Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
ha jol tom alapban nem,de volt vmi olyan hir regebben,hogy ha megolsz beloluk vagy 1000t akkor megkapod title-nek vagy abilitynek a trollslayerseget(bar a peldaban giant-el volt irva)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Shiwo
ömm..azért törpe lehet trollslayer ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

s0n1c
tentonhammer cikk

"Paul described the Swordmaster as a mix between a U.S. Marine and a Jedi. Paul’s quote, “This is my sword, there are many like it, but this one is mine!” Needless to the crowd laughed it up at the comparison. The Swordmaster uses Blade Dancing as a fighting style to rip opponents to shreds. Being the graceful race, these Swordmasters fight with a quick and deadly style." 😊

Pari
Archmagek es Witch elfek benne vannak a jatekban
Oooo....vmi...most jonnek a zonak...
ok, a classok jonnek
Archmage healer nuke, legjobb magic class
energy leetchelesre specializalodtak
DE tank: Blackguard
Neo(??) borebe bujt pszihopatak, hatalmas Halbard-okkal
Witchelf melee,csak csaj
HE tank Swordsmaster
Az uccso 4 elf class meg nem mutattak be...
hevenyeszeten...

köszi jó képek 😊

(remélem az elfek páncéljánál sem mennek annyira a szélsõség felé mint a wow-ban...)

s0n1c
gc képek

büntet, nem tudok mit hozzátenni 😊

s0n1c
no emberek:

High Elf

Swordmaster - Tank

Archmage - Healer/Nuker

Dark Elf

Black Guard - Tank

Witch Elf - Melee (DPS) - Female only

és ezt valaki fordítsa le, de kurva gyorsan 😊

<11:08> <enL|Airin^GC> Archmage and Witchelve sind im Game

<11:12> <enL|Airin^GC> die sind wieder beim allgemeinen jetzt kommen zonen

<11:15> <enL|Airin^GC> ok die klassen kommen jetzt

<11:17> <enL|Airin^GC> archmage is healer nuker beste magie klasse

<11:17> <enL|Airin^GC> die sind auf leechen von energie spazialisier

<11:18> <enL|Airin^GC> darkelv tank blackguard

<11:19> <enL|Airin^GC> psychopates in the body of neo with large helbardes

<11:20> <enL|Airin^GC> witchelf ist melee und women only

<11:21> <enL|Airin^GC> swordmaster ist der he tank

<11:24> <enL|Airin^GC> die letzten 4 klassen werden auf der gc noch nicht gezeigt

s0n1c
bétásokat kérdezném: chosen csak male lehet? mintha azt olvastam volna, hogy nincsenek female chosenek a loreban
Pari
nabazz, a legnagyobb zerg kozepen azon gondolkodni,hogy need vagy greed!? ha vicces lesz😛

s0n1c
nincs soulbound, a koncepcio az, hogy a lootok class specifikusak lesznek, továbbá a jobb itemek pvpben "esnek" enemybõl és city siege alkalmával
kérdés: soulboundos itemek vannak a játékban vagy minden boe (bind on equip)? vagy olyan sincs, hogy boe?
vagy errõl még nincs konkrét info?

ha nincs soulbound, akkor hogy fogják megakadályozni, hogy egy idõ után mindenki irl pénzért megvegye majd a legtáposabb artifact-eket?

gazgoblin
ismerõs helyzet...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

de késöbb meg lehet majd tradelni ha berakják a játékba...mondjuk tény, hogy nem lehet olyannal majd mit cisnálni aki ráneedel mindenre mondván hgoy jó lesz majd az altjának. Userben van a hiba, ki kell rakni a groupból 😊

Az hogy csak annak dobja fel az ablakot aki tudja is használni meg azért nem jó, mert mi van akkor ha neki sem kell és pl csak 1 van a csapatban...vissza jön egy másik ablak vagy mi? vagy csak lenyúlja és szerencséje volt? 😊

nekem sem jut eszembe jobb mint a need/greed/pass rendszer (na nem mintha én lennék az etalon 😄 )

Fenrir
Mivel van kaszt és faj megkötése szinte minden tárgynak ezért úgy lenne a legjobb ha alapból a lootot csak azok látnák akiknek használható, ha nincs ilyen a csapatban akkor mindenki. Így nem lenne az, hogy elviszi elõlem a choppa a lila goblin squig herder lándzsát mint ahogyan megtette nemrég :\

Vicc az, hogy használni sem tudja és tradelni sem lehet.

