Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Knights of the blazing sun
es a Witch Hunters:

-the invisible-
Itt a felhasznált képanyag (a concept artot én szineztem ki)
És itt a végeredmény:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
összedobtam magamnak egy wallpaper-t a concept artokból...

Megjelenéshez pedig 2007 karácsony van írva. Szóval kell még egy párat aludni.
gamertag: kenobita
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
azt meg majd meglátjuk, hogy a GOA mennyire felel meg ezeknek az elvárásoknak.. én úgy emlékszem daocban sokszor nem álltak a helyzet magaslatán (javítsatok ki ha tévednék)
-the invisible-
Én a GW mellett amúgy azért döntöttem anno, mert nem havidíjas. Mind1, ettõl függetlenül mindenképpen teszek egy próbát a WHO-val.
Yes. Given the expense of creating the game, maintaining the customer service system (in-game, phone and email) and creating new content, the only way for a company to justify these expenses is with a monthly subscription fee. However, when you look at the monthly fee (usually $10-$16USD) that a player pays to access the content almost 24x7, there are few entertainment values that can top that. Basically, for the price of one movie ticket in NYC, a small soda and a small cup of popcorn you have access to an ever-changing and growing world on demand (minus short downtimes for server or software upgrades).
Magyarul: havidíjas lesz, várhatóan 10-16$ körül (én 15$-ra tippelek).
A GW gazdasági megoldásának nem sok követõje akadt az MMORPG piacon, érthetõ okokból.
ohh amúgy majd el felejtettem hogy ettõl én is majdnem fényt kaptam.....
Amúgy értem amit mondasz csak próbálok egy számitógépes játékot alapvetõen külön kezelni a paper/pencil-tõl vagy egy Dawn of wart az Ian Watson féle regényektõl.
A világ hangulata kell hogy átjöjjön pl egy három testõr filmben is ahol nem azt nézem mi mennyire autentikus kosztüm vagy mennyire hihetõ a kardpárbaj.....
Legyen szórakoztató és hangulatos (nekem csak ez számít) és szerintem a DoW-nak ez sikerült; remélem a W.A.R.-nak is fog.
Amúgy örülök hogy más is van itt aki már ismeri a világot és nagyon remélem hogy a W.A.R.-t nem túlnyomórészt 14-15 éves gyerekek fogják nyomni.
üdv,
Goblin a gaz
Csak a játék.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-the invisible-
Ismered a táblás játékot? Ismered a háttérvilágot (seregkönyvek, szabálykönyvek, stb.)?
Nekem valahogy soha nem jött át mondjuk starcraft-ban a hangulat, ott egyszerûen csak jó volt a sztori meg az rts rész....
Viszont egy DoW-os meccs alatt végig ott van az atom heroic/mészárlásos feeling.
"Ûrgárdistát, amelyekbõl minden ûrgárdista rend legfeljebb ezeres létszám körül rendelkezik, és mindegyik elvesztése egy tragédia.
Vagy ott vannak az Eldák és a szellemköveik, illetve azok fontossága - amiket úgy kihagytak, mintha sose lettek volna. Vicc.
Namost kicsit félek, hogy itt is ez vár ránk."
Én is félek....félek hogy rákattanok a gámára 😛
Pussz,
Goblin a gaz
Ûrgárdistát, amelyekbõl minden ûrgárdista rend legfeljebb ezeres létszám körül rendelkezik, és mindegyik elvesztése egy tragédia.
Vagy ott vannak az Eldák és a szellemköveik, illetve azok fontossága - amiket úgy kihagytak, mintha sose lettek volna. Vicc.
Namost kicsit félek, hogy itt is ez vár ránk. Ismerem a WH és a WH RPG világát. Szintén nagyon jól ki vannak dolgozva, az RPG világa pedig a számomra egyik legszimpatikusabb "tanul/tapasztal/fejlõdik" kasztrendszerrel rendelkezik. Azt már tudjuk, hogy inkább a WH-t vették alapul, és merev kasztrendszer lesz.
Az mondjuk tetszik, hogy minden fajnak diferentált kasztjai vannak (a WoW itt szúrta el egyébként). Az is, hogy egy globális csatában gondolkodnak. Azt viszont még nem tudom, hogy is fog ez kinézni...
hasonlítsák hozzá, és megkapják a konklúziót: a WAR fényévekkel jobb, mint a WoW.
Két dolog, ami miatt ebben nagyon biztos vagyok: a Mythic tapasztalata, és a WH világ.
Ezzel szemben ott van az MMO-ban azért tapasztalatlan Blizz, és a WoW világa a szabályokkal, ami enyhén szólva is logikátlan és butaságokkal teli.
-the invisible-
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
btw szerintem a warhammer kifogja ütni a nyeregbõl a wowot
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Lehet hogy a WOW hamarabb kijött de a WH már akkor létezett mikor a WOW készítõi pelenkában mesekönyvet színeztek filctollal... ÉS a WHO azt a hangulatot és azon szabályokat fogja használni amit a WH használt.
Ha meg a WOW-al hasonlítják össze akkor megkérem õket tisztelettel, hogy ne tegyék😄 Mert hogy éppen ehhez lehetne a wow-ot hasonlítani😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Háááát, nem nagyon értek egyet ezzel a kijelentéssel. Én nagyon élveztem azt a játékot. Igaz a kiegészítõ lemezen az ally utolsó küldetését nem tudtam megcsinálni. Hát igen, nem vagyok egy HC stratéga<#vigyor>#vigyor>
De ez a warhammer... ígéretes darab, de úgyis a wow-al fogják összehasonlítani. Ez menthetetlenûl így lesz, akár teccik, akár nem.
Na mindegy bocsi az offért.. WH rulez😄
mennyit fogjuk mi még magyarázni az emberkéknek hogy a warhammer régebben kreált világ mint a wow-os........
(seretem én a wowot is mielott flame indulna)
pussz,
Goblin a gaz
Az inquirer cikkeket meg nem kell komolyan venni, a lentit (WE MANAGED TO glean a few facts 😄) még õk is helyesbítették.
Továbbá a játék jelenlegi verziója még Dx9-en fut. Nem valószinû, hogy totálisan átállnak Dx10-re.