Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Barátom akkor téged még nem bannoltak beta-ból leak miatt.

Engem már igen. (más bétából)

Szóval amirõl nem tudsz inkább ne nyilatkozz baromságot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Nem tudom, a grafika és a motor még optimizálatlan ezért vannak esetek amikor beszaggat. Mondjuk nálam minden high-on van és 1680*1050-ben játszok.

Azt nem tudom, hogy támogat-e majd külsõ addonokat mint a wow, mert nálam az fps esést sokszor annó az addonok okozták.

A halál csupán a kezdet...

Persze hogy van, pont a Fenrir-hez hasonlók miatt.

Baj pedig max. annyi lehet belõle, mintha illegális windowst raknál.

tigeroo
én azt szeretném kérdezni, hogy a wowhoz képest mekkora a gépigénye?
Fenrir
Nah akkor galériából töröltem, ha kell valakinek akkor majd linkelem máshogyan.

Szerintem Neki jó. Pont azért szóltam mert látszik, hogy jószándékú és nem lenne jó, ha baja lenne belõle.
tyû, télleg szép az ui
és szerintem is töröld le, de magánügy ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

s0n1c
van egy csomo info, csak szét kell nézni a neten:

http://warblog.extra.hu
www.warhammeronline.hu
war-rvr
only-war

stb.

google is ur friend

Bucser
Szerintem meg Nyugodtan törölje a galériából (ha jól láttam oda lett feltéve)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

TurboX
tipikus magyar mentalitás.... kiváncsi lennék hogy az õ helyében linkelgetnéd-e a képeket miközben tudod hogy az accod bánhatja. ezen kicsit gondolkozz el. nem kell visszaélni senki jóindulatával.
Fenrir-nek természetesen köszönjük a képet , de ha rámhallgatsz ez volt az elsõ és az utolsó.
Mondd meg kinek jó, hogy megijeszted?
Több kép ne legyen, semmi info?

Igenis nagyon köszi Fenrir, jövünk Neked eggyel!😊

Nos nem ijesztgetni akarlak, de mivel bal oldalon bent hagytad a log bejegyzéseket a kép készítésének pontos idõpontjával, ha ezeket tárolják akkor innen már elég egyszerû egy 20-as szintû sorcerert keresni akinek pont az adott naplóbejegyzései vannak, az adott idõpillanatokban. Csak óvatosan !
Bucser
Na ja meg ha ilyen egyszerû lenne.

Egyébként más kúrávra egyszerûen vagdlkozik azzal, hogy ugyanmár nem lesz gond... más farkával verni a csalánt a legkönyebb.

Fenrir

Fenrir
Nah jó 😊

antgecc
Kellékek -> Paint 😛

Fekete vonallal lehúzod a nevet és kész. Akár a portrét vagy a karaktert is "kisatírozhatod" 😊

Mindent lehet, csak akarni kell 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fenrir
Sajnos az NDA miatt nem merek, rajta lenne a képen a karakterem neve és onnan már két kattintás és banoltak a bétából :\

RedDevilsza
Egy screenshotocskát az uiról nem tudnál mutatni/küldeni? Nagyon érdekelne!

Fenrir
Jó adag UI karbantartás volt, gyönyörûen látszik hogy mennyire fejlõdik a játék a kezdetek óta. A harcok sem nem annyira darabosak már, a grafika egyre szebb ugyanakkora gépigény mellett és eléggé sokvan vannak már a szerveren is.

Khabbas
Gyûlöllek, GYÛLÖLLEK!!! <#violent><#ticking><#rinya>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

s0n1c
beta server up
THIS IS BETAA!

Fenrir
Hoppá, a következõ béta fázis a városostromokat fogja tesztelni.

Please Note: Siege, like crafting, is still very much in development. Players should not expect a finished, polished experience. As always - this is beta!

TurboX
vársz az eu-s aktiválásra ami feltehetõleg majd nyáron elérhetõ lesz
cikasz
1. Create a Beta Center account or log into your existing account.

