Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
"Paul described the Swordmaster as a mix between a U.S. Marine and a Jedi. Paul’s quote, “This is my sword, there are many like it, but this one is mine!” Needless to the crowd laughed it up at the comparison. The Swordmaster uses Blade Dancing as a fighting style to rip opponents to shreds. Being the graceful race, these Swordmasters fight with a quick and deadly style." 😊
Oooo....vmi...most jonnek a zonak...
ok, a classok jonnek
Archmage healer nuke, legjobb magic class
energy leetchelesre specializalodtak
DE tank: Blackguard
Neo(??) borebe bujt pszihopatak, hatalmas Halbard-okkal
Witchelf melee,csak csaj
HE tank Swordsmaster
Az uccso 4 elf class meg nem mutattak be...
hevenyeszeten...
(remélem az elfek páncéljánál sem mennek annyira a szélsõség felé mint a wow-ban...)
High Elf
Swordmaster - Tank
Archmage - Healer/Nuker
Dark Elf
Black Guard - Tank
Witch Elf - Melee (DPS) - Female only
és ezt valaki fordítsa le, de kurva gyorsan 😊
<11:08>11:08> <enL|Airin^GC> Archmage and Witchelve sind im Game
<11:12>11:12> <enL|Airin^GC> die sind wieder beim allgemeinen jetzt kommen zonen
<11:15>11:15> <enL|Airin^GC> ok die klassen kommen jetzt
<11:17>11:17> <enL|Airin^GC> archmage is healer nuker beste magie klasse
<11:17>11:17> <enL|Airin^GC> die sind auf leechen von energie spazialisier
<11:18>11:18> <enL|Airin^GC> darkelv tank blackguard
<11:19>11:19> <enL|Airin^GC> psychopates in the body of neo with large helbardes
<11:20>11:20> <enL|Airin^GC> witchelf ist melee und women only
<11:21>11:21> <enL|Airin^GC> swordmaster ist der he tank
<11:24>11:24> <enL|Airin^GC> die letzten 4 klassen werden auf der gc noch nicht gezeigt
vagy errõl még nincs konkrét info?
ha nincs soulbound, akkor hogy fogják megakadályozni, hogy egy idõ után mindenki irl pénzért megvegye majd a legtáposabb artifact-eket?
Az hogy csak annak dobja fel az ablakot aki tudja is használni meg azért nem jó, mert mi van akkor ha neki sem kell és pl csak 1 van a csapatban...vissza jön egy másik ablak vagy mi? vagy csak lenyúlja és szerencséje volt? 😊
nekem sem jut eszembe jobb mint a need/greed/pass rendszer (na nem mintha én lennék az etalon 😄 )
Vicc az, hogy használni sem tudja és tradelni sem lehet.
A halál csupán a kezdet...
1. ingyé is játszható (fizetõseknek viszont van sok elõnyös dolga)
2. ha megdöglesz, bukhacc a szintedbõl, skilljeidbõl és akár a cuccaid is eldobhatod.. szval egy pvp-szerveren cumó tud lenni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
-the invisible-
szal' jelenleg nemigen hiszem, hogy van a need-greed-pass rendszernél jobb. s gyanítom nem ez lesz az egyetlen dolog, ami ismerõsként fog visszakacsintani 😉
1, a parasztja direkt needet nyomott olyan cuccra mit nem is tud hasznalni
2, veletlenul nyomta a needet...
a "te" fajta mmo-id csak mégjobban széthuzzák az überkockák és casual playerek közti szakadékot, mindamellett, hogy saját maguk alatt vágják a fát, mert csak a kockák fognak elöfizetni rá egy idõ után
legyen a játéktudás a pvp alapja, ne az, hogy napi 12órát ülsz agép elõtt vagy 2õt..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
szerintem a need-greed-pass megoldás jó. egyszerû és gyors.
bár ha van jobb ötleted...
greed nem-kell, de nem passz
pass - passz
😄
Btw asszem a taktikai kiosztásokat harc közben nem lehet váltani, mintha ilyet olvastam volna ingame. Tehát pl csinálsz külön egy pvp és egy pve taktikai kiosztást és azt váltod.
Van amúgy scenario is a játékban, ezek instance alapú területek (pvp vagy pve). Sajnos bejutni egyelõre lehetetlen volt nekem mert mindig egyedül jelentkeztem és sohasem indult el 😊
Mondanom se kell hogy vicces az egész cucc (jó értelemben)
Goblin squig herder kasztot nyomtam leginkább de persze sehol nem vagyok még...
szóval a rendszer kb úgy mûködik hogy kijellölöd a célt és automatán üti (persze ha elrohan az ellenfél akkor mehetsz utána) és közben lehet nyomogatni a különbözõ skilleket amit a játék action-nek hív
-Az action-ök nem mannába vagy adrenalinba kerülnek hanem action pontba, ami folyamatosan regenerálódik
action pl. poison arrow, squig buffolás
-aztán vannak a moral alapú skillek amiknek négy szintje van és csata közben ahogy a morál növekszik úgy lehet ezeket a cuccokat sütögetni
pl. rank1 moral cucc a squig goo ami egyfajta squig szaros meteór-becsapódás területre hatólagosan
-és végül van a tactics nevû rész ami tulajdonképpen egy rakás passzív képesség amik folyamatosan mûködnek. ezeket lehet csoportokba rakni és csata közben váltani köztük
pl csupa olyat raksz be ami ranged-re tápol és ha közelharcba keveredsz akkor szépen átváltod a tactics bar-t olyanra ami melee-ben buffol
szóval nem a szokásos vannak a skillek oszt jónapot rendszer...
-Trade még nincs szóval nem lehet cuccokat átdobni másnak vagy másik karidnak.
-Questek vannak dögivel de nem egy hard grind a dolog
-Public quest...na az egy vicces cucc ami tulajdonképpen egy több lépcsõs quest sorozat egy adott területen amiben mindenki résztvehet
pl. van egy kanyon tele rablókkal na ha megöltök 100 rablót akkor átlép a public quest a második fázísba (stage2)
ahol is védeni kell a kanyonon áthaladó goblin melósokat (ez idõre megy és adott idõn belül 50 goblinnak át kell érnie)
Ha ez megvan akkor jön a stage3 ahol jön a rabló boss
miután megöltétek szépen dobja a cuccot és a public quest resetel és kezdi elõröl magát.
-drop rendszer nekem új volt (mármint nem wowoztam soha) de talán a wowosok tudják miaz a Need, greed, pass rendszer....
kb ennyi igy hirtelen
Goblin
azt a videó részletet meg mindenki látta már ugyis :-D