Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
túl magas igy ebben a formában szerintem (nem attól lesz jó egy banner, hogy a fél képernyõt elfoglalja <#kacsint>#kacsint>)
végre!
pussz,
Goblin a gaz
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-the invisible-
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
remeltem,hogy daoc mintajara lesz:/
najo uccso kerdesem mara😊
Racial abilityik/specek vannak?
minthogy a dwarfok jobban latnak sotetbe, +mining skill,esetleg +10%dmg vs greenskins?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Jobb cuccoknál nincs olyan, hogy ez jó a Choppa-nak és a Black Orc-nak is mert világosan meg van adva, hogy csak Choppa használhatja.
Van viszont 1-2 cucc aminél nincs megadva ilyen, mondjuk még trade-elni sem lehet a játékban 😊
Mas, a magic/uncommon itemeknek lvl req-ja olyan mint
wow-ban, hogy csak akkor equipelheted,ha megvan az a szint,
vagy mint daocban,hogy akar lower lvlen,max nem hat rad/vagy gyorsabban kopik?
vagy az influ pont torlodik ha ujra indul a PQ?
Raknék ki bannert és pár linket.
Ha elérsz az influence pontokkal egy bizonyos szintet akkor egy speciáls vendornál vehetsz cuccokat. 3 szintnyi inf. pontot lehet gyûjteni, a vendornál is 3 szintnyi cuccok vannak. Most a bétában az elsõ szinten általában csak potik vannak (amik jelenleg még nem használhatóak), a második szinten egy-két közepes minõségû páncél, harmadik szinten pedig a területhez képest egész jó minõségû páncél vagy fegyver választható.
Sajna nagyon a PQ-kba nem tudtam belemenni mert alig találkoztam játékossal, szólózva meg a bossok megölhetetlenek 😊
ket kerdes public q effort mukodesevel/rewardal kapcsban:
Pl, ha egy PQ arrol szol,hogy "gyujts ossze 100hekto sort a giantnek", akkor
1, ha egy 5 fos grp tagja vagyok, akkor az effort/reward mertekenel beszamitja a grptarsak effortjat is,vagy csak azt amit konkretan en gyujtottem? ergo en pl gyujtottem 10hektot a grpom osszesen 50hektot( a rest 50et meg masok),akkor a 10 hekto vagy az 50hekto utan kapom a rewardot?
2, mekkora kulonbsegek vannak a rewardok kozott, pl erdemes hajnal 5kor felkelni,hogy "lesolozzak" egy PQ-t,hogy a max rewardot kapjam? vagy, felesleges,mert az 50%os effort is ugyanazt adja?
(remelem ertheto voltam😊)
szal' szerintem ki fogják adni 2008 Q1-ben, mert muszáj lesz nekik. valószinûleg egy félkész bughalmaz lesz majd, amit 1-2 hét/hónap után patch-ekkel gyorsan meg fognak majd fixelni...
Amúgy meg van annyira agyonhype-olt és szénnévárt játék, hogy ne merjék túl sokáig húzni az idõt 😊
Az EA ha akarja úgyis megsürgeti õket és akkor majd dolgoznak mint a kisangyal.
miva'? ez nekem új, eddig nem 2008 tavaszáról volt szó?
Az ilyen nyílt területû MMO-k felépítése valamivel bonyolultabb, mert jóval nagyobb terletet kell balanceolni.
Szerintem tavasszal nem lesz megjelenés.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
WAR-ban úgytudom, hogy csak a scenario-k insta jellegûek, minden más "közös". Elég sok területet be lehet járni töltés nélkül, bár én amikor a choppa-mal mentem át chapter4-bõl chapter5-be akkor ott betöltötte az új területet. A többinél csak egyszerûen átsétáltam mint WoW-ban.
Itt hogy vannak a területek? szabadon mászkálhatsz a területek között töltõképernyõ nélkül vagy "pályák" vannak? Mert számomra ez eddig nem derült ki.
Egy MMO-nál nem hiszek abban, hogy a kitûûzött megjelenési dátumot pontra tartani lehet.
Ha jól tudom anno a DAoC is csúszott.
Btw tegnap jött ki egy új béta verzió, de letölteni lehetetlen mert annyira lassú. Gondolom most betett a szerverüknek az is, hogy kiküldték a guildes meghívókat és minden jöttment tölti a klienst meg a peccseket 😊
Mondjuk annyi elõnye talán lesz, hogy egy kis élettel megtelik a szerver 😛
alaplap: Abit AB9-Pro
videókártya: 8800 GTS 640 MB
ram: Corsair XMS2 2 Gb 800 Mhz
Sajna a játék a béta2 állapotából kifolyólag néhol erõsen szaggat és akad mert optimizálatlan, ha nincs gond akkor viszont nagyon szépen megy teljes felbontásban.
nyitott bétateszt mikor várható?
most különféle oldalakon olvasok utána a fícsöröknek..