Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arnoux
Valszeg csak az closed bétások és a preorder box tulajok lesznek benne az open bétában, de az is lehet, hogy kisorsolnak 50-100 ezer kulcsot.
Viszont ha pénzért is be lehetne jutni akkor én 2 zöldhasut szívesen rááldoznék😊

RedDevilsza
Hogy lenne már egy beta fizetös?? Tuti hogy ingyenes lesz, csak lesz egy max felhasználói limit, és természetesen a pre order boxosok 100% hogy részt vehetnek benne!

hello all
esetleg azt tudja valki az open bétárol hogy fizetös lesze?
és ha igen akkor árat lehete már tudni?
TurboX
Sikerült már aktiválni, mert én nem találtam ilyet a hivatalos oldalon ?

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Kinek?
Nálam pre order box key van

Lazarus
fizetõs lesz, szal kk
Jó lenne már lassan az Open beta.

Fenrir
Béta szerver lelõve, pár nap múlva indul újra a következõ fázisrésszel.

A halál csupán a kezdet...

TurboX
3n 4zTn3m3rt3M h0gY K1 sZ0l0z l3 k1T 3S m1v3L? <#buck>
ez egy teljesen kozertheto mondat(az olvasok ?90%anak:p), melyik reszet nem erted? 😊

anti hero

Fenrir
Jelenleg nem a vizuális effektekre és a grafikára koncentrálnak, hanem a játékmenetre, kasztok kiegyensúlyozására, bugok javítására stb.

s0n1c
fejlesztõi videókon lehet látni a "belsõ" enginet, ami a bétában van, az még nagyon nem az
a falnak tudok rohanni az ilyen szavaktól...
hunscalp feeling meg köszi, de nem kéne a war-ba is, ebben egyetértünk.

graftól én viszont egyáltalán nem voltam behalva.
lehet van, akinek bejönnek ezek az agyonbumpmappelt-sz*rrátextúrázott figurák, de az pechemre nem én vagyok -.-
remélem ezen variálnak még a jövõben...

Tafaya
Néha nekem is, most, hogy lassan jön az új fejõstehén, levihetnék az elõfizetés árát, akkor lehetmég én is tolnám kicsit megint 😊

tegla
Hiányzik a DAoC! qq

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Remélem igazad lesz mindenesetre most még (számomra) alapvetõ dolgokkal is van 1-2 gond, de sok minden biztató a játékban az is igaz.

olyan jó community mint sg-n/fh-n(barry-n) volt anno meg nem lesz már más gamékbe legalább is számomra😉

TurboX
atyavilág hol jártok már 😄D..
én élveztem 😄
nem fotm kariból fotm karit faragtak 1-2 patch erejéig... és csak pár gombot kellett lenyomni jókor jó helyen és dõlt az rp :p
nahmeg a whine threadek fh-n...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Lazarus
dori leszolozta alb rr11 grpot amgn pbaoevel... mitnemértesz ezen! 😄
RatBaG
0MG Tr4n5l4t3 plz <#zavart2>

Per Aspera Ad Inferi.

az egesz jatekban a legnagyobb poenok az ilyen zergpusztito mókás pillanatok voltak..
Stalky twf+rr5, Stalky a server kedvence lett minden iranybol xD, az owned video ahol par hibi nyomja szet a sticken levo zerget, dori leszolozta alb rr11 grpot amgn pbaoevel, house of amn video zergkilljein - beszarok a rohogestol.. es hasonlo vicces dolgok

give 8 vs 40!

anti hero

Tafaya
Ha valaha is elkezdõdik a guild beta úgyis jönnek majd ezzel kapcsolatban a fejlesztések.

Nem egészen erre gondoltam(nem mondtam hogy daoc féle 8an megölünk 40player játékmenetet akarok), csak Übi postjára válaszoltam hogy jelenleg nem számít annyit a játéktudás, az hogy mit csinálsz a karaktereddel, hogy noobhenteket lehessen csinálni. tehát túlságosan casual friendly a dolog jelenleg.(persze ez csak a magán véleményem jobban szeretem ha a játéktudásnak nagyobb szerepe van mint a tömegnek és a szerencsének)

hát igen, megvolt annak a feelinge 😄

hmm, hmm, kezded meghozni a kedvemet ehhez a "magyar" szerverhez ^^. Elvégre a jó oldalon lesznek kevesebben, és guilden belül meg normális arcok lesznek 😉

Mondjuk azt remélem, hogy nem lesznek buffbotok :p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Tafaya
Hát nekem se hiányzik a jófajta Eclipse vs. albok 40:0 meg hasonlók 😊

Valljuk be nem is feltétlenül baj, ha a buffbotokkal felszerelet elite csapatok nem mészárolnak le egész seregeket 😊

Uberlama
hát nem tudom nem nagyon van idõm játszani mostanában 😞 de egyelõre valóban nem tûnik olyannak mint daoc ilyen szempontból, ami nem feltétlen baj, de majd meglátjuk retailbe.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Kár hogy jelenleg elég zerg barát a rendszer, ha így marad jó ha egy jó grp lever kettõ gyengébb képességû playerekbõl/esetleg rosszul összeválogatott classokból) állót szvsz.

