Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<sigh>

anti hero

s0n1c
Nem értelek, most attól egyedi, hogy van racial abilityje? 😊 Egy adott fajon belül se fog mindenki egyformán kinézni, mert ahogy eléred a magasabb rankokat változni fog a karaktered kinézete (dwarfoknál pl. hosszabb és díszesebb lesz a szakáll).
Ez nem olyan, mint a WoW-ban, hogy Troll-warrior, Orc-warrior, Human-warrior, stb.
Itt minden fajnak van tank, healer, melee dps, ranged dps megfelelõje. De fajonként különböznek ezek az alapkasztok is. Pl. a Greenskin ranged dps egy pet class lesz (squig herder), míg a Human ranged dps bright wizard lesz, aki fõleg tûzalapú varázslatokat tol.
Ugyanígy különbözik a többi "alapkaszt" is. Szóval ha megtetszik valamilyen kaszt, de az adott faj kinézete nem, akkor sajnos pech van, mert ezek adottak.

wotf már nagyon régóta nem iwin, de mindegy. bár cannibalize + wotf még mindig a bestof combo...
viszont igy mitõl lesz egyedi 1-1 race? attól ahogy kinéz?
hmm... hát nemtom, kiváncsi leszek majd arra, hogy az egyes frakciók népessége hogy fog alakúlni...

s0n1c
nem lesz racial ability, nem lesz iwin wotf sem
egy olyan game-ben, ahol ennyiféle race (racial ability-k is lesznek gondolom, mert ha nem, akkor max. a skin tér el, más semmi) és kaszt lesz, mint a war-ban (több, mint a wow-ban), ki van csukva, hogy class balance-ot lehessen létrehozni...

amire lehet optimalizálni, az a csapat pvp, de ez a game se a 1v1 énvagyokazüberpro-ról fog szólni, ha jól sejtem...

Elso korben witch elf es a dark elf healer jon

Lera,Dynn,Zulgron

Szaruman
Nekem viszont még mindig nincs bétakulcsom <#rinya><#rinya><#rinya>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

jaj de jo, megnyugodtam

anti hero

Bucser
és az elf és dark elf kasztok is!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

s0n1c
Olyan, mint daocban megnyugodhatsz 😊

Pár napon belül indul a beta phase2 tele új fícsörrel, bekerülnek pl. a keepek az open rvr zónákba 😊 Carrier mastery, trophy system stb.
Fenrir
Bétában éledõpontokon éledtek az elesettek, ezek fõleg a saját frakciójú településeken/bázisokon voltak. Mondjuk teljesen még nem tiszta mert akkor sem volt ez végleges, de szellemalakban futás tuti nem lesz.

A halál csupán a kezdet...

en csak azt varom a WARtol, hogy szorakoztato legyen

tenyleg Bétások nyugtassanak már meg;
ha valaki meghal akkor mi van: olyan mint a WoWban hogy szellem es menj vissza, vagy Bindpontnal eledsz fel ill van-e normalis combatrezz mint daocban ?

anti hero

A LOTRO is "látta" a wow hibáit, mégis egy olyan játék lett belõle ami a gamerek nagy részét nem köti le 2 hónapnál tovább.
A wow nem igénytelen, max nem tudnak megfelelni minden elvárásnak. Én lockal játszom, és több kaszt is erõsebbenk tûnik. Tudjátok, mindig az ellenfél kastja az imbább. Én is várom a WAR-t, és tényleg remélem hogy egy megfelelõ szintû konkurencia lesz a wownak.
Nem is egy kategória a kettõ...egyik pve másik rvr-es játék. Aki játszott Daoc-val annak pl wow nem is nyújtott igazi pvp élményt, mert az elég halovány volt valjuk be. Én még nagyon kiakadtam a power rangeres páncéloktól és az insta 10k sebzésektõl...

