Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Q: The Magus disc, will it have any special abilities or melee attacks?
A: The disc is a living entity. It is an angry Chaos soul that is kept under moderate control, which if lost could turn on the rider and eat him. It is a floating daemonic shark with tongues, sharp spikes and teeth. As the Magus becomes more powerful and more of Chaos control, his disc shows a difference, and become the most "disc-east" thing you've ever seen.
Megnéztem jópár videót, tényleg ügyetlennek tûnik az a korong a magus alatt. Lehet anélkül is operálni?
Magus videót kérnék fogyasztásra. 😄
Ahogy elnéztem ezt a Runepriest-et elég kedves teremtés lehet. Lehet rosszul láttam, de néha néha azért õ is odacsapott az ellennek elég rendesen.
(bar tegnap olvastam vmit warblogon,hogy minden moral eldurantasaval pl a shammy kepes "Blinkkelni"?)
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
(bar a srac jo sokat fexik, ahogy kell)
amugy hi mindenkinek
anti hero
A halál csupán a kezdet...
Elõbb éljem túl a záróvizsgámat és majd utána meglátjuk hova megyek😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez egy háborús játék. Itt fel kell venned valmait és ütnöd kell valamit különben meghalsz. Persze healelhetsz is de attól még ütnöd kell különben te leszel az elsõ dolog amit bedarálnak😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Semmi sem kiábránmdítóbb számomra mint egy olyan játékfejlesztõ aki kockás inkben feltolja a szemüveget és unott hangon meséli, hogy "képzeld el milyen jó lesz mikor már 30-al ütsz nagyobbat mint a másik és ebben mennyi fantázia van"
hát jahh...
Ha játékfejlesztõ lennék akkor valszeg egész nap kreatívkodnék😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-the invisible-
-the invisible-
lesznek külön _csak_ pve zónák, vagy csak a tier 1,2,3.. zónák lesznek a játékban és ezeken belül a pvp és pve részek? vagy hogyan kell a világot elképzelni? pl a scenariokba hogyan lehet belépni? vagy hogyan lesz lehetõség ordernek (dwarf, empire, elf) együtt játszani? instance pve lesz-e?
fúh.. ez sok tudom, de meg vagyok zavarodva :S
-the invisible-
http://warhammerinfo.com/classes.shtml
Mellesleg a blogon van linkgyüjtemény, azokat ajánlom mindenkinek, mert nagyon jók.
-the invisible-
Sajnos semmi konkrétumot nem találtam róla, 1 concept kép leledzik összesen.
A kari választást meg én el sem tudom képzelni. 😄 Ezek közül legszívesebben mindegyikkel játszanék és még hol van a többi karrier.
Amúgy amin én meglepõdtem az a Zealot healing potenciálja... kicsit dúrva.
Meg úgy átlagban elég dúrva skillek vannak... pl:
Flame Shield
Action Points: 60
Range: 0-100 ft
Description: Any time your target is hit in melee within 20s, damage will be dealt back to the attacker
Ascendance
Action Points: 130
Description: Become virtually immune to melee damage for 8s
dark elf chaos magus? azthogy? 😄
-the invisible-
-the invisible-
en a dark elf - beastmastert varom,amig arrol nem lesz info nem is tok donteni,pet class fanboi vok.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Bár ez is kicsit alátámasztja a oneshot elméletet. 😄
Bár ha egy 1v1 esetén az ellenfél pont ugyanígy készül ellened akkor lehet nem oneshotról szólna a csata.
De ez legalább megszûnteti azt a bajt amit a fix talentezés okozott wow-ban, tehát mondjuk a kõ jó volt az olló ellen, de papír ellen nem. Lehet tényleg sikerül skill alapúra csinálniuk a pvp-t?
Minden karakter rendelkezni fog egy morale meter-el, ami üresen fog állni, amikor megkezdjük a harcot. A morál a harc közben növekszik. Minél több emberrel vagyunk egy partyban, illetve minél több ellenfél ellen harcolunk egyszerre, annál gyorsabban töltõdik. Ellenben ha elveszítjük a harcot, vagy egy-egy nagyobb sebzést kapunk, a morálunk csökken.
Ha minden jól megy, és a morálunk egyre csak növekszik, akkor szépen fokozatosan öt karrier-specifikus morál képesség lesz elérhetõ. Ezek olyan komolyabb képességek, amelyek akár a harcok kimenetelét is megváltoztathatják, így adva egy kis csavart az RvR harcoknak.
Az már a játékosra van bízva, hogy morale képességeit azonnal kamatoztatja, amint az feltöltõdik, vagy kivárja, míg eléri a csúcspontját és egyszerre zúdít hatalmas pusztítást ellenfele, esetleg ellenfelei fejére.
A fejlõdés során ebben az esetben is több morál képességet tanulhatunk, végül pedig mi dönthetjük el, hogy melyeket rakjuk be szabad morale slotjaink helyére.
tactics bar:
A tactics tulajdonság itt a felkészülést szimbolizálja, mielõtt harcba száll a karakter az ellenféllel. Minden karater rendelkezni fog egy tactics bar-al (más néven strategy bar), amiben üres slotok lesznek. Ezeket az üres helyeket tölthetjük majd meg különbözõ “taktikákkal”, más szóval pre-loaded buffokkal, ami a harci stílusunkat is meghatározza (mindenki szabadon választhat a taktikák közül, attól függõen mi jellemzi a legjobban a harci modorát). Ezek lehetnek folyamatos buffok, faji-vagy mob specifikus attack bónuszok, plussz fire damage vagy frost defense, illetve még a ranged tulajdonságok hatótávolságának megnövelése vagy a különbözõ varázslatok visszatöltési idejének lerövidítése is ide tartozik.
A tactics tulajdonságok hatékonyságát ugyanakkor növelhetjük úgy is, hogy egy bizonyos taktikát többször is a tactics bar-ra helyezünk. Egy-egy tactics tulajdonság több slotot is foglalhat. Ahogy karakterünk fejlõdik, egyre több tactic-al és tactic slottal fog rendelkezni, ezzel együtt pedig a régebbi tactic-ok kevesebb helyet kezdenek majd foglalni.
A cél minden esetben az, hogy a játékos gondolkodjon azon, milyen taktikát fog alkalmazni mielõtt csatába indul. A különbözõ ellenfelek más taktikákat igényelnek, és egy jó harcos a megfelelõ idõben, a megfelelõ helyen tudja alakalmazni azokat.
Lehet kénytelenek lesztek chaosba jönni, Finder úgyis vmi kis zöld szõnyegcirkáló akar lenni. 😄