Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó neked hogy volt rá lehetõséged 😊

Ahogy olvasom és tapasztalom elég kiforratlan a rendszer ami elég sok kivánnivalót hagy még maga után. A legfõbb baj mindig a játék mechanizmus kiforratlansága... de leszürve elég kétséges hogy nem tolják megint tovább a megjelenést és az open betat 😞

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

én kaptam beta key-t, de már vissza is adtam a tulajdonosának (még egyszer köszi érte utólag is)
engem speciel nem gyõzõtt meg a game a jelenlegi stádiumában, bár vannak benne nagyon jó ötletek, de valahogy nem birt lekötni a dolog azután, hogy elmúlt a kezdeti lelkesedés...

szal' részemrõl a project open beta-ig elnapolva...

Fenrir
Tök random, hogy kit és mikor hívnak be, egyedül a newsletter-re való feliratkozás növel(heti) az esélyét a bejutásnak.

A halál csupán a kezdet...

TurboX
Sáska
Nem hiszem, hogy sokkal kisebb az eselye a bejutasnak, en kb 2 honapja regeltem, es par hete kaptam meghivast.

1. jah, már próbáltam, de... Olyan kérdést raktam be, hogy ki volt a kedvenc tanárom :p
2. fene, akkor ezt szívtam. Emailt nem is merek írni nekik. Ilyenre biztos nem válaszolnak
3. még megbeszéljük xD

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Tafaya
Hi 😊

1. Elvileg van password forgotten menüpont, próbáld ki 😊
2. Kell a password, mert ha kulcsot kapsz akkor a weboldalon az accountodra belépve el kell fogadnod az NDA-t.
3. Emailcímem tudod, kulcsot odaküldeni 😊

hol is kezdjem... 2006-ban regeltem warhammer newsletterre, és azóta a feledés homályába merült a passom. Ha netalántán behívnának a closed beta-ba, akkor kelleni fog a password? A biztonság kedvéért csináltam most egy újabb acc-ot, de gondolom így sokkal kisebb az esélye, hogy bejutok :E.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Uberlama
renown.

valoban olyan mint daoc rp rendszere, és az item amit vehetsz ha x renown rank vagy messze nem olyan imba mint wowba a pvp vagy aréna szettek, errõl ennyit hogy grind mánia lesz 😊 azonos szintû pqból már jobb cucc fog esni mint rewnown reward, plána hogy nincs külön pvp stat mint wowba resilience. Így itemek sem különböznek, csak egy alternativ fejlõdési, gearelõdis utvonal , lehet csak pvpzni vagy csak pvezni.
amúgy meg ne sirassátok már ha még nem is játszottátok vagy nem láttátok tbh 😊 plusz még baromi sokat változik mire kijön

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tafaya
wow pve játék. pont. semmi értelme a pvp részét hasonlítgatni.

A játék néhány részénél persze nem gond, ha a wow a mérce.
De pl. pvsp/rvsr terén a wow-ot max negatív mércének lehetne állítani, leginkább annak aki játszott pl. a daoc-al(és vannak itt jópáran).
Az is igaz, hogy a WoW kasszasiker és rengetegen játszanak vele, de én még olyan híg "hülyegyerekekkel"(márelnézést) teli scene-t még nem láttam sehol(pedig jópár mmo-val játszottam)/nem azt mondom hogy nincs rengeteg jófej ember is/.
És a siralmak ellenére a Wow sztem is tele van jó ötlettel(és sok ideig én is játszottam vele).

Fenrir
Pár hétre lelõtték a béta szervert, nemsokára jön a High Elves - Dark Elves fókuszteszt t1 és t2 tartalomra majd pvpre.

Torzonborz
flame on :
egyél szart. több milliárd légy nem tévedhet. <#idiota>
ennyit errõl.

