hihesse hogy a W.A.R. lopta az ötletet a wow-ból...

mennyit fogjuk mi még magyarázni az emberkéknek hogy a warhammer régebben kreált világ mint a wow-os........

(seretem én a wowot is mielott flame indulna)

pussz,
Goblin a gaz

Egy ilyen játéknál nem fognak a legszebb grafikára törekedni, fõleg erõltetni azt, akár bukáshoz vezethetne. Itt tömegeket kell megfogni, nem csak azokat akik most 1 éven belül vesznek új gépet.

Az inquirer cikkeket meg nem kell komolyan venni, a lentit (WE MANAGED TO glean a few facts 😄) még õk is helyesbítették.

Pari
It will be interesting to see whether the Windows XP Crysis will be different from the Vista ones...na az ilyen mondatokat nem szeressem😊

[NST]Cifu
Vannak pletyik arról, hogy mégse olyan bonyolult...

Továbbá a játék jelenlegi verziója még Dx9-en fut. Nem valószinû, hogy totálisan átállnak Dx10-re.