Ahogy nézem a játék állását ezek a problémák elkerülik messzire a WAR-t

Bucser
"(lásd a beta videókat, mintha egy arena meccset látnék)"

Tolom WAR betat. Vannak arena-k (még nem elérhetõek) és rengeteg a realm objective amit wow-ban nem nagyon látsz+ ott a free realm vs realm + az amikor a realmedet azzal is segíted, hogy ölöd az ellenséges területen lévõ enemy realm NPC-it.

Szóval végeredményében szerintem überelni fogja a WoW-ot... ÉS nem Videók alapján beszélek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Aki anno játszott a DAoC-al kipróbálja aki játszott valamelyik warhammerel kipróbálja, az is aki wow-ozik és majd a játékélmény alapján dönt.

Az biztos hogy a fejlesztõknek van bõven tapasztalata és látják a wow hibáit ergo azokat minél kisebbre fogják szûkíteni.Amire van igéret az hogy nem lesz wow szintû ultratápolt warlock ill favorit classok mert a kis kövér son azval játszik és ügyelve lesz a class balance-ra.

Igazándibóül nem is lesz baj hogy egy erõs konkurencia jelenik meg a wow mellé.
Magh
Az újabb havi hírlevelek sajnos nem erre engednek következtetni. Van egy nagyon szûk HC PvP és egy még szûkebb HC RP réteg, a java viszont a szokásos gyerek és debil felnõtt réteg, márpedig nekik fejlesztenek. Az biztos, hogy ez az egyetlen MMO, ami a WoW mellett jelenleg labdába rúghat. A WoW-ra sok mindent lehet mondani, da azt ugyan nem, hogy igénytelen. A WAR sem lesz az, ráadásul régebbi és jóval nagyobb, kidolgozottabb a világa, de szvsz maga a játékmenet WoW szintû lesz (lásd a beta videókat, mintha egy arena meccset látnék).

Szaruman
Ez igaz😊 WAR lesz a király na, nem vitás😛

Fenrir
Uraim, a wowos témát hagyjuk itt, semmi értelme újra meg újra azon rágódni, hogy melyik a jobb és miben.

BEAST
woah! te aztan tudsz valamit <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TQ cheater
A WoW jokor volt jo helyen,ezért lett híres.És csak ezért,nem azért mert olyan hüü de zseniális játék.

Be Positive! MMO GAMER

Lol, ugye az igenytelent te sem gondoltad komolyan. Sok mindent el lehet mondani a WoWrol, de hogy igenytelen azt egyaltalan nem. Szeretnek meg vagy 100 ennyire "igenytelen" jatekot mint ez.

Fenrir
Volt szerencsém nekem is a LotrO-hoz egy trial keretein belül. Kb 2 órát játszottam vele és letöröltem, nagy csalódás volt számomra.

Szaruman
Ebbe ne menjünk bele. Igénytelen tömegszórakoztatás.

Ez még az újdonság ereje. Anno a Lorto is úgy indult (és így is cikkeztek róla mindenhol) hogy wow verõ meg majdnem minden szempontból jobb. És most nézd meg. Én is abbahagytam miatta a wowot 1 hónapra. De csak 1 hónapra. Akár tetszik a népnek akár nem, a wow jó ideig verhetetlen lesz.
kíváncsi vagyok hogy fognak kinézni a várak fajonként, erõdítmények, ostromgépek...

Bucser
Olvastátok-e az új release notes-ot? (mai friss még ropogós😊

Szép és érdekes dolgok lesznek a siegekrõl és egyebekrõl😊 szóval város támadás is egyfajta Free RVR-ként fog mûködni csakhogy az NPC védõk erõssége és száma függeni fog az adott területen tartózkodó támadó és védõ playerek számától. Less egy boss is az adott városban és persze ha kidõl a város akkor az adott terület tulajdont vált😊

mókás lesz😊

s0n1c
Closed beta phase 2 fog indulni decemberben, open beta valszeg kiadás elõtt pár héttel lesz 2008 q2 környékén.
[Jakuza]
Meg mindig nincs open beta es nem lehet szerezni betakulcsot ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

naaa, nem gunyolodni, azért az jóval esélyesebb mint dnf ... <#idiota><#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr Hyde
egyesek Jézus második eljövetelét is... <#vigyor>

ez azert nem teljesen igaz. pl az emberek meg a mai napig is nagyon varjak a duke nukem forevert 😊
s0n1c
Más kategória, egyik pve másik pvp, és nem is ez a céljuk.
nokolo
A startra leszek kíváncsi, hogy hogy tudják majd kiszolgálni azt a pár embert aki rászakad a szerverekre 😊
Tudom, van mmos tapasztalatuk, de ez most durvább lesz valszeg 😊

