Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohadt régóta várok rá, hogy megkapjam a béta kulcsot, reggeltem otthonról, laptopról, stb. de semmi. Wildor, mostmár tényleg add kölcsön az accod. 😄

s0n1c
egyébként valszeg ezért látod/látjuk ennyire darabosnak a mozgásokat, mert az engine ultralow beállításon fut jelenleg 😊
s0n1c
biztos, hogy nem fognak várni, mert egyrészt már sokszor ellett tolva a release, másrészt a jelenlegi az uccsó béta fázis, pár hét és open beta, szeptember végi - október eleji kiadás várható, meg is mondták, hogy tartalom már minden benne van jelenleg a gameban ami kezdésnél benne lesz, már csak finomhangolás zajlik (remélem ezt a grafikai updatere is értik...)
tegnap este 10-kor tudtam elkezdeni újra játszogatni vele, szóval amit leirtam az durván 1,5 óra élménye volt.
összehasonlítási alap már volt, mert elötte már toltam egy warrior-pristtel kb. 4 hónapja, ezért mondtam, hogy elég sokat fejlõdött a gamma, mióta utoljára láttam, de még mindig nagyon szkeptikus vagyok.

hatalmas hiba lesz, ha a lich king-gel egyidõben hozzák ki, ezt már most lefogadom. ha a mythic/ea-nak lesz 1 csöpp esze, akkor várnak fél évet még, amig a wotlk körül lecseng a hype, aztán utána már szabad a pálya a war-nak.

egyenlõre 3 race kezdõjét láttam, törpe, high elf, dark elf, ebbõl ami tetszett az a törpe, high elf, dark elf volt. többit még nem néztem.
viszont a dark elf kezdõn láttam egy hidrát, ami bazi hülyén mozgott...ezeken remélem még változtatnak, mert ultragáz volt 😊

s0n1c
alap legjobb dwarf - greenskin kezdõ 😊

én kizártnak tartom, hogy ez legyen a végsõ formája a grafikának, reménykedem, hogy open bétára már a "fejlesztõi verzióban" gyönyörködhetünk, mert ez így tényleg fisi-fosi a combat fluiditynek meg még nyoma sincs :/

a hangok viszont nagyon jók 😛 shamant próbáld ki!
Nyilván a Mythic másképp gondolja, de a WAR fanok többsége kifejezetten örülne annak, ha nem jönne át sok wowos hozni a színvonalat, meg wowot keresni a war-ban aztán ha nem találja fikázódni.

Amúgy ez még csak bétateszt amire Neked azért van accountod, hogy bétatesztelj, ha szerinted aránytalanul ronda egy npc fegyvere írd meg, ha szerinted nagyon gáz a billentyûkiosztás beállítgatása írd meg aztán ha kijön a végleges még mondhatod is a haveroknak, hogy "na nézzétek ezt én reportoltam és megcsinálták!". A bétateszt ezért van és aki a bétateszt alapján akarja eldönteni, milyen lesz a végleges játék az menthetetlenül csalódni fog 😞 Sajnos én nem bétázok (pedig nagyon szívesen beszállnék a tesztelésbe, ha meguntad a bétázást és nagyon hálás lennék az accodért... 😄 ), de így külsõ szemlélõdõként úgy tûnik, hogy eléggé lóléptekben fejlõdik a játék, szóval akár még sokkal jobb is lehet a megjelenésig, mint jelenleg.

Amúgy visszatérve az elejére, abszolút igazad van, hogy a WotLK közelében való megjelenés nagyon durván kihathat a vásárlók számára, ami a Mythicnek tuti rossz, de a "közösség" lehet, hogy csak profitál majd belõle. Az is lehet, hogy a kiadást AoChez hasonlóan "fizetõs bétának" szánják aztán majd ha már lecseng a wotlk egy még nagyobb kampányolás keretében kiadják az elsõ kieget amiben például a 4 kivett fõváros is akár bennelehet... Persze reméljük nem csinál ilyen aljasságot a Mythic+EA... 😊

