Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Közbe megnéztem az új videókat. Egyre jobban tetszik, ez a paul meg... Igazi állat <#vigyor4>

Aki meg játszott akár csak 5 percet is a bétával, annak ez a csúszás nem volt meglepetés.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

vaporware. <#eplus2>

-the invisible-

Fenrir
Várható volt :\

A halál csupán a kezdet...

Mr Hyde
Egyre többet kell csalódnom... 😞 na mindegy, most már tuti, hogy megveszem a hellgate londont 😊

Szaruman

😊

Khabbas
This makes Khabbas a sad panda... <#rinya>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

lololol
epic fail

s0n1c
"As many of you may have heard, we have extended WAR’s development cycle until the 2nd quarter of 2008. The reason is simple; we will not release Warhammer Online until it is the game we set out to create two years ago."
cikasz
az pl jó film volt de asszem nem is hozott sokat a konyhára. vagy igen?

http://www.akciofigura.hu

Fenrir
Lehetne csinálni egy animációs filmet is mint pl amilyen a Final Fantasy volt, úgy ki lehetne küszöbölni pár dolgot ami nem nézne ki valami jól élõszereplõsben 😊

cikasz
Mert iszonyat pénz kellene hozzá!!! Iszonyatos gépparkal megcsinálni az effekteket. És ha nem JÓL csinálják meg akkor bukta az egész 😞

MrStokes
Vagy a legtrivialissabbat veve, Drizzt filmeket mer nem csinalnak? 1000-szer jobb lenne mint a sok buta agyatlan, kepregenykoppintas, "Marvel-filmekkel" az elen.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Bucser
Van jópár fantasy világ amibõl ütõs filmecskét lehetne csinálni. csak ez valahogy soha nem sikerült... (lásd Dungeons and Dragons óriási bukás volt Jeremy Ironsal)

Egyéként meg a Gyûrûk ura meg mint minden fantasy atyja megérdemel minden elismerést. Ha mesét kéne olvasni a kölkömnek tuti hamarabb veszem elõ Tolkien sztoriját mint bármely forgotten realmses vagy egyébb fantasy ponyvát...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Pl a Pókkirálynõ háborúja címû sorozatból is eléggé látványos filmet lehetne csinálni.

Lehet én vagyok a túl egyszerû, de nem értem a filmeseket...csinálják a tucat filmeket az ötlet nélküli szarokat, és a jó fantasy könyvek meg parlagon hevernek, pedig van sokkal jobb is mint a Gyûrûk Ura. Ha arra beültek az emberek másik fantasy filmre is beülnének és a látványnal sem lenne panasz...

na de ez eléggé off bocsi

Jockey
ez van, ezt lehetett kapni, amint megláttam a boltba megvettem ami volt...😊
no majd figyuzom hátha hoznak ujjabbakat, lassan már úgyis új szekrény kell ezeknek a könyveimnek, mindent megveszek ami értelmesnek látszik....😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mr Hyde
nekem a skavenvadász volt a kedvencem pl. 😊 ott kezdõdik a skaven-szál, amit hála az istennek továbbvittek a démonvadászba is.

jaja, bár nem akarlak elkeseríteni de pont a középsõ könyvet hagytad ki 😊
igaz hogy törpe a fõhõs de én még most sem komálom a fajtáját 😊 (a könyv amúgy jó) meg ha emlékszel meg is gyûlt a baja a kis shamyval az elsõ könyvben 😄

Jockey
hehe szeva:-)
én most fejeztem be a démonvadászt a trollvadász után, skavenvadászt még nem láttam könyvesboltba de ha látom megveszem azt is...😊
jöhetne már ez a szar, jó lenne újra együtt kalandozni..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Tud vki könyvet is ezeken kívül a Warhammer világából?
Troll/Skaven/Démonvadász

Szaruman
Szvsz még eléggé bugos😊

TQ cheater
Ja,értem.Bocs hogy hülye vagyok csak nemrég találtam rá a játékra ugyhogy nem tudom hogy van ez a béta😊

Be Positive! MMO GAMER

A closed béta miatti státuszból gondoltam hgoy bugos, meg itt is említették páran hogy akad még belõle, amit gondolom decemberre kijavítanak majd.
Tény hogy ezerszer jobb állapotban van mint sok más hasonló játék ebben a fázisban. De azért gondolom még messze van a véglegestõl

s0n1c
Bár én eléggé elfogult vagyok, de a bughalmazról annyit, hogy én már most megvenném a wart 😊 Óriási nagy idegesítõ problémával még egyébként nem is nagyon találkoztam, inkább a pvpben vannak még "bugok", de azok folyamatos balance alatt vannak.
Bucser
Semmivel. Lévén wipe lesz és decemberben kezdõdik újra a teszt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

TQ cheater
Ebböl most(én) azt vettem ki,hogy te teszter vagy.Ugyhogy megkérdezem:mivel nyomod,hanyas vagy?