remélem érted <#kacsint>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

tigeroo
az igaz hogy jó reklámmal még a szart is ellehet adni, de azért ennyi ember nem tévedhet..(és veszik is mint a cukrot)
ennyit a wowról
s0n1c
hol mondtam ilyet, hogy szar játék? a pvpje szar, de maga a játék persze, hogy jó
BEAST
Nem kellene belemenni ebbe, de a wow nem azert lett olyan nepszeru es nem azert hoz annyi penzt amennyit mert rossz jatek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
tehát ami kurva népszerû és sok pénzt hoz az mindig jó? nem igazán...
tigeroo
nemtudom miért baj az hogyha a wow a mérce.
szerintem minden játékfejlesztõ cég álma egy ilyen "kasszasiker"...
csak a warhammer valami olyan fog nyújtani, amit a wow nem képes megadni nekünk...
s0n1c
ez nem egy új rendszer, hanem a daoc realmpoint rendszere (talán annyi a különbség, hogy daocban nem lehet rpért itemeket venni), ha ott mûködött (mûködik), akkor nagy valószínûséggel itt is fog
Magh
WoW-hoz hasonlítom, mert azt ismerik a legtöbben. A newsletter meg nem béta, részletesen kifejtik a terveiket; nem grafikáról beszélek, ami direkt lebutított, és release elõtt egy héttel röhögve upgradelik (textúrák, animációk etc.), vagy UI-ról, amin nyilvánvalóan csak trollok csámcsognak. De mondhatok mást is: support mastery-k -> pure heal ágak, amik esetleg healbottá változtatják az eredetileg hibrid classokat (Zealot, RP). Ezek mélyen gyökerezõ játékmechanikai kérdések, amiken hónapokat kell csiszolni, míg a grafikát egy harmadrangú programozó pár giga textúra kicserélésével, engine funkció aktiválásával egy nap alatt rendberakja.

Lazarus
akkor ne sírjon a szátok vaze
s0n1c
értem én, csak leszarom
Lazarus
a content hiányát a farmolási követelmény növelésével lehet a legkönyebben palástolni, különben megunnád mint egy ócska flashgamet amit fél óra alatt végigviszel
s0n1c
war rvren van egy pont ideillõ topic most 😊

"So many people seriously gotta learn that this game is still in beta. They are going around saying this game looks like bad, the graphics suck, the UI sucks, etc.

I've heard this so many times, it's annoying. But the funny thing is, most of the people that's saying this, (like you guys already pointed out) is playing WoW."

wowtards
s0n1c
még jó, hogy van nekünk egy csodálatos wow, amihez mindent lehet faszául hasonlítgatni <#idiota>
tigeroo
erre lehet számítani.
az elsõ szerverek fellövése után pár hónapra már biztos hogy lesznek uj "featurek" (=farmolj egyre többet és többet)
Magh
A Renown kifejtése, mint egyetlen valódi új hír, nem tetszik. Írtam már más fórumba is, egy az egyben megeggyezik a WoW honorral, csak talán még decay sincs. Vehetõ érte top RvR gear, RvR tactikok, upgradek, anyámkínja. Elõre látom a millió R40 noobot, ami még annyit sem fog érni, mint egy régi Warlord titulus. Én ezt úgy képzeltem el, hogy a renegát, profi RvR-es hibátlan csapattal (guilddel), kemény fõváros ostromok, ellenséges vezér gyilkolása és fél évnyi törpírtás után esetleg mekapja (akkor is fõleg optikai tuning), és jelent valamit az elért rang. De a newsleter alapján grindfest, és hiába igérik a gear csekély szerepét, én ebbõl másra következtetek.

új newsletter jejeje
jók lesznek ezek a career masteryk 😊

-the invisible-

csak nem nekem 😊
Én a www.warhammeronline.hu oldalunkkal kapcsolatban írtam a Mythicnek 1-2 igen fontos dolgot, még arra sem válaszoltak 😞

www.warhammeronline.hu

Béta ügyben persze.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lehet írok a Support-nak.
Van esély rá,hogy visszaírnak(vagy legalábbis elolvassák)sz.tetek?

Tafaya
Tegnap megint kiküldtek egy adag invite-ot.

