Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Itt minden fajnak van tank, healer, melee dps, ranged dps megfelelõje. De fajonként különböznek ezek az alapkasztok is. Pl. a Greenskin ranged dps egy pet class lesz (squig herder), míg a Human ranged dps bright wizard lesz, aki fõleg tûzalapú varázslatokat tol.
Ugyanígy különbözik a többi "alapkaszt" is. Szóval ha megtetszik valamilyen kaszt, de az adott faj kinézete nem, akkor sajnos pech van, mert ezek adottak.
viszont igy mitõl lesz egyedi 1-1 race? attól ahogy kinéz?
hmm... hát nemtom, kiváncsi leszek majd arra, hogy az egyes frakciók népessége hogy fog alakúlni...
amire lehet optimalizálni, az a csapat pvp, de ez a game se a 1v1 énvagyokazüberpro-ról fog szólni, ha jól sejtem...
Lera,Dynn,Zulgron
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
anti hero
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Pár napon belül indul a beta phase2 tele új fícsörrel, bekerülnek pl. a keepek az open rvr zónákba 😊 Carrier mastery, trophy system stb.
A halál csupán a kezdet...
tenyleg Bétások nyugtassanak már meg;
ha valaki meghal akkor mi van: olyan mint a WoWban hogy szellem es menj vissza, vagy Bindpontnal eledsz fel ill van-e normalis combatrezz mint daocban ?
anti hero
A wow nem igénytelen, max nem tudnak megfelelni minden elvárásnak. Én lockal játszom, és több kaszt is erõsebbenk tûnik. Tudjátok, mindig az ellenfél kastja az imbább. Én is várom a WAR-t, és tényleg remélem hogy egy megfelelõ szintû konkurencia lesz a wownak.
Ahogy nézem a játék állását ezek a problémák elkerülik messzire a WAR-t
Tolom WAR betat. Vannak arena-k (még nem elérhetõek) és rengeteg a realm objective amit wow-ban nem nagyon látsz+ ott a free realm vs realm + az amikor a realmedet azzal is segíted, hogy ölöd az ellenséges területen lévõ enemy realm NPC-it.
Szóval végeredményében szerintem überelni fogja a WoW-ot... ÉS nem Videók alapján beszélek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az biztos hogy a fejlesztõknek van bõven tapasztalata és látják a wow hibáit ergo azokat minél kisebbre fogják szûkíteni.Amire van igéret az hogy nem lesz wow szintû ultratápolt warlock ill favorit classok mert a kis kövér son azval játszik és ügyelve lesz a class balance-ra.
Igazándibóül nem is lesz baj hogy egy erõs konkurencia jelenik meg a wow mellé.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Be Positive! MMO GAMER
Szép és érdekes dolgok lesznek a siegekrõl és egyebekrõl😊 szóval város támadás is egyfajta Free RVR-ként fog mûködni csakhogy az NPC védõk erõssége és száma függeni fog az adott területen tartózkodó támadó és védõ playerek számától. Less egy boss is az adott városban és persze ha kidõl a város akkor az adott terület tulajdont vált😊
mókás lesz😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tudom, van mmos tapasztalatuk, de ez most durvább lesz valszeg 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
Én pl már az istennek sem mennék vissza wowozni, mert eszméletlenül gagyinak hat ezek után.
Menj vissza wowozni addig. Úgyis mikor kijön megveszed mert már másra vágysz mint a wow.
nyilván van egy szint ami alatt bûn kiadni, de ha ezt a szintet megüti q2-ben, én kiadnám.
-the invisible-
" mmo-kkal sokszor csinálják ezt úgyis"
Igen és zhány ilyen MMO döglött be 1-2 éven belül? (kb az összes)
-the invisible-