Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor jó, megnyugodtam 😊
mert ez igy a video alapján nagyon gázúl festett, viszont én bizom benne nagyon, hogy war-ban atompörgös harcok lesznek, rengeteg taktikai elemmel, megfelelõ pozicionálással, ahol a karakterek tucatjai loholva futnak, rohannak, egymás mögött, körül, keresve a tökéletes pozíciót a halálos döféshez 😊
szal akciódús legyen...

Biztos nem, az elején mondja is a csóka, hogy ez csak egy hosszabb prezentáció kivágott része, és NEM egy olyan videó ahol õk játszanak, mert akkor fel-alá ugrálnának és spellekkel dobálóznának. Ilyen npc kontra npc videók voltak anno wowról is.

s0n1c
Nem ennyi 😊 Legelsõ betaba sokat rvreztem, hidd el uaannyi mozgást igényel, mint a wow kb. Plusz itt vannak különbözõ sideattackok is, amihez muszáj elmozognod. Ez meg csak egy bemutató video, tény, hogy hülyén néz ki a mozgás.
TurboX
Ez már rég óta nekem is szúrja a szemem.
"battle"
ez tényleg ilyen statikus ingame?
mármint amit a video-ban látok, a következõ: 20+ ember áll egymással szemben a csata közepén, mintha le lennének betonozva 1 helybe, s ütik egymást agyatlanul. nincs oldalazgatás, nincs olyan, hogy megpróbálnak a másik hátába kerülni, hogy kevesebb sebzést kapjanak, mage áll szembe melee-vel, melee üti, mage meg üti bottal, meg varázsol. he?
ennyi volna egy epikus "battle", ugye nem? <#sniffles>

Bucser
az folyamatosan megy.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello,mikor lesz ujabb beta kulcs sorsolas?

Jimi Hendrix

nokolo
Ironbreaker
bocs ha vótmá

Tafaya
Jaj tényleg 😊 A daocban csak hasonló van. Mondjuk Blizzard zenét rakni WAR videó alá... 😊

Mr Hyde
Bizony-bizony

Szaruman
Ez diablo tristram téma, ha minden igaz.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Tafaya
A magyar war oldaról, jól emlékszem, hogy ez a zene a daoc-ban volt mint háttérzene?

TurboX
hehe. Sajnos még 6x meg fogják változtatni. /ne legyen igazam.../
Fenrir
Megy a bannerba 😊

A halál csupán a kezdet...

gazgoblin
<#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

TurboX
December 13, 2007 :

"...Release in Calendar Q2 2008..."
The Garrett
2008õsz elõtti idõrõl eddig se volt szó megjelenésnek. :C

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TurboX
Ezt hol olvastad?
Magh
Tényleg átrakják Q3-ba a megjelenést? :/

TQ cheater
Szarumán,elkapott a háború szele! xD

Be Positive! MMO GAMER

Pari
war-ral meg nem csak teszterektol vannak infoim, akik daocoztak es wowoztak is, szal van ralatasuk. de csukott szemmel is mar ma preordernem, ha lehetne

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
ofc, daoc accom mai napig aktiv!
wowbol az tbct mar nem vettem meg😊

TurboX
Én azért szívesen megnézném a gépemen mielõtt leemelem a polcról (akár 5 perc erejéig is), és ezzel sztem a kiadó is tisztában van.
Szaruman
Nekem sima is elég lesz. Én sztem béta nélkül is megveszem, totál beszipkázott a WAR😄

tegla
Warhammerbõl?CE ofc! 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Mr Hyde
Hát aki szerintem játszott a warral annak a preorder nem lehet kérdés, max csak az hogy CE, legyen-e vagy sima 😊

war és wow fanboi IS? 😛
viccet félretéve: játszottál mindkét játékkal?

Pari
ha jatszotatok volna a daoc-al akkor open beta nelkul is siman preorder-elnetek a wart, mint ahogy en is megvennek egy blizzard gamet elozetes kiprobalas nelkul

Tafaya
Ha stressz tesztet is akarnak, akkor vagy open beta, vagy az elõrendeléses kulcs mindenképpen lesz.

