Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ez kell a plebsnek..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mythic rep on system requirements: “Any PC within the past 3 years will more than likely run WAR without issues.”
a grafika miatt aggalyoskodoknak: egy 200v200 skirmish-nel, azt fogjatok kivanni mind, hogy inkabb kurzor grafikaja lenne a gamenek 😊
en minden mmo-t a leggyengebb grafika melett futtatok, pedig nem szar a gepem, de kell az a +fps, es a kevesebb lag egy zergbe.
btw a mythic a daocnal is csinalt 3 ev utan egy komplett rancfelvarrast alaloktek egy vadonat uj enginet a gamenak, hogy haladjon a korral...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Jimi Hendrix
Küldetés viszonylag sok van, ha mindet megcsinálod egy zónában akkor nagyjából eléred a köv. zóna szintjét, szóval folyamatos a haladás. Elég jellemzõ a questsorozat, van hogy kb 10 vagy akár több quest is követi egymást, ez nekem nagyon tetszett, jó kis sztorik vannak.
Kiemelni questet nem nagyon tudnék, szinte mind ötletes és változatos, nyilván a legtöbb vagy ölõs vagy "találd meg a dolgot"-os, és ami fontos, hogy soloban szinte az összeset meg lehet csinálni.
Ami jó még, azok a public questek, nagyon hangulatos ha több group csinálja õket egyszerre. Sok public quest van, az ember kevés volt sajnos hogy mindegyiket megcsináljam.
Instákkal nem találkoztam, de persze lesznek azok is, csekk a hírlevelet.
Nagyjából ennyi, most mennem kell de majd még írok.
-the invisible-
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
TDU serial egy Warhammer béta acc.-ért cserébe?
★ 汤姆 李
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jimi Hendrix
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jimi Hendrix
persze, hogy a hangulat fontosabb, de egy bizonyos szintet azért üssön már meg a grafika 12.000ért + havi 4.000ért, mégha nem is az az elsõdleges.
Láttunk csúnya példát hogy a grafika jó de a játék szar, conan
Ja kössz, cocan meg.. város szétszedve "dimenziókba, töltések zónaváltáskor, erõgép kell hozzá, ha tömegjelenet van. Kössz, nem ilyen WHO-t akarok.
Egy játéknak legyen varázsa, a világ megjelenítésének legyen stílusa(igen ehhez kell grafika is, ami fílingessé teszi a világot, pölö wow-ban nagyon szépen megoldották, de azé ne száradjon le egy 2éves gépen, ha éppenséggel ostromra vetemednék)
Egyesek talán nem játszottak régi játékokkal, (pölö: Baldur's Gate, Fallout, stb) amikor a graf a béka segge alatt volt, de olyan játékok születtek hogy azóta 1 hasonló se. Nade mind1, jönne el egyszer (még1x) az a korszak, amikor szarabb grafikájú, ámde tartalmas játékok jelennek meg, nem mint ezek a mai sz*rdarabok.
Miért nem inkább 1994 mindjárt, amikor még 2d volt minden?
Tessék itt egy 2001-bõl, amit annak idején szépnek mondtam:
Fenrir, neked pedig egy 2002-es játékból, a Morrowindbõl:
Valamint a WHO:
Nem mondom hogy a legszebb, mert nem az - de legalább 40v40 csaták várhatók.
A halál csupán a kezdet...
On: Igen kicsit sterilen néz ki most a játék a képek alapján, de mintha valahol olvastam volna, hogy a bevilágítások még nincsenek kész, úgyhogy ezért nem néz ki még olyan jól szerintem, bevilágítás nagyon sokat számít.
Videóban pl volt egy knockback ami elég ronda volt...
Eddig melyik quest volt a legerdekesebb amit megcsinaltal?
Itt is vannak instak?És pl: a wow-hoz kepest milyen?
Milyen pozitiv,negativ dolgokkal talkoztal mar a betaba,amiket kiemelnel?Koszi😄.
Jimi Hendrix
-the invisible-
Jimi Hendrix
Mégjobban...
A halál csupán a kezdet...
amugy a CE-vel is lehet menni openbetára,garantálják a fejlesztök,ha elöre rendelted mielött megjelenik.😊és hamarabb tudod kiprobálni mielött a teljes játék megjelenik.
olvassátok a www.warhammeronline.com oldalon a F.A.Q.-ban a:
-Beta Testing (dolgot)
-Preorders and Collector's Edition (dolgot)
csak annak ajánlom hogy olvassa el aki vágja az angolt😛
fontos információkat adnak ám, és a CE-nek nagy értelme van.
email: [email protected]
msn: [email protected]
vagy privi üzenet
elöre is ty😄nemtom hol leszek akkoribanxD
Jimi Hendrix
2: azzal hogy valaki megrendeli élbõl a CE-t nem fog automatikusan bekerülni a nyilt tesztre, sõt véleményem szerint az a CE is kérdéses lesz számára
3: open beta idõpontja szvsz még kérdéses náluk is (ez a júl. 29 nekem új, attól még lehetséges), mindenesetre nyár végére tenném a helyükbe persze nem én ülök a székházban
"istenem mekkorát fogok nevetni ha igazam lesz hogy a pre-order dobozzal a CLOSED betára lehet menni késöbb és open beta ingyenes lesz"
azthiszem teljes fogalom zavarban vagy, javaslom olvass vissza mielõtt kérdezel mert az ehhez hasonló kérdéseket már számtalanszor megválaszolták, az értelmetlen, egymás utáni posztokat hanyagolt mert sokan az új info reményében kukkantanak ide be és félõ az átláthatatlanság ebben a flood tengerben
openbeta elvileg júl. 29-tõl, pre order box-osok tuti benne lesznek plusz aki idõben regisztrál, bár szerintem akkor csinálják a stress test-et majd a szervereken, így nemhinném, hogy limitált lenne az open beta userek száma
HA CSAK ce-t veszem meg azzal is garantáltan bekerülnék openbetára?😊
vagy az csak pre-orderrel lehet?
akkor meg CE mire jó?