Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
játékba. De mostanra megoldódott, köszi!

Fenrir
A játékba nem enged be vagy a hivatalos oldalon a profilodba?

A halál csupán a kezdet...

Sáska
Authentication failed, please re-enter your login credentials.

Ezt miért irja ki, mikor be akarok lépni? ellenõriztem, jo a login és a pass is..
kértem emlékeztetõt is, megváltoztattam õket, de mégsem enged be..

thx

BEAST
kosz :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
Jó lett a zúj logód
BEAST
inkabb ide irogass xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Daoc már ki volt pipálva, aod-ot meg már legalább 6 éve nem olvastam, de kösz a tippet. 😄

Uberlama
daoc forumot is olvass te noob :p meg aod forumon annyit írtam hogy elkoptak az ujjaim :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Pari
daocban sokaig ugy mukodott,hogy csak egy fele tradeskilled lehetett, de amit irtal helytallo feltetelezes,hogy lehetnek primary tradeskillek ami nem cserelhetoek...
rvrben pedig a buff potik(legalabbis daocban) sokszor az eletet jelentik,szal mindenkepp erdemes oket nyomatni...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Fenrir
Egyelõre még csak 4 szakmával találkoztam.

Cultivation - növénytermesztés

Apothecary - ital és talizmánkészítés (a talizmánost részt ki is hagytam a leírásból, azt is nagyjából úgy kell csinálni mint az italt csak itt a talizmánt a slotos páncélokba kell tenni és csak meghatározott ideig "élnek")

Scavenging Gathering - a leölt humanoidokból lehet "gyûjteni" az Apothecary-hoz szükséges nyersanyagokat

Butchering Gathering - ezt még nem próbáltam, de mivel a Scavenging-gel nem lehetett állatokat átnézni akkor gondolom ez ugyanaz mint a másik csak éppen ennél humanoidokból nem lehet szedni semmit sem

Most így kis szinten alacsony szintû italokból nem tudom megmondani, hogy mennyire lehet majd fontos ez, de pl wowban 70-en érdemes a legjobb elixireket, flaskákat betolni pl raidelés elõtt/közben szóval értelme itt is biztosan lesz. A választék is sokkal nagyobb, látok benne fantáziát. Láttam olyat aki pvp közben is benyomott pár buffolós italt, de gondolom halál után úgyis a hatása semmis lesz ezért sok értelmét nem látom rvr-ben használni.

Amúgy jelenleg csak maximum 2 tradeskillt lehet felvenni, a probléma az, hogy manuálisan nem lehet "ledobni" õket csak úgy ha másikat felveszek a helyére. A probléma itt az, hogy rákérdez az npc, hogy le akarom-e dobni a Cultivationt, hogy felvehessem a Scavenging Gathering-et amire igent mondok majd beszélek a másikkal aki megkérdezi, hogy le akarom-e dobni a Scavenging Gathering-et, hogy felvehessem a Butchering Gathering-et. Magyarul az Apothecary-t nem tudom lecserélni semmivel sem és ledobni sem. Nem tudom, hogy ez most bug vagy ez amolyan alapskill mint wowban a first aid, cooking és fishing.

RedDevilsza
Kösz a leírást és sok szerencsét a másik fajta craftokhoz is!

Köszi szépen, várjuk a többi élménybeszámolót.
(látod Übi, így kell ezt csinálni😄)

Torzonborz
hmm ez egész jól hangzik. armor/weapon smithrõl vmi ? alapanyagot hogy szerzik ? érzésed szerint mennyire lesz fontos az economy rész ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fenrir
Én eddig csak kettõt próbálgattam, ez a kettõ egymásra épül, mint a wowban a herbalizmus és alkimizmus. A kettõ külön-külön is használható, de együtt sokkal nagyobb értelme van (mint wowban is).

A cultivation nevû szakma annyit takar, hogy van 4 slotod amibe 4 ugyanolyan vagy különbözõ virág/növénymagot lehet betenni. Ilyen magot lehet venni árustól, de lehet zsákmányolni és küldetésekért is kapni. Eléggé sok fajta van, szóval van bõven választék. Úgy megy a növénytermesztés folyamata, hogy minden termesztésnek van egy maximális ideje ami után a növény leszedhetõ viszont addig bizonyos idõközönként kell nekik vizet és tápanyagot adni (azt még nem próbáltam ki, hogy mi van akkor ha nem adok nekik semmit és úgy jár le az idõ). Miután lejárt az idõ le lehet szedni plusz néhány extra magot is kaphatunk vissza amit késõbb újra fel lehet használni. Minden egyes sikeres termesztés után (4 slot van tehát 4 sikeres) kapunk 1 pontot (tradeskill).