Remélem nem érezted ellenségeskedõnek a postomat, csak egy másik szemüvegen keresztül próbáltam láttatni ezeket a dolgokat.
nah, most hogy már van guild béta acc-om, megnéztem, mit javitottak a gammán az elmúlt 4-5 hónapban.
nem rossz, nem rossz, de hogy õszinte legyek nem haltam be tõle.

nálam mondjuk már ott rossz ponttal indult, hogy a key configurálás cca. 1,5 órát vett igénybe, mert nem elég annyi, hogy rákatt a gombra, lenyomod ami neked tetszik és vette a lapot, hanem ide-katt-oda-katt, clear, enter, stb, anyámkinja... ez igy rohadtúl túl van bonyolítva (teljesen feleslegesen), s egy balkezesnek, ha át kell configozni a fél keyb-et, baromi idõpazarló is.

amúgy a grafikán elég sokat tupíroztak, fõleg ami az egyes npc-k felismerhetõségére vonatkozik, viszont a dark elf kezdõn, mikor megláttam az egyik guard kezében a fegyvert, elsõ kérdésem az volt, hogy emmegmiafene? alabárd akar lenni vajon vagy csak kezébe maradt a piszkavas?
egyik-másik dolog igencsak kidolgozatlan -.-

a legjobban viszont a törpék kezdõ területe tetszett.

ami viszont biztos, hogy ha ez ilyen formában, egyidõben fog kijönni a wow kieg-gel, akkor sajna túl nagy jövõt nem jósolok neki, de ne legyen igazam...

tigeroo
amúg már nem wowozok😊 csak szemlélõdök de ez a kieg...megdobogtatja a szívem
(sajna a hobbijaim melett már nincs idõm MMO-zni)
tigeroo
northlend. bejárhatom azokat a helyeket amik a war3: frozen throne-ban voltak. nekem ennyi elég. sõt, az eladási listának is mert az 1 dolog hogy jó a warhammer online...de már nem lesz ellenfele a wownak
(régen vártam mint a messiást...nembaj majd az EA okul a SIMS ONLINE-ig a hibáiból...)
Meg nem is AOC topic mégis itt beszélnek róla.

akkor zúzzatok a wow topicba, ez még mindig a warhammer topic<#nezze>

FANTOM

kb. az 1/10-ét (vagy még kevesebbet) írtál itt le a WoW kiegészítõjérõl.

magus
najó hát persze, az AoC egy elég nagy epic fail lett, grafika ide-oda, de egy szemnek kellemes látványt azért lehet varázsolni nem túl nagy erõforrásigénnyel...

az újítások meg, háááááát, a pvp a wowban sosem lesz szerintem olyan jó, az eddigi pvp zónák kb kihaltak, az arénázás nem rossz, de semmi köze egy mmorpg-hez. vannak nagyon jó dolgok benne, de van ami csak kósza ígéret. és persze ne legyen igazam ezen egy kiegészítõ nem fog változtatni

hát nemtom, grafika, hmm...aoc csillivilli grafikájú volt, rá is csodálkoztam, hogy hûha, aztán 10 nap után elmúlt a varázs, s uncsi lett az egész.
szal' rájöttem, hogy nekem a grafika 20adrangú dolog.
amúgy meg a kiegben itt is megturbózták a gfx-et, plusz az új siege alapú pvp zóna több, mint igéretesnek hangzik...szal' jah, lesznek újítások dögivel...

cikasz
A Preorder-em ugyis megvan ugyhogy majd meglátjuk mi lesz...
Bár az AOC-ot nem hosszabbitottam meg 1 hó után 😞

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Azért a Death Knight elég jó lesz! (én tuti reroll 😊 )
Meg ez az uj jutalomrendszerrel is ellesznek az emberek egy ideig 😉

Tatyla
mondjuk egy kiegészítõt meg egy új játékot nem kéne összehasonlítani,ettõl függetlenül nem olyan rossz a War,sõt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na de mutogatnak már benne az npc-k kommunikációnál folyamatosan<#buck>

Fenrir jól mondja és ha jó áron is lesz a kieg akkor mindenképp beszerzendõ ez a jelenlegi gyér mmo piac/kínálat mellett.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fenrir
Amúgy grafikában egyáltalán nem rossz most a béta 3-ban. Elég sok mindent turbóztak benne, az effektek is végre valahogyan kinéznek.

