Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esetleg tud valaki valamit az open BETA-rol?
csá all
s0n1c
preorder boxban (576ból hoztam) van egy füzetecske, az az elsõ mondat, hogy grats, elõrendelted a warhammer online collectors editiont!
Khabbas
Huh, kezdem úgy érezni hogy benéztem, ezek szerint ez nem CE, csak a sima, csak annyi hogyha preordereled, kapsz valami pluszt.. <#falbav><#guluszem1>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Khabbas
Akkor az nem gyenge megtévesztés, ugyanis a CE tulajdonságait felsorolták a preordernél:
preorder
"Tartalmaz:
- 1 db béta kulcs a játékhoz
- kettõ darab speciális tárgy "
Vagy ez simán a preorderhez jár? Ettõl nem CE?

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Tafaya
Nekem az 576-ban azt mondták, hogy valszeg a simát, ugyanis oda nem is igen fog érkezni CE.

Arnoux
rájöttem, h ezzel a pre orderrel csak a gyûjtõi kiadást veheted meg késõbb olcsóbban azt hittem a sima kiadást is.

Arnoux
A neten nem lehet megvenni ezt a pre order-t? Mittomén csinálsz egy accot a warhammer online honlapján kifizetsz 2rugót bétázol aztán mikor megveszed a játékot 2ezerrel olcsóbban megveheted ugyan ott.

Énis megrendeltem a pre-order boxot végre 😄

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Khabbas
Kösz az infot, meg is rendeltem 😊

s0n1c
576ok roskadásig vannak preorder boxokkal, most hoztam el egyet westendbõl ott is még volt kb. 20-30 db, mammut2be is van ugyanennyi, szal ott kéne próbálkoznod 😊
RedDevilsza
nemtudom láttátok-e már, de nekem nagyon tetszettek : http://www.youtube.com/watch?v=i64K5xRX8Ek

Fenrir
"Sajnos az Önt érdeklõ termék idõ közben lefogyott raktárunkról, így a csomagot nem tudjuk küldeni.

Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézését kérjük.

Megértését köszönjük!"

Nah így jártam...

A halál csupán a kezdet...

"sokan hagyták abba a bc kijövetele elõtt a játékot"

ja, ezért lett a 8 milla elõfizetõbõl 10 milla <#hehe><#vigyor><#eplus2>

TurboX
Ha a normál változat 12k lesz, a CE bõven megéri sztem is
Fenrir
Ha nem is a béta miatt kellene, de van pár érdekes bónusz a CE változatban ami miatt megérné (bónusztárgyak kezdéskor, bónuszküldetések, bónuszbeállítási lehetõségek karaktergeneráláskor, stb.).

TurboX
open bétára van kulcs (még nem kezdõdött el)
Az elõrendelõi dobozban van ám beta kulcs, nemde?
Szóval aki ezt megveszi máris húzhat closed betázni.

TurboX
elvileg fix helyed lesz az open bétán (azt ne kérdezd hogy akkor az milyen "open" béta), elõbb kezdheted el a végleges játékot mint a többiek és ahogy tegla írta foglaló.
Fenrir
Most úgy néz ki, hogy megint lehet, én mindenesetre küldtem egy foglalót rá, majd max felhívnak hogy megszívtam mert már nincs.

Khabbas
Teljesen mindegy, én a kiírás után egy órával megrendeltem, már nem volt nekik. 😞

tegla
Elõrendelés(foglaló).

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Fenrir
Igazából én sem nagyon értem, most kifizetsz 2000 Ft-ot valamiért (fogalmam sincs, hogy mi lehet ez), hogy majd késõbb 2000 Ft-tal olcsóbban vehesd meg a CE-t, ergó semmit nem nyersz rajta szerintem.

Ha tudja valaki, hogy mi ez és , hogy mi ebben a buli az megmondhatná mert én ezt nem vágom 😊

RedDevilsza
Cd galaxison van egy ilyen: "Warhammer Online Collectors elõrendelõi termék", azt írja hogy ezzel olcsóbb lesz a CE, ha megveszed. Lejjeb viszont írja hogy a CE elfogyott. MOst akkor hogy van ez, valaki elmagyarázná mi is ez a cuc amit meg leet venni?

Így van kb. aoc-t legalább annyiszor eltolták és a béta beszámolók alapján nem kizárt hogy el is fogják még párszor.
Olyan állapotba van a game, hogy el kellett tolni a megjelenést, ha megjelenik xxx wow kieg(aminek nyomán lelehet cserélni az 1év alatt össze insta grindolt epic cuccokat kék cuccokra;p) ha nem.