Az alkimista része azután úgy mûködik, hogy van egy ablakunk ahol van 2 ikon egymás alatt és alattuk még 3 másik egymás mellett. A felsõbe teszünk valamilyen fajta tárolóedényt (üvegcsét pl), az alatt lévõbe pedig magát a növényt amit vagy termesztettünk magunknak vagy pedig vettünk árustól. Nah most itt jön a csavar, jobb oldalon van egy kis mérõcsík aminek az alja azt jelzi, hogy a fõzet instabil, a teteje pedig stabil. Ha nagyon instabil a fõzet akkor lehetetlen lefõzni, tehát érdemes stabillá tenni. Ezt pedig úgy lehet elérni, hogy a 3 alsó ablakba betehetõ adalékanyag. Lehet az pl sima víz (ez stabilizálja), olyan adalékanyag ami a fõzet hatásának idõtartamát növeli és olyan adalék ami a fõzetbõl nyert italok mennyiségét növeli. Itt jön a játék azzal, hogy mit és hogyan keverjünk, hogy a fõzet stabil is legyen és hasznunk is legyen rajta. A Brew (fõzés) gomb mellett van egy kis világító gömb ami jelzi, hogy mennyire stabil a fõzet (írja is, hogy mekkora esély lehet a sikeres fõzésre). Ha minden jól megy akkor elindítjuk a fõzést és ha sikeres volt akkor kapunk erre 1 pontot (mint a wowban a tradeskillekre) ami után könnyebb lesz a következõ ugyanilyen fõzetet elkészíteni (mintha úgy vettem volna észre, hogy hamarabb lesz stabil).

A tradeskill pontok arra kellenek, hogy késõbb bonyolultabb növényeket és fõzeteket is tudjunk készíteni.

Kb így ennyi, még van 1 másik ilyen szakma is, nemsokára azt is megnézem.

RedDevilsza
Mesélnél róla hogy milyen, hogy mûködik, mi haszna van? 😊

Uberlama
nem lesz rosz ha kibõvítik és lesz pici automatika is és nem egyesével kell szarkodni majd 😄

Fenrir
Érdekes a craftrendszer, kicsit hasonlít az SWG-sre.

Így végignézve ordert szerintem gázul festenek nagyon, törpöket leszámítva azok bejönnek <#vigyor0>, destruct oldal nagyon ellettalálva orkok, goblinok, chaos stb elmebeteg jólnéznek ki.

need beta key

Uberlama
mondjuk ez is érdekes, mert idõszak függõ, pl most olyasmi hogy napközben
úgy kora estig order van túlsúlyban, aztán elmennek aludni a fiatalok, és onnantól meg destr erõfölény van 😄

A "jó" meg a humanoidabb oldalt pszichológiai okokból mindig többen választják mmokban, mivel "emberközelibb". Ezt az általános alapvetõ egyensúlytalanságot próbálják így-úgy a készítõk a helyére billenteni. Nyugodj bele, hogy az elején az order durván zerg lesz rvr-ben. 😊

Az order ugyanolyna népszerû mint a destruction.

www.warhammeronline.hu

Pari
ha openbe kiegyensulyozatlan lesz, akkor majd az order megy az instakba a sok huje destro meg majd nezi egymas open rvrbe😊

RedDevilsza
Hi4 szerintetek melyik oldalon lesz több player? Mert szerintem a Destructiont sokkal figyelemfelkeltõbbé csinálták,és attól tartok az open world pvp-k kiegyensúlyozatlanok lesznek, ami rosszat tehet a játéknak! Nektek mi a véleményetek? Lesz valami szabályozás?

CB-ban Guild<#conf>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Gyere msot online vagyok, dumálunk.

www.warhammeronline.hu

ja Brutal ékezet nélkül sry

need beta key

Hali! Mi tervezzük megcsinálni ott a fórumos guildet, csatlakozhatnál 😊

"Brutal" így van neved? Felveszlek friendlistbe.