Uberlama
igen, inkább a wowos, nem annyira interrupt harc lesz mint daocba volt, inkább taktika.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Fenrir
Vannak skillek amik speciálisan disrupt támadások.

tényleg a spell interrupt daoc/nem kell külön style csak "sima" ütés/ vagy wow/van külön style rá/ szerüen van megoldva?

s0n1c
nem nagyon fogsz ilyet találni, mivel a legtöbb class még átdolgozás alatt áll, ergo erõsen nda besorolás

itt találsz pár skillt:

war resource
Fenrir
Tegnap kicsit rvr-eztem Marauderrel. Ami nagyon zavaró volt a wow-os warrior pvp után, hogy 1 skillen kívül (ami egy pár másodperces snare) nincs semmilyen cc képességem lvl10-en. Ha ranged/nuker ellenfelet látok akkor ha ügyes simán elkite-ol és közben ki is nyír, a charge/intercept vagy ehhez hasonló skill hiánya erõsen látszik. Ha bent van deadzone-ban akkkor szétvágok mindenkit, de azon kívül ha rám koncentrálnak akkor eléggé esélytelennek tûnik. Sajnos a béta1-bõl a sprint képességet átnevezték flee-vé, így már teljesen haszontalan arra, hogy az ellenséges játékost rövidtávon be lehessen fogni. Itt a béta2-ben erõteljesen a ranged/nuker kasztok (nameg a rohadt warriorpriest) a dominánsak, pár Bright Wizard brutális pusztítást tud csinálni szûk folyosókon/völgyekben mert a collision detection miatt az ellenfél nem tud se elõre se hátra menni rendesen.

Valaki tud 1 oldalt ahol megtalálom az összes class spelljeit,képességeit lvl40ig + a moral képességeit is. Elöre is köszi.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TurboX
nem
Most lehet tudni pontos megjelenési dátumot?

Magh
Szintezéssel mi a helyzet? Állítólag a hybrid és tank classokkal solozni kínszenvedés. Mennyire mûködik az ígéretük, miszerint csak PQ-eket csinálva vagy csak RvR-ezve is jól lehet haladni? Mennyivel darálnak gyorsabban a DPS classok (mobozásnál)?

quest szinten túl nagy wasistdas-ra ne számíts.
ugyanaz kb. mint ami a wow-ban is van, menj el X helyre, ölj le Y mobot, hozz el Z tárgyat.
ami már érdekesebb az a public quest kategória, én általában ezzel bohóckodom, jobb móka, mint fel-alá rohangálni cumókért, meg ahogy elnéztem az xp is jobban jön igy...
a game quest + questhelper rendszerével amúgy baromira meg vagyok elégedve, szerintem nagyon jól eltalálták...

ezzel én is tisztában vagyok, ezek csak pure ténymegállapítások 😊
mindenesetre érdekes lesz majd összehasonlítani a final verziót meg ezt...lesznek majd belõle jó kis nosztalgikus eszmefuttatások 😊

Úgylátom Warhammer O. lesz a következõ játékom nekem is.
2 év még Aion + ki tudja hány év még gw2 stb..
Ezt látom legértelmesebb Online game-nek a közeljövõben!

Bétások:Guild alapítás végett kérdezek.Nyílt bétán lesz alapítva Clan ami megy tovább a final verzióba?
Mennyi Member lehet 1 guild-ban?Nincs erröl infó?

engem is* na

És war témához visszaknyarodva hallottam olyasmit, hogy a nagy invite wave-eken kívül kiküldenek minden hónapban jópár meghívót ezt az infót valaki megerõsíteni/cáfolni tudja esetleg?

off:
Jaja alap nálam is az elején lévõ szintezés + tradeskillek fogtak meg(emlékszem mennyit játszottam még us closed bétában és hogy mennyire tetszett a game). de aztán jött az "igazi élet" lvl60után és 50mc majd 50naxxramas raid után rájöttem hogy nem az én játékom(nem is beszélve az ótvar szar pvsp-rõl;p)

Magh
WoWban nálam az elsõ (egyben utolsó) kari szintezése volt magasan a csúcs. A régi professionök, a brilliáns low lvl területek, hangulatos questek, amik mind hiányoznak már a TBC-bõl. Remélem, ilyen kis apróságok a WAR-ban is lesznek, hihetetlen pluszt adnak a játékhoz. A lore mindenesetre adott.

jajah szegeny ember vizzel foz.. :f

anti hero

jaj ne legyel már EMO. zzz

wowban egyetlen jo dolog volt; es az te ill "ti" ;D
de sajna maga a jatek mar kevesse szorakoztat (plane egy faraszto nap utan), ugyhogy talalxunk majd a kovi jatekban vagy ha nagyon kesobb jon WAR akkor megint Wowban.
ennyi

ui. es igen, nincs meg Wii-m technikai problemak miatt :G de amint lesz, tudni fogsz rola 😄

bocs az offert

anti hero