Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
Köszi az infot!
Dant0r-nak is köszi.

Remélem itt tudják úgy balanceolni a classokat, hogy egyik se magasodjon ki a többi közül.

Bucser
én fél év után kerültem be a Betára.

Nem tudom neked meddig tart majd de folyamatosan engednek be új embereket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Arnoux
nem tudjátok lesz-e még bétára jelentkezés? most hiába regisztrálok mindig azt irja ki, h sikereres a reg viszont semmi e-mail nemjön

BEAST
annak orulnek <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nekem eddigi tapasztalaim meg a látott infomorzsák azt sugallják, hogy inkább nwn féle clericség lesz (aka "huszan azér' ne gyertek rám egyszerre, mer' kénytelen leszek elhasználni mindenem és a végén még meg kell állnom pihenni").

BEAST
Meselj valamit a Warrior priestekrol plz :p ... ha wow fele paladinsag lesz (aka "hilejje ma' supportvagy") akkor lehet kihagyom a jatekot 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bucser
Az Orderen van egy Witch Hunterem 2 csiknyira a rank 13-tól.

A Tank belassít és stunol kúrva lassan megy le a HP-ja (magas def) volt hogy 3 witch hunterrel ütöttünk egyet és közben még hátulról kapta az áldás 1 castertõl😄 az istenért sem akart megdögleni😊 mókás volt.

Azt hogy Chaos oldalról mire képesek a casterek ellen nem tudom mert nem figyeltem.

egyébként most 53 halállal és 42 gyilokkal állok, de olyan szinten szar szemét lagos a netem, hogy hihetetlen. (szoltam szolgáltatónak már egy hete és basztak kijönni.magyar TS zerverhez van 200-as pingem 5% lossal. ez az alap. Szal a PvP nagyjából játszhatatlan nekem, de azért próbálkozom😄)

Én spec a choppáknak szoktam nekiesni a magusoknak, shamanoknak, mert azokat tudom leverni. A Tankok elõl szaladok, mert megstunnol jön 2 choppa és kivégez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez az utóbbi idõben népszerû klasszikus kõ-papír-olló megoldás akkor.
Tankoknak mi lett az erõsségük? Alacsony dmg nagy védelem mellett vagy talán debuffok?
A "nem tud annyit healelni"-t hogy kell értelmezni? Hibrid kaszt inkább abszolút nem is healeli magát csata közben, csak dmg-et oszt vagy alacsony dmg-el és heallel próbál lépést tartani?

Ezek a kérdések merülnek fel szerintem joggal, azután a nyilatkozat után, hogy nem lesz kizárólagos support kaszt, de mindenki tud majd jól dmg-elni is.

Fenrir
Pedig elég sokan sírtak amiatt, hogy pl egy Runepriest simán overhealeli magát, még akkor is ha 2 Squig Herder lövi.

Mondjuk lehet, hogy azóta már ezt balanszolták.

Bucser neked melyik oldalon van karaktered amivel játszol is? Order?

A halál csupán a kezdet...

Bucser
nem, mert nem tud annyit healelni magán, hog kibírja a damage dealerek ütéseit. egyszerûen egy melee vagy tank kicsinálja nagyon gyorsan.

Egyébként a Witch Hunter érdekes kaszt. Egy choppa-t bármikor lenyomok, de egy Chosen már kifektet vagy egy Black orc. Magus-t szintén elintézem.

Vagy a Squig Herder-t vagy a Shaman-t is elintézem.

Szóval 1 kaszt nem tud mindent ownolni, mert mindig megvan az ellenfele. minden kasztal lehet jól pvp-zni de nem szabad nekiesni mint bolond az ajtónak.

Mennyire érezhetõ eddig a balance? Logikailag így egy healelni és dmg-elni is képes kaszt kettesével fogyaszthatná a tiszta dmg kasztokat. Milyen megoldás van erre?

Fenrir
Éppen ez az, külön csak gyógyító kaszt nincs mert mindegyik tud sebezni is.