A halál csupán a kezdet...

magus
lich king? ZOMGWTFOMGROFLKTHXBYE

+3 tok ugyanolyan terkep
+1 kaszt (wow, 4 ev utan)
+3 insta

semmi lenyegi valtozas, egy helyben toporog. Egyszer elsuthettek a burning crusadeval, megegyszer nem fogjak. jo jatek, de nehogymar azt mondjuk, hogy pont az x. semmilyen kiegeszito fog robbanni.

bár nem láttam (és szivesen kiprobalnam, khm khm) en azert fuzok meg jovot hozza. bar azert a wowot alulmulni grafikaban igen szep teljesitmeny

jah, ez elégg AoC szagú történet...
+ ha akkor jön ki, mint a WotLK, akkor nagy jövõt nem jósolok neki...

Khabbas
Annyira azért nincs gáz... Azért vágták ki a dolgokat, hogy ki tudják adni minnél elöbb. Gondolom kifogytak a pénzbõl (hehe, nem) legalábbis túl kockázatossá vált a sok eltolással. Viszont a kivágás sem kivágás, mert a kiadás után be fognak kerülni a játékba, legalábbis ez a fáma.
Amúgy sok új dolog került a bétába, szerintem nem lesz rossz! <#alien>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

tigeroo
tehát inkább hogy még dolgoznának a félkész elemeken azokat inkább kivágják??

valami nagyon nincs rendben az EA...jah, EA...nemszóltam...

egy MMO akkor jó ha a tag beül elé játszani és az elsõ mondata ez :
"-How detailed!"

így összecsapni valamit..de legalább a karácsonyra már lehet vele játszani...<#levele>... lich king ugy kipicsázza mint a szart...
inkább a blizz szedje meg magát (márcsak a diablo és starcraft miatt is) mint az EA 😊
Akarod mondani négy fõvárost a hatból. 😊

csak kiszedtek 4 careert a 24 böl, meg 2 fõvárost a 4 bõl

FANTOM

Na ez most megint valami netes baromság, amirõl lemaradtam? 😄

RatBaG
ne antiorkolj már ennyire, nem szeretem azokat akik ennyire antiorkolnak
nekem jobban tetszene ha disztrónál a fele kaszt csak ork lenne ...

Per Aspera Ad Inferi.

ne orkoljatok már ennyire, nem szeretem azokat akik ennyire orkolnak
tudom, neked jobban tetszene ha disztrónál a fele kaszt csak ork lenne ...
Én mondjuk azért dúrvának találom, hogy egy a warhammer univerzumban játszódó mmo-ban csak egyetlen egy karrier lehet ork...

-tökéletes class balancet lehetetlen megoldani, minden classnak mások a képességei, az egyes playereknek is mást jelent
(így is elég sajnálatos, hogy elég komoly dolgokat beáldozott a blizz is a balanceolás érdekében, gyakran a lore sárbatiprásával)
-a blizzes bugokból egy casual player nem sokat vesz észre, általában tényleg nem nagy dolgok (mégha egyes hardcore játékosok fel is fújják a dolgot), míg más mmorpg-ben van, hogy instát vagy questet nem bír végig csinálni az ember vmilyen bug miatt, gyakran beletud mászni az ember mobba vagy vmilyen (terep)tárgyba vagy vmilyen képesség egyáltalán nem mûködik stb., ilyen a wowba nagyon ritka
-a blizz tudja, hogy nem a grafika a lényeg hanem az animáció, hiába jól néz ki egy karakter ha pl: a mozgása idétlen (pl : LOTR egyes karakterek futása), az teljesen kiábrándító

