Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tudja OPEN BETÁT mikorra szervezik?
valamit csak mondtak róla?
információt nem mondtak róla?
vagy bármi egyebet open betáról?
valamit csak mondtak róla?
információt nem mondtak róla?
vagy bármi egyebet open betáról?
jah az igaz,Probalbicol!
de viszont ha CE-t venném(csak CE,nem pre-order) meg azzal is garantáltan bekerülhetnék open BETÁRA?
de viszont ha CE-t venném(csak CE,nem pre-order) meg azzal is garantáltan bekerülhetnék open BETÁRA?
Az open béta természetesen ingyenes lesz, viszont valószínûleg korlátozott számú játékost engednek be. Így volt ez a wow-ban is a Conan-ban is. Aki elõleget fizetett be a CE verzióra, annak garantáltan biztosítanak helyet az open bétában. Lehet, hogy mások is bekerülhetnek, de õk biztos. Majd sorsol kulcsokat a fileplanet stb. a fõ a cirkusz.
100% hogy nem lesz igazad, mert:
1. closed betara csak szerencsével lehet bekerülni
2. A pre-oder boxra rá van írva hogy garantál open beta hely
szal a röhögést még tartogathatod <#idiota>#idiota>
1. closed betara csak szerencsével lehet bekerülni
2. A pre-oder boxra rá van írva hogy garantál open beta hely
szal a röhögést még tartogathatod <#idiota>#idiota>
istenem mekkorát fogok nevetni ha igazam lesz hogy a pre-order dobozzal a CLOSED betára lehet menni késöbb és open beta ingyenes lesz bárkinek mint a wow open betában😊
szal,wait all for open beta😛
szal,wait all for open beta😛
olyan hülyeség az hogy páran azt mondják hogy aki CE-t vesz az mehet open betára,de open betára csak pre-order dobozzal lehet menni hacsak nem olyan open betára gondolnak ahova midenki menne,de akor mi értelme van a pre-order doboznak?
igen,annak irom akinek érdekel az ajánlat,mi ebben a "probéma"?
Ez nem etikátlan.
Ez nem etikátlan.
most ez komoly hogy ezt kell itt olvasnom?
-the invisible-
...
Lera,Dynn,Zulgron
hmn jó ötlet ez😄van olyan kedves srác aki megengedné hogy kiprobálhassam a betát?amikor nem ér rá játszani,fizetek érte,
vegyetek fel engem msn-re ha érdekel a dolog: [email protected]
Te mondj árat,idõt és áll az alku😊
vegyetek fel engem msn-re ha érdekel a dolog: [email protected]
Te mondj árat,idõt és áll az alku😊
de várj,mármint a béta : acc/pass?
vagy csak a sima reggelés?tudod forumhoz
vagy csak a sima reggelés?tudod forumhoz
beírja szépen a login/pass-t a hivatalos oldalra és a download fülecske alatt elérhetõvé válik a kliens elméletileg
Alblink!
Hiába adná neked valaki az accot,elöször is hol töltöd le a játékot?
csak azok tudják letölteni aki meghívót kaptak nem?
Hiába adná neked valaki az accot,elöször is hol töltöd le a játékot?
csak azok tudják letölteni aki meghívót kaptak nem?
Closed beta acc-ot valaki megtudna osztani?msn-en egyeztetnek amikor nem gamel,2k-at meg fizetnek is erte.privbe.
Jimi Hendrix
Végigolvastam a hozzászólásokat, de egyelõre nem láttam olyat amit kellene. Hidd el fogok ha eldurvul a helyzet vagy nagyon offtémába megy át, jelenleg még kapcsolódik a játékhoz.
A halál csupán a kezdet...
á ugyis tuti hogy a pre-order doboz open betára alkalmas..
és mikor indul?😄nincs végleges dátum?
Igen úgy értettem.
Igazából most csak a Mythic tudja hogy mit is takar az open beta. Elvileg azt kéne jelentenie, hogy bárki jelentkezhet rá és bárki játszhat vele az open beta idõszakban, viszont akkor értelmét vesztené a pre-order boxban elküldött open beta kód. Szóval ez majd csak akkor derül ki, ha indul az open beta.
Igazából most csak a Mythic tudja hogy mit is takar az open beta. Elvileg azt kéne jelentenie, hogy bárki jelentkezhet rá és bárki játszhat vele az open beta idõszakban, viszont akkor értelmét vesztené a pre-order boxban elküldött open beta kód. Szóval ez majd csak akkor derül ki, ha indul az open beta.