én sem akarok flame-et inditani, de erre azért ne vegyél mérget...

BEAST
mondtam, menj nezd meg a Witchert :p a zeneje is nagyon jo 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mr Hyde
Hát ja, remélem hogy a CE-hez majd adnak zenei cd-t.

hat ez a WAR music -os podcast gecidurva volt ;D

anti hero

Mr Hyde
Szaruman
Az is😉 Ha nem cseszik el a war-t, akkor sztem lesz akkora siker.

Mr Hyde
Nem akarok flamet indítani, csak az a szerény megjegyzésem, hogy a wownak addig van jövõje, míg ki nem jön a war. A bétában látottak alapján, minden szempontból jobb lesz mint a wow.

Én pl már az istennek sem mennék vissza wowozni, mert eszméletlenül gagyinak hat ezek után.

Bucser
Én meg nem. ugyanis ha valaki várt már 2 évet egy játékra akkor azért, hogy felhõtlen legyena szórakozása símán vár még + fél akár 1 évet is. Lásd a POTBS esetén ami már 1 éve csúszik és még mindig megvan a rajongótábora. A várakozás csak azon múlik, hogy képesek-e fenntartani az érdeklõdést. ÉS nekem olybátûnik, hogy képesek. Az emberek nem egy idõpontra vannak ráállítva, hanem arra, hogy milyen lesz mikor kijön.

Menj vissza wowozni addig. Úgyis mikor kijön megveszed mert már másra vágysz mint a wow.

azért kell, mert a harmadik negyedik halasztás után nagyon sokan el fognak pártolni a játéktól. nem tehetik meg hogy ennyire elhúzzák, mert a várakozás szépen át fog csapni elkeseredésbe, és más játékot választanak az emberek, vagy visszamennek wowozni (amin én is gondolkodom 1ébként ezek után..)
nyilván van egy szint ami alatt bûn kiadni, de ha ezt a szintet megüti q2-ben, én kiadnám.

-the invisible-

Bucser
Miért "kell"? Egy MMO abba fog belebukni ha bugos az elsõ kiadás... Lásd Vanguard. Lehet akármilyen jó a rendszer akármilyen szép akármilyen open system. Ha memóriahibák, grafikai bugok és CTD-k tarkítják akkor meg fog halni rövid idõn belül. Egy MMO hosszútávú befektetés. akkor hozza vissza a pénzt ha 3-4 évig fut sok elõfizetõvel stabilan. Ehhez az kell, hogy az elsõ kiadás hibátlan legyen. Különben döglött ló és fejlesztheted ahova akarod.

" mmo-kkal sokszor csinálják ezt úgyis"

Igen és zhány ilyen MMO döglött be 1-2 éven belül? (kb az összes)

Szaruman
Szvsz még fognak halasztani. Habár q2 az gondolom nyár közepe lesz (jún 31.), addig azért csak meglesznek vmennyire. De a mostani béta az még olyan messze volt a késztõl, mint ide makó. (vagy mi😄)

meglepetés vagy sem, többet nem halaszthatnak, ki kell adni olyan bugosan ahogy lesz 2008 q2-ben... mmo-kkal sokszor csinálják ezt úgyis 😄

-the invisible-

Mr Hyde
'Look at that' - Paul videó blogja

Szaruman
Aza viedo of the monthban volt?

Mr Hyde
Láttátok azt akis snittet, amben egy trophykkal felturbózott chosent mutatnak? Na nem semmi 😊