Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dant0r-nak is köszi.
Remélem itt tudják úgy balanceolni a classokat, hogy egyik se magasodjon ki a többi közül.
Nem tudom neked meddig tart majd de folyamatosan engednek be új embereket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Tank belassít és stunol kúrva lassan megy le a HP-ja (magas def) volt hogy 3 witch hunterrel ütöttünk egyet és közben még hátulról kapta az áldás 1 castertõl😄 az istenért sem akart megdögleni😊 mókás volt.
Azt hogy Chaos oldalról mire képesek a casterek ellen nem tudom mert nem figyeltem.
egyébként most 53 halállal és 42 gyilokkal állok, de olyan szinten szar szemét lagos a netem, hogy hihetetlen. (szoltam szolgáltatónak már egy hete és basztak kijönni.magyar TS zerverhez van 200-as pingem 5% lossal. ez az alap. Szal a PvP nagyjából játszhatatlan nekem, de azért próbálkozom😄)
Én spec a choppáknak szoktam nekiesni a magusoknak, shamanoknak, mert azokat tudom leverni. A Tankok elõl szaladok, mert megstunnol jön 2 choppa és kivégez.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tankoknak mi lett az erõsségük? Alacsony dmg nagy védelem mellett vagy talán debuffok?
A "nem tud annyit healelni"-t hogy kell értelmezni? Hibrid kaszt inkább abszolút nem is healeli magát csata közben, csak dmg-et oszt vagy alacsony dmg-el és heallel próbál lépést tartani?
Ezek a kérdések merülnek fel szerintem joggal, azután a nyilatkozat után, hogy nem lesz kizárólagos support kaszt, de mindenki tud majd jól dmg-elni is.
Mondjuk lehet, hogy azóta már ezt balanszolták.
Bucser neked melyik oldalon van karaktered amivel játszol is? Order?
A halál csupán a kezdet...
Egyébként a Witch Hunter érdekes kaszt. Egy choppa-t bármikor lenyomok, de egy Chosen már kifektet vagy egy Black orc. Magus-t szintén elintézem.
Vagy a Squig Herder-t vagy a Shaman-t is elintézem.
Szóval 1 kaszt nem tud mindent ownolni, mert mindig megvan az ellenfele. minden kasztal lehet jól pvp-zni de nem szabad nekiesni mint bolond az ajtónak.
Dark Elf: Black Guard (T), Witch Elf (M), Sorcerer (S)
High Elf: Swordmaster (T), Shadow Warrior (M), Archmage (S)
Mindegyik fajnak van 4féle "osztálya":
Tank, Melee Damage, Ranged Damage és Support.
Az Engineer, Bright Wizard, Squig Herder és Magus esnek a sebzõ kategóriába,
míg a Runepriest, Warrior Priest, Shaman és Zealot a support, vagyis gyógyító típusba😊
Order:
Dwarfs - Ironbreaker (T), Hammerer (M), Engineer (R), Runepriest (C)
Empire - Knight of the Blazing Sun (T), Witch Hunter (M), Warrior Priest (C), Bright Wizard (C)
High Elves - sok infó nincs róluk
Destruction:
Greenskins (orkok, goblinok) - Black Orc (T), Choppa (M), Squig Herder (R), Shaman (C)
Chaos - Chosen (T), Marauder (M), Zealot (C), Magus (C)
Dark Elves - sok infó nincs róluk
Ennyi van/lesz.
Viszont az zavaró volt, hogy a pisztolynak nem volt lövéshangja a játék folyamán, sok helyen még a harcnak sem. Valamilyen hangprobléma lehet amit az utolsó peccs hozott mert elõtte ilyen gondom nem volt.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Szerinted ez egészséges?
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
nekem tetszett.
Majd magasabb populáció mellett kiderül, hogy egyrészt a PVE- public questek és az RVR-ek mennyire egyensúlyozzák ki egymást mert jelenleg túl kevesen vagyiunk egy adott területen, hogy egy-egy publc questet befejezzünk. (túl erõs az ellenfél a végén egy 2-3 fõs partynak . 4-en öten már le lehet õket nyomni, de hol van egyszerre 4-5 ember egy helyen az RVR zónán kívül?
Pont a korábbi free migrationok miatt alakult ki ez a helyzet...
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
meg volt egy free level nevu intezmeny is..."
ez akkor jó, ha közlik veled, mielõtt karaktert csinálsz - gondolom biztos igy is van.
wowban a free migration-rõl annyit, hogy a bloodscalp-on ha jól tudom jóval több a horda, mint az allys, mégsem láttam az elmúlt 1.5 évben free migration lehetõséget (persze lehet h csak én maradtam le róla). Meg amúgy is ez sztem fél megoldás, mert csak a lehetõséget ajánlják fel, de valójában nem oldják meg a problémát.
tobb xp az kisebb frakcioknak, olcsobb siege, gyorsabb craft, alacsonyabb fenntartasi koltsegek.(bar nemtom mennyi ultetheto at warba)
meg volt egy free level nevu intezmeny is...
de valszeg a wowbol is atveszik majd a free migrationt, vagy esetleg dupla rest bonus a kisebb frakcionak...szal a lehetosegek tarhaza megvan a nepesseg szabalyozasara.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
a BE-k óta stagnál a szint...
Elindul a kliens. elfogadom az NDA-t majd amikor aõplayre kattintok háttérben kiad egy hibát és csak úgy tudok kilépni ha entert nyomok. zárja aklienst és kész. ahányszor indítom annyiszor csinálja. Más is járt már így?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
TSW: Tunderke
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Én tegnap hajnalban igen😊 Open RVR-ben😊
Van egy Rank 9-es Witch hunterem. Egy másik lvl 9-es Witch Hunter és egy 12-es Warrior Priest bevett partyba majd hozzánk csapodott egy a perzselõ Nap Lovagjai közül és nekiestünk az objectiveknek (ugye a controlpontok elfogalálsa és megtartása) az RVR területen😊 hamarosan fel is tûnt pár (6-7 lvl 9-12 közötti chaos és Greenskin ellenfél játékos) és elkezdtek utni verni jönni😊 Volt köztük Zealot Marauder Magus egy 2 Choppa egy Squig Herder és egy Shaman.
NA szóval párszor legyaktak és én is párszor õket perze túlerõbe voltak de utána kiesett a knightunk majd a priestünk így kénytelenek voltunk abbahagyni mert rendesen szétkenték a szánkat.
De nagyon jó móka volt😊 A poén, hogy RVR-ért kapsz XP-t (nem is keveset: mobonként olyan 100-at kapok most és PC gyilokért meg olyan 600-800 között nyomta + elég jó kis lootot kaptam a PC után😄)
Volt 3 vagy 4 killem meg õk is lenyomtak vagy 6-szor😄 De legalább már Militiaman vagyok😄
Szerintem ne vedd olyan biztosra.
Az empire-chaos nem ilyen gáz, mert hasonlóan szeretik az emberek.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
mert tényleg nem fun, ha egyik frakcióban 3x annyian vannak mint a másikban. npc segítõk ide vagy oda, nem ugyanaz lesz a feeling...
- mi nem tetszik az RvR-ben?
- ez valóban elõfordulhat, de jelenleg nem tart ott a béta, hogy ezt bármi módon tesztelhetnénk, így hát eme kérdés még erõsen nyitott
- nincs még optimalizálva a game, az viszont biztos, hogy 1g kevés már a mostani mmokhoz is, 2g erõsen javaslott