Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arnoux
Hello!
Ebben a játékban lesz aréna stílusu pvp? Ez az RvR nem tetszik elsõ hallásra. Mi van ha van ha egyik frakcióban sokkal többen vannak. Akkor szétverik a másikat. Jó jön pár NPC segíteni de az mégsem olyan...
Amugy 1gb 400mhz, amd 3000+ (1,8ghz), gf 6600gt-n elmenne lowon?

Egyre ígéretesebb ez a játék...<#idiota>

s0n1c
Persze, char customization még nincs benne a bétában, mint ahogy sok egyéb más sem.
Bucser
Majd csinálok egyet. és megnézem. Ma a Witch Hunterrel szórakozok kicsit😊

Ugye a végsõ produktban már kicsit jobban egyedivé tehetõek lesznek karik?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

s0n1c
Én még csak, mint ellenség találkoztam velük, de elég jónak tûnik, aoe snare grenade, landmine, lerakható turret stb. Összetett kari.
MrStokes
En az engineer-re vagyok rohadtul kivancsi. Amennyiben mar benn van a betaban, irhatna rola vki pls.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

addig gimme your acc plx, kipróbálom helyetted is 😊)
privátban küld, ok? thxbye 😊

Bucser
NA tipikus😊

Ahogy elköltöztem otthonról és nincsen netem kapom az e-mailt hogy beválasztottak beta-ra.😊

De 2 hét várakozás után újra van net (az új helyen) úgyhogy szedem a klienst és kipróbálom majd😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szaruman
De kölcsön is adhatod az accodat😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

En is szivesen jatszanek mar a nagyjabol bug mentes verzioval egyebkent, de ahogy nezem az meg nem most lesz😊.

Annyira ne vard, meg egy marha nagy bughalmaz az egesz.

magus
hu de kiprobalnam mar : /

s0n1c
Egyelõre csak meghívásos. Minden hónapban küldenek ki beta meghívókat, vagy ha valamelyik games conventiont meglátogatod, ott is osztogatnak beta accokat.
[Jakuza]
Hozza lehet meg jutni valahol betakulcsoknak ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
ööö éppen mikor....

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

s0n1c
nem igazán tudlak elérni ingame 😊 mikor szoktál online lenni?
Fenrir
Van egy kardja és egy pisztolya, kb ennyit láttam belõle mert mennem kellett raidelni wowban (tudom, szégyellem is magamat).

A halál csupán a kezdet...

Írhatnál róla kicsit bõvebben pls<#vigyor2>A wow paladin remek esetébõl tanulva messze elkerülöm mindazon classokat amik healni tudnak és a witch huntert amugy is kipróbálom majd.Olyan van helsing beállitotságú class?Elsõ benyomások,harc modor ilyesmi...
Fenrir
Új build jött a bétához. Nagy rakás bugfix, változtatás és berakták a Witch Hunter-t.

Jockey
ohh, azt hittem...:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

khur õ szerintem nem az a bucser akire gondolsz
Jockey
már bocsi, és ez se flame jelleggel írom
ezek az általad elismert erkölcsi normák szerinti leosztások ritka szarok, mit kell ezen felhúzni magad?
nem így emléxem rád régrõl..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

[Jakuza]
En is szeretem a Hyperiont....... Lõni!!! 😛
http://imgl.hu/kb/?a=kill_detail&kll_id=10

Na de nem offolok tovabb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Vagabond!

BEAST
nahat, a hazigazda ur szetoffolja a topicot 😛PP

amugy meg Megathron > all 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gazgoblin
eltévedtem...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Fenrir
Mert a Hyperion a szerelmem most 😊

[Jakuza]
Minek t3 battleship ? 😄
Egy Cruiser eleg mar gangben PvPzni 😄

ne álmodozz, ez a topix se kerülheti el a sorsát xD
pláne onnantól, ha beindul az open beta...lesz munkád asszem dögivel 😄

s0n1c
vagyok 😊
Pari
Dear Sonic,

Pillanatokon belul meg leszel baffva,ha nem jelentkezel 24oran belul skypen vagy icqn😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Fenrir
Uraim, egyelõre még nem törlök, de moderáljuk már magunkat és ne essünk le a wow topik szintjére. Béta meghívós csereberét meg máskor csak privát üzenetben tárgyaljunk meg.

tévedés, mert az utcai kuncsorgo lehet tényleg rászorul a dologra (nem biztos, de lehet), egy béta acc esetében pedig ugye nem fog senki éhenhalni ha neki nincs... 😊 szal ez még rosszabb 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Lehet privátban is intézni nem?

De szerintem felesleges a flame. majd fenrir jön és úgyis törli az utóbbi 8 hsz-t.

Talán még igazad is lenne, ha a delikvens nem maga ajánlotta volna fel az accountját....
Bucser
Ha egy smiley-t hozzátettem volna, akkor nem derült volna ki, hogy mennyire komoyan gondolom és nem csak ironizálok.

(A beta accért kuncsorgás az utcai kéregetéssel egyenlõ a szememben...)

Az meg hogy faszkalapnak tartasz le van szarva, lévén nem ismerlek így a véleményedre is teszek. Nem te leszel az elsõ ember aki annak tart és azt hiszi, hogy ez számomra fontos lehet.

Mr Hyde
Ha egy smileit hozzátettél violna, akkor pedig te sem tûntél volna egy faszkalapnak... de hát mit lehet tenni ügye? 😊

Bucser
Istenem de szánalmas volt ez az utóbbi 5 hsz...

Mr Hyde
Ha valaki lenne olyan jó fej, megoszthatná velünk is; elvégre mi dolgozunk a blogon és a fórumon, és még mi sem láttuk a war-t 😄

Elvileg én még õelötte írtam😊

TSW: Tunderke

jöhet ide is. az elöttem lévõ hozzászólása nem számít 😊

s0n1c
privi ment 😊
s0n1c
idevele 😊
Hi,ah jol vettem ki elveileg kaptam meghivot betara,aki elsore keri annak elkuldom privbe,nezze meg.nekem csak jovore lesz gepem hozza...

Jimi Hendrix

havidij
a béta is valóság... (nem, tényleg nem álmodod...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PogEe
Hello remélem tudtok segiteni.
Az elsö kérdésem ez vajon olyan lesz mint a WOW hogy honapos fizetös vagy csak egyszer kell megvenni?
A második kérdésem pedig hogy ez a béta ami most jött ki az mennyire áll már a valóságtól.
Választotokat elöre is köszönöm.

Fenrir
Lesznek benne, de egyéb infó nincs még.

nokolo
Hi!
Mountokról van már valami infó? Vagy lesznek a játékban egyáltalán?

Fenrir
Úgytudom, hogy a GW (a Warhammer világ megalkotója és tulajdonosa) folyamatosan ellenõrzi a csapatot, hogy a világ/történet/kinézet passzoljon az övékéhez, ergó túl nagy eltérések nem lehetnek benne.

Bucser
Szerintem abszolút jól illeszkedik a games Workshop oldalán lévõ Miniature-re.

link