"2233 bocsi
mit értesz azzal kapcsolatosan hogy:
"open beta tényleg open lesz."
ugy érted talán ingyenes lesz és midenki mehet és nem az akinek van CE vagy PRE-ORDER?
mit értesz azzal kapcsolatosan hogy:
"open beta tényleg open lesz."
ugy érted talán ingyenes lesz és midenki mehet és nem az akinek van CE vagy PRE-ORDER?
szerintem is várok😊
addig elleszek a cox-xal😄
addig elleszek a cox-xal😄
Hát akkor én is csak azt tudom javasolni, amit TurboX is írt, várd meg, hogy legyen belõle trial és próbáld ki akkor, vagy ha szerencsés akkor az open beta tényleg open lesz.
#2229 : valahol lehet még CE-t rendelni?
#2231 : kösz de nem rendelek CE-t
??
javaslom hogy várj egy trial lehetõségre ami több mint valószínû hogy lesz (mint az mmoknál általában), max nem a megjelenést követõen (1-2 hónapot vársz rá)
#2231 : kösz de nem rendelek CE-t
??
javaslom hogy várj egy trial lehetõségre ami több mint valószínû hogy lesz (mint az mmoknál általában), max nem a megjelenést követõen (1-2 hónapot vársz rá)
kösz de nem rendelek CE-t mert félek hogy nem jön be a game és baszhatom a pénz árát😞
(bocs a kifejezés miatt)
és nem lesz szerencsén open betára.
(bocs a kifejezés miatt)
és nem lesz szerencsén open betára.
Pre-order boxot Magyarországon már nem fogsz kapni, CE elõrendelést még 576-nál vesznek föl, de nem hinném hogy tudnának is majd adni, vesztenivalód viszont nincs vele, szóval oda föliratkozhatsz. War-europe szerint még pár külföldi webshopban is lehet kapni Pre-ordert vagy CE-t.
értem!!!
valahol lehet még CE-t rendelni?
valahol lehet még CE-t rendelni?
Lehet elõzõ válaszom neked kicsit érthetetlen volt, szóval nekiesek mégegyszer, ha nem gond. 😄
Adott európának 55 ezer CE és 55 ezer pre-order box. Adott az elõrendelõ, aki vagy csak föliratkozott a CE-re, vagy föliratkozott a CE-re azzal, hogy megvette (elõrendelte) a Pre-order boxot. Elsõnek azok fogják megkapni értelemszerûen a CE-t, akik megvették a Pre-order boxot. Ha ez 55 ezer ember, akkor olyan nem fogja megkapni, aki csak simán elõrendelte a CE-t.
Adott európának 55 ezer CE és 55 ezer pre-order box. Adott az elõrendelõ, aki vagy csak föliratkozott a CE-re, vagy föliratkozott a CE-re azzal, hogy megvette (elõrendelte) a Pre-order boxot. Elsõnek azok fogják megkapni értelemszerûen a CE-t, akik megvették a Pre-order boxot. Ha ez 55 ezer ember, akkor olyan nem fogja megkapni, aki csak simán elõrendelte a CE-t.
Végülis megpróbálhatod elõrendelni a CE-t itthoni boltban is, de szerintem már csak akkor fogod megkapni, ha valaki olyan lemond róla, aki vett Pre-order boxot. Érdekes lenne, ha valami véletlen folytán nekem is megérkezne a 2 CE, amit rendeltem 576-ból. 😄
Kipróbáláshoz, ha tényleg ez a CE open beta lesz akkor csak 3000ft körülbelül a dolog, de remélhetõleg tényleg rendes open beta lesz.
Kipróbáláshoz, ha tényleg ez a CE open beta lesz akkor csak 3000ft körülbelül a dolog, de remélhetõleg tényleg rendes open beta lesz.
akkor inkább aszem a normális játékot rendelem elö😛
mert az még van,bár jó lett volna ha kiprobálném a gamét,de lehet hogy hülyeség fizetni 12.000ft azért hogy kiprobálhassam..
szerinted?
én wowoztam tetszik nekem csak az a bajom vele hogy 70lvlben olyan uncsi az egész,raid,guild..
én csak pvpt imádom a végén meg pvp rewardokat😛
mert az még van,bár jó lett volna ha kiprobálném a gamét,de lehet hogy hülyeség fizetni 12.000ft azért hogy kiprobálhassam..
szerinted?
