Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Pontosabban: The Magus is always on his disk, (even traveling up stairs) The disc was described as a living thing (chaos soul) that is under the control of the Magus.

Q: The Magus disc, will it have any special abilities or melee attacks?
A: The disc is a living entity. It is an angry Chaos soul that is kept under moderate control, which if lost could turn on the rider and eat him. It is a floating daemonic shark with tongues, sharp spikes and teeth. As the Magus becomes more powerful and more of Chaos control, his disc shows a difference, and become the most "disc-east" thing you've ever seen.
s0n1c
nem, a korong egy megidézett cucc, amit a magus folyamatosan kontrollál
Nem szóltak idõben, mint AoD-os extag menni akarok. 😄

Megnéztem jópár videót, tényleg ügyetlennek tûnik az a korong a magus alatt. Lehet anélkül is operálni?

s0n1c
egyelõre runepriestet tartják omgwtfpwn karinak a "teszterek" 😊 majd ha megkapják a daocos guildek a beta accot lesz elég balance 😊
Most vagy az engineer nagyon pwnpwn, vagy az ork chopperek iszonyú bénán nyomták.
Magus videót kérnék fogyasztásra. 😄

Ja😄 és itt jönnek majd azok a dilemmák, mint WoW-ban, hogy "nem használom el, mert lehet késõbb nagyobb szükségem lesz rá" és csak ott figyel kinn az action bar-on és alig van használva (itt a fél-egy órás CD-jû spellekre gondolok)

Ahogy elnéztem ezt a Runepriest-et elég kedves teremtés lehet. Lehet rosszul láttam, de néha néha azért õ is odacsapott az ellennek elég rendesen.

Jacek
😊)) azota ra vagyok kattanva erre a gamera hogy kijott az elso info rola..

s0n1c
igen, de az ilyen skilleknek amibõl pl. kijössz ccbõl, bazi nagy lesz a cdje tehát nem fogod gyakran használni 😊 csak tényleg emergency helyzetekben
Pari
lesz assist,de nem lesz /stick, es a CD miatt iserdekes lesz az assit hatekonysaga...egy fix,ha vkit 4oldalrol korbe allnak annak sanyi😊
(bar tegnap olvastam vmit warblogon,hogy minden moral eldurantasaval pl a shammy kepes "Blinkkelni"?)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

s0n1c
<#wave> nézd meg a skill treeket, alant linkeltem, nem ilyen 3 gombos móka lesz 😊
aucs ez a chopchop video kisertetiesen hasonlit a daocos szaladgalos melee videokhoz, lesz itt ekson meg assist 😄DDD vegre nem egy legkozelebbitarget+charge+mortal+whirlwind style \o/
(bar a srac jo sokat fexik, ahogy kell)

amugy hi mindenkinek

anti hero

Milyen régi arcok is feltûnnek... 😄

s0n1c
új gameplay videok Atlantából

- Orc Choppa
- Dwar Runepriest
- Black Orc
- Dwarf Engineer
s0n1c
Arról sajnos már lekéstél, május 4. volt a határidõ, a link egyébként itt van: guild beta application
Fenrir
Guild jelentkezhet még bétatesztre? Ha igen, akkor aki tudja linkelné nekem a jelentkezési oldalt? 😊

A halál csupán a kezdet...

Bucser
Mi hova merre?

Elõbb éljem túl a záróvizsgámat és majd utána meglátjuk hova megyek😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BEAST
csak nem jossz majd te is? 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bucser
Nekem az tetszett mikor a PvP-rõl beszélt😊

Ez egy háborús játék. Itt fel kell venned valmait és ütnöd kell valamit különben meghalsz. Persze healelhetsz is de attól még ütnöd kell különben te leszel az elsõ dolog amit bedarálnak😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jacek
Da Ork😊) az a video meg mindig uber😊

Bucser
Mert élvezi és szereti amit csinál és van fantáziája...

Semmi sem kiábránmdítóbb számomra mint egy olyan játékfejlesztõ aki kockás inkben feltolja a szemüveget és unott hangon meséli, hogy "képzeld el milyen jó lesz mikor már 30-al ütsz nagyobbat mint a másik és ebben mennyi fantázia van"

hát jahh...

Ha játékfejlesztõ lennék akkor valszeg egész nap kreatívkodnék😊

BEAST
pedig az, imadom az ilyen embereket, szereti a munkajat es teljes beleelessel tud beszelni rola 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na a podcastokat újra megnézve egyértelmûen látszik hogy a battlefrontok csak egy kis része lesz az egész világnak.. akkor valszeg a többi részen lesz majd csomó más content 😊 csak gondolom hogy oda kijuss elõbb majd el kell érni a városodat.

