Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mi van már?4 napja regisztráltam és még mindig nincs Béta-hoz kulcsom<#buck>
Magh:én is várom,remélem jóra sikerül majd!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Magh
Csak égethetném már a greenskin csürhét a wizardommal, ejj. Nagyon várom már a játékot.

Mr Hyde
Jöhettek akár ide is, ha több infóra vagytok kiváncsiak. Van pár bétateszter, aki mesél egy két dolgot. www.warhammeronline.hu/forum

Bucser
Bocs égettem már meg magam ezzel. Soha többet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ferro
Azon túl, hogy be és le szólsz a népnek, csurgathatnál valami info morzsát is nemes bétateszter! Ígérem nem fog beköpni senki.<#hehe>

aha, nem mondod?
és a kettõ mióta zárja ki egymást? 😊

Bucser
Néhányan mintha kicsit lefelejtenék, hogy miért is van a Betateszt... nem azért, hogy néhányan INGYEN JÁTSZANAK MEGJELENÉS ELÕTT!!. Hanem azért, hogy tesztelj. és értelmes ötleteket mondj hibákat találj és akár megoldásokat is adj.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

én meg már rég túl vagyok rajta -.-
mellesleges én is regeltem cca. fél éve newsletter-re, csináltam 2 accot is, de peches vagyok, mert nem jött beta key -.-

de lehet nem is baj, akkor már megvárom a full-t, s nem egy bugheggyel kell beérnem...

mindegy, én úgy vagyok vele hogy legalább sikerül lediplomáznom 😄

-the invisible-

Mr Hyde
Hát ez csak az esélyeket javítja elméletileg. :/

hát én már simán vagyok annyi ideje regisztrálva, de beta key még mindig sehol...

-the invisible-

Regisztrálva régóta vagyok, de mondjuk nem a legkorrektebb dolog, lévén az ilyen newsletterek láttán a legtöbb ember az irdatlan spammennyiségre asszociál és reflexbõl veszi ki a pipát onnan. Ígyhát marad az open beta.

Mr Hyde
Már hogyne befolyásolná. Akik régebben regisztráltak, azok elõnyt élveznek. De ahhoz már egy éve kell lassan hogy feliratkozva légy a hírlevélre.

s0n1c
- teljesen random, a newsletter igénylés meg nem hinném, hogy bármiben is befolyásolná a beta key osztást

- kb. 2 hónap
Korábban regisztráltam magam who oldalán és a bétára is jelentkeztem, de csak nemrég igényeltem a hírlevelet. Vajh' így is részt lehet venni a sorsolásban?
Az 1. és a 2. fázis között mennyi idõ telt el?

Bucser
Open betába folyamatosan megy a felvétel...

A második mondatodat meg nem értem...

Lesz még Open Béta is kiadás elõtt??Az már menni fog sz.tem sokaknak talán<#nemtudom>

Mr Hyde
Nagy mák kell hozzá az tény.

Gyakorlatilag _nem_ kapsz kulcsot closed betához. Én már több mint fél éve regeltem, és még mindig semmi.
Ja, és 4 különbözõ emaillel, kicsit módosítgatva a konfigon ill. oprendszeren😊

Az prof,annyit megér majd!thx
Általában mennyi idõ,hogy kapjak kulcsot CB-hoz?

Pari
Kb. mint minden mas gamenak...alap:30-50$, collectors:60-90$ korul lesz majd valoszinu
beta keyt lehet kerni - eddig 500kt igenyeltek.
barki kaphat - akit kisorsolnak
lehet

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Reméljük nem lesz több!Ez elfogadható.
Mennyi az alap(elsõ free hónappal,persze ha így lesz)?

Mire érted hogy havidíjat nem lehet megmondani?
Én úgy hallottam h szokásos 15$/14 Euró.

Mr Hyde
Aki a kisujját nyújtja... 😄

Fenrir
Warblog-ról loptam 😊

A halál csupán a kezdet...

Nagyon köszi!
Nemsokára akkor itt is lesz<#eljen>

Esetleg hír arról,hogy mennyi lesz kb a game?
Tudom havidíjat még nem lehet megmondani de az alapár érdekelne.
Továbbá amit szeretnék megtudni: béta key kérés mûködik?Kap bárki?Lehet tesztelni?
Köszönöm!