Na de nem lehet kiválasztani a counrty-nál Magyarországot vagyis nincs a listában! na ilyenkor mi van?

http://www.akciofigura.hu

Khabbas
Nem lesz benne vér, mert a németeknél is meg akarják jelentetni...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Fenrir
Rating(s) ESRB: Rating Pending (RP)

Amúgy már lehet letölteni az új buildet, a peccser kb másfél gigányi anyagot húz le. A szerverek még persze nem mennek, majd írom ha online-ak.

TQ cheater
Lol 16+-os besorolású lesz? Van benne vér vagy mi? Mert ez MMOknál nem szokásos

Be Positive! MMO GAMER

RatBaG
az lehet, nem figyeltem. csak abból indultam ki, hogy mikor anno wowhoz vettem gamecardot, abbam is volt egy korong a cd helyén, aztán mikor kidobtam a kukába az egészet, anyám egybõl ott volt beparázva, hogy a drága cd-t csak igy kidobom?! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

TurboX
inkább PS mint papirkorong ha jobban megnézed.
Mivel énis megkaptam már igy bizton állithatom hogy NEM JÁR HOZZÁ!! csak a tokban lévõ serialt vetted meg! Ha elindul az OB akkor kapsz egy linket ahonnan lerángathatod a klienst ész aktiválhatod a kapott kóddal. Ennyi. Na meg ha megveszed a CE-t (elõrendeled stb.) akkor ezt a 2 rugót levonják az árából.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

RedDevilsza
nem tudok németül de kb annyit jelent "ez persze természetesen egy fake"

RatBaG
az csak egy papírkorong. németül nem tudok, de a szöveg is gyanús...

Per Aspera Ad Inferi.

TurboX
vagy mégsem?
^^
Az 😄

DarkHorSe
az normalis hogy megvettem a preorder boxot, de nincs benne cd? ^^

Swedish people are albino monkeys&#65279;

RatBaG
+az eddigi bétások... gondolom

Per Aspera Ad Inferi.

Arnoux
az open béta hogy fog zajlani? csak azok vehetnek részt akik megvették a pre order boxot vagy errõl még semmi hír?

Fenrir
Most hozta a DHL a dobozt:

"Congratulations! You have pre-ordered the Warhammer Online: Age of Reckoning Collector's Edition."

Azt hiszem, hogy kezdhetek megnyugodni 😊

Én unalmamban az OB-t pörgetném 😄

RatBaG
ahogy láttam senki nem említette meg, hogy a márciusi Gamestar full warham meres, 2 fajta borító meg egy fém medál bõrszíjon. amíg várod a megjelenést, pörgetheted unalmadban...

Per Aspera Ad Inferi.

😄

cikasz
Én vettem meg az uccsó preorder CE-t ma 576-ban 😊

http://www.akciofigura.hu

RedDevilsza
Ez egy üzleti fogás hogy vedd meg a többi részt is ha multizni akarsz.. mi is megszívtuk ezzel, dehát ez van!

TurboX
remélem a próféta szólt belõle
Fenrir
Az elõbb hívtak az 576-tól és megvan a Preorder boxom, hétfõn hozzák ki. Rákérdeztem és az úr azt mondta, hogy csak a CE-hez jár Preorder box.

576ban sohasem tudnak semmit, nem is próbálkozom... ha nem is lesz ce-m, 2ezret megér hogy open bétázhassak..

-the invisible-

TurboX
ha mész érte kérdezd meg az eladót hogy mi a csízió, mert nekem egy épkézláb mondtatot nem tudtak összekaparni. legalábbis ami hírértékkel szolgált volna.. (gyanítom õk is találgatnak)
na, megrendeltem én is a pre order boxot.. hát nemtudom, nekem kicsit sántít ez a dolog, ennyi CE-t nem szoktak magyarországra szállítani, nem?

-the invisible-

BigReaper
de akkor single-ben miert engedi az összes fajt? kellene a többi kiegészítõ is ahhoz hogy tudjuk hasznalni az összes népet hálózatban? Ha ez a baj, akkor léci dobjon meg a kiegészítõk neveivel plíízzz! ? 😄 köcce

www.team-gigabyte.com