-the invisible-

Fenrir
Itt beszél Paul Barnett a Marauderrõl.

Továbbra sem 100-as a faxi 😄

s0n1c
zónákon belül lesznek pve/pvp területek, minél nagyobb tier annál nagyobb lesz a pvp rész az adott zónában (ha jól tudom 80/20% a (pvp/pve arány) a tier4-es zónákban, pve instance imo 100% hogy lesz
ordernek, illetve destruction-nek, bocsánat.

-the invisible-

egy kérdés merült fel bennem, amire nem találom a választ:

lesznek külön _csak_ pve zónák, vagy csak a tier 1,2,3.. zónák lesznek a játékban és ezeken belül a pvp és pve részek? vagy hogyan kell a világot elképzelni? pl a scenariokba hogyan lehet belépni? vagy hogyan lesz lehetõség ordernek (dwarf, empire, elf) együtt játszani? instance pve lesz-e?

fúh.. ez sok tudom, de meg vagyok zavarodva :S

-the invisible-

A faxom, a dark elf nem kell oda, csak belekeveredett vhogy mert az járt a fejemben mikor írtam. 😄

Mr Hyde
Ez lemaradt, egy jó oldal, ahol az eddigi skilleket elég korrektül összegyûjtötték.

http://warhammerinfo.com/classes.shtml

Mellesleg a blogon van linkgyüjtemény, azokat ajánlom mindenkinek, mert nagyon jók.

Mr Hyde
A Marauder a chaos közelharcos dps karriere, és télleg egy viking harcosra emlékeztet, annyi extrával, hogy különbözõ mutációi lesznek, pl a karja mutálódhat egy ollóvá, vagy éles akármivé, amivel komoly sérüléseket tud majd okozni. 😄

war wiki? linket plz

-the invisible-

Fenrir
A Marauderre lennék kíváncsi még. A WAR wikije azt írja, hogy olyan lehet mint a GW Assasinja, de az egyik videoblogban Paul Bennett pedig egy wiking harcosnak írja le akit a káosz testileg és lelkileg is eltorzított.

Sajnos semmi konkrétumot nem találtam róla, 1 concept kép leledzik összesen.

Mr Hyde
Lassan-lassan érik a FAQ. 😊

A kari választást meg én el sem tudom képzelni. 😄 Ezek közül legszívesebben mindegyikkel játszanék és még hol van a többi karrier.

Amúgy amin én meglepõdtem az a Zealot healing potenciálja... kicsit dúrva.

Meg úgy átlagban elég dúrva skillek vannak... pl:

Flame Shield
Action Points: 60
Range: 0-100 ft
Description: Any time your target is hit in melee within 20s, damage will be dealt back to the attacker

Ascendance
Action Points: 130
Description: Become virtually immune to melee damage for 8s

BEAST
<#eljen>

BEAST
chaos magus nem dark elf kaszt 😛

hm?
dark elf chaos magus? azthogy? 😄

-the invisible-

Én dark elf chaos magus szeretnék lenni, de addig még sok embert kell meggyõzni, hogy nem az order az az oldal amin õk szeretnének játszani. 😄

warrior priest powa 😊

-the invisible-

Fenrir
Bakker jöhetne már hamarabb is mert a wow-ot már legszívesebben abbahagynám 😊

s0n1c
Naja, nehézkes lesz a kari választás, bár az én szívem a darkelfekhez húz a legjobban, btw goblin shamant nagyon dícsérik, hogy iszonyat szépen meg van csinálva 😊
Fenrir
Mentalitásom alapján ami igazán közel áll hozzám az az Orc Choppa, de amivel szívesen játszanék az meg a Goblin Shaman. Nagyok a gondjaim 😊

Pari
hah, ez a taunt dolog teccik...
en a dark elf - beastmastert varom,amig arrol nem lesz info nem is tok donteni,pet class fanboi vok.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

s0n1c
Én bízom a Mythicben 😊 Btw oneshot, mivel itt fõleg grpvsgrp fog kialakulni bgken, tanknak itt nagyon nagy szerepe lesz imo, hogy a clothok ne haljanak meg hamar, ugye itt a taunt pvp skill (is) lesz, ami annyit tesz, hogy ha az enemyt "letauntolja" a tank, akkor a grpod többi tagjára nagy dmg veszteséggel támadhat csak, egyedül a tankra nem kap negatív módosítót.
Zseniális, nagyon köszi.
Bár ez is kicsit alátámasztja a oneshot elméletet. 😄
Bár ha egy 1v1 esetén az ellenfél pont ugyanígy készül ellened akkor lehet nem oneshotról szólna a csata.
De ez legalább megszûnteti azt a bajt amit a fix talentezés okozott wow-ban, tehát mondjuk a kõ jó volt az olló ellen, de papír ellen nem. Lehet tényleg sikerül skill alapúra csinálniuk a pvp-t?

