Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
ja, vedd meg a többi részt

Per Aspera Ad Inferi.

BigReaper
Sziasztok tudom h nem ide kapcsolodik szervesen ,de hátha tudtok segíteni! Most tettük fel a haverokkal a koliban a Warhammer 40K Dow: Soulsormot! A következõ problémánk az, hogy sajnos nem tudunk az összes Faj közül választani LAN opcioban, caks kettõt illetve randomot engedélyez! Tudtok nekem ebben segíteni? elõre is köcce

www.team-gigabyte.com

TurboX
igen, végülis rá van írva a kuponra hogy ez a CE elõrendelõ cuccos.
mindegy majd kiderül, mindenesetre az ereimet nem fogom felvágni ha mégsem kapnék.
RatBaG
most sehogy se sikerült megtalálnom, de valamelyik nap még ott volt az 576 meg a pc dome is. nem ez az oldal volt az, de ott voltak!

Per Aspera Ad Inferi.

Khabbas
Azt is írtam hogy a war-europe.com-on nincs feltüntetve a bolt, azt mondták ha van pre-order boxom, lesz CE-m <#circling>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Nekemis a 576tól jött a pre order, bár nem hinném hogy most kell atomra parázni hogy fent van-e a hivatalos honlapon. De valószínû, lehetséges hogy a hivatalos disztri a cdgalaxis és õ hinti tovább, vagy nem. Ha ez fontos csak egy telefon nekik vagy az 576nak s kiderül. de az 576 oldalán még lehet leadni elõrendelést a CE-re (amit én megis tettem 😄 )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TurboX
viszont az 576 nem szerepel a pre-order programban csak a galaxis.. létezik hogy majd õk fogják továbbítani az 576 számára? mert akkor korántsem biztos ez a CE (csak azoknak akik a galaxisbol rendeltek). -mondom én, aztán lehet hogy egy nagy baromság...

Khabbas
Na, feltettem a kérdést a warhammer fórumon, és ha van preorder boxod, BIZTOS lesz CE-d.
Annyi pre-order box van, ahány CE.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

RedDevilsza
Csakúgy mint a warrior priest! Egyébként ami nagyon zsírnak ígérkezik hogy tényleg mid a 24 féle karakter külömbözõ lesz, még ha archtype-okra is lehet õket szétválasztani

Már aztis mondták értesültek hogy a sima árából is levonható a Pre ára nemcsak a CE-bõl.. majd kiderül!

Khabbas
Az elég fura, mert elméletileg a pre-order box a CE-hez van.
Értsd, ugyanannyi preorder box van mint CE lesz.
Szóval ezt így nem értem.. :S

Tafaya
Nekem azt mondták, hogy nem biztos hogy lesz nekik CE, akkor a simából jön le a 2e. Azért remélem lesz CE ott is.

jaja kellemes kis video volt a disceple of khain vagy mia neve a Dark Elf egységnek pl durva hogy meele healer😄
RedDevilsza
Én már végignéztem, nagyon jó szórakozást nyújtottak, a sok új info mellett! 😊

77perc a video, csak hogy ne érjen váratlanul😊
láttátok már a párizsi bemutato videoját?elég jo infokat közölnek és élvezetes sztem érdemes ránézni persze biztos más is látta már....aki még nem annak itt a link http://trailer.onlinewelten.com/videos,id3478,warhammer_online_war_paris_praesentation.html
szint ugy...csak dilemmába vok
nem tom eldönteni Dwarf Hammerer vagy Chaos Marauder
oriási kétség😄
Legyen nyár eleje nem baj, lényeg, hogy tuti ott leszek már az Open bétába 😄

most direkt nem irtok ugye?😄nehogy mégis bejöjjön amit irtam
végre kifogtam olyan idöpontot mikor van akit ittt látok😄
az ár után most néztem és elörendelésben 45.99 euro(kb 11.980)
az OB (nem a tampon😊) nyár eleje, habár sztem ez csuszhat még valoban....
Picsá*a, elírtam az árat. 79.90$ <#vigyor>

Ár

Hm, oké, pletykák.. A sima 49.90$ lesz (szokásos), a CE (nemhivatalos, google, stb) 78.80$

De messze kár az áron gondolkozni

TurboX
a sima 12k a ce 17 (-2k) lesz nem?
Nemjól tudod, ugyanis ezek csak találgatások, ugy ahogy azis hogy tavasszal már játszunk, aztán a nyárom, utána meg az õsszel.. remélem összetudod rakni 😊

TurboX
"mert állitolag erröl is van már info"

éspedig?
Az biztos lesz. A Mazoisták meg huszonhétszög kockát meg élveznek a CE-tõl 😊 Énis. Bár az elõzetes árbecslések szerint elég borsos lesz az ára és nagy lesz a különbség a sima és a ce között. Dehát egyszer élünk...

ohhh...és még annyi Open Béta ugytom nyár eleje.... ugye jol tom?
a pre-order kodot amdj Open Béta napjátol.
esetleg valaki vaalmit a GC árárol? mert állitolag erröl is van már info
Valaki valami infot esetleg arról ,hogy a pre order box-ba lévõ keyt mikor lehet majd használni?

TurboX
sima miert ne lenne?
Ha lesz még <#vigyor>

Jockey
karácsonykor..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
még aztán korán odaadjátok a pénzetek, hogy más használhassa:-)
én nekem elég lesz a sima verzió is, majd megjelenés elõt pár héttel rendelem be..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pre-Order itt csücsül a polcomon 😊 CE elõrendelve.. már csak megkell jelennie 😄

Fenrir
A bannerba kiraktam 2 linket is ahol meg lehet rendelni a játékot. Ha lesz még olyan webshop ahol kapható akkor kirakom azokat is.

A halál csupán a kezdet...

Köszi meg is rendeltem Pre-orde box-t

Köszi a segitséget,rendeltem is 2db Pre-order Box-t 😊))

Fenrir
Ha a PreOrder boxot megrendeled akkor lesz egy tuti helyed a nyilt bétán (+2 ingame item) és a PreOrder box ára lejön a CE árából vásárláskor.

Még egy gyors kérdés.
A Warhammer Collector’s Edition tartalmazza a A Warhammer online Pre-order Box-t vagy az valami más?

Itt a béta account elérésre gondolok éppen.

TurboX
csak szeretik szûkszavura venni a figurát
s0n1c
elvileg igen
Fenrir
Katt

Ez most a CE preorder?

TurboX
576-ot csekkeld
Sziasztok.

Nem tud valaki még olyan helyet ahol van még lehetõség rendelni a CEd-t ???

RatBaG
üdv a klubban... <#hawaii>

Per Aspera Ad Inferi.

na végre megvan pre-order😊

-the invisible-

ja meg érdekelne miben éri meg ez a CE igy nagyábol?
mikor lesz pl? lesz e még a nyár körülre? stb....
csak mert haver haverjának van és nem akaraj megadni acc-ot😄(még) és már behalok annyira várom😊