Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
Be lehet még jutni vhogy a betaba? Ez kb az utolsó mmorpg amiben látok esélyt, hogy lesz belõle vmi : /

Fenrir
Privát ment.

A halál csupán a kezdet...

Jacek
aham

Fenrir
Béta teszter vagy?

Jacek
Azt honnan lehet megtudni mikor mennek a serverek vagy server?

azért az angul tudásnak is vannak rétegei, nekem is van csak nem annyira vastag mint ami kéne egy könyvhöz 😊

munkahelyemen angulol kell beszélni, de mit érek el vele...20 év lenne mire kiszótáraznám a fantasy nyelvezet miatt a könyvet :p

Ne állandóan játékokra pazarold az idõd és tanulj meg angolul Finder. 😊 Kellemest a hasznossal. 😉

rakat jó warhammeres könyvet láttam, igazán neki foghatnának hamarjában a fordításoknak 😊

Fenrir
Itt is van egy pár.

TurboX
2009 q1-re tenném a megjelenést így látatlanba, ha még idén lesz lichking akkor meg egyértelmû (mivel szvsz megenné reggelire szegény kis warunkat).
csak abban reménykedek hogy nem egyszerre hozzák ki a sc2-vel mert akkor nálam bukott ez a project 😄
fehérvári vagyok, itt van egy jó fantasy bolt tele könyvvel meg kieészítõkkel stb. itt mindig megtalálhatóak az új könyvek, szóval boltból vettem 😊

más:
szerintem a warhammer tuti megjelenik még idén ha máskor nem a fa alatt biztos ott lesz...

Fenrir
Kint van "Warhammeronline.hu" néven fent.

BEAST
pedig egyre valoszinubb... viszont pozitivum hogy minnel tovabb dolgoznak rajta annal jobb lesz a vegeredmeny, es azert ez sem hatrany 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát 2009-ig remélem nem kell várni. Ce-t lehet még máshol rendelni?

Más. Szerintem ez az oldal is megérdemelné, hogy kilinkelük: http://warblog.extra.hu/ sok infõ, hírek miegymás. <#wave>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

s0n1c
skavent lehet kapni árkádba, sárkány vadászt meg eddig 3 alexandraba láttam
Jockey
honnan rendelted meg? vagy boltból vetted?:-)
nekem még mindig csak a démonvadász és trollvadász van meg, nincs ezeknek valami kiadjuk?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TurboX
gondolom errõl lehet szó
Fenrir
Kétlem, mert a játék a negyedik negyedévnél hamarabb nem fog jönni. Egyre valószinübb 2009 eleje szerintem.

overlocker
pedig én már az elõrendelõrõl lemaradtam magát a CE-t rendeltem meg de az nm jött meg még... majd junisuban??

Fenrir
Az elõrendelõje igen, magát a dobozt még nem lehet megrendelni.

overlocker
aki esetleg már megrendelte a Warhammer online Collectort annak megjött már??

tegla
Köszi az infót,nem tudtam;az eddig Mo-n megjelent könyvek megvannak.
Ez is köll 😄

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Mr Hyde
Pedig még van vagy 4-5-6 kötet ezen kívül, amit le sem fordítottak. 😊

/Off

akit éredekel és még nem látta, megjelent már pár hete, esetleg hónapja Gotrek és Félix új kalandja...Sárkányvadász néven

lassan már nem marad semmi abban a világban 😄

BEAST
hat, arra meg egy picit varnod kell :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
fu ma néztem a newsletteres guildrendszer videot.
nagyon tetszik ez az (új?) hozzáállás a guildekhez: guild is kap xp-t meg képességeket a tagok fejlõdésével. Meg az a zászlóvivõs megoldás is no.1

jöjjönmá :C

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fenrir
Béta szerver fut, jelenleg a tier4-es tartalom van fókuszban, 40-es szintû premade karakterekkel tesztelik a pvp-t. Számomra újdonság, hogy bekerült a postarendszer és a makrókezelés. A halom bugfix mellé minden kaszt kapott egy vastag balanszot is.

Sáska
Tudni lehet mikor lesz ujra online a beta szerver?

Lazarus
a textúrák a videókari memóriájában tárolódnak, a "sima" ramokat nem terheli
remélem, hogy elég lesz egy kis plusz ram, és nem kell vidkártyát, vagy procit vennem...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Mr Hyde
Hát azért ebbe sok minden beleszól, nem csak az effektek. Mellelseg jelen állapotában az effektek kb a wow szintjén vannak, minden spellhez tartozik valami, és ha még beleszámítjuk a textúrákat is, hogy mennyire részletes, akkor lehet a két giga is kevés lesz egy ilyen nagyobb csetepatéban.

épp ezaz. Ha akkor megtudták oldani, akkor most is megfogják tudni :p
Mondjuk több pixel lesz a War-ban, mint most kieggel a daoc-ban, de sokkal több effekt nem lesz, és ált az effektek szoktak fejfájást okozni a gépnek. Egyébként meg nem muszáj max grafikán tolni.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

s0n1c
daoc egy 6 éves játék
a ram még olcsó, azt biztos hogy veszek, de egy új gépet nem fogok venni 200k-ért...

40v40 -et meg el kell bírnia a gépnek, ha már a daoc relic raideket túlélte. 😊

Mr Hyde
Azért azt vedd figyelembe, hogy egyrészt haladni kell a korral, másrészt pedig õk sem tudnak csodát tenni, egy olyan terület, ahol mondjuk 40v40 ember harcol, elég sok ramo fog igényelni.

1GB-al ha el is indul a játék, több bosszúságot fog okozni mint örömet.
Aztán ne legyen igazam.

köszi a válaszokat ^^

sztem nem fogok a gépre költeni. Mire kijön úgyis optimalizálják a gamet, és egy átlagos gépen el kell majd tudni futnia (hogy a többi mmorpg-vel szemben versenyképes maradjon).

TurboX
megnézed a lap leírásában (user manual/net), ami az árakat illeti elég lesz az 5k-s ilyen konfig esetében
ha rakok bele még1 giga ramot?
Néztem hogy mennyibe kerül egy, és volt 5000-ért meg 23000-ért, és nem vágom, hogy mi a különbség... Jah, és nemtom, hogy milyet érdemes/lehet belegyömöszölni egy ilyen alaplapba ami nekem van :E

Mr Hyde
A ram elég kevés, ha el is indul, nem hinném hogy nagyon élvezetes lenne.

Szerintetek egy ilyen gépen fog futni a War?

Radeon X1650 Pro (512)
1 giga ram
AMD Athlon 64 3000+ (2Ghz)

És closed bétába mennyire esélyes az, hogy ezzel a géppel behívnak? :p

Lazarus
bocs, tényleg hülyeséget írtam, összekevertem az Age of Conan-el 😛
Fenrir
Korrekt <#eljen>

Torzonborz
Itt 2008 Q4 van kiírva. Gondolom ez elég megbízható .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TurboX
az engem is érdekelne
Fenrir
Forrás? 😊

Ha van akkor átírom.

Saccard
Köszönöm megtaláltam. 2008 õsze..:_( ehh de messze van még:_(!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

neki tökmindegy😊

RatBaG
az azóta már Q4

Per Aspera Ad Inferi.

bannerben!

Saccard
Tiszteletem mindenkinek! Azt szeretném kérdezni, hogy mikor jelenik meg a játék? Mindenféle elõrendeléstõl stb. függetlenül(tehát az az idõszak amikor bemész a boltba és megtudod venni a kész játékot). Ha pontos idõ nincs akkor csak nagyjából mire lehet számítani? Elõre is köszönöm a válaszokat!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.