Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
preorder
"Tartalmaz:
- 1 db béta kulcs a játékhoz
- kettõ darab speciális tárgy "
Vagy ez simán a preorderhez jár? Ettõl nem CE?
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézését kérjük.
Megértését köszönjük!"
Nah így jártam...
A halál csupán a kezdet...
ja, ezért lett a 8 milla elõfizetõbõl 10 milla <#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#eplus2>#eplus2>
Szóval aki ezt megveszi máris húzhat closed betázni.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Ha tudja valaki, hogy mi ez és , hogy mi ebben a buli az megmondhatná mert én ezt nem vágom 😊
Olyan állapotba van a game, hogy el kellett tolni a megjelenést, ha megjelenik xxx wow kieg(aminek nyomán lelehet cserélni az 1év alatt össze insta grindolt epic cuccokat kék cuccokra;p) ha nem.
Lourker
Én azt szeretném, hogy legyen egy korábbi mmok átlagánál magasabb elõfizetõi tábor és legalább negyed annyi forrás a fejlesztésekre, mint a wownál. Hihetetlen jóra tudná így a mythic megcsinálni a játékot.
de who cares, én fogok vele játszani, az meg, hogy esetleg nem lesz 10millás elõfizetõ ki nem szarja le, én most is tök jól érzem magam us clusteren 1.5-2k-s popal
a mézesmadzagot csak párszor lehet elhúzni az orrunk elõtt, újszülöttnek meg minden vicc új...
★ 汤姆 李
A játékból korlátozott darabszámban megjelenik Collector's Edition (gyûjtõi kiadás) is. Erre azonban jelenleg elõrendelést már nem tudunk felvenni, mivel az ehhez kapcsolódó elõrendelõi termék elfogyott. Utánpótlása még elképzelhetõ, de egyáltalán nem garantált.
cdgalaxis.hu
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nagyon ki szeretném próbálni azaz legalább csak megtekinteni,hogy milyen is.Csak pár quest elejéig de jó lenne...
★ 汤姆 李