Még pár kiegészítés, az egyharmada pletyka kb:
Dark Elf: Black Guard (T), Witch Elf (M), Sorcerer (S)
High Elf: Swordmaster (T), Shadow Warrior (M), Archmage (S)

Bocs h beleszólok, de ez lehet hogy kicsit félrevezetõ!

Mindegyik fajnak van 4féle "osztálya":
Tank, Melee Damage, Ranged Damage és Support.
Az Engineer, Bright Wizard, Squig Herder és Magus esnek a sebzõ kategóriába,
míg a Runepriest, Warrior Priest, Shaman és Zealot a support, vagyis gyógyító típusba😊

Fenrir
magyarázat: T-tank, M-melee (közelharci), R-ranged (távolsági), C-caster (mágiahasználó)

Order:
Dwarfs - Ironbreaker (T), Hammerer (M), Engineer (R), Runepriest (C)
Empire - Knight of the Blazing Sun (T), Witch Hunter (M), Warrior Priest (C), Bright Wizard (C)
High Elves - sok infó nincs róluk

Destruction:
Greenskins (orkok, goblinok) - Black Orc (T), Choppa (M), Squig Herder (R), Shaman (C)
Chaos - Chosen (T), Marauder (M), Zealot (C), Magus (C)
Dark Elves - sok infó nincs róluk

Ennyi van/lesz.

Sáska
fakok=fajok

Sáska
valaki el tudná mondani, hogy melyik oldalon milyen fakok vannak, s hogy melyikbõl milyen class-t lehet csinálni?

Fenrir
Nah nyomattam kicsit Witch Hunterrel, nem rossz meg kell hagyni. Hasonlít a wow rugójára csak éppen nem tud stealthelni. Ugyanúgy rak fel kombópontokat különbözõ támadásokkal aztán szinte ugyanolyan a befejezõ mozdulatok is (dot, nagy sebzés).

Viszont az zavaró volt, hogy a pisztolynak nem volt lövéshangja a játék folyamán, sok helyen még a harcnak sem. Valamilyen hangprobléma lehet amit az utolsó peccs hozott mert elõtte ilyen gondom nem volt.

Shiwo
jah, mert alapból a gugli.hu jön be, és annál alap, hogy magyar oldalakon is keres... de sztem ha külföldrõl próbálkoznak, akkor nem fogja 1bõl bedobni (pl próbáld ki a yahoo-n..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gazgoblin
haha nekem ok 😄

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

gazgoblin
haha késöbb nemhogy 4-6 ember kevés lesz egy public quest befejezéséhez de kéne 2-4 db 6fõs party soxor

Bucser
Nem akarok beleszólni, de ha google-be beleírojm, hgy squig herder elsõ oldalon hozza az aláírásodat.

Szerinted ez egészséges?

gazgoblin
köszke...amúgy 28-ik ejj vén goblin ismegnyalja a squiget

Bucser
nem tudom én az elmúlt 3-4 napban nagyon jókat RVR-eztem 10-es rankon is (open RVR van ugye most csak) az elsõ nagyobb városban. Hol az egyik oldal hol a másik oldal volt túlerõben. Hol az Order warcampje elõtt volt az osztás hol a Chaos warcampje elõtt hol az order hol a Chaos nyomta jobban..

nekem tetszett.

Majd magasabb populáció mellett kiderül, hogy egyrészt a PVE- public questek és az RVR-ek mennyire egyensúlyozzák ki egymást mert jelenleg túl kevesen vagyiunk egy adott területen, hogy egy-egy publc questet befejezzünk. (túl erõs az ellenfél a végén egy 2-3 fõs partynak . 4-en öten már le lehet õket nyomni, de hol van egyszerre 4-5 ember egy helyen az RVR zónán kívül?

