Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
pff akkor nálam felejtõs. nem kell még1 AoC :/

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
biztos, hogy el lehet
ez kell a plebsnek..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
"és ami fontos, hogy soloban szinte az összeset meg lehet csinálni" de ugye solóban nem tudsz max lvl-ig eljutni ? ugye neeeem ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pari
System req, grafika kerdese:
Mythic rep on system requirements: “Any PC within the past 3 years will more than likely run WAR without issues.”

a grafika miatt aggalyoskodoknak: egy 200v200 skirmish-nel, azt fogjatok kivanni mind, hogy inkabb kurzor grafikaja lenne a gamenek 😊
en minden mmo-t a leggyengebb grafika melett futtatok, pedig nem szar a gepem, de kell az a +fps, es a kevesebb lag egy zergbe.

btw a mythic a daocnal is csinalt 3 ev utan egy komplett rancfelvarrast alaloktek egy vadonat uj enginet a gamenak, hogy haladjon a korral...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Köszi a leirast,nagyon jol hangzik.Szeptemberre talan mar egy egesz jo allapotu gamet fogunk kapni.De majd az open betan,sok minden kiderul.

Jimi Hendrix

A quest célterületét mutatja szinte mindig a térképen, nincs olyan hogy nem tudod merre kell keresni. Azért van hogy keresgélni kell a területen belül valamit, de nem idegesítõ egyáltalán. Ha emberrel kell beszélned akkor amint a közelbe érsz mutatja a pontos helyet ahol van az npc.
Küldetés viszonylag sok van, ha mindet megcsinálod egy zónában akkor nagyjából eléred a köv. zóna szintjét, szóval folyamatos a haladás. Elég jellemzõ a questsorozat, van hogy kb 10 vagy akár több quest is követi egymást, ez nekem nagyon tetszett, jó kis sztorik vannak.
Kiemelni questet nem nagyon tudnék, szinte mind ötletes és változatos, nyilván a legtöbb vagy ölõs vagy "találd meg a dolgot"-os, és ami fontos, hogy soloban szinte az összeset meg lehet csinálni.
Ami jó még, azok a public questek, nagyon hangulatos ha több group csinálja õket egyszerre. Sok public quest van, az ember kevés volt sajnos hogy mindegyiket megcsináljam.

Instákkal nem találkoztam, de persze lesznek azok is, csekk a hírlevelet.

Nagyjából ennyi, most mennem kell de majd még írok.

-the invisible-

RedDevilsza
Khabbas
Befejezõdött a béta második fázisa. Ugyhogy a szerverek nem mennek.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Elnézést,hogy Off leszek de nem bírom ki😄
TDU serial egy Warhammer béta acc.-ért cserébe?

★ 汤姆 李

BEAST
Nem tudom te mivel jatszottal, de ilyesmit en enm tapasztaltam.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ign-nel September 23 a megjelenés.

Jimi Hendrix

Ujabb war videok ,ütösek.

Jimi Hendrix

magus
szeretem tudni, hogy nem egy nagyobb lanparty mennyiségû ember rohangál körülöttem

BEAST
ha te mondod biztos igaz ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

magus
nemrossz, eltekintve attól, hogy sok dolog nem mûködik elviekben sem, nemhogy gyakorlatban, de nem sok köze van egy mmorpg-hez

Ahogy neztem az ujabb kepeket egyre jobban nez ki,arad beole a hangulat,es ez csak szebb lesz.Mozgasba nagyon ott lesz majd a graf.

Jimi Hendrix

BEAST
erdekes, szerintem a jatek is jo... de biztos bennem van a hiba :d

Jó grafika, nagyon gáz játék legjobb példája szvsz a Crysis. Bár nem mmo.
magus
hááát, a gothic a maga idejében sem volt gyönyörû szerintem, csak nagyon hangulatos...

persze, hogy a hangulat fontosabb, de egy bizonyos szintet azért üssön már meg a grafika 12.000ért + havi 4.000ért, mégha nem is az az elsõdleges.

