Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Na szerintem ezzel át is távozhattok másik topicba.

köszi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jaja, Planetside nagyon jó, még én is kedvet kaptam hozzá most hogy mondtad, de eredetileg nem arra gondoltam, hanem egy felülrõl nézhetõ 2d-s játékra, mmo stratégia. 😄

Fenrir
Ezt most muszáj volt? :\

A halál csupán a kezdet...

Jockey
ja és bocs, huzok a hülyeségemmel forumozok..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hmm emléxem valami lépegetõ fajta gépre amit irányitottunk és micsoada tüzpárbajok voltak egyes tornyokért, meg mehettél repcsivel meg minden, kezd megjönni a kedvem hozzá megen:p

Jockey
Planetside😄
nem hiszed el, de akomment után elkezdtem keresni a cdket, de nem találtam, megnéztem az oldalt is SOE játék, de végül le kellett volna tölteni, meg asszem vagy 13eur-ba is kerül, így hagytam
pedig az a mostani gépkonfigokon már elég gyorsan futhat, lehet megérné azt a pár ezer forintot a próba..
filózom...😊

BEAST
jaja nagyon jol hangzik 😄 foleg az o eloadasaban =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

megneztem a questes podcastot hat baszki ha feleannyira lesz jo mint mondjak akkor VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

anti hero

Fenrir
Megtörtént <#eljen>

Pari
ROFL, a quest podcast zsenialis...
Bears,bears,bears...
-Kill some bears!
-WTF

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Mr Hyde
Jah. Ez sosem volt titok, hogy egy Van Helsingbe oltott inkvizítort kell elképzelni. 😊 Skilleket még nem tudunk hozzá, gondolom az elsõ újabb games day vagy convention után változik a helyzet.

s0n1c
júni 23-án újabb gamesday Baltimore-ban, ott van esély rá, hogy lesznek wh ingame videok, hamarabb nem hinném
Ez a witch hunter egy az egyben Abraham van Helsing koppintás. Bár nem nagyon illik szerintem a világba, de nekem tetszik. Skilleket tudunk már hozzá?

Mr Hyde
Jah, witch hunti állat, és a legjobb hogy jövõ honapban meg KotBS lesz, ami a másik sanszos karrier nálam. 😊

Bucser
regeljtek inkább az closed betara😊 Hátha beválasztanak😊 (méghogy ingame videok😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

s0n1c
- witch hunter ownz, várom az ingame videokat
- dungeonról jöhetne több kép
Mr Hyde
Na, kinek mi a véleménye a hírlevélrõl? 😊

http://warblog.extra.hu

Tényleg, mi volt annak a scifi stratégia-szerû mmo-nak a neve amit nyomtunk kb. 2 hétig? 😄 Tudod, ilyen világfoglalós, felülnézetes, stb.

Mr Hyde
Emberek, csekkoljátok a blogot! Európai oldal, béta jelentkezés, örökélet, ingyen sör! 😄

Jacek
nem is😊

s0n1c
nem nagyon van még kép/info mountokról, úgyhogy egyelõre csak theorycraft szinten van a dolog
Szaruman
A goblinok nem katapulttal közlekednek majd?😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

mivel pang a fórum így a hírlevél elött feldobok vmit hátha tud vki érdemlegeset is 😊

milyen hátasok lehetnek majd a játékban?
ork-malac
goblin-farkas
sötételf-raptorféleség

BEAST
mindenki? 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
minden szar, kéne egy tuti sirály scifi mmo fps-es kicsit meg mindenes addig míg jön ez 2009-es év játéka:p

Uberlama
de olyan flémet, amivel nem midnenki ért egyet tbh 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

s0n1c
ok, a wow szar 😛
Akkor legalább vmi flém legyen!

s0n1c
az még egy picikét odébb van 😉
Ne a hírlevél jöjjön, hanem az open beta.

Mr Hyde
UP!

Hamarosan jön a hírlevél. 😊

Pari

BEAST
igen, ez ezzel jar, a hatalom megreszegit <#miaz><#nevetes1>

milyen kis aggressziv lettel miota attalenteztel retire
<#mf2>

anti hero

BEAST
gondoltam hogy hozzad hasonlo iqlite emberekre lesz csak szukseg ott, de semmi gond :c

semmi gond ilyen l2p dude-okra semmi szukseg nemlesz warban

anti hero

BEAST
l2p nub, or gtfo <#idiota>

en meg havonta egyszer abbahagyom a wowot valami miatt, semmitsenem jelent 😄DD olyan tavolinak tunik ez a WAR hogy mar el sem hiszem :<

wow ellen lolz wowot 3szor hagytam abba daoc miatt HAHAH wow bekaphatja a faszom :o
war lesz az isten vagy senki

anti hero

miva? 😄

-the invisible-

TDC Geronimo
A "láb nélküli" warrior priest kicsit gáz <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
sux, wow ellen eselye sem lesz <#idiota>

Fenrir
Isten lesz ez a játék 😊

Pár új kép itt.

Szaruman
A legjobb a 'Gork'll Fix It!'😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Fenrir
Ezek a skill nevek 😄

Go For Da Soft Spot!
Stop Right Dere!
Da Most Choppies!
You Got Nuthin'

😛

s0n1c
s0n1c
Pari
Egyre fixebb a 6fo/grp...sot valahol hallottam,hogy jon "Team Engineer" is...(gyk. Team Wizzy)
EUba is volt ilyen kocka??

tartalékolják a többiet a kiegekre 😊

Uberlama
de nem gondolod, hogy a 3*4 class ugye nem grpolhat együtt ?^^ plusz ki tudja hogy lesz a spec vagy talent vagy tököm tudja mi. írták valahol hogy már a legalacsonyabb szinten is átmehetsz a többi faj kezdõ helyére így grpolhatsz a barátaiddal ha más fajt válaszottatok is, így már az elején is összefuthat simán a 12 class ^^ tbh.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens