Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ha pénzért is be lehetne jutni akkor én 2 zöldhasut szívesen rááldoznék😊
esetleg azt tudja valki az open bétárol hogy fizetös lesze?
és ha igen akkor árat lehete már tudni?
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Nálam pre order box key van
A halál csupán a kezdet...
anti hero
hunscalp feeling meg köszi, de nem kéne a war-ba is, ebben egyetértünk.
graftól én viszont egyáltalán nem voltam behalva.
lehet van, akinek bejönnek ezek az agyonbumpmappelt-sz*rrátextúrázott figurák, de az pechemre nem én vagyok -.-
remélem ezen variálnak még a jövõben...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
olyan jó community mint sg-n/fh-n(barry-n) volt anno meg nem lesz már más gamékbe legalább is számomra😉
nem fotm kariból fotm karit faragtak 1-2 patch erejéig... és csak pár gombot kellett lenyomni jókor jó helyen és dõlt az rp :p
nahmeg a whine threadek fh-n...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Stalky twf+rr5, Stalky a server kedvence lett minden iranybol xD, az owned video ahol par hibi nyomja szet a sticken levo zerget, dori leszolozta alb rr11 grpot amgn pbaoevel, house of amn video zergkilljein - beszarok a rohogestol.. es hasonlo vicces dolgok
give 8 vs 40!
anti hero
hmm, hmm, kezded meghozni a kedvemet ehhez a "magyar" szerverhez ^^. Elvégre a jó oldalon lesznek kevesebben, és guilden belül meg normális arcok lesznek 😉
Mondjuk azt remélem, hogy nem lesznek buffbotok :p
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Én az Arathoron vagyok és ott is sok a magyar, de ritkán van köpködés.
http://www.akciofigura.hu
2. aki nem szeretne kimondott "magyar szerverre" beköltözni, annak hidd el meg van rá az oka
3. magyarok minden szerveren lesznek szvsz
4. "Én 3évet töltöttem el rajta" én 3 hetet (amikor elõször beloggoltam komoly dolgokkal volt teli a chat : - mire vered magad te **ci? - ki veri magát ****fej, nyugodj meg! - ****ing hungarian again....) ergo kinek mi jön be
Remélhetõleg a warhammeres társadalom nem süllyed le a wow szinvonálára és ezt nem a játékra, hanem a játékosokra értem. Ahol nem lesz "mi van köcsög még ezt sem tudod" és hasonló válaszok egy-egy kérdésre és a jelenlegi bétások akik most szivják magukba a játékkal kapcsoltos infókat nem fognak egy titkos szerverre eltûnni hanem segiteni fognak minden új játékosnak.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
grafikával nem foglalkozom MMO-k esetében
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyébként meg hasonló forumokon írták, h ien meg oan szar grafja van a játéknak, megnéztem egy kicsit hosszabb videot és sokkal szebb mint a wow, nekem a wow grafja is bejön.
-the invisible-
http://www.akciofigura.hu
nem linkel es tul van targyalva..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az NDA pedig okkal készült és fogadtatják el veled.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De az sg nem fansite😊
Bucser: nem, tényleg nem banoltak leak miatt, mert vagy leszarták vagy nem tudtak azonosítani. Ez van. (kérlek ne használd ezt az offenzív hangnemet, ok?)