Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Ha menne az info csurgatnánk valamennyit, de ban jár érte. Remélem érted. És el sem hinnéd mi minden ki nem tud derülni (más betabol már bannoltak, mert kiderült, hogy csöpögtettem infot.)

Szerinted ki fogja kockáztatni? Én biztos nem ugyanis a War Beta nagyon jó lett. Nem hittem hogy valaha bármely MMO még le tud kötni tartósan, de ez le tudott.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ahogy nézegetem ennek _csak_ az a háttere, hogy daoc-ban (és eq1-ben pl) nehéz volt szólózva menni. Nyílván nem volt lehetetlen, de a mai WoW-on, EQ2-n, Lotro-n edzett generáció biztos az uninstallt választaná inkább.
Pont emiatt jobban egymásra voltatok utalva, meg kellett tanulnotok együtt játszani. Ki tudta vetni magából a társadalom a deviáns egyéneket. Ma meg pont hogy a deviáns egyének alkotják a társadalmat -_-

Jómagam sem játszottam a régiekkel, de vágyom valami hasonlóra. Sem a wow, sem az eq2 nem hozta azt a szintet amire vágytam, ezért most nagy reményeket fûzök a WAR-hoz. Csinálják nehézre, veszélyesre, izgalmasra.
Bár, hogy üzletileg mi éri meg, az egy más kérdés...

És igen, WAR betát a népnek! Nekem már mindegy lenne ha csak ti kapnátok, csak csurgassátok az infót😊

mind1 reszemrol lezarva en hozzaszoktam egy szolid csapat "minoseg"hez és "szigoru" szabalyokhoz es "teamplay"hez amivel elertuk azt hogyha mindenki hozza amit hoz, akkor iszonyu elvezetes modon tudunk megolni 2-3-4szeres tulerot. errol Übi és Lujo is tudna mesélni.

na most WoWban meg van az, hogy bekerülsz egy rakás idegen közé akik birka módjára csinálnak mindent és a közös játék legkisebb szikrája nélkül vegigszólózza mindenki az adott instancet amig 1ik fél, mondjuk szerencsébõl nem nyer. na most számomra ez nemcsak hogy nem szórakoztató, de egyenesen elviselhetetlen.
DAoCban ha osszejott 30random emberke, hogy azok most varat fognak foglalni, akkor elsem hiszed, hogy milyen szervezettseggel tettek mindezt, wowban ez kb elkepzelhetetlen. ugyhogy nicns mirol beszelni.

arenaról meg annyit, nekem az annyira kicsi és müvi, hogy emlitésre sem méltó, nemhogy azzal legyen el az ember nap mint nap (nem gearért, szórakozásból)

na sry az OFFert es kuldjon vki WAR BETAT :GG:G:G

anti hero

És ilyen esetben meg az épített csapatokat teszi be a játék az instanced raidbossokhoz, vagy pickup-jellegû lesz? Mert elõzõ esetben ad-hoc módon nem pvp-zhet az emberfia, mivel úgy a végkifejleten kb. sosem vehet részt, míg második esetben káoszos lehetetlenség lesz leverni, vagy egyszerû lesz mint a bot és nagy ásítozások közben napirutin szintû. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl.

s0n1c
Lesznek pve encounterek, de elvileg ezek is contested zónák, csak a boss lesz instanceolt. Nem véletlenül az a szlogen, hogy "war is everywhere" 😊 Mythic nem akarja annyira szétválasztani a pve/pvpt, az a cél, hogy bármit csinálsz/szeretnél csinálni az mind hatással lesz az rvrre.
Ezt a ToK-dolgot mondják, hogy sok idõ lesz "befejezni".
Gyakorlatilag egy könyv a játékról, amit te fedezel fel. Nagyon, nagyon sok quest van benne, amikért mind újabb extra fícsört kapsz- pl. trófeákat, amiket elhelyezhetsz magadon, még egyedibbé téve a karakteredet. Pontos információ még nincs róla.

Amúgy van endgame PvE is, van tiszta PvE és az RvR-en belüli is (szóval capital city-k foglalásánál, ha eljutott a csapat/raid bizonyos szintig, utána a fõnök egy vagy több raidboss lesz)

látom vágod a témát nagyon...
ab és wsg tabardot egyik kaszttal se nehezebb megszerezni, mint holy priest-tel, ugyanis idõ alapon mûködik a dolog. ha van 1 jó csapatod, akkor gyorsan meglesz, ha pug-gal mész, akkor meg lassan...

btw kérdés: war-ban endgame pvp-n kívûl (amirõl ugye már most tudjuk, hogy omgimbaüberalles lesz), mi lesz még? milyen endgame tartalom lesz még ezen kívûl, ha elérted a maxlvl-t?
komolyan érdekelne a dolog...

En is remelem, hogy visszajon a DAoC hangulat, ami most a wowban pvp honorgyujtes/pvp cuccgyujtes teren van az szanalmas. Nulla skillel is felszerelheti mindenki magat, es meg csak nyernie sem kell (sot jatszani sem kell tudni, kivetel 2 uj arena itemet). World pvprol meg ne is beszeljunk, olyan nincs.