A halál csupán a kezdet...

Shiwo
speciel amire én gondoltam

1. ingyé is játszható (fizetõseknek viszont van sok elõnyös dolga)
2. ha megdöglesz, bukhacc a szintedbõl, skilljeidbõl és akár a cuccaid is eldobhatod.. szval egy pvp-szerveren cumó tud lenni

RatBaG
O-M-G... tényleg az élet gyártja a legnagyobb poénokat <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

<#eljen> jaja, ebben biztos lehet mindenki

Na ebbe ne bízz. A fele rögtön átjön.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

meg talán abban is reménykedhetünk hogy nem lesz annyi hülye warban mint wowban van..

-the invisible-

igen, ilyen van sajnos, de ez nem a rendszer hibája, hanem a játékos hülyesége, amivel a fejlesztõk nem tudnak mit csinálni.
szal' jelenleg nemigen hiszem, hogy van a need-greed-pass rendszernél jobb. s gyanítom nem ez lesz az egyetlen dolog, ami ismerõsként fog visszakacsintani 😉

Pari
naja,de aze te is tod,hogy nem keves siras ment a wow forumban is,hogy
1, a parasztja direkt needet nyomott olyan cuccra mit nem is tud hasznalni
2, veletlenul nyomta a needet...

Jockey
lol no én ezzel aztán kurvára nem értek egyet
a "te" fajta mmo-id csak mégjobban széthuzzák az überkockák és casual playerek közti szakadékot, mindamellett, hogy saját maguk alatt vágják a fát, mert csak a kockák fognak elöfizetni rá egy idõ után
legyen a játéktudás a pvp alapja, ne az, hogy napi 12órát ülsz agép elõtt vagy 2õt..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Shiwo
ezért kell olyan mmo-n játszani, aminek elvileg nincs maximum szintje

Jockey
mégmég, több ilyne infot, meg ha lehet képet is...:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

gazgoblin

Fenrir
Hol van ez a béta fórum?

gazgoblin
nesztek chaos choosen npc:

gazgoblin
többek közt káosz és empire tank kari kerül be azt irja a beta fórum

kiírják hogy mit változtatnak a patchben, vagy **arnak még rá? 😊

gazgoblin
jujuj 444mb os patch most csorog 😄

Nekem az se kellett hozá. elég volt, hogy kijött a fos BC és lenullázták az összekockult karakteremet.

s0n1c
naja, ez is egy alternatíva, ezen pl. nagyban segítene egy war beta acc 😊
Vagy nem játszol vele tovább és nem idegesíted magad 😊

s0n1c
Ezzel azért lehet vitatkozni 😊 Ha nem is megyünk nagyon messzire ott a wow, ahol a item (loot) az egyetlen fejlõdési lehetõsége a karakterednek (az elérhetõ maximális szint után ugye), tehát, ha nem esik a "cucc", akkor bezony addig mész amíg nem esik, mert rá vagy kényszerítve, mivel csak így fejlõdhet a karid, csak így maradhatsz "versenyképes".
gazgoblin
De ha még 200000000 millió csillió alkalommal is kéne lemenned az a te hibád hogy az a cucc kell neked....mert gondolom a többség megvan az überatomcsapás cuccok nélkül is.....

jaja ez még nem azt jelenti hogy 2000000x kéne lemenni instába hogy kiessen a megfelelõ cucc. csak sztem ez a legegyszerûbb csapat lootolás

s0n1c
nem kell parázni, ettõl még nem lesz (hálistennek) bopos drop 😊
mibõl gondoltad, hogy más lesz?
szerintem a need-greed-pass megoldás jó. egyszerû és gyors.
bár ha van jobb ötleted...