Lourker

Ne a mikrokörnyezetedet nézd. Lehet, hogy abbahagyják 10-en, de arra a 10-re jut 15 új belépõ. Minden patchet követõen jelentõsen megugrik az elõfizetõk száma és pont ebbõl lesznek a még újabb patchek meg kiegészítõk. Nem az a mérvadó, hogy xy-nak tetszik-e a játék, hanem, hogy azok a makacs számok mit mutatnak.

Ez így erõs kijelentés önmagában. 😊 Belõled nem fognak megélni, de még a többi párezerbõl sem, nemhogy erõteljesen fejleszteni a játékot. Ha meg nem lesznek nagy fejlesztések, te sem fogod magad jól érezni.
Én azt szeretném, hogy legyen egy korábbi mmok átlagánál magasabb elõfizetõi tábor és legalább negyed annyi forrás a fejlesztésekre, mint a wownál. Hihetetlen jóra tudná így a mythic megcsinálni a játékot.

s0n1c
erõs kijelentés ez így önmagában 😊

de who cares, én fogok vele játszani, az meg, hogy esetleg nem lesz 10millás elõfizetõ ki nem szarja le, én most is tök jól érzem magam us clusteren 1.5-2k-s popal

tigeroo
dehogy. szerintem pont fordítva van, sokan hagyták abba a bc kijövetele elõtt a játékot (40-es raid QQ), és a wotlk elõtt is (köztük énis)

a mézesmadzagot csak párszor lehet elhúzni az orrunk elõtt, újszülöttnek meg minden vicc új...
Mr Hyde
Lol

De ezzel "ezek" elérték, hogy a wrath of the lich king agyon fogja ütni a játékot.

s0n1c
aoc releaset kb. 4x tolták el, "ezek" meg nem váratnak, hanem úgy gondolják (teljesen érthetõen), hogy még nincs kiadható állapotban a war.
Nem is baj.Addig megveszem AoC-t.Õk legalább idõben kiadnak(1-2 hónap) 1 online mmo-t mikor üres a piac.Ezek meg váratnak annyit,hogy ez már nem normál sz.tem.Még 1.5 év(ha nem több),lol.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fenrir
Nah errõl lekéstem:

A játékból korlátozott darabszámban megjelenik Collector's Edition (gyûjtõi kiadás) is. Erre azonban jelenleg elõrendelést már nem tudunk felvenni, mivel az ehhez kapcsolódó elõrendelõi termék elfogyott. Utánpótlása még elképzelhetõ, de egyáltalán nem garantált.

cdgalaxis.hu

Jeffjohnson
Itt a commentek között van egy nagy kérdezz felelek a fejlesztökkel érdemes elolvasni.

Csirke4
Hol?😄
Tafaya
Megtaláltam a "secret link"-et, kár hogy tuti késõn, mert egy kalap szar az oldal, és pl. linux-os firefox alatt nem megy...

Mr Hyde
Én is õszre/télre tartom reálisnak a megjelenést. Habár halad a béta, sok teendõ van még. Az endgame contentbõl pl szinte nem is láttunk még semmit.

Jockey
2009es játékról beszélünk, azt hittem ez egyértelmû.. :-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
Én már csak azt vártam, hogy mikor jelentik be 😊 Szvsz marhára egyértelmû, hogy a béta nincs abban a formában, hogy ez 1-2 hónap múlva kiadható legyen, dolgozzanak még csak rajta, bõven van mit. Szerencsére nem egy SOE szintû kiadó áll mögöttük, szal nem igen sürgetik õket.
Torzonborz
Megint csúszik a megjelenés. Most õszre tervezik. Hmm .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TurboX
pre order box már kapható (galaxis)
Tafaya
CE infók, utolsó classok, infóhegyek várhatóak.

Fenrir
Kizártnak tartom, hogy a nyílt béta lenne, még el sem kezdõdött a pvp fókuszteszt a jelenlegi fázisban.

Khabbas
Mire számolnak vissza? Valakinek infója róla? 😊
Csak nem nyílt béta 😄 (kétlem)
War-europe

Lazarus
"Mennyi az esélye, h bekerülök?"
rendkívül csekély, ne nagyon számíts rá 😞
Arnoux
Végre új gép, és végre tudok jelentkezni a bétára!!😊 Mennyi az esélye, h bekerülök? Hány embert sorsolnak ki havonta?

TurboX
sokunknak ismerõs az érzés 😊
Lehet a Newsletter-t nem kellett volna bejelölnöm reg.-nál mert ha kapok akkor mindig azthiszem,hogy a béta kulcs érkezett +😛
Nagyon ki szeretném próbálni azaz legalább csak megtekinteni,hogy milyen is.Csak pár quest elejéig de jó lenne...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fenrir
Néha van, hogy lekapcsolják peccselés vagy újraindítás miatt a szervert.