én wowoztam tetszik nekem csak az a bajom vele hogy 70lvlben olyan uncsi az egész,raid,guild..
én csak pvpt imádom a végén meg pvp rewardokat😛
1: Sajnos nem ismerek, én inkább a külföldrõl való rendelést választottam
2: Én sem értem igazán ezt az open beta hozzáférési kódot, amit a pre-order boxban adnak, bár valahol mintha olvastam volna, hogy ez is olyan kamu open lesz, hogy csak a ce-sek vehetnek részt rajta.
2: Én sem értem igazán ezt az open beta hozzáférési kódot, amit a pre-order boxban adnak, bár valahol mintha olvastam volna, hogy ez is olyan kamu open lesz, hogy csak a ce-sek vehetnek részt rajta.
Valaki tényleg félreérti közülünk ezt az egészet. A Pre-order box nem más mint egyfajta elõleg a mi és az õ részükrõl. Azért létezik, mert máshogy nem tudnák eljuttatni hozzád a 3 kódot, ami a CE-hez jár (a három kód közül igazából csak az open beta kód a fontos, a többit elég lenne a CE érkeztével odaadni). A pre-order jogosít fel rá, hogy megkapd a CE-d. Javíts ki ha tévedek valamiben.
micsoda?
ha vennék CE-t akkor is tudnék menni OPEN betára?ne viccelj,ez igaz?
ha vennék CE-t akkor is tudnék menni OPEN betára?ne viccelj,ez igaz?
Te MotM, kicsit mintha nem lennél tisztában a fogalmakkal. Mit akar nálad az jelenteni,hogy 'mikor kijön a CE,elérhetõvé teszik azoknak,akik megvették a Pre-ordert'?
A CE az a Collectors Edition. Úgyanúgy vehetjük egy Pre-orderes doboznak,annyi különbséggel,h drágább,és sok extra cucc van benne.
A CE az a Collectors Edition. Úgyanúgy vehetjük egy Pre-orderes doboznak,annyi különbséggel,h drágább,és sok extra cucc van benne.
és ismersz kicsi boltokat?😄
Hát nem tudom van e még rá esély. Az ismertebb webshopokat már átnéztem, de nem találtam sehol, esetleg kisebb boltokban lehet még, bár ezt sem tartom nagyon valószínûnek.
Valahogy biztosan meg van oldva, hogy mikor kijön a CE, elérhetõvé teszik azoknak akik megvették a Pre-ordert.
valahol kellene még 1 db ...külföldön nem veszek mert sokkára kapom meg és nincs kártyám😄
Lehetett, de már mind elfogyott egy jóideje. CDGalaxisban már ki van írva, hogy nem vesznek föl több elõrendelést, PCDomeban is elfogyott a Pre-order box, 576-ban is szétosztották már.
hol lesz pre-order?
mármint magyarországon lehetne valahol pre-ordert venni?
mármint magyarországon lehetne valahol pre-ordert venni?
Köszi az infokat.Ahol én neztem ott csak a pre-order van kiteve,de majd kiderul milesz.
Jimi Hendrix
Most újra átolvasva az üzidet úgy veszem észre, hogy neked úgy jött le, hogy általánosságban a svédekrõl mondtam, hogy nem normálisak. Ez nem igaz, én csak a bolt vezetõjérõl vagy arról, aki az árakat szabja náluk tartom ezt. Fõleg azért, mert hivatalos forgalmazóként vannak feltüntetve a war oldalán és mint olyannak, tartaniuk kell magukat bizonyos mértékben az ajánlott árhoz. Egy 576-ról például el tudnám képzelni, hogy 51 ezer forintért adnák a CE-t...
Kedves samuka99!
Igen, tudom hogy a svédek gazdasági helyzete annyival jobb az amerikaiakénál, hogy az amerikai ajánlott fogyasztói árnál(ami $79.99 (körülbelül 12 ezer forint)), 4,25-ször drágábban kell adni a játékot, de még ha azt nézem, hogy mondjuk az európai ajánlott ár 79.99 euró lenne (körülbelül 20 ezer forint) (igaz nem tudom, hogy az ajánlott ár európában ténylegesen mennyi, de szokásos az 1:1 arányban váltás), akkor is 2,5-ször annyi.