Fenrir
need - kell
greed nem-kell, de nem passz
pass - passz

😄

Btw asszem a taktikai kiosztásokat harc közben nem lehet váltani, mintha ilyet olvastam volna ingame. Tehát pl csinálsz külön egy pvp és egy pve taktikai kiosztást és azt váltod.

Van amúgy scenario is a játékban, ezek instance alapú területek (pvp vagy pve). Sajnos bejutni egyelõre lehetetlen volt nekem mert mindig egyedül jelentkeztem és sohasem indult el 😊

Pari
Ohh,ne. a wow drop rendszere katasztrofa...

The Garrett
i want my betakeyZ :CCCCC

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
<#eljen>

majd még beszámolót😊
gazgoblin
na mesélek, 2nap tapasztalata:

Mondanom se kell hogy vicces az egész cucc (jó értelemben)

Goblin squig herder kasztot nyomtam leginkább de persze sehol nem vagyok még...

szóval a rendszer kb úgy mûködik hogy kijellölöd a célt és automatán üti (persze ha elrohan az ellenfél akkor mehetsz utána) és közben lehet nyomogatni a különbözõ skilleket amit a játék action-nek hív

-Az action-ök nem mannába vagy adrenalinba kerülnek hanem action pontba, ami folyamatosan regenerálódik

action pl. poison arrow, squig buffolás

-aztán vannak a moral alapú skillek amiknek négy szintje van és csata közben ahogy a morál növekszik úgy lehet ezeket a cuccokat sütögetni

pl. rank1 moral cucc a squig goo ami egyfajta squig szaros meteór-becsapódás területre hatólagosan

-és végül van a tactics nevû rész ami tulajdonképpen egy rakás passzív képesség amik folyamatosan mûködnek. ezeket lehet csoportokba rakni és csata közben váltani köztük

pl csupa olyat raksz be ami ranged-re tápol és ha közelharcba keveredsz akkor szépen átváltod a tactics bar-t olyanra ami melee-ben buffol

szóval nem a szokásos vannak a skillek oszt jónapot rendszer...

-Trade még nincs szóval nem lehet cuccokat átdobni másnak vagy másik karidnak.

-Questek vannak dögivel de nem egy hard grind a dolog

-Public quest...na az egy vicces cucc ami tulajdonképpen egy több lépcsõs quest sorozat egy adott területen amiben mindenki résztvehet

pl. van egy kanyon tele rablókkal na ha megöltök 100 rablót akkor átlép a public quest a második fázísba (stage2)

ahol is védeni kell a kanyonon áthaladó goblin melósokat (ez idõre megy és adott idõn belül 50 goblinnak át kell érnie)

Ha ez megvan akkor jön a stage3 ahol jön a rabló boss

miután megöltétek szépen dobja a cuccot és a public quest resetel és kezdi elõröl magát.

-drop rendszer nekem új volt (mármint nem wowoztam soha) de talán a wowosok tudják miaz a Need, greed, pass rendszer....

kb ennyi igy hirtelen

Goblin

Fenrir
Berakhatnák már a Witch Huntert meg a Maraudert, pont olyan Empire és Chaos kasztok vannak bent amik fikarcnyit sem érdekelnek.

Shiwo
nekem 8, hogy mellik lesz a banner...csak mutatóba csináltam 😊

gazgoblin
Egyetértek + valami 6 mb aza videjosbanner <#wow1>

tigeroo
szerintem jó a mostani banner. fedi a lényeget.
azt a videó részletet meg mindenki látta már ugyis :-D
Shiwo
nem mentettem el mindent közbe, szal macerás lenne kicserélnem a logokat.. meg nekem így szimetrikusan jobban is tetszik.. meglássuk többiek mit szólnak hozzá..

Fenrir
Szerintem az egyik oldalra az egyik páros kéne, másikra a másik mert így 2 logóval nem a legjobb 😊

Shiwo