www.warhammeronline.hu

Hopp ez lemaradt Brutál néven Chaos Chosen

need beta key

Hali mindenkinek, most lehetõségem nyilt kicsit eu betazni érdekelne valaki tolja english szerver Destruction oldalon? Vagy netán van valami magyar guild kezdeményezés ott? <#wink>

need beta key

karácsonykor lesz ez szvsz 😊

übi: t_t :<

zzz

Torzonborz
Te a biznisz részrõl írtál. ha utána számolsz kiderül hogy van benne pénz rendesen még ennyi elõfizetõvel is . nem hiába csinálnak ennyi mmo-t mostanság. a többiben igazad van. valószínûleg a minnél nagyobb bevételre hajtanak ( EA :/ ) és ezért inkább a tömeg számára emészthetõ cuccot csinálnak mint rétegjátékot. de ne legyen igazam.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem igazán.
egy átlag mmo-nak, kb. ennyi elõfizetõje van.
a wow volt az, ami erõsen kirí ebbõl a sorból a 10milla elõfizetõjével...
hogy miért, azt ne firtassuk, bár lehetne róla hosszan vitázni.
a lényeg az, hogy ha a war is ekkora tábort szeretne majd, akkor hasonló rétegeket kell kiszolgálnia majd, különben rétegjáték lesz belõle 2-300k elõfizetõvel.
ennyi a lényeg kb.

Igen alapvetõen 200-300k elõfizetõ soknak számított a wow megjelenéséig csak ott jelentek meg a ezek az extrém több milliós számok.
De az is igaz, hogy egy elég nagy licenecelt névvel az EA zászlója alatt a mythic nem réteg játékot akar elsõsorban készíteni ./sajnos.../

A Q2-es megjelenés meg számomra se tûnik igazán megvalósíthatónak.

Torzonborz
féloff
"2-300k elõfizetõvel, ami nem egy nagy biznisz" azért ez a kijelentés meglehetõsen ingatag lábakon áll 😄

tegla
Höjj!Úgy legyen!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Most találtam <#hehe>

Warhammer Online: Age of Reckoning: June 10, 2008 (Amazon.com)

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TurboX
ez jelenleg a hivatalos verzió.

2008 végét én is reálisabbnak látom a hírek ellenére (miszerint nem lessz csúszás)
ez épp olyan, mint a casual vs hc összehasonlítás.
a casual rizst eszik, a hc meg kaviárt.
csak éppen casual-ból van 5 milliárd, hc-ból meg 1 millió, innentõl meg evidens, hogy a casual-nak lesz rizs termelve, mert abból lesz a zsíros profit, s nem a kis réteget kitevõ hc-nek...
remélhetõleg a war fejlesztõi is ezt a gondolkodásmódot követik (ami valószinûsíthetõ), különben elég nagy bukta lesz a game (rétegjáték lesz belõle 2-300k elõfizetõvel, ami nem egy nagy biznisz).
(a wow is azért ilyen népszerû, mert a blizz se hülye, tudja hogy a 10 milla elõfizetõjébõl 9,8 milla az casual, 0,2 milla meg hc...innentõl meg már lehet is látni, hogy milyen irányba fejlesztik a game-t...)

na erre befizetek, jó lesz az q4-nek is szerintem, de még inkább 2009 q2-nek...
ilyen stádiumban kidobják a game-t, az tuti bukta lesz nekik...

TurboX
Megjelenés várhatóan 2008 ápr.-júni.
Ez mit jelent? "Release in Calendar Q2 2008!"?

Arról a nem elhanyagolható apró körülményrõl feledkezel el, hogy szerencsétlen 1,4 milliárd Kínai sajnos nem választhat, mi meg igen. 😄

Fenrir
Elindult a tündékkel a szerver megint, újdonság hogy betették a craftrendszert is.

shala
nekem meg az ugrik be hogy senkinek semmi köze nincs ahoz hogy kinek mi tetszik legjobban se wowosnak se whosnak senkinek

non potest pluere aeternum

BEAST
imadom a rizst, pedig nem csak azon elek :C

Jah de aki rizsen élt eddig annak mondhatod 😛

Pari
Nem szeressek belefolyni wow vs daoc(v. war) hasonlitasokba mert szerintem mind3 paratlan game, a blizard szuletese ota csak minosegi fantasztikus gamekat ad a gamereknek, respect, a daoc meg az mmo pvp kiraly es lassan 6 eve nem sikerult meg hasonlot se nagyon osszerakni.
De ha wowfan-ok eladasi statokra meg account szamra hivatkoznak, mindig az ugrik be, hogy a foldon legtobben rizst esznek, megse mondanam, hogy az a legfinomabb kaja a vilagon😛

március van, azaz a q1 utolsó hónapja
áprilistól q2 omg 😮

-the invisible-

Uberlama
messze van az még nagyon szerintem 😞

givf open beta zomg :<

zzz