Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
gondoltam rá 😊 csak még alákéne varázsolni a feliratot, meg keretet hozzá..majd ma megprócálom vhogy összehozni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bucser
MI meg lusták vagyunk újra elmondni ami már le van írva a newsletterbe.

Úgyhogy vedd a fáradtságot királyfi és olvass vissza...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A legfontosabb, hogy UGYE LEHET a rossz oldalt (is) választani a karinak?
Jöhetne kicsit több infó (lusta visszaolvasni) pvp rendszerrõl, instákról stb. Amik a wowban is vannak.
Érdekel egy MMORPG alternatíva mert a lotro-t meguntam 3 hét alatt.
gazgoblin
Squig herderkedem és rank8-on (ami gondolom nem sok) még mindig csak egy squigem lehet <#wilting>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Fenrir
Betegyem bannernak? 😛

A halál csupán a kezdet...

Shiwo

Fenrir
Engem még hibával nem dobott ki a játék, olyan viszont már volt, hogy vagy a kurzor tünt el végérvényesen vagy nem lehetett beszélni az npc-kel. Ha leállt a netem játék közben akkor én sem tudtam visszamenni vagy 10-15 percig, gondolom ennyi idõ kell, hogy a karakter kipingelõdjön a szerverrõl.

gazgoblin
Én csak egyszer regeltem és benn vok

eddig kb háromszor dobott ki a játék a mai nap és 2x ugy kifagyott hogy utana negyed óráig vissza se tidtam mászni

mindezek ellenére istenjócucc

Szaruman
Nehogy azt hidd. Pl unokatestvéremmel egyszerre vettük a gépet, az a része egyezik. Max a machine name lehet gáz, ha 9579252x fordul elõ😊
Szal azonos konfignál egyezik a dxdiag sztem.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bucser
Elég nagy baromság hisz a DxDiag kilövi az illetõket hisz abban benne van minden ami által 2 account azonsítható😊 (csak össze kell õket hasonlítani és 2 acc dxdiagja megegyezik akkor az duplikált account😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

háj!
A kisorsolt mázlistákat kérdezném, hogy hány emaillel regisztráltatok a beta keyért? 😊

nekem csak kettõ sign-upom van benn a rendszerben, azok viszont elég rég óta, de nem tudom, van-e reális esélyem open beta elõtt benézni a 4. dimenzióba 😄

meg úgy hallom trendi mostanában 21341234 maillel regelni
Shiwo
de, csak mindig van 1-2 elégedetlenkedõ, kinek nem teccik az esgé motorja..

izé, ez itt nem forum ahova msot irunk? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr Hyde
A szerencsés bétásokat és mindenkit szerettel várunk a fórumon, gyertek és meséljetek 😊

WAR Fórum

s0n1c
/irigy 😞
gazgoblin
na kezdem is (mondjuk ez az elso es uccso kep amit kaptok szerintem)

Szaruman
Ha jönne meghívó... 1 éve várok rá.<#gun>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

BEAST
-.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Grat 😊

Ha elég sok embernek jönne meghívó akkor talán érdemes lenne egy sg.hu-s klánt kreálni mert egy idõ után a szólózás nagyon nehéz.

gazgoblin

megkaptam a "behívómat"

Most töltöm a béta klienst!!!!4!!
<#wow1><#beka3><#wave>

Fenrir
Szerintem is érdemes lenne várni a tündékig, biztos lesz majd belõlük 1-2 jó banner.

Shiwo
fellemzõ...jóvan..tok írni..szal jellemzõ

Shiwo
akár azt is lehetne, hogy a "belsõ kép" az mindig csak 1 adott fajra lenne fellemzõ

Shiwo
ha esetleg tetszik az enyémnek a keretrendszere, akkor
itt van PSD kiterjesztésben, ebbe bárki gyárthat a "kép" layerre, akinek van lövése a photoshophoz

picit kisebbre vettem, most kb így néz ki:

Bucser
erre én is gondoltam ,de akkor egy méretre kéne hozni õket.