De mielõtt valaki félreértené nem azt akarom mondtani hogy a WAR legyen olyan ,mint a WOW, dehogyis. Utóbbival én már képtelen vagyok játszani (most nem akarom leirni miért a WAR szempontjából lényegtelen). Csak a Blizzrõl példát lehet venni, hogy milyen állapotba is kell egy játékot kiadni. És lehet hogy a Mythic is pont ennek a jegyében - hogy amit kiadnak abba lehet nem lesz benne minden, amit az elején megígértek, de ami benne lesz az legalább rendesen meg lesz csinálva - ki vesz egy - két dolgot a játékból, és szerintem emiatt nem kell temetni

(ami a WOW példálózást illeti szivesen vennék más játékot pozitív példának csak nem igazán tudok ilyet (persze nem minden mmorppt próbáltam, de azért párat már igen), sajnos)

Jacek
Igen letisztult de irhatnam azt is hogy egyszeru mint a szog!

2-re csökkenteni a fõvárosokat se hülyeség

Szóval az összes frakciótag egy helyre tömörüljön és ne oszlassák õket?

---------
Azért kellett kivenniük dolgokat, mert nem lett volna idõ megjelenésig megfelelõen kidolgozni azokat. Szerintem vszonylag mindenki jól járt így, persze ha kaptak volna tövábbi haladékot, akkor még jobb lett volna.

BEAST
- A class balance hianya meg nem feltetlenul jelenti azt hogy broken kasztokkal lenne tele a jatek :d
- Valoban nem hulyeseg, de ha mar most arra keszulnek mi lesz ha nem jonnek a milliok, akkor valamit mar ok is sejtenek :p
- Blizzard jatekai pedig azert sikeresek mert bar egyszeruek, de nagyon szepen kidolgozottak... viszont ha WHO topicban Blizzardozol akkor csak wow, es ott a mai napig nincs es nem is igazan lesz balance, a start utani bugokrol es a server stabilitas hianyarol nem is beszelve 😄

Amugy meg lehet a Mythic inkabb dolgozgatna a jatekon meg 1-x evet hogy szebb, jobb, szagosabb legyen (ahogy a Blizzard is tenne)... viszont az EA ota tudjuk hogy a minosegre nincs ido, foleg ha fel kesz jatekkal is kaszalhatnak... valoszinuleg ezert szednek ki kasztokat, ezert ritkitjak a pvp helyszineket, valoszinuleg idovel mindet ki lehetne javitani.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Emiatt temetni a játékot butaság. Félkész és játszhatatlan (broken) kasztokat fölösleges meghagyni a játékban (erre sok rossz példát láthattunk ala AOC), mert a játék kiadásakor és a késõbbiekben is rengeteg problémát okozhatnak. 2-re csökkenteni a fõvárosokat se hülyeség, így kisebb populáció esetén is játszható lesz a játék.
Hogy közelyet puffogtassak van, hogy "a kevesebb több".
A Blizz játékai többek között azért sikeresek, mert mindegyikük letisztult (polished-re nem találtam jobb szót) és bugmentesek (vagyis nagyon kevés a bug a többiekhez képest), biztos a Mythic is erre próbál törekedni

Jacek
Szerintem meg ugy nagyjabol ennyi volt a cucc😞((

Magh
Lehetett rá már régóta számítani, hogy egy WoW-klón lesz belõle végül, túl nagy fába vágták a fejszét. Ha a PvP rész kidolgozott, lehet belõle valami, de ilyen munkamorál mellett erre sincs sok esély. Hiába DAoC és egy furcsamód türelmes EA.

és mért nem lesz open beta?ez hülyeség...

és valaki tudja-e a hivatalos release time-t?😄

Kreeder44
Na jó innen is vesznek ki mondent amit megigértek :S aztán majd havonta vagy félévente visszateszik és elvárják h fizess is érte hajrá EA 😞 <#falbav><#falbav><#falbav><#fejvakaras><#falbav><#falbav>

ez neked ütõs?
hát nemtom, én az elsõbõl néztem