Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Hyde
Most már okés az összes link.

Hát nemtudom, személy szerint nekem nem jöt be a KotBS. Na mindegy. 😊 Így is van három olyan Empire karrier, amit valszeg kipróbálok.

másnak sem jön be pár link a newsletterben?

btw egész pofásan néznek ki az order tankok is 😊

Khabbas
Csak nem kaptál? <#ticking>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

hogy ezek a nyomoroncok mindig az utolsó nap küldik ki a leveleket 😊

kínzás 😊

egyetertek ezt a armor set bonuszos faszsagot el lehetne vegre felejteni ;o ez nem wow lesz. hanem uj daoc ;O
hehe

anti hero

Pari
Nos, remenyeim szerint kihagyhatnak a set bonusos cuccokat, mert nem kedvelem kategoria...amugy daocban is vannak armor set-ek, csak nem adnak egyuttes bonuszt...
ott van a aerus,stygian,dragonsworn,darkspire,Sidi,Sigil,Laby etcetc setek, amelyek "szinben", mintaban passzolnak egymashoz,de nem adnak uber giga bonust, mert akkor megint mindenki egyforman fog kinezni...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

éljen 😊

-the invisible-

Last question for you since you have to go, but will players be able to have a first and last name?
Jeff: Absolutly!

lényeg a lényeg hgoy változatos lesz és festhetõ 😊

az egész beszélgetés itt van:
http://war.warcry.com/news/view/73241-Exclusive-Interview-with-Jeff-Hickman-and-Paul-Barnett-Part-1

Bucser
Úgyérted A/Lá Diablo 1?? (ez ott jelent meg elõször unique setek meg a rare meg egyébb társaik a random lootokkal)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A'la wow. Vannak kevesebb és több részbõl álló setek, a fennmaradó üres slotokat nem set-darabokból pótlod, mondjuk 5 db-ból álló set ad vmilyen bónuszt ha 2 meg ha 4 db van rajtad, ill. némely esetekben célszerûbb mondjuk különbözõ setekbõl kombinálni a több 2 db-os setbonus miatt.

Bucser
A gond az (remélem nem így lesz), hogy hiába lesznek nem set-be tartozó alkatrészek hogyha egyszerûen a set egybe pluszt is ad (egyébként mi értelme lenne gyûjteni) akkor adott set kasztjellemzõ is lehet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

De mondjuk más játékoknál sem az volt a gond, hogy nem illett a cucc az adott karakterhez, hanem hogy nem volt elég változatos, sok volt az ismétlõdõ modell. Itt pont az a lényeg, hogy változatos lesz a kinézet.

Khabbas
WÁÁÁÁÁÁ de várom már! <#alien>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Mr Hyde
És ebben az a jó, hogy (azon felül hogy lehet majd festeni, meg teleaggatni a páncélt trófeákkal) itt minden páncél az adott karrierre van szabva. Szóval teljesen hû lesz a karakter megjelenése, és nem lesz olyan, hogy pl az ork rettenthetetlen harcos szivecskés rózsaszín rövidnadrágban nyomul, meg mohazöld mellvértben, mett azoknak vannak jó statjaik. 😊

ha vki esetleg lemaradt errõl az érdekes hírrõl:

Mattlow: Can you tell us a bit about the armor in game. In the demo all bright wizards look the same. Is it like DAOC where you have the different pieces to the armor, or are they more in sets? What about dyes, customization, and unique looks?

"The Hickman": It's really hard to get that across in the demo. The answer to your question is yes, we have a lot of variation to our armor and look. Big time. Like our demonstration in the studio is, we have an Iron Breaker, just an Iron Breaker, in 40 different sets of armor. And this is sets, this has nothing to do with, the random other armor you will get. These are 40 distinct sets of armor that you can earn as you level up.

Fenrir
Néhány újabb videó itt.

A halál csupán a kezdet...

Jockey
jah ingyenes...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
elnézést mindekitõl, de sok ismerõsöm van itt szal off:
www.dawnspire.com
lightos kis pvp mmo, megér egy kis mókát..
on

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Akinek szerencséje van talán tesztelheti már nyáron a WAR-t. Akik meg nem olyan szerencsések azok majd pre-order bétában izzíthatnak leghamarabb. Jelentéktelen info de én is kiprobálom majd WAR-t.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Fenrir
Megtörtént az újabb regisztráció 😊

Jimi Hendrix

Khabbas
nem igazán tudni, de asszem béta kulcsot minden hónapban egyszer vagy mi.

Sikerult😄,most elfogadta.Ujra beta kulcsokat mikor osztanak?Es mikortol indul a tesztelés?

Jimi Hendrix

Erre van valami megoldás?

Jimi Hendrix

En explorer alatt nem tudtam.

Jimi Hendrix

Én be sem tudtam illeszteni a dxdiagot, vagy csak opera alatt bugos az oldal ?

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Hi,en nem tudtam reglni mert nem fogadta el a dxdiag adataimat,mi a minimum gepigenye?

Jimi Hendrix

Szívesen elfogadnék egyet. 😄

Pari
jaja, nekem 1 eleg a tobbi elosztom...nem penzert😊

;o team wizzy - team pari ? :op

majd gondolj a guildikre ! ;D

anti hero

Szaruman
Én csak 2^^ Ha kapsz extrát, stipi-stopi😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Pari
abbol 10 en vagyok😊

Szaruman
Az qrva sok😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Az jó nem?

Mr Hyde
Az EA szerint kb 200.000-en jelentkeztek a bétára. <#wow3><#help>

Khabbas
Köszönöm, megnyugodtam 😊

Fenrir
Igen.

Khabbas
csak az amcsiknak küldték ki a béta kulcsokat?

Bucser
jahh a newsletter accountokkal már be is lehet lépni az europai oldalra. ám még semmi sem elérhetõ😞

Fenrir
Béta kulcs osztás - elsõ hullám

June 10th, 2007 by Mr. Hyde

Alig akartam elhinni mikor olvastam, miszerint a Mythic kiküldte béta kulcsok elsõ szériáját. Elsõ alkalom, hogy olyan emberek kerülnek így be a bétába, akik nem newsletter nyertesek, illetve akik nem Games Day-n jutottak a lehetõséghez. (mellesleg más kérdés, hogy õk is most kapják meg a kulcsukat)

Úgylátszik a hír igaz, mivel több komolyabb fórumon és hírportálon is szerepel hír, emellet maga Richard is megerõsítette.

forrás: warblog.extra.hu

új képek kerültek fel a hivatalos honlapra ha vki nem látta volna még...

Khabbas
Én ugyanezt a kérdést tettem fel, csak nem itt hanem telefonon havertól...
Amúgy a sok linkrõl (lsd. gamestar pl.) q*rvára nem egyértelmû a dolog. :S
És különben is, azért van a "fórum" hogy megbeszéljünk dolgokat, mivel más infó pillanatnyilag nincs, ezt. 😄

Fenrir
Most miért kell amúgy szivatni? Nem tudta, el lehetett volna mondani rendesen. Kérdeztek itt már nagyobb hülyeséget is...

legalább történt vmi a fórumon 😊

Ne bántsátok már, ez nem warrior, ehhez nem kell értenie... 😄

jol vanna na mostmar tudja 😄 nem kell tullihegni ^^

anti hero

Tatyla
lol,ezt azért föleg belöled nem néztem volna ki...
szerinted ha más bétázgatna már közölünk akkor nem lenne itt pár kép karikrol+stb?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

robotnyk
le van írva az is, hogy amíg a betareg tart, addig nem lehet belépni
BEAST
Ennyire azert meg te sem lehetsz buta :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."