QuippeR
volt WoW open beta. ha nem lett volna, akkor így hirtelen a közvetlen környezetemet megnézve kb fél-egy millió Forintot bukott volna a Blizz. (ami persze nekik nem pénz, de én kb egy tucat emberrõl beszélek, akik az open beta útján ismerkedtek meg a játékkal, és nem fél-egy év után hallottak róla máshonnan, pedig biztos volt pártízezer ilyen. szóval összességében fél-egymilliárd körüli összegrõl lehet szó.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TurboX
Trial szerü megoldás 100%lesz persze csak a megjelenés után, vakon senki sem fog megvenni semmit. A nyílt bétát én is esélyesnek látom, kérdés csak az hogy mikor és meddig. A pontos havidíjról nemtudni " várhatóan 14€ környékén fog mozogni, usa-ban valamivel olcsóbb lesz" és változataival dobálóznak (ha valaki tud pontosítani ne kíméljen^^).
TQ cheater
Csak azért,mert azért meg kéne néznem,mielött megveszem...
Tényleg havidíj mennyi lesz?
Van SG-s beta teszter?Az jo lenne,ha elmondaná élményeit...

Be Positive! MMO GAMER

s0n1c
Ezt én inkább annak tudom be, hogy a készítõk release elõtt nem akarják azt a töménytelen fost a nagy közönség elé tárni lásd Vanguard plusz anyagi vonzata is van nem kevés.
s0n1c
Wownál volt open beta, két hetes volt ha jól emlékszem. Itt is lehet rá számítani kb. pár héttel release elõtt, de mivel még nincs kiadási dátum ebbõl kifolyólag open beta idõpontja sincs lefixálva.
Tafaya
WTB Edit gomb, free 😊

Bár lehet itt is úgy lesz majd, mint a legtöbb MMO-nál mostanában, lehet majd elõrendelni, és kapsz close beta kulcsot.

Tafaya
Volt, ha jól tévedek. És a daocban is volt.

Bucser
Open beta???

Ez nem egy koreai vagy más MMO, hogy boldog-boldogtalant meghívjanak tesztelni😊 WOW-ban volt open beta anno? szerintem ez is hasonló útvonalon fog járni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

TQ cheater
Hali!2 Kérdés:

1.Mikor lesz open beta?
2.Ki milyen kaszttal fog játszani?

Én személy szerint még gondolkozom,hogy játszak-e majd ezzel mert a világ meg a rendszer eléggé bejön de nem olyan forradalmi mint az Aion....hát nem is tudom....

Be Positive! MMO GAMER

Az only-war forumán találtam egy postot ahol össze volt szedve kasztokra lebontva sok video, de most nem találtam meg 😊

a magyar oldalon pl találtam egy jó kis bétás beszámolót a bright wizardról, érdemes ott is körül nézni.

Újabbra gondoltam😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

The Garrett
youtube a baratod

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Találtál Ingame video-t is?Van ott ilyen?

Esetleg máshol??

proxy váltás után már bejött, köszi 😊

Megy hát. Igaz nincs sok vélemény, de bõven több mint ami itt fellelhetõ😛

Az az oldal eddig 1x jött be nekem. Most vagy ott van a gond vagy nálam 😊
de ha van pár élmény itt is lehetne közölni õket, vagy nektek megy az oldal?

Én ezzel tisztában vagyok😊Ott voltam már pár Bétán(sõt veled együtt is teszteltem már!).De csak azért,hogy meglessem milyen is a game.Na jó,közben küldtem nekik a dolgokat,hogy min kell változtatni.
Szvsz:ilyen azért sok mindent + tud mutatni 1 játékból.

Bucser
?????

Látom még mindig nem sikerült felfogni. BETA TESZT Egy csomó minden máshogy lesz a véglegesben mint ahogy most áll vagy ahogy korábbi buildekben volt...

Hát azért csak ki kellene próbálnunk valahogy mielõtt megvesszük,nem?
Remélhetõleg lesz azért erre lehetõség 1 Open Béta által akár😞
Csak rá pillantanék,hogy milyen,megy e a gépemen stb...

Bucser
Én kb 1,5 év után kaptam kulcsot.

Szaruman
én végülis csak 120x annyi ideje regeltem<#vigyor4>
és még mindig nem kaptam<#violent>