Shiwo
mielött összevesztek, hogy melyik banner legyen..akár lehet olyan megoldása is, mint a magus-topicban, hogy van 5-6 bannerkép, és minden frissítéskor randomra behoz 1et közüllük..

Pari
bar lehet elobb az elfeket is meg kene varni

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
Szvsz, csinaljunk egy banner contestet lopott es origin kepekkel + szavazogeppel😊
(ofc ehez huje vok,de vki bevallalhatja)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Bucser
"Nekem errõl a mostani bannerrõl a warhammer táblajáték jut az eszembe."

Akkor ez tökéletes ez a banner😊 mert a játéknak is a táblajáték feelingjét kell hoznia😊

Mr Hyde
Nekem errõl a mostani bannerrõl a warhammer táblajáték jut az eszembe. Csomó jó artwork van, meg screenshot, simán fellehetne használni. Ez a kép a legygyengébb képekbõl lett összeollózva. Tiszta fakó.

Fenrir
Ez a banner nekem is jobban bejött mert van rajta büdös ork is 😊

hagyad, uygse fogják megérteni miért alakult ki az a méret sg-n a banneroknak ami a legtöbb normális topicban van... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

The Garrett
off:most kipróbáltam 1280x1024 be és így még nagyjabol rendbevan. 😊
a nagy átlag pedig már tényleg ilyen, vagy nagyobb felbontásban netezik, játszik.
az 1024x768 meg a 800x600 jo 3-4 éve volt a legelterjedtebb...

Nekem mind1 ki milyen usernek gondolja magát 😊))))) errõl kár vitázni

/off

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bucser
Akkor én nem vagyok átlag user mert csak 17"os monitorom van?

Szerintem erõsen el vagy tájolva...

The Garrett
az átlag user szerintem 19' es monitorral tolja, és legalább 1-3mbites nete van otthon.
ezalatt viszont igazad van és tényleg zavaróan nagy. 😊

Bucser
és szerinted az átlaguser 19-21 colos monitort használ és 8 megabites netet húz? Kb úgy minthogy minden itthoni PC-ben 8800GTX van...

The Garrett
hát a mai 19-21 es TFT-k és az õ natív felbontásuk mellett, ez a banner már nem is tûnik nagynak 😄

Bucser
Barátom akkor ezzel az erõvel miért nem teszünk be 1024-768-as bannert?

Félre ne érts nem a kinézetével van bajom, csak ez nem banner hanem plakát....( mérete miatt)

fasza a banner.
csere (bár nekem a mostani is tetszik)

Shiwo
mégis az enyémre jött, mint válasz..és az enyém se kicsi 😊

gazgoblin
szerintem az enyémet vélelmezte a koléga.

Shiwo
és ha nem láccik a text-box, akkor mi van ? görgõvel simán lejjebb mész pár centit és kész..de akkor majd kicsinyítek rajta este

gazgoblin
nézd 1600x1280 ban <#wave><#nezze><#law>

gazgoblin
javaslom shiwo bannerét mert bevallom jobban tessik mint az enyim.

mondjuk direkt "dárkosat" akrtam de shiwoé letisztultabb

Bucser
Szerintem semmi szükség ekkora kani nagy bannerekre. 1280*1024-ben elfoglalja a fél képernyõt és a textbox éppen látszik...Ezt a képet fele ekkorában meg lehetett volna csinálni ugyanezzel a tartalommal (IMO nem kéne a witchhunter kalapjának a csúcsáig látszódnia csak a perem tetjéig meg is spóroltunk 250 pixelt a magasságból...)

Shiwo
<#mf2> innen-onnan részletekbe..amúgy a hivatalos siteról szedtem össze képeket és alkottam össze

gazgoblin
nemá hogy contesteljünk <#wow1>

amugy fasza lett

honnan loptad <#beka2>

Shiwo

Fenrir
Az a baj, hogy nekem lövésem sincs, hogy hogyan kéne ezt csinálni 😛