Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota><#idiota>

-the invisible-

Mr Hyde
mit tett ki hova? 😄

-the invisible-

Mr Hyde
Valamelyik állat kitette a hello kitty online-ra 😄D nem vicc!

s0n1c
War rvren szokott kint lenni a leghamarabb, de gmailes boxomba is ált. hamarabb érkezik, mint mondjuk a freemailesre.
ilyen korán jönne a hírlevél? nekem még nem érkezett meg... :/

s0n1c
Mivel landolt a decemberi hírlevél, ezért most már leírom, hogy a 3 kipróbálható karrier jelenleg a sorcerer, witch elf és az eddig "titkol" dark elf melee healer, a disciple.
s0n1c
3 classt lehet kipróbálni, mert focus test van, jövõ héten elérhetõvé teszik a high elfeket is.
Fenrir
Dark Elf és abból is csak 2 kaszt van. Akkor viszont miért ilyen nagy méretû a kliens? Lehet, hogy benne van már a többi is csak éppen "aktiválni" kell vagy mi.

A halál csupán a kezdet...

Bucser
Nekem az lassú😊 900-hoz vagyok szokva😊

Egyébként gáz, hogy csak NIght elf lehet most az ember😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mr Hyde
Nekem elég jól jön, kettõt töltök egyszerre, 300-300-al szedem.

Fenrir
Nekem csak az elsõ nagy fájl jött olyan 100k körül, a többi már maximálisan jött (kb 450k).

Bucser
Kibaszott lassan jön a kliens...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

The Garrett
ezekszerint megint nem kaptam key-t. QQ

legalább van esélyem letudni a vizsgáimat irl 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bucser
detto. csak én nem tudok sokat játszani sajnos.

Fenrir
Most hogy elindult a béta megint azon gondolkoztam, hogy kéne csinálni egy magyar klánt, úgy könnyebb lenne az pvp és pve is. Ha van már ilyen akkor elnézést és kérek majd egy meghívást 😊

TQ cheater
Aion +TR nagyon sok embernek tetszik,a Darkfall lesz a legkirályabb MMO(ha kijön persze),az AoC-ról nem tudok sokat.Nem tudom miért bukás neked a TR,minimáltáboros az Aion.Kérlek fejtsd ki ezt jobban.

Be Positive! MMO GAMER

Mult heten irtak, hogy beta ezen a heten, remlem nem csusztatjak tovabb, mert akkor iden mar nem lesz belole semmi (gondolom a fejlesztok is elmennek karacsonyozni).

Ferro
"Zsugorítottorkhere" csörgõre hajtok! <#idiota>

Bucser
Mg kicsi off

Ha már rock akkor Õk Azaza AC/DC-TNT (azon kevés ember közé tartozom aki bírja Briant és Bon-t is szereti hallgatni.)

<#eplus2>

anti hero

BEAST
nem ez a kerdes ... a kerdes az, miert jatszott female orc hunterrel <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Wildor: "nekem pl. nem mindegy, hogy néz ki a karim"

Akkor miért gayelfed van hö? 😊))
Még fél év és az övre lehet akarsztani az elsõ törp szakállat...

[HUN]Crassus
mikor lesz ebbol a jatekbol valami???

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
nubok ne offoljatok <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

érdekes hogy KISS-t csak 2-3 éve kezdtem el szeretni és hallgatni...amúgy meg best of LICK IT UP!!

holnap majd kapunk jól az offolásért 😊

johat elso emelet 😄DD talan van meg bakeliten valahol a padlason 😄DD

en iss OFF akkor :
rock baby yeah!

off off 😄

anti hero

OFF

Lehet most sokan elküldenek melegebbre de megtaláltam gyerekkorom kedvencét...úgy gondoltam közzé kell tennem az ifjúság okulására 😊

http://youtube.com/watch?v=m1g29SskeDE&feature=related

nagyon keméyn így vissza nézni mi volt akkoriban 😊

bocsi

The Garrett
remelem nemsokan 😛

wowban látszott milyen az, ha magyar community szállja meg az amugy erõs és virágzó szervert. nem akarom hogy warhammer is erre a sorsra jusson 😛

TurboX
" Hja! Vajon Mo-ról mennyien leszünk a WAR-ban induláskor? "

Reménykedjünk hogy elég sokan 😊 . Nem tartottam közvéleménykutatást de szvsz magyar exwowosok min.60-70%-ára lehet majd számítani (már csak kipróbálás szintjén is).
TurboX
Hoppá igazatok van... ezt benéztem...
en csak tapasztalatbol beszelek, de bar hogy lehet.
csak extrem stress test esetben szoktak mindenkit bevenni, de inkabb csak keves jelentkezot.
engem igazan behivhatnanak ;D

anti hero

Jaa igen. Szóval elsõ mondat végén a "membership"-re érti, hogy túllépte a fél millát- ami persze elõfeltétele a béta tesztnek, és ha valaki már "member" akkor miért ne kattintana még egyet hogy a bétára is jelentkezzen?
A második mondatban pedig azt ismeri el, hogy ugyanennyien versengenek majd a bétatesztért jövõ héten.