Uberlama
nah, vérpistikék mindig jó ha nagy számban vannak... az ellentétse oldalon , mert akkor lehet noobhentelni , hmmm régi szép daoc idõk, aemezz, twf, aedd, pwpw, 30-40 halott 😄

reménykedjünk, hogy a vérpistikék többségét a WoW csalogatta el :p

cikasz
mindent meglehet oldani. pl ha nem látogatod a hun csatit. nem magyarul felismerhetö neved van. Reméljük a vérpistikék maradnak ott ahol vannak.
Én az Arathoron vagyok és ott is sok a magyar, de ritkán van köpködés.

http://www.akciofigura.hu

Fenrir
Én ragnaroson voltam 2 évig, ott ugyanezt csinálták az oroszok meg a svédek...

TurboX
1. az hogy mennyi magyar lesz egy adott szerveren, majd a késõbbiek folyamán fog kialakulni

2. aki nem szeretne kimondott "magyar szerverre" beköltözni, annak hidd el meg van rá az oka

3. magyarok minden szerveren lesznek szvsz

4. "Én 3évet töltöttem el rajta" én 3 hetet (amikor elõször beloggoltam komoly dolgokkal volt teli a chat : - mire vered magad te **ci? - ki veri magát ****fej, nyugodj meg! - ****ing hungarian again....) ergo kinek mi jön be
Mindenképp jó lenne egy szerver ahol sok magyar van, ahol tudhatná az ember, hogy honfitársai vannak. Sajnos a magyar összetartás és mentalitás rögtön megnyilvánul, miszerint "akkor tudnám hogy hova ne menjek". A wowban a bloodscalp szerver igazi magyar szerverré nõtte ki magát, ahol sajnos a 8-11éves vérpistikék igencsak adnak a kevésbé türelmes emberek idegrendszerének, de ott van a másik oldal, amikor is anyanyelveden kaphatsz segitséget, esetleg rl barátságot köthetsz, stb. Én 3évet töltöttem el rajta és mondhatom jobban éreztem magam mint egy másik szerveren inditott karakterrel , németek vagy angolok társaságában.
Remélhetõleg a warhammeres társadalom nem süllyed le a wow szinvonálára és ezt nem a játékra, hanem a játékosokra értem. Ahol nem lesz "mi van köcsög még ezt sem tudod" és hasonló válaszok egy-egy kérdésre és a jelenlegi bétások akik most szivják magukba a játékkal kapcsoltos infókat nem fognak egy titkos szerverre eltûnni hanem segiteni fognak minden új játékosnak.
Ha másnak nem is, elrettentõ példának remek vagy Mr. Hunscalp.

Uberlama
grafika persze hogy szar még, amikor csak a lowest quality beállítás van még, hisz nem az a lényeg, a magas felbontású textúrákat utolsó hétben rakják majd be retail elõtt azt kész.. effektek msot is egész jók már, azokra is csak a csili vili dolgok jönnek rá és nagyon jól fognak kinézni.

a grafika a legkevesebb egy mmoban...Amugy minden ottlesz a helyén a mai szinvonalnak megfelelõen ahogy kell. A bétás vagy kamerával felvett "jelenetek" semmiképpen sem adnak alapot arra hogy mély következtetést vonjunk le a játék végsõ megjelenési formájából. de ahogy mondtam a grafika majd az uccsó ami fontos egy mmoban... Ha grafikai orgazmust akarsz akkor valami japó mmot próbálj ami szanaszét van effektezve...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TurboX
az nem baj, inkább a színvonal csökkenés ami ez miatt alakul ki

grafikával nem foglalkozom MMO-k esetében
BEAST
milyen igaz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Uberlama
szero, ien, oan, stb. ezek miatt pl. baromi jó lesz ha egy szerveren lesznek a magyarok, legalább tudni fogom hova ne menjek ^^ hunscalp is kész vicc..

Arnoux
Mi a baj azzal, h egy szerón van a magyarok nagy része? Sztem nagyon jó.

Egyébként meg hasonló forumokon írták, h ien meg oan szar grafja van a játéknak, megnéztem egy kicsit hosszabb videot és sokkal szebb mint a wow, nekem a wow grafja is bejön.

TurboX
kimondott magyar szerver nem hiszem hogy lesz, a BS féle megoldásoktól én is tartózkodnék, bár azt nem tudom hogy jött ez most ide
Jah jó lenne ha lenne egy magyar szerver, akkor tudnám hogy hova ne menjek 😊

-the invisible-

cikasz
Tudom, hogy még odébb van , de tömörülhetnénk egy szerveren (nem tudom mennyi lesz) és alakithatnánk egy klánt.

http://www.akciofigura.hu

Jockey
kicsit túlpörgitek már a dolgot, sztem..
nem linkel es tul van targyalva..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mr Hyde
http://betaleaks.com/

Itt lehet szemezgetni.

Bucser
Bocs, de te vagy az a tipikus emberke aki más "f*szával veri a csalánt". Az ilyet meg nem bírom.

Az NDA pedig okkal készült és fogadtatják el veled.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Persze. Miért ne tennék?
De az sg nem fansite😊

Bucser: nem, tényleg nem banoltak leak miatt, mert vagy leszarták vagy nem tudtak azonosítani. Ez van. (kérlek ne használd ezt az offenzív hangnemet, ok?)

s0n1c
A nagyobb fansiteok forumain az ndat megszegõ postokat egybõl törlik. Nem csak képet, akár egy mondatot is.