Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
munkahelyemen angulol kell beszélni, de mit érek el vele...20 év lenne mire kiszótáraznám a fantasy nyelvezet miatt a könyvet :p
A halál csupán a kezdet...
csak abban reménykedek hogy nem egyszerre hozzák ki a sc2-vel mert akkor nálam bukott ez a project 😄
más:
szerintem a warhammer tuti megjelenik még idén ha máskor nem a fa alatt biztos ott lesz...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Más. Szerintem ez az oldal is megérdemelné, hogy kilinkelük: http://warblog.extra.hu/ sok infõ, hírek miegymás. <#wave>#wave>
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
nekem még mindig csak a démonvadász és trollvadász van meg, nincs ezeknek valami kiadjuk?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ez is köll 😄
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
akit éredekel és még nem látta, megjelent már pár hete, esetleg hónapja Gotrek és Félix új kalandja...Sárkányvadász néven
lassan már nem marad semmi abban a világban 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nagyon tetszik ez az (új?) hozzáállás a guildekhez: guild is kap xp-t meg képességeket a tagok fejlõdésével. Meg az a zászlóvivõs megoldás is no.1
jöjjönmá :C
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Mondjuk több pixel lesz a War-ban, mint most kieggel a daoc-ban, de sokkal több effekt nem lesz, és ált az effektek szoktak fejfájást okozni a gépnek. Egyébként meg nem muszáj max grafikán tolni.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
40v40 -et meg el kell bírnia a gépnek, ha már a daoc relic raideket túlélte. 😊
1GB-al ha el is indul a játék, több bosszúságot fog okozni mint örömet.
Aztán ne legyen igazam.
sztem nem fogok a gépre költeni. Mire kijön úgyis optimalizálják a gamet, és egy átlagos gépen el kell majd tudni futnia (hogy a többi mmorpg-vel szemben versenyképes maradjon).
Néztem hogy mennyibe kerül egy, és volt 5000-ért meg 23000-ért, és nem vágom, hogy mi a különbség... Jah, és nemtom, hogy milyet érdemes/lehet belegyömöszölni egy ilyen alaplapba ami nekem van :E
Radeon X1650 Pro (512)
1 giga ram
AMD Athlon 64 3000+ (2Ghz)
És closed bétába mennyire esélyes az, hogy ezzel a géppel behívnak? :p
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.