Uberlama
nem igazán az volt a lényeg, csak noobfarmon mükõdött, és csak egy ideig az aemezz pbae combo. Késõbb simán az összeszokott csapatok single target dpsel is kinyirtak sokszoros túlerõt, csak mert jobban ismerték a karit, több idõt fektettek a csapatmunkába, taktikába. Ezt sehogy sem lehet balancolni, így nyugodtan fel lehet készülni, hogy itt is lesz elit setgrp vs casual war , akárcsak minden mmoba ahol van pvp. imho 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

s0n1c
"mert ugye daoc-ban volt aoe root/stun/mezz" - itt nem lesz, legalábbis arra törekednek, hogy minimális cckel tudjon csak operálni a playa, eddig amit láttam nagyjából mindegyik 2-3 seces volt "csak", moraleból vannak imba skillek, de inkább silence, knockback, snare ilyesmi
Amúgy hidd el Bazsi jól tolja, de ebbe nem akarok bele szólni a ti vitátok 😊

Viszont nagy különbség van ám a között hogy a WoW-ban van pvp, ami álltal jobb cucckat kockul ki magának az ember nagy kínok között az ember. Vagy a másik pvp ami a Daoc-ban volt, ahol errõl szólt az egész játék, és 10 percig remegtél egy warden vs paladin harc után 😄

Soha nem volt akkora élményem wowban mint bármelyik harc elött és után a daocban, ez azért jelent vmit (igaz lehet csak nekem😄 )

kis gonoszul megjegyzem, hogy érdekel mit fognak majd most csinálni az épített group, hogy fognak szerepelni a zerg vagy a random csapatok ellen.

mert ugye daoc-ban volt aoe root/stun/mezz, majd kivégzésnek pbaoe esetleg albiknál más 😉

s0n1c
nem igaz, mert láttalak élõbe és tök gonoszul néztél ki <#hehe>
mert szar a wow pvp?, apam en daocbol jottem (erted ott az endgame pvp - ?2 ev highend pvp mondhatni eu legjobb guildjeiben nagyuzemi farm minden este), ugyhogy mondhatnam kurva sokaig kene meg pvpzned, hogy eljuss a szintemre de hagyjuk 😄

majd ha megszerezted arathi basin es wsg tabardot holy priesttel akkor szolhatsz mr arenahuszar noob ;d

anti hero

en is beteg vagyok, mert irl rendes srac vagyok, mmoban kell egy kis gonoszsag hogy meglegyen a balansz 😄

anti hero

BEAST
betaba csak a nubok jutnak be :p es meg balanszolva sincs a jatek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Én simán aprítottam õket a Chosenemmel <#hehe>
Fenrir
Pedig itt egy Choppa több mint halálos ha eléri a berzerker állapotot 😊

A halál csupán a kezdet...

s0n1c
lol
BEAST
ez csak urban legend, a warrior priesteket nem lehet leverni <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lehet én vagyok egy kicsit ferde/beteg, de én jobban csípem a randa karaktereket, vagy inkább így írom...szeretem ha az ellenfél jól néz ki 😊

a legjobb az amikor jön a "paplovag" (from Zak) a csilli-villi páncéljában én meg lecsapom a fejét a randa ksi gonosz karimmal 😛

BEAST
Remelem te is tudod mekkora butasagot irtal itt ...

"...attól egyedi egy faj, hogy van neki racial ability-je, mint ahogy a fehér emberek fehérek, a sárgáknak vágott szemük van, a feketéknek meg a mendemondák szerint fél méteres cerkájuk van."

A te gondolatmeneted alapjan pont megfelelne a Warhammer karaktervaltozatossaga, hisz egyik faj sem hasonlit kulsoleg a masikra, es eleg valoszinu hogy a kulonbozo kasztokra jellemzo kepessegek a fajra jellemzo tulajdonsagoktol fuggoen valtoznak.

s0n1c
Nem tudom miért hiszed még mindig azt, hogy a wow pvp az etalon 😊
s0n1c
Én is kinézet alapján választok fajt, de még mindig nem értem miért függ ez össze a racial abilityvel 😊 Az meg, hogy mi van/volt wowba senkit nem érdekel, ez warhammer nem wow.
mondja ezt a pvp huszár, aki a wow-ban is talán 2x ha volt bg-ben, arról nem is beszélve, hogy arena-ról finja sincs?
ok, meggyõztél, most félek <#idiota>
csak vigyázz, nehogy fordítva süljön majd el a dolog...

fasza, legalabb lesz kit farmolni

anti hero

igen, attól egyedi egy faj, hogy van neki racial ability-je, mint ahogy a fehér emberek fehérek, a sárgáknak vágott szemük van, a feketéknek meg a mendemondák szerint fél méteres cerkájuk van.
a wow-ba is azért kapott a horda imbább racialokat, mint az alli, mert ha csak a pure skin lett volna a különbség, meg a kasztok másra nevezése, akkor az lett volna, hogy a népesség 95%-a alli lenne, a maradék 5% meg horda.
mert ha laikus pisti leül a gamma elé, akkor végignyálazza a lehetõségeket, aztán azalapján fog választani, hogy melyik látvány barátságos a szemének.
a többségnek pedig az emberszabású "szép" dolgok jönnek be, nem a rücskös, bibircsókos, rusnya orkok és goblinok.
az is biztos, hogy ha én war-ozni fogok - márpedig fogok, mert érdekel a dolog - akkor én is ezalapján fogok választani, már csak azért is, mert nekem pl. nem mindegy, hogy néz ki a karim.
empire rulz!

