Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy hogy jutottal be a BETAba? Lusta vagyok visszaolasni 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"An error occured, we are unable to process your request (code 417)"
internet explorert használok, operával nemment..
most mivan?
Jelenleg rank 6-os a sámánom most 2 fajta gyógyításom van. Egy sima heal és egy hot. Rank 8-on lesz olyan varázslat, hogy sebzi az ellenfelet + gyógyít vissza engem. Rank 10-en pedig lesz feltámasztás.
A halál csupán a kezdet...
a healer rész engem is érdekelne, hogy mûxik pontosan, van e gyors lassú heal, és télleg van-e valami elõfeltétele, hogy mondjuk bele kell vernem kettõt valakibe, hogy elnyomhassak egy healt, stb
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Megnéznék egy scenariot-, de egyedül esélyem sincs rá.
-the invisible-
"Since last week, thousands of players across Europe have been taking part in the WAR beta. We’ve had a fantastic amount of feedback and many, many bugs have been reported, logged and squashed since then. However, some testers have already fallen by the wayside. In some cases they broke the NDA by posting screenshots or sharing their game experiences with others outside the beta program. We’ve even had a few cases of beta testers attempting to trade or sell their accounts! All of the accounts involved in such activity were immediately closed. If you are one of the fortunate few to be invited to the beta, please remember that the NDA is very strict and we will find out if you break it. Don’t waste your chance just for the sake of a few minutes of internet infamy."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Squig Herder sebzése valahogyan így nézett ki: alaplövés kb 30 a sebzés, ha critel akkor 60-70. Lõttem viszont multishottal 1 célpontba egy crites 400-as kombót, ami kb oneshot 😛
esetleg a healrõl tudnál vmit mondani...
sebezni is kell hogy az erõsebb heal spelleket megkapd, vagy waaagh kérdése pl a sámánnál, vagy morál?
Ki lehet gyógyítani egy embert ha relatív sokan rámennek?
<#idiota>#idiota>
anti hero
Ha sima mobbal verekszem és velem egyszintû vagy kisebb akkor elég gyorsan meg tudom ölni, max 6-7 másodperc. Ha speciális (gondolom az elit megfelelõje) akkor az egyedül nagyon nehéz, de nem lehetetlen. Egyet már öltem meg a squig herderemmel kite-olgatva 😊
Apropó Squig Herder...A multishot fenomenális. Ha több ellenfél van akkor alapból aoe-t lõ, de ha csak 1 van akkor az összes nyílvesszõt egybe lövi amivel horror sebzést tesz bele 😊
van vmi gyorsabb módja a futásnak mint camelotban endurance? vagy a harcosok hogy kapják el a castereket? (igen olvastam hgoy snare meg root az lesz stb... de egyéb lehgetõség)
:irigy:
anti hero
Newsletter mindenképpen kell, csak azok közül választanak akik fel vannak iratkozva.
Sok a grafikai bug, néhol erõsen lagol és beszaggat, kurzor eltünik teljesen, de amúgy hangulatos és élvezetes 😊
Nagyon úgy néz ki, hogy a marauder lesz számomra a nyertes:

Btw, mondasz/mutatsz vmit a játékról/ból, vagy betartod az NDA-t?😄
<#zavart1>#zavart1>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A regisztrált emailedre kapsz egy Invitation nevû mailt, aztán bejelentkezel a war-europe.com-on és megnyílik a downloadnál egy 'BETA-Client" opció. 😊 Letöltöd felrakod, és kész. 😊
http://www.gamespot.com/video/520538/6175355/warhammer-online-age-of-reckoning-interview-3
-the invisible-