Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, 36 emberenként 4 class, ezt mondtam.
eltérõek, tény. de bármennyire erõlködsz pl egy rune priest-tel nem fogsz tudni tankolni 😄

-the invisible-

Bucser
4 class? Mámrmint fajonként 4 alapclass. De azok eltérõek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

36 ember és csak négy class.. nem lesz túl egyhangú ez? <#lookaround>

-the invisible-

s0n1c
pár wallpaper: wallpaper
remélem a craft itt is nehéz lesz mint daoc-ban és nem fog mindenki maxos crafterekkel szaladgálni mint wow-ban

Uberlama
attól függ. daocba pl mindent kifarmoltam magamnak amit tudtam, vagy a pénzt rá ha egyedül nem tudtam megszerezni, vagy nem 2-3 emberes. de a játékon belüli kereskedelem is alapvetõ fontosságú szerintem, az se jó ha mindent meg tudsz venni mert oylan könnyû pénzt szerezni vagy befarmolni bármit, de az is hülyeség amit wow csinál a bop cuccokkal, gondolok itt leginkább a receptekre, craftolt itemekre, ritka alapanyagokra. ez is faszság imo 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Bucser
Nem de ha játékon belül meg tudod venni játékpénzért (mondjuk playertõl adható vehetõ a cucc hála a coin farmereknek) akkor megvennéd nem? Hisz nem kerül pénzedbe és ezek is mozgatják az item mall piacát nem?

De ez már offtopic.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Uberlama
szerintem az csak egy igen szûk rétege a hc playereknek. Pl én sose játszanék olyan mmoval, ahol a jobb cuccokhoz pluszba kell 1-2 dollárt fizetni, mert nincs az az isten, ugyanakkor casualtól messze vagyok 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Bucser
Pedig üzletileg logikus. A casual ugyanazt a havi díjat fizeti mint a HardCore player. Mégis kevesebb erõforrást igényel, hisz ritkábban loggol be.

Akik a hard core gamerekre utaznak azok a Free To play MMO-k hisz akik komolyan veszik a játékot azok vásárolni fognak a shopból... mert már túl komolyan veszik.

ha tudnad mit muveltunk lujoval meg ubivel - toa scs karikkal - thiden 😊
1ora mulva leloggolt minden enemy :o

anti hero

unknown nick
" de alapvetõen nem hc gamerekre optimalizálják "

Valahogy, ezt kétkedve fogadom.

s0n1c
Mint ahogy azt egy interjúban is leírták, a warhammert fõleg casual gamereknek készítik, ofkorz lesz kocka content/reward is, de alapvetõen nem hc gamerekre optimalizálják.
Pari
Az az igazsag,hogy en imadtam a bg(fokent Thid) fightokat,ahol adsz is kapsz is nincsenek meg RA-k...mesz utsz, utnek...olsz es meghalsz...ahogy egy igazi haboruban is lenni szokott a frontvonalban...aztan ahogy jonnnek az RA-k ugy no a gap a leet es a casual playak kozott.(en utobbi vok)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
februari grab bag-ben van egy utalas a 36(ami vagy 6x6, vagy 4x9 esetleg 3x12) fos/realm city raid-re...szavazasokon is a 6 fo volt a legnepszerubb,vmint vkinek a beta beszamolja alapjan a game jelenlegi statzszaban 6 fos grpok vannak.

Q: How many people can be in a city assault instance at a time?

A: We don’t know. Ask me again when beta starts.

Okay, that answer is kind of mean, I’m sorry.