Jockey
pl én is:-)

max open bétakor fogok erõsebb érdeklõdést mutatni a játék iránt, mivel info meg videókatmegnézegettem,de csak az ember szíve fáj vele, hogy még milyen soká lesz a megjelenés..
Addig is lövöldözök a Tabula Rasa-ban..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ferro
Szerintem sokan olvassák, csak jelenleg kevesen tudnak érdemben hozzászólni. <#smile>

Fenrir
Nah és abból a pár emberbõl még kevesebb az aki bétateszter 😊

Bucser
valamint beta alatt is igyekszik az ember minnél több kasztot kipróbálni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

s0n1c
Itt az sg-n sok értelme nincs errõl szavazást tartani, hiszen alig páran olvassák a war topicot.
kéne vmi szavazsféle itt, kíváncsi lennék hogy oszlik el a tömeg a meglévõ kasztok között, végülis már az utolsó két karakterre is vannak tippek

s0n1c
lol 😊
nokolo
"Thanks for your understanding and your patience.."
"apa kezdõõõdik!" <#idiota>

(dzsászt kiddin)

Fenrir
Beta Reopening News. Important!

Hello all,
We have some news for you but sadly it’s not the news you were hoping for. Unfortunately it is necessary to delay the re-opening of beta until next week. This is due to some last minute issues that cropped up as EA Mythic were going through the final checklist. Until these few, small problems have been ironed out, we aren’t able to re-open the beta servers.

The teams are working flat out on this, there are always plans in place to deal with the unexpected and while this will change the schedule slightly it won’t affect the quality of the final product. Like you, we believe that the game has to be delivered in a high quality state, even in beta. As soon as we have more information for you regarding this we’ll be sure to let you know.

Thanks for your understanding and your patience, the Old World is almost ready to welcome you once again!

For myself I'm on holiday after today until the new year. I'm going to spend Christmas with my wife's family in Colorado and Las Vegas. I'll try and keep up with things on here and I'll be checking in with the rest of the team at Goa as often as I can but... Vegas....

In any event the other Community Managers - Sterntaler, Citseko and the others - will keep you up to date on what's going on until I get back on New Year's Day. If you have urgent problems then PM one of them, otherwise I'll deal with it when I get to it.

s0n1c
Még nincs idõpont egyelõre, mai nap az biztos 😊
Bucser
POntosan mikortól lehet szedni?

Már nem én dolgozom nekik hanem õk dolgoznak nekem. 😄

csá kryn, hianyoltalak multkor konyvizsgalok kozott, csak nem vitte fel az isten a dolgod, hogy mar nem is jossz hozzank ?

anti hero

Sztakiii!!

GIBBB!!

anti hero

s0n1c
A videok (fõleg a kezdetiek) valóban szarok voltak, legtöbbször sztem olyan ember tesztelt, aki akkor látott elõször mmot (vagy valami balfasz wasd huszár volt wowból 😛), lényeg, hogy video alapján ne ítélj, hidd el ingame odaver és ez még csak closed beta volt. Skillpool sztem teljesen rendben van, már rank10en volt annyi skillem, hogy érzõdött a bindelhetõség hiánya. A karrier mastery meg még csak most fog bekerülni.
Fenrir
"A date has been set and will be announced shortly. You will all need to download the new client which will be available a few days prior to the reopening."

Elvileg ma már letölthetõ lesz az új kliens és pár nap múlva indul a 2-es fázia a bétatesztnek.

Sajna a régi klienst lehet törölni/uninstallálni, nem kompatibilis a kettõ.

Magh
Viccnek is rossz. Aion minimáltáboros MMO lesz, TR már most félig bukta, Darkfall a büdös életben nem fog kijönni, AoC meg agyonhypeolt, nagyköltségvetésû tucat-MMO. Ezeknél a WAR minden tekintetben nagyságrendekkel jobbnak ígérkezik, remélem, hogy a DAoC örököse.

Magh
Nem a kidolgozottságról beszélek, hanem a skillpoolról. Nem nagyon láttam olyan videót, ahol 5 skillnél többet hazsnáltak volna a karakterek, magától a BW-tól is elment a kedvem, mert komplex DD helyett spammernek tûnik.

TQ cheater
Na,na,na!

Aion,Tabula Rasa,Darkfall,AoC....és így már négy nevet soroltam fel,ami a wow mellett labdábarúghat.És még van több.Tessék körülnézni!

Be Positive! MMO GAMER

s0n1c
szemetek!
reggeltem meg annak idejen de baxnak kuldeni -.-
<#rinya>

anti hero

s0n1c
nekem te ne sóhajtozzál, inkább szerezzél egy war beta accot 😊