Hja! Vajon Mo-ról mennyien leszünk a WAR-ban induláskor?

Bucser
Ennyien jelentkeztek beta testre és nem pedig ennyien lesznek.

TurboX
"There will be the same number of challengers to the beta test"
nem hivnak be mindenkit, hanem ennyien jelentkeztek eddig es valszeg minimum ennyi ember venne meg a dobozt, ha most kiadnak ;p

anti hero

TurboX
A hivatalos oldal szerint így van.
Lentebb írtam, hogy akkoriban még nem volt olyan netem, hogy játszhattam volna velük (és igazából nem is ismertem annyira a mûfajt), de mai szemmel nézve már bánom hogy nem lehettem a része sem az eq1-nek, sem a daocnak.
Ezért várom a WAR-t, mert sokan a régiekhez hasonlítják õket.
Wow/eq2-höz pedig csak azért hasonlítom, mert ezekkel játszottam😊 Viszont nagyon remélem hogy nem lesz nagyon hasonló, mert azokat negyed-fél év után meguntam teljesen.

TurboX: hooppá, ezekszerint mind a félmilliót behívják a bétába?!

TurboX
We are overjoyed to share this piece of information with you, two days ago Warhammer® online : Age of Reckoning™ ‘s membership passed the half a million mark! There will be the same number of challengers to the beta test which will take place next week.

We would like to thank you for your interest in WAR and hope to see you all very soon on our servers.
Ha jól tudom te játszottál a daoc-val igaz? Nem értem miért mindenki a wow-hoz hasonlítja, mikor inkább a camelothoz kéne. A wow-tól kb csak az instákat vették át meg a need/greed/pass lootolást. (ha tudtok még vmirõl mondjátok, mármint ami nem volt elõbb a daoc-ban)

Jó és változatos kasztok voltak a camelotban. Ettõl az egytõl nem félek, hogy elrontanák és nem lesznek egyediek. A balance már más kérdés, az soha nem lesz, ha igen akkor a szerver populáció vagy más nem fog stimmelni.

The Garrett
ez olyan mint a 10000 csillió megapikszeles fényképezõgép, meg az atiradeon999000XTXGTUSULTRA...marketing hogy el lehessen majd adni a játékot 😊
Addig nincs baj amig a 24 castból 12 ugyanaz mint a másik, csak ellenkezõ oldalon, de legyenek nagyjából valami logika szerint balanceolva 😛

Személy szerint félek pár dologtól.
24 kaszt lesz. Azt ígérik, hogy változatosak lesznek. Nos, ha ez valóban így van, akkor bitang sok munka lesz velük, illetve majd a kiegészítõkkel.
Ha az EQ2 mintáját követik (pont 24 kaszt van ott is), akkor lesz egy jó-rossz megfelelõje minden kasztnak, de a velük való játék majdnem ugyanolyan lesz, csak máshogy hívják a képességeiket. Mondjuk ez nem feltétlenül rossz, de akkor minek a hatszázféle név?😊

Másrészt a Masteries rendszer. Ugyan a WoW talentelés egy jó kiindulópont lehet, itt is hasonló lesz. Remélem nem szúrják el azzal, hogy lesz egy fán a játékosok 90%-a, a többin meg az akinek fogalma sincs melyik a jó.

En sajna a multkori betat nem tudtam elvezni, mert a gepem is szar volt, meg a bugok is nagyon megkeseritettek a jatekot (5 percenkent csontra fagyas, gep ujrainditas nem fun). De mar varom az ujat, mert uj geppel remelhetoleg sokkal kevesebb fagyas es sokkal gyorsabb jatek lesz😊.

ebben én is nagyon bizom...
jó lenne egy beta key :/

The Garrett
remélem a jövõhéten induló bétába kapok még accot :C

Fenrir
"Befejezetlen szar"

Bétáról beszélünk, annak is az elsõ lépcsõjérõl ami kicsivel volt jobb mint egy alfa verzió. Igen, voltak bennek bugok, de szinte egyfolytában javították, nem is tudom mennyi új build jött ki ami csak bugfix-szel foglalkozott az új tartalmak mellett. A végére a játék határozottan játszhatóvá vált, legalábbis ahhoz képest, hogy milyen volt amikor elõször kiadták a tesztereknek.

BEAST
/OFF

A Gamestar is akkor volt utoljara jo amikor meg PCXnek hivtak :p

/ON

gief beta key :p

Bucser
Nem járok GS fórumra ugyanis 16-18 éves kis recskahuszárok közé nem vágyom. 0 minõségû a Honlap és az újság is (szerény véleményem) A fórum pedig hozza az állományt.

Na mindegy. Ha valaki túlságosan vak, hogy ne lássa valamiben a potenciált, hát azt csak sajnálni tudom. A WAR beta jó volt.

Nos, akkor gs fórumon oszd az észt, mert az eddigi hozzászólók közül a legtöbben azt írják, hogy befejezetlen szar volt a béta, alfának sem neveznék, stb-stb😊
Mondjuk nem hiszem hogy az sg.hu-ig elér a kezük, ha pedig mégis, akkor más nick alatt simán adhatod a drótot. Képek nem kellenek, csak infók😛