Láttunk csúnya példát hogy a grafika jó de a játék szar, conan

Faki
Az összes Blizzard játék is azért bukott akkorát mert szar volt a grafja, mi? (Dio2-õt is szidták mint a bokrot a grafja miatt, wow-ról nem is beszélve)
Ja kössz, cocan meg.. város szétszedve "dimenziókba, töltések zónaváltáskor, erõgép kell hozzá, ha tömegjelenet van. Kössz, nem ilyen WHO-t akarok.
Egy játéknak legyen varázsa, a világ megjelenítésének legyen stílusa(igen ehhez kell grafika is, ami fílingessé teszi a világot, pölö wow-ban nagyon szépen megoldották, de azé ne száradjon le egy 2éves gépen, ha éppenséggel ostromra vetemednék)
Egyesek talán nem játszottak régi játékokkal, (pölö: Baldur's Gate, Fallout, stb) amikor a graf a béka segge alatt volt, de olyan játékok születtek hogy azóta 1 hasonló se. Nade mind1, jönne el egyszer (még1x) az a korszak, amikor szarabb grafikájú, ámde tartalmas játékok jelennek meg, nem mint ezek a mai sz*rdarabok.

Annyira imádom ezt a 2001-es játék szintû grafika, meg 2002-es...
Miért nem inkább 1994 mindjárt, amikor még 2d volt minden?

Tessék itt egy 2001-bõl, amit annak idején szépnek mondtam:

Fenrir, neked pedig egy 2002-es játékból, a Morrowindbõl:

Valamint a WHO:

Nem mondom hogy a legszebb, mert nem az - de legalább 40v40 csaták várhatók.

Igen,sajnos nekem is kb ugyanez a meglátásom, bár én a grafikát 2001es szintûnek szoktam mondogatni,de ez már csak részletkérdés. Szomorú lenne,ha egy ilyen nagyon is jónak ígérkezõ játékot 'elrontanának' egy ilyen szintû graffal. Tényleg mmorpg szinten nem a grafika az elsõdleges,de a leendõ vagy már meglévõ vetélytársak (gondolok itt AoC, Stargate meg Aion) szintjét nem ártana elérni. Ha viszont jahítanak rajta,tuti,h a WAR mellett teszem le a voksomat.
Fenrir
Ha így marad a grafika akkor bukni fog a játék és fõleg emiatt. Tudom, hogy egy ilyen játékban nem ez az elsõdleges, de 2008-ban egy kb 2002-es grafikával kijönni egy AoC-s vetélytárs mellett eléggé meggondolatlan lépés.

A halál csupán a kezdet...

Off: Megjött végre a pre-order boxom, egyenesen Finnországból. 😄

On: Igen kicsit sterilen néz ki most a játék a képek alapján, de mintha valahol olvastam volna, hogy a bevilágítások még nincsenek kész, úgyhogy ezért nem néz ki még olyan jól szerintem, bevilágítás nagyon sokat számít.

Sajnos én is csak screenshotokról meg videókról lárom a játékot. Ez alapján azt kell mondjam,hogy nem szép. Sõt,egyszerûen csúnya. Kb. L2 színtû grafnak látszik. Persze ezt csak mint külsõ szemlélõ mondom.
s0n1c
fejlesztõi videókban másképp néz ki teljesen, szal én nem aggódom, majd release elõtt úgyis meglátjuk a véglegest, bár nekem az spell animok most is nagyon tetszenek, shaman/rp nagyon ott van
Láttam új videókat WHO-ról amit itt linkeltek. Picit csalódás volt számomra a mozgás, nem volt folyamatos és elég gázul nézett ki. Ez bétában miylen, vagy lesz változás szeritnetek?

Videóban pl volt egy knockback ami elég ronda volt...

Okés,koszi.A questeket amikor felveszed a terkepen mutatja egy pontba hogy merre kell menned,es leadnod,vagy csak a szoveg alapjan tudod meg?
Eddig melyik quest volt a legerdekesebb amit megcsinaltal?
Itt is vannak instak?És pl: a wow-hoz kepest milyen?
Milyen pozitiv,negativ dolgokkal talkoztal mar a betaba,amiket kiemelnel?Koszi😄.

Jimi Hendrix

szerintem kb szinte mindent meg lehet találni még a hivatalos oldalon is, de mondd hogy mire vagy kíváncsi és meglátom mennyit tudok írni róla 😊 nem játszottam minden kaszttal, de azért vágok dolgokat nagyjából..

-the invisible-

NYugodtan töröld a hozzászólásaimat.