Guest
"wowban a free migration-rõl annyit, hogy a bloodscalp-on ha jól tudom jóval több a horda, mint az allys, mégsem láttam az elmúlt 1.5 évben free migration lehetõséget"

Pont a korábbi free migrationok miatt alakult ki ez a helyzet...
Sáska
<#eljen>

Uberlama
de igaziból nem is probléma. Daocba sose volt balancolt realm population , 3 kül. realm volt, és csak open rvr volt, tehát az underpop realm az ugymond mindig hátrányba volt. Egy idõben például volt olyan, hogy egyik felkapott pvp zónában volt a mi csapatunk és ennyi a realmünkbõl, velünk szemben 120-140 az egyikbõl és 70-80 a harmadik realmbõl (persze mindenki mindenki ellen volt), de a csapatunk nagyon jó volt, fix emberekkel , épített setup, és rengeteget gyilkoltunk, legalább volt kit ölni és nem az volt, hogy lenyomták az ellenfelet mire odaérsz meg ilyenek. szóval mi élveztük ezt is. az a baj ezzel hogy theorycraft az egész egyelõre, majd liveon kiderül hogy amikor a szerverek tele vannak, mennyire lesz müködõképes, ezt még valszeg béta se fogja megmutatni.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Fenrir
Boldog 12.-ik szülinapot Gazgoblin 😛

Sáska
"tobb xp az kisebb frakcioknak, olcsobb siege, gyorsabb craft, alacsonyabb fenntartasi koltsegek.(bar nemtom mennyi ultetheto at warba)
meg volt egy free level nevu intezmeny is..."

ez akkor jó, ha közlik veled, mielõtt karaktert csinálsz - gondolom biztos igy is van.
wowban a free migration-rõl annyit, hogy a bloodscalp-on ha jól tudom jóval több a horda, mint az allys, mégsem láttam az elmúlt 1.5 évben free migration lehetõséget (persze lehet h csak én maradtam le róla). Meg amúgy is ez sztem fél megoldás, mert csak a lehetõséget ajánlják fel, de valójában nem oldják meg a problémát.

Pari
Nos a Mythicnek van egy masik bevalt modszere daoc-ban a nepesseg eloszlasanak osztonzesere az ugynevezett population bonus:
tobb xp az kisebb frakcioknak, olcsobb siege, gyorsabb craft, alacsonyabb fenntartasi koltsegek.(bar nemtom mennyi ultetheto at warba)
meg volt egy free level nevu intezmeny is...
de valszeg a wowbol is atveszik majd a free migrationt, vagy esetleg dupla rest bonus a kisebb frakcionak...szal a lehetosegek tarhaza megvan a nepesseg szabalyozasara.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Fenrir
Nekem ilyen problémám még nem volt, hiba az ön készülékében van.

tigeroo
de az ne feledjük hogy az alli tekintélyes részét a night elf karakterek tették ki.
a BE-k óta stagnál a szint...
Sáska
Ha ez annyira számít, akkor biztos valahogy kordában tartják majd az arányokat, gondolok arra, hogy pls ha már 60-40% az arány, akkor csak a gyengébb oldalra enged karaktert csinálni, s mikor kiegyenlítõdik, akkor ismét megnyitják mind2 oldalt. Legalábbis nekem ez tûnne logikusnak.

Bucser
Lenne egy problémám.

Elindul a kliens. elfogadom az NDA-t majd amikor aõplayre kattintok háttérben kiad egy hibát és csak úgy tudok kilépni ha entert nyomok. zárja aklienst és kész. ahányszor indítom annyiszor csinálja. Más is járt már így?

Szaruman
Order/Destruction. Asszem így kell írni. Nekem 2 dolog tetszik, a goblin shaman és a witch hunter. 1 'ally' / 1 'horde' 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Arnoux
Szerintem az elején több alliance lesz (nemtom mi a neve itt, order talán). A wowban is így volt, h a kezdetekkor tele volt allival viszont a pvp-ben mindig a horda volt jobb.