Many people have been mentioning the number 36. That is our current best GUESS as to the number of people on one side in a Scenario. But while all Scenarios are instances, instances are not always Scenarios. Does that make sense?

s0n1c
most látom, hogy kb. uaazt írtad mint én 😊 wtb edit gomb!!!44
s0n1c
arról nem is beszélve, hogy itt a "healer" is úgy healel, hogy közbe támad, warrior priest ha nem zúz nem nõ a righteous fury --> nem tud healelni
de legalább 100 emberbõl nem csak 5 lesz healer hanem 40 😉
ez nem feltétlenül rossz, ha balanced lesz.

bár attól még hogy kell a healernek is sebezni ütni-vágni cak élvezetesebbé akarják tenni a kasztot szerintem nem feltétlenül azt hogy support nélkül rohangáljon mindenki

s0n1c
már miért veszne el, itt is ugyanúgy szükség van/lesz healer/hybrid(support) karikra
Pari
picit felek is ettol, daocba ugye a full support kariknak kotelezo volt a lfg, de nelkuluk nem volt eletkepes grp...wow-ba ugye minden class dmgdealer es ilyen olyan speccel elboldogul soloba/grpba, most is vmi hasonlo jon a WARba,hogy a daoc grpkenyszere elfog veszni.

s0n1c
én is mintha olvastam volna valamit a group caprõl, nem tudsz valami linket esetleg ezzel kapcs?
s0n1c
Problems leveling through PvP...

érdekes topic, esetleg lehet rajta csámcsogni egy kört
Pari
lesz grp letszam limit, ha jol tom 6 fo!
Es a scenariok(gyk. insta rvr)terulete is kulonbozo nagysagu lesz...van amelyik 6v6 12v12, de lesz 36v36...az itt mar ossze lehet kombinalni egy akarmekkora guilddel is....
guild grp1 vedi a tokomtuggyamit, grp2 kifog 4 mazsa tengeriherkentyu, grp3 gankel...lesz itt fun😊

s0n1c
Új video már nem nagyon van, majd kövi Games Day-en. Btw most sok melóm van 😊 :/
Igen, ráadásul egy parázsabb flém híján Finderrel kénytelenek vagyunk egymást szekálni. 😄

dobhatnátok ma is vmi videót az éhezõnek itt a munkahelyen 😊

BEAST
l2p nubz <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Ennyi...Bg egy nagy lol amúgyis, a játékosok 80%-a csak honort farmol bent, a maradék nyomorékok próbálnak zászlót szerezni, területet foglalni. Outdoor pvp meg kimerül a gankelésben, low lvl karakterek ölésében, mobozó karakterek sportszerû ölésében...

A halál csupán a kezdet...

sztem a 0 osszjatek teszi ertelmetlenne de maradjunk a WAR-nal 😊

anti hero

Jacek
ja van csak a ko papir ollo teljesen ertelmetlenne teszi😊 ha nem egy idiota jon szembe akkor tudod mi lesz a vegeredmeny😊

unknown nick
Van. Maga az élõ harcrendszer nem rossz. Ami tetszett benne, hogy pergõs, de kevésbé kombinatív, mint a WAR-ban lesz. Nem arra van kihegyezve, csak egy lehetõség és nem végcél. Viszont a moddolhatóság szerintem azt a maradék kis PvP-jét is elcseszte.

Fenrir
A WoW-ban van pvp? <#nemtudom>

Fenrir
Ennyi, megoldódott a problémám, Orc Choppa-m lesz 😛

unknown nick
Szvsz WoW, azért is népszerû, mert nem fõképpen PvP game.

En WoW elott Daocoztam, amit abbahagytam a WoW beta eljovetelekor. Valahogy ugy erzem, hogy WoWot viszont elhagyom a War miatt es visszaterek a Mythichez 😊.
Ez a tactics es moral rendszer nagyon utos lesz ha jol megcsinaljak, es miert is ne csinalnak meg jol.

hat ez a sig gaz Lujo 😄D

anti hero

jóvanna nincs edit gomb 😛
nem akartam még egyet postolni hogy wtb fogalmazás készség 😛