Closed beta elmenybeszamolokat szivesen olvasgatnek,majd ha valakinek lesz kedve,irhatna.elore is koszi.

Jimi Hendrix

Fenrir
Samuka ez az elsõ és egyben utolsó figyelmeztetésed. Vagy abbahagyod a spammolást vagy pedig elkezdek törölni.

Mégjobban...

A halál csupán a kezdet...

TurboX
modi/házigizda kéretik sürgõsen...
azt szeretem az sg-ben, hogy ilyenek is megtalálják :'DD

RedDevilsza
Fogd már fel, hogy rajtad kívül mindenki érti a dolgot!! Lezáratnád már a témát<#banplz>

lol😄99-ben születtem volna?tévedsz😊

amugy a CE-vel is lehet menni openbetára,garantálják a fejlesztök,ha elöre rendelted mielött megjelenik.😊és hamarabb tudod kiprobálni mielött a teljes játék megjelenik.
olvassátok a www.warhammeronline.com oldalon a F.A.Q.-ban a:
-Beta Testing (dolgot)
-Preorders and Collector's Edition (dolgot)

csak annak ajánlom hogy olvassa el aki vágja az angolt😛

fontos információkat adnak ám, és a CE-nek nagy értelme van.

Nem, szerintem csak a 99 a nevében azt jelzi, hogy mikor született.

szerintem te szivatsz minket
amugy ha majd open beta eljött és lehet menni bárkinek az a probéma hogy a fileplanet fizetõs😞

skacok😊kérlek szépen ha jelezték pontosan az open beta dátumot akkor irjatok nekem emailt vagy msnen😛

email: [email protected]
msn: [email protected]
vagy privi üzenet

elöre is ty😄nemtom hol leszek akkoribanxD

de én nem értem azt hogy valaki még mondja azt hogy aki megvette a CE-t az tud menni nyitot betába de ugy hogy oda megy és nem kell nyernie vagy mi...

Julius kozepen lesz e3-om,gondolom akkor kiderulnek a biztos beta datumok..

Jimi Hendrix

Ha a CE-t megveszed, akkor már megjelent a játék, tehát már nincs open béta.
AoC bétába is a végén már szinte boldog-boldogtalan bekerülhetett.

Fölkerült öt új gameplay vidi IGN-re: itt

TurboX
1: pre order tulajok benne lesznek az open betaban (ebbõl kikövetkeztethetõ hogy nem mindenkinek jut hely, ergo az "openbeta" kifejezés nem állja meg teljes mértékben a helyét)

2: azzal hogy valaki megrendeli élbõl a CE-t nem fog automatikusan bekerülni a nyilt tesztre, sõt véleményem szerint az a CE is kérdéses lesz számára

3: open beta idõpontja szvsz még kérdéses náluk is (ez a júl. 29 nekem új, attól még lehetséges), mindenesetre nyár végére tenném a helyükbe persze nem én ülök a székházban

"istenem mekkorát fogok nevetni ha igazam lesz hogy a pre-order dobozzal a CLOSED betára lehet menni késöbb és open beta ingyenes lesz"

azthiszem teljes fogalom zavarban vagy, javaslom olvass vissza mielõtt kérdezel mert az ehhez hasonló kérdéseket már számtalanszor megválaszolták, az értelmetlen, egymás utáni posztokat hanyagolt mert sokan az új info reményében kukkantanak ide be és félõ az átláthatatlanság ebben a flood tengerben
s0n1c
baszki ez nem chat!!!
RedDevilsza
a CE ajd akkor jelenik meg amikor a játék, ez egy kibõvített kiadás, díszdobozban, extra tartalmakkal mint pl: képregény, art book, orc&gobo figura

CE : bónusz ingame item, több fej közül lehet választani magyarán választékosabb kinézetet adhatsz karakterednek
openbeta elvileg júl. 29-tõl, pre order box-osok tuti benne lesznek plusz aki idõben regisztrál, bár szerintem akkor csinálják a stress test-et majd a szervereken, így nemhinném, hogy limitált lenne az open beta userek száma
pls válaszolj,PROBALBICOT!!😊

HA CSAK ce-t veszem meg azzal is garantáltan bekerülnék openbetára?😊
vagy az csak pre-orderrel lehet?
akkor meg CE mire jó?