Shiwo
fú..itt már tényleg kezd wow-topic hangulat lenni..egy szót nem értettem abból, amit írtál..nahjó..azt tom, hogy mi a pvp..

Szerintme az majd max olyan 2011 körül várható😞

TSW: Tunderke

Pari
Ez a szep a mythicbe,hogy rvrbe is kapsz xpt, nem ugy mint a buzi wow-ba, pedig mennyivel jobb lenne a fejlodes nonstop pve grind helyett

Szaruman
Úgy gondoltam, h nekem, de azóta sikerült 1et beszerezni😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Miert gondolod, hogy nem tettem meg? Termeszetes, hogy odaadtam a baratomnak tesztelesre.

dronkZero
WH40K Onlineról van már valami kézzelfogható?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bucser
Nyomott-e már valaki RVR-t?

Én tegnap hajnalban igen😊 Open RVR-ben😊

Van egy Rank 9-es Witch hunterem. Egy másik lvl 9-es Witch Hunter és egy 12-es Warrior Priest bevett partyba majd hozzánk csapodott egy a perzselõ Nap Lovagjai közül és nekiestünk az objectiveknek (ugye a controlpontok elfogalálsa és megtartása) az RVR területen😊 hamarosan fel is tûnt pár (6-7 lvl 9-12 közötti chaos és Greenskin ellenfél játékos) és elkezdtek utni verni jönni😊 Volt köztük Zealot Marauder Magus egy 2 Choppa egy Squig Herder és egy Shaman.

NA szóval párszor legyaktak és én is párszor õket perze túlerõbe voltak de utána kiesett a knightunk majd a priestünk így kénytelenek voltunk abbahagyni mert rendesen szétkenték a szánkat.

De nagyon jó móka volt😊 A poén, hogy RVR-ért kapsz XP-t (nem is keveset: mobonként olyan 100-at kapok most és PC gyilokért meg olyan 600-800 között nyomta + elég jó kis lootot kaptam a PC után😄)

Volt 3 vagy 4 killem meg õk is lenyomtak vagy 6-szor😄 De legalább már Militiaman vagyok😄

Pari
Ezert van az hogy a legtobb victory pointot az instanced pvp!!! eri, tobbet mint a skirmish(open world)(ami a kedvencem) es a bg-k...mert igy az underpop realm is pariban lehet...igaz az overpop tobb VPt szerez majd pveben, skirmishben, es bgken,de az instance miatt kiegyenlithetodhet az egesz! plane mert a city raid is instance lesz

Shiwo
nem baj, törpöknek több lesz legalább az aprítani valója 😛

Bucser
"Tuti több ork lesz mint törpe... Legalábbis szerintem.."

Szerintem ne vedd olyan biztosra.

Khabbas
Tuti több ork lesz mint törpe... Legalábbis szerintem...
Az empire-chaos nem ilyen gáz, mert hasonlóan szeretik az emberek.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

arena nem lesz, viszont a többi kérdés nagyon jó.
mert tényleg nem fun, ha egyik frakcióban 3x annyian vannak mint a másikban. npc segítõk ide vagy oda, nem ugyanaz lesz a feeling...

Arnoux
Idõközben megnéztem pár béta gameplay videot. Eléggé a régi szép Hillsbrad foothillses, ashenvales, STV-s raidekre emlékeztet (WoWból). Imádtam azokat az idõket.. sajna elbaxták a honor rendszerrel (dishonort kaptál ha megöltél egy NPC-t) bejött a 3 bg amiben már nem sok élvezet volt.. inkább csak unalmas, kockulós farmolás.

s0n1c
- nem lesz arena pvp
- mi nem tetszik az RvR-ben?
- ez valóban elõfordulhat, de jelenleg nem tart ott a béta, hogy ezt bármi módon tesztelhetnénk, így hát eme kérdés még erõsen nyitott
- nincs még optimalizálva a game, az viszont biztos, hogy 1g kevés már a mostani mmokhoz is, 2g erõsen javaslott