Be Positive! MMO GAMER

Bucser
Ahhoz képest, hogy csak closed beta van annyira nem bugos. Majd ha már nagyobb tömegek vannak a szerveren kitûnik, hogy mennyire bírja a drága.

BTW: nem említhetõ egy apon egyik fos grindelõs keleti free to playel sem (még pay to playyel sem). Toltam elég sokat Silkroad, Kal Online, Mu online, Lineag 2, Az insta alapúakat meg nem szeretem, mert szar, hogy nem találkozol soha senkivel csak a városban.

Egyébként a játék rohadtuil hanguléatos szép a graf (MMO-s szemmel nézve) és jó a PvP ami balanceolódik folyamatosan.

ha nem vagy teszter beállítottságú akkor sztem felesleges is....én pl kitépném a hajamat a bugok miatt ami lehet a játék jelenleg 😊

lesz majd open béta a megjelenés elött 1 hónappal tuti. DAOC-nál is így volt azt hiszem.
De a teszterek számát is növelni fogják még

cikasz
itt nem lesz open beta mint a Tabula Rasa-nál? 😊 nem hiszem, hogy kapok beta kulcsot 😞

ide sorolnám még az Age of Conan-t is bár (szigorúan saját vélemény) el fogják rontani, meg WAR mellett kétlem hogy labdába rugna.
Tolják a kiadást mindig el vannak maradva nagyon

TQ cheater
Amúgy ami még ígéretes:Aion(ncsoft,nyárön jön ki,havidijjal)
PerfectWorld(kínai,ingyenes,de tök jó)
GW2(Arenanet,csak megvenni kell,messze van még)
LotRO(havidíjas,asszem már kijött)
szerintem ezek.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
"az életkorodbol ítélve akár"-jujj,ez csúnya volt,de nem haragszom
Szerintem hagyjuk abba a viszálykodást,õk majd megszabják a játék árát,aki megtudja,az megveszi,aki nem,az nem.Ennyi.

Be Positive! MMO GAMER

s0n1c
War RvR õket tudom még ajánlani, a forumuk hasonlóan igényes, mint az only-waré és ott vannak minden jelentõsebb expon, ahol a mythic képviselteti magát.
eddig csak az only-war.com forumát szoktam olvasgatni

hmm nem is rossz oldal, köszi hogy felhívtad a figyelmemet rá 😊
vhogy kimaradt eddig nekem

s0n1c
tessék látogatni a blogot, naponta van új info 😊 najó nem annyira új, de legalább info 😉
lassan 1 hóna után legalább van élet a fórumon 😄
pár nap és jön a havi új infó adag is...

háát az életkorodból ítélve akár...de ne vedd személyeskedésnek 😊
nem rád céloztam, nem ismerlek...

TQ cheater
Igen,az egy CORPG.De ettöl még lehetne havdíjas,megsem az.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Mit pl. tõlem<#mf1>

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Ha láttál volna 1 pár "keleti fost",akkor nem mondanál ilyet(megjegyzem ott is van szar ez egyértelmü,és több olyan van mint jo,de én már találtam jót,és az még grindfüggö sem volt)

Be Positive! MMO GAMER

GW instából áll az agész kb, a keleti MMO-k meg azé ingyenesek mert senki nem fizetne értük kb 😊

s0n1c
Keleti ingyenes tucat fosokat azért ne hasonlítsuk már össze ezekkel 😊
robotnyk
a guild warshoz milyen gyakran is jönnek a kiegészítõk?
a keleti ingyenes mmok meg abszolút sekélyesek, és az abszolút grindfüggök rákattannak annyira, hogy egy átlagos havidíj többszörösét elköltsék fizetõs cuccokra.
Tény, hogy a profitért csinálják de ez alap, hgoy nem csak a mi szórakozásunkra fejlesztenek vmit évekig 😊
Részemrõl én még örülök a havi díjnak is mert egyrészt elviselhetõ az a 3-4k ft havonta (ezért kapunk supportot és fejlesztéseket is), másrészt rengeteg idiótától is megvéd 😊

TQ cheater
Példa:GuildWars+a keleti ingyenes MMO-k item mallal.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Havidíj nékül is meg lehet élnie a fejlesztõknek,a szerver is életben fog maradni.Nagyon is.

Be Positive! MMO GAMER

Szaruman
Szted a szerverek ingyen vannak? Azokat nem kell fönntartani?

TQ cheater
Nem mindenkinek van ideje napi 15 órát játszani.Én nem azért játszanék vele.Az én véleményem szerint pedig a havidij csak a profitéhség miatt van és az embereknek nem jó.Na mind1 kösz a linket.

Be Positive! MMO GAMER

s0n1c
game overview

A havidíj nem a buzi EA miatt sok, sõt egyáltalán nem is sok, nagyjából ennyit kell fizetni minden mmoért, ami jelenleg a piacon van, csak úgy személyes véleményként: ha valakinek 3000-3500 ft sok az egész hónapos szórakozásáért, akkor azt tudom sajnálni.