Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy olvasom és tapasztalom elég kiforratlan a rendszer ami elég sok kivánnivalót hagy még maga után. A legfõbb baj mindig a játék mechanizmus kiforratlansága... de leszürve elég kétséges hogy nem tolják megint tovább a megjelenést és az open betat 😞
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
engem speciel nem gyõzõtt meg a game a jelenlegi stádiumában, bár vannak benne nagyon jó ötletek, de valahogy nem birt lekötni a dolog azután, hogy elmúlt a kezdeti lelkesedés...
szal' részemrõl a project open beta-ig elnapolva...
A halál csupán a kezdet...
2. fene, akkor ezt szívtam. Emailt nem is merek írni nekik. Ilyenre biztos nem válaszolnak
3. még megbeszéljük xD
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
1. Elvileg van password forgotten menüpont, próbáld ki 😊
2. Kell a password, mert ha kulcsot kapsz akkor a weboldalon az accountodra belépve el kell fogadnod az NDA-t.
3. Emailcímem tudod, kulcsot odaküldeni 😊
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
valoban olyan mint daoc rp rendszere, és az item amit vehetsz ha x renown rank vagy messze nem olyan imba mint wowba a pvp vagy aréna szettek, errõl ennyit hogy grind mánia lesz 😊 azonos szintû pqból már jobb cucc fog esni mint rewnown reward, plána hogy nincs külön pvp stat mint wowba resilience. Így itemek sem különböznek, csak egy alternativ fejlõdési, gearelõdis utvonal , lehet csak pvpzni vagy csak pvezni.
amúgy meg ne sirassátok már ha még nem is játszottátok vagy nem láttátok tbh 😊 plusz még baromi sokat változik mire kijön
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
De pl. pvsp/rvsr terén a wow-ot max negatív mércének lehetne állítani, leginkább annak aki játszott pl. a daoc-al(és vannak itt jópáran).
Az is igaz, hogy a WoW kasszasiker és rengetegen játszanak vele, de én még olyan híg "hülyegyerekekkel"(márelnézést) teli scene-t még nem láttam sehol(pedig jópár mmo-val játszottam)/nem azt mondom hogy nincs rengeteg jófej ember is/.
És a siralmak ellenére a Wow sztem is tele van jó ötlettel(és sok ideig én is játszottam vele).
egyél szart. több milliárd légy nem tévedhet. <#idiota>#idiota>
ennyit errõl.
remélem érted <#kacsint>#kacsint>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ennyit a wowról
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szerintem minden játékfejlesztõ cég álma egy ilyen "kasszasiker"...
csak a warhammer valami olyan fog nyújtani, amit a wow nem képes megadni nekünk...
"So many people seriously gotta learn that this game is still in beta. They are going around saying this game looks like bad, the graphics suck, the UI sucks, etc.
I've heard this so many times, it's annoying. But the funny thing is, most of the people that's saying this, (like you guys already pointed out) is playing WoW."
wowtards
az elsõ szerverek fellövése után pár hónapra már biztos hogy lesznek uj "featurek" (=farmolj egyre többet és többet)
jók lesznek ezek a career masteryk 😊
-the invisible-
www.warhammeronline.hu
★ 汤姆 李
Van esély rá,hogy visszaírnak(vagy legalábbis elolvassák)sz.tetek?
★ 汤姆 李
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
itt találsz pár skillt:
war resource
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
★ 汤姆 李
ugyanaz kb. mint ami a wow-ban is van, menj el X helyre, ölj le Y mobot, hozz el Z tárgyat.
ami már érdekesebb az a public quest kategória, én általában ezzel bohóckodom, jobb móka, mint fel-alá rohangálni cumókért, meg ahogy elnéztem az xp is jobban jön igy...
a game quest + questhelper rendszerével amúgy baromira meg vagyok elégedve, szerintem nagyon jól eltalálták...
mindenesetre érdekes lesz majd összehasonlítani a final verziót meg ezt...lesznek majd belõle jó kis nosztalgikus eszmefuttatások 😊
2 év még Aion + ki tudja hány év még gw2 stb..
Ezt látom legértelmesebb Online game-nek a közeljövõben!
Bétások:Guild alapítás végett kérdezek.Nyílt bétán lesz alapítva Clan ami megy tovább a final verzióba?
Mennyi Member lehet 1 guild-ban?Nincs erröl infó?
★ 汤姆 李
És war témához visszaknyarodva hallottam olyasmit, hogy a nagy invite wave-eken kívül kiküldenek minden hónapban jópár meghívót ezt az infót valaki megerõsíteni/cáfolni tudja esetleg?
Jaja alap nálam is az elején lévõ szintezés + tradeskillek fogtak meg(emlékszem mennyit játszottam még us closed bétában és hogy mennyire tetszett a game). de aztán jött az "igazi élet" lvl60után és 50mc majd 50naxxramas raid után rájöttem hogy nem az én játékom(nem is beszélve az ótvar szar pvsp-rõl;p)
anti hero
wowban egyetlen jo dolog volt; es az te ill "ti" ;D
de sajna maga a jatek mar kevesse szorakoztat (plane egy faraszto nap utan), ugyhogy talalxunk majd a kovi jatekban vagy ha nagyon kesobb jon WAR akkor megint Wowban.
ennyi
ui. es igen, nincs meg Wii-m technikai problemak miatt :G de amint lesz, tudni fogsz rola 😄
bocs az offert
anti hero