Fenrir
Ez egészen jól hangzik, olyan GW beütése van, hogy elõre kell kirakni a skill-eket amiket használni fogsz.

Korong fícsör amúgy a legjobb, kölcsönöz némi eleganciát a karinak és ez tetszik, amolyan magehez méltó. 😄

s0n1c
morál:

Minden karakter rendelkezni fog egy morale meter-el, ami üresen fog állni, amikor megkezdjük a harcot. A morál a harc közben növekszik. Minél több emberrel vagyunk egy partyban, illetve minél több ellenfél ellen harcolunk egyszerre, annál gyorsabban töltõdik. Ellenben ha elveszítjük a harcot, vagy egy-egy nagyobb sebzést kapunk, a morálunk csökken.
Ha minden jól megy, és a morálunk egyre csak növekszik, akkor szépen fokozatosan öt karrier-specifikus morál képesség lesz elérhetõ. Ezek olyan komolyabb képességek, amelyek akár a harcok kimenetelét is megváltoztathatják, így adva egy kis csavart az RvR harcoknak.

Az már a játékosra van bízva, hogy morale képességeit azonnal kamatoztatja, amint az feltöltõdik, vagy kivárja, míg eléri a csúcspontját és egyszerre zúdít hatalmas pusztítást ellenfele, esetleg ellenfelei fejére.
A fejlõdés során ebben az esetben is több morál képességet tanulhatunk, végül pedig mi dönthetjük el, hogy melyeket rakjuk be szabad morale slotjaink helyére.

tactics bar:

A tactics tulajdonság itt a felkészülést szimbolizálja, mielõtt harcba száll a karakter az ellenféllel. Minden karater rendelkezni fog egy tactics bar-al (más néven strategy bar), amiben üres slotok lesznek. Ezeket az üres helyeket tölthetjük majd meg különbözõ “taktikákkal”, más szóval pre-loaded buffokkal, ami a harci stílusunkat is meghatározza (mindenki szabadon választhat a taktikák közül, attól függõen mi jellemzi a legjobban a harci modorát). Ezek lehetnek folyamatos buffok, faji-vagy mob specifikus attack bónuszok, plussz fire damage vagy frost defense, illetve még a ranged tulajdonságok hatótávolságának megnövelése vagy a különbözõ varázslatok visszatöltési idejének lerövidítése is ide tartozik.

A tactics tulajdonságok hatékonyságát ugyanakkor növelhetjük úgy is, hogy egy bizonyos taktikát többször is a tactics bar-ra helyezünk. Egy-egy tactics tulajdonság több slotot is foglalhat. Ahogy karakterünk fejlõdik, egyre több tactic-al és tactic slottal fog rendelkezni, ezzel együtt pedig a régebbi tactic-ok kevesebb helyet kezdenek majd foglalni.
A cél minden esetben az, hogy a játékos gondolkodjon azon, milyen taktikát fog alkalmazni mielõtt csatába indul. A különbözõ ellenfelek más taktikákat igényelnek, és egy jó harcos a megfelelõ idõben, a megfelelõ helyen tudja alakalmazni azokat.

s0n1c
Majdnem 1 év alatt ez még igencsak sokat fog változni 😊 Eddigi videókon nem úgy látszik, mintha nagyon menne a oneshot. Btw erre a fejlesztõk különösen ügyelnek, ahogy olvastam. Balanceolni meg még van elég idejük.
Az abilityk gondolom mindenkinek meglesznek, viszont vki világítson már rá légyszi a tactics meg a morale alatti skillek "hogyafaszbanjára".

A magus a chaos magus order megfelelõje? Skillek ugyanazok, az az én kasztom, de ez a bright wizard annyira nemgyerebe. Felületesen futottam át, de nincs akkora arzenálja mint a magusnak.

Lehet kénytelenek lesztek chaosba jönni, Finder úgyis vmi kis zöld szõnyegcirkáló akar lenni. 😄