AngeLujo
remélem lesz annyira bonyolult az egész rendszer mint daocba és majd távoltartja a wow aljanép részét. lehet én vagyok elitista de én élveztem daocba a grp vs grp fightokat és köpködtem mindenkire aki addolt és remélem hogy itt ugyanerre lesz lehetõség. ami mondjuk picit riasztó hogy nem lesz létszámlimit a grp-ba (vagy legalábbis elég magas limit), így nem lehet majd guild groupot csinálni. egy 8-10 fõs limit szerintem kéne, a daoc grp size valahogy el volt találva. azzal meg nem vágnék fel a fejlesztõk helyében hogy nem lesz stick 😄
jó tudom nekem egy daoc 2 felelne meg csak de én már csak ilyen vagyok 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

nem, de wowban arányaiban kurvasok volt. legfõképpen gondolom azért, mert egyszerû. nekem a WAR nem tûnik annyira egyszerûnek, mint a WoW.
egyébként az sem baj ha nem fogják annyian játszani a warhammert mint a warcraftot. egy olyan daoc-méretû játékosbázis szerintem pont jó lenne (na persze több európai szerverrel azért 😊)

-the invisible-

[NST]Cifu
Neked volt szerencséd olyan MMORPG-hez, ahol nem voltak vérpistikék? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hát szerintem leginkább ugye mekkorákkal fognak menni! 😄

nem kell leradíroznia. maradjanak csak szépen a wownál a vérpistikék.. 😄

-the invisible-

[NST]Cifu
Azért az ilyen kijelentésekkel óvatosan. Sem a WoW elõtt, sem azóta nem volt olyan MMO játék, amely akkora aktív játékosállományt tudott összegyûjteni. A WHO érdekes kétségkívûl, de van konkurencia bõven (Age of Conan, Pirates of the Caribbean Online, stb.), és nem látom azt, hogy mitõl lenne kiugró a WHO a többi MMORPG közül. Hogy egy neves, (viszonylag) ismert világ van mögötte? Az nem jelent semmit. Aki ebben kételkedik, az kezdje elõkutakodni az emlékeit a Star Wars: Galaxies-rõl. Hogy egy jó (egyesek szerint a legjobb) PvP rendszer van mögötte, a DAoC-ra épülve? Hiába, a DAoC azért messze-messze elmarad játékosállományban a WoW-tól...

Szóval hogy le fogja radírozni... Ebben azért kételkedem...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

lehet hülye kérdés de ugye az elite guildok mekkora fõs csapatokkal fognak szaladgálni skirmishben? vagy majd mennek insta pvp-re mert jobban jon ott a pont?

mert ugye itt lehet akármennyi ppl egy csapataban 40ig vagy meddig

mondjuk ezert kar -.- ae stun + pbaoe anno ott volt a szeren 😄

anti hero

s0n1c
Sztem is idétlen, de az animján még változtathatnak (fognak is sztem). Nem lehet nélkülözni, állandóan azon/azzal mozog, azt hiszem a mountja is a korong lesz a magusnak.
Félreértetted, úgy értem ügyetlenül néz ki ahogy azon lebeg, azt hittem eddig jobban fog kinézni. A másik kérdés az volt, hogy lehet-e nélkülözni mindenféle ability elvesztése nélkül.

Jeffjohnson
ez a játék le fogja radírozni a WoW-ot ....iszonyat durva csak gyözzem kivárni <#vigyor2>

s0n1c
Q. How will the less armored careers such as casters and ranged characters stay out of melee range with the reduced crowd-control (CC) emphasis in WAR? We have seen some examples of this so far with the Squig Herders paralysing arrow and the Bright Wizards pyro daze. What other abilities do you think will help players maintain their distance?
A. It's not that there's no CC in WAR, it's that’s it’s reduced in such that, we don't want one player affecting huge groups of players. We don't want situations like in DAoC where one class could come in AoE, stun and reign hell on an entire group. That being said, every ranged class will have a way of getting out of combat. Every melee class will have ways of keeping people in combat. For example the Engineer to get out of combat, has a situational flash bang grenade or spanner where he can drop it on the ground, stun the enemy for a brief period of time, and as long as he doesn't attack, he can get a couple steps away. However he can't use that in every fight so you'll use that tactic a lot more strategically. The game is really there for co-op play. You want a tank there taking damage. You want a Black Orc throwing someone out of your way so you can keep attacking.
choppa arat azért rendesen 😄

-the invisible-

ezzel sokat nem mondtál nekem 😊

kifejtenéd pls? 😊