Szóval ez nem a gazdasági helyzetrõl, hanem arról szól, hogy egész európa mindössze 55 ezer darab CE-t kapott a 600 ezerbõl és mivel mostanra ritkaság, hogy egy boltban még lehet Pre-ordert kapni (mivel már szinte az összeset eladták jópár hónapja) ezért megkérik az árát az utolsó daraboknak (szerintem nem jogosan). Remélem mostmár érted, hogy mit miért írtam.
Igen, tudom hogy a svédek gazdasági helyzete annyival jobb az amerikaiakénál, hogy az amerikai ajánlott fogyasztói árnál(ami $79.99 (körülbelül 12 ezer forint)), 4,25-ször drágábban kell adni a játékot, de még ha azt nézem, hogy mondjuk az európai ajánlott ár 79.99 euró lenne (körülbelül 20 ezer forint) (igaz nem tudom, hogy az ajánlott ár európában ténylegesen mennyi, de szokásos az 1:1 arányban váltás), akkor is 2,5-ször annyi.
Szóval ez nem a gazdasági helyzetrõl, hanem arról szól, hogy egész európa mindössze 55 ezer darab CE-t kapott a 600 ezerbõl és mivel mostanra ritkaság, hogy egy boltban még lehet Pre-ordert kapni (mivel már szinte az összeset eladták jópár hónapja) ezért megkérik az árát az utolsó daraboknak (szerintem nem jogosan). Remélem mostmár érted, hogy mit miért írtam.
Kedves MotM!
Elöre is tudd meg hogy azért drágább máshol a CE mert ott más a gazdasági helyzet,náluk ez nem sok pénz csak nálunk...most már érted??
szóval szerinten normálisak,mielött megitélsz valami,gondolkodj rajta.
Elöre is tudd meg hogy azért drágább máshol a CE mert ott más a gazdasági helyzet,náluk ez nem sok pénz csak nálunk...most már érted??
szóval szerinten normálisak,mielött megitélsz valami,gondolkodj rajta.
Én nem tartom kizártnak, de ez Mythic-en múlik, meg lehet csinálni, hogy például serialt párosítja a játék a kapott kóddal és az alapján ellenõrzi hogy CE e a verzió amihez beütötted, kérdés, hogy foglalkoztak e vele.
Amúgy meg szerintem olyan nincs, hogy nem kapsz CE-t úgy, hogy van Pre-order boxod. A finn oldalon amin én vettem azon is föntvolt a Pre-order és a CE, amint megvettem a Pre-order-t, levették a CE-t is, szóval gondolom összetartoznak és nem veheti más meg elõled a CE-d.
Amúgy meg szerintem olyan nincs, hogy nem kapsz CE-t úgy, hogy van Pre-order boxod. A finn oldalon amin én vettem azon is föntvolt a Pre-order és a CE, amint megvettem a Pre-order-t, levették a CE-t is, szóval gondolom összetartoznak és nem veheti más meg elõled a CE-d.
Köszi az infokat,20euro-ert meg lattam pre order box-ot,ha ezt megveszem,és majd nem kapok CE-t csak ,normalt,akkor is ervenyes lesz a korai hozzáférés a végleges, élõ játékhoz?
Jimi Hendrix
Fenrir: A témafejlécben vagy hogy is hívják, már átírhatod ezt:
"Elõrendelés a 576.hu webáruházából, még talán van CE foglaló, de nem biztos!", arra hogy nincs. Tegnapelõtt jártam bent 576-ban és direkt megkérdeztem, hogy van e még Pre-order náluk, azt mondták nincs, mert már mindet szétosztották. Nem is értem, hogy a webshopjukban még miért vesznek föl elõrendelést a ce-re.
"Elõrendelés a 576.hu webáruházából, még talán van CE foglaló, de nem biztos!", arra hogy nincs. Tegnapelõtt jártam bent 576-ban és direkt megkérdeztem, hogy van e még Pre-order náluk, azt mondták nincs, mert már mindet szétosztották. Nem is értem, hogy a webshopjukban még miért vesznek föl elõrendelést a ce-re.
Elvileg egy dobozt kapsz amiben van egy papír, amin van a 3 kód. Legalábbis ha jól tudom, de javítson ki valaki ha tévedek.
A linkelt oldalon pedig ez hibás Puolenkuunpelit, itt már nincs, nemrég vettem meg az utolsó darabot. 😄
Ezt pedig meg se nézzétek Gameshop, ha jól számoltam átváltva 51k ft-ért adják a CE-t, nem normálisak.
A linkelt oldalon pedig ez hibás
Ezt pedig meg se nézzétek
Koszi az infot.
Jimi Hendrix