Pari
2008. nyar vege
Meg nincs.
Kozepesen izmos.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

??Nem tudom mirõl beszélsz😊ki kicsoda<#confused>
Na mind1,nem hallottam soha ezekrõl még amit írtál.
Nick nevem és logo-m teljesen mást szándékozik tükrözni ;-)

Bucser
Magyarul.

Egyébként a kérdéseim onnan jöttek, hogy Tomy Lee a Moetly Crüe dobosa eredetileg és logojában meg a szerintem overrated túlhypeolt Death Note-ból azegyik fõszereplõ van.

Ennyi😊

bucser te milyen nyelven beszélsz?
Bucser
Mikor lesz a Moetly Crüe-nak új lemeze? Vajon miért akkora a Hype a Death Note körül.

Én is Kérnék szépen választ ezekre. Köszi!

Egyébként ezen kérdésekre nincs válasz jelenleg.

Mikor lesz W.Online?
Van elõrendelés valahol rá MO-on?
Milyen gépigény lesz várható?
Kérnék szépen választ ezekre.Köszi!

Mr Hyde
Jó hír 😊

"The Dark Elf focus test will end today and so the servers will be unavailable again. We have received a tremendous amount of feedback about the classes and the tier 1 chapters of the dark elves but also about things like graphics, atmosphere, interface, and so on. We have to thank all those testers who spent their time in game and in the forums hunting down bugs as well as their natural enemies, the High Elves.

We will spend the next couple of days collating and summarising your feedback and opinions, work on the issues that came up and prepare the patcher for the next focus test: Empire vs. Chaos!

Thank you again and see you soon for open RvR, more PQs, trophies and much more …"

Szaruman
A bitch elf sem?😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Mr Hyde
Hát nekem nem jöttek be a delfek, és akikel beszéltem nekik sem nagyon.

Állítólag 4.-e körül indul a következõ fázis, amiben empire-chaos központú rvr teszt lesz, lvl20-as premadekkel.

Alig várom 😊

bocsi a szerver online lemaradt, utolsó infó még csak az volt itt, hogy lehet tölteni az új klienst.

vmi benyomás, vki? 😊
kasztokról?

"Figyelem teszterek! A 2-es béta fázis elindult, a kliens letölthetõ, a szerver online!"

Fejlécben...😊
Amugy dark elfeket lehet teszteni perpill

Lera,Dynn,Zulgron

bétásoktól vmi hír? elindult már?

nokolo
bétát ofc.
newsletter csak választható opció a béta signupnál, most néztem meg, és ha már ott voltam regeltem is még egyet^^
tehát nwesletter=több esély <#idiota>

Mr Hyde
Meg akik részt vesznek ilyen-olyan beküldõs versenyeken. Azzal is lehet nyerni, ha beküldesz egy sztorit, vagy egy jó kis rajzot amit te csináltál. Akkor a hírlevélben lévõ képaláírásos cuccal is lehet nyerni...

Összességében több módja van. A nagyobb gamer site-ok is szoktak meghirdetni szökõévenként egy-két lehetõséget.

Bucser
mármint eredeti kulcsot vagy beta kulcsot? mert beta kulcsot csak azok között sorsolnak alapl akik newsletterre is felírakoztak....

nokolo
aki feliratkozott newsletterre is, azok között kisorsolnak havi 20at bónuszban nem? én így tudom

reméljük, ha mégse sikerülne tulélni ez esetben elõre is részvétünk midnen kedves hozzátartozodnak 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ferro
Látom nem értetted meg a kérdést. Mindegy. Valahogy csak túlélem.

Bucser
Buta válasz:

Az kap Beta kulcst akit értesítenek levélben😄

Ferro
Buta kérdés... Csak az 10 ember kap kulcsot aki a hírlevélben szerepel? Ha nem, merre található a teljes lista? X.x

TurboX
1: igen
2: tudtommal amíg le nem lövik a szervereket
Saccard
Még mindig csak sorsolás utján kaphato beta key-t ugye?
Amugy aki kap beta key-t az mennyit jatszhat?(ingyen?)

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Bucser
igen. és még elég sokáig az lesz szerintem. (szerintem nem is lesz OPen Beta)

tigeroo
ezmég mindig closed beta?:s