Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt miért irja ki, mikor be akarok lépni? ellenõriztem, jo a login és a pass is..
kértem emlékeztetõt is, megváltoztattam õket, de mégsem enged be..
thx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
rvrben pedig a buff potik(legalabbis daocban) sokszor az eletet jelentik,szal mindenkepp erdemes oket nyomatni...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Cultivation - növénytermesztés
Apothecary - ital és talizmánkészítés (a talizmánost részt ki is hagytam a leírásból, azt is nagyjából úgy kell csinálni mint az italt csak itt a talizmánt a slotos páncélokba kell tenni és csak meghatározott ideig "élnek")
Scavenging Gathering - a leölt humanoidokból lehet "gyûjteni" az Apothecary-hoz szükséges nyersanyagokat
Butchering Gathering - ezt még nem próbáltam, de mivel a Scavenging-gel nem lehetett állatokat átnézni akkor gondolom ez ugyanaz mint a másik csak éppen ennél humanoidokból nem lehet szedni semmit sem
Most így kis szinten alacsony szintû italokból nem tudom megmondani, hogy mennyire lehet majd fontos ez, de pl wowban 70-en érdemes a legjobb elixireket, flaskákat betolni pl raidelés elõtt/közben szóval értelme itt is biztosan lesz. A választék is sokkal nagyobb, látok benne fantáziát. Láttam olyat aki pvp közben is benyomott pár buffolós italt, de gondolom halál után úgyis a hatása semmis lesz ezért sok értelmét nem látom rvr-ben használni.
Amúgy jelenleg csak maximum 2 tradeskillt lehet felvenni, a probléma az, hogy manuálisan nem lehet "ledobni" õket csak úgy ha másikat felveszek a helyére. A probléma itt az, hogy rákérdez az npc, hogy le akarom-e dobni a Cultivationt, hogy felvehessem a Scavenging Gathering-et amire igent mondok majd beszélek a másikkal aki megkérdezi, hogy le akarom-e dobni a Scavenging Gathering-et, hogy felvehessem a Butchering Gathering-et. Magyarul az Apothecary-t nem tudom lecserélni semmivel sem és ledobni sem. Nem tudom, hogy ez most bug vagy ez amolyan alapskill mint wowban a first aid, cooking és fishing.
A halál csupán a kezdet...
(látod Übi, így kell ezt csinálni😄)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A cultivation nevû szakma annyit takar, hogy van 4 slotod amibe 4 ugyanolyan vagy különbözõ virág/növénymagot lehet betenni. Ilyen magot lehet venni árustól, de lehet zsákmányolni és küldetésekért is kapni. Eléggé sok fajta van, szóval van bõven választék. Úgy megy a növénytermesztés folyamata, hogy minden termesztésnek van egy maximális ideje ami után a növény leszedhetõ viszont addig bizonyos idõközönként kell nekik vizet és tápanyagot adni (azt még nem próbáltam ki, hogy mi van akkor ha nem adok nekik semmit és úgy jár le az idõ). Miután lejárt az idõ le lehet szedni plusz néhány extra magot is kaphatunk vissza amit késõbb újra fel lehet használni. Minden egyes sikeres termesztés után (4 slot van tehát 4 sikeres) kapunk 1 pontot (tradeskill).
Az alkimista része azután úgy mûködik, hogy van egy ablakunk ahol van 2 ikon egymás alatt és alattuk még 3 másik egymás mellett. A felsõbe teszünk valamilyen fajta tárolóedényt (üvegcsét pl), az alatt lévõbe pedig magát a növényt amit vagy termesztettünk magunknak vagy pedig vettünk árustól. Nah most itt jön a csavar, jobb oldalon van egy kis mérõcsík aminek az alja azt jelzi, hogy a fõzet instabil, a teteje pedig stabil. Ha nagyon instabil a fõzet akkor lehetetlen lefõzni, tehát érdemes stabillá tenni. Ezt pedig úgy lehet elérni, hogy a 3 alsó ablakba betehetõ adalékanyag. Lehet az pl sima víz (ez stabilizálja), olyan adalékanyag ami a fõzet hatásának idõtartamát növeli és olyan adalék ami a fõzetbõl nyert italok mennyiségét növeli. Itt jön a játék azzal, hogy mit és hogyan keverjünk, hogy a fõzet stabil is legyen és hasznunk is legyen rajta. A Brew (fõzés) gomb mellett van egy kis világító gömb ami jelzi, hogy mennyire stabil a fõzet (írja is, hogy mekkora esély lehet a sikeres fõzésre). Ha minden jól megy akkor elindítjuk a fõzést és ha sikeres volt akkor kapunk erre 1 pontot (mint a wowban a tradeskillekre) ami után könnyebb lesz a következõ ugyanilyen fõzetet elkészíteni (mintha úgy vettem volna észre, hogy hamarabb lesz stabil).
A tradeskill pontok arra kellenek, hogy késõbb bonyolultabb növényeket és fõzeteket is tudjunk készíteni.
Kb így ennyi, még van 1 másik ilyen szakma is, nemsokára azt is megnézem.
need beta key
úgy kora estig order van túlsúlyban, aztán elmennek aludni a fiatalok, és onnantól meg destr erõfölény van 😄
www.warhammeronline.hu
★ 汤姆 李
www.warhammeronline.hu
need beta key
"Brutal" így van neved? Felveszlek friendlistbe.
www.warhammeronline.hu
need beta key
need beta key
übi: t_t :<
zzz
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
egy átlag mmo-nak, kb. ennyi elõfizetõje van.
a wow volt az, ami erõsen kirí ebbõl a sorból a 10milla elõfizetõjével...
hogy miért, azt ne firtassuk, bár lehetne róla hosszan vitázni.
a lényeg az, hogy ha a war is ekkora tábort szeretne majd, akkor hasonló rétegeket kell kiszolgálnia majd, különben rétegjáték lesz belõle 2-300k elõfizetõvel.
ennyi a lényeg kb.
De az is igaz, hogy egy elég nagy licenecelt névvel az EA zászlója alatt a mythic nem réteg játékot akar elsõsorban készíteni ./sajnos.../
A Q2-es megjelenés meg számomra se tûnik igazán megvalósíthatónak.
"2-300k elõfizetõvel, ami nem egy nagy biznisz" azért ez a kijelentés meglehetõsen ingatag lábakon áll 😄
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Warhammer Online: Age of Reckoning: June 10, 2008 (Amazon.com)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
2008 végét én is reálisabbnak látom a hírek ellenére (miszerint nem lessz csúszás)
a casual rizst eszik, a hc meg kaviárt.
csak éppen casual-ból van 5 milliárd, hc-ból meg 1 millió, innentõl meg evidens, hogy a casual-nak lesz rizs termelve, mert abból lesz a zsíros profit, s nem a kis réteget kitevõ hc-nek...
remélhetõleg a war fejlesztõi is ezt a gondolkodásmódot követik (ami valószinûsíthetõ), különben elég nagy bukta lesz a game (rétegjáték lesz belõle 2-300k elõfizetõvel, ami nem egy nagy biznisz).
(a wow is azért ilyen népszerû, mert a blizz se hülye, tudja hogy a 10 milla elõfizetõjébõl 9,8 milla az casual, 0,2 milla meg hc...innentõl meg már lehet is látni, hogy milyen irányba fejlesztik a game-t...)
ilyen stádiumban kidobják a game-t, az tuti bukta lesz nekik...
non potest pluere aeternum
De ha wowfan-ok eladasi statokra meg account szamra hivatkoznak, mindig az ugrik be, hogy a foldon legtobben rizst esznek, megse mondanam, hogy az a legfinomabb kaja a vilagon😛
áprilistól q2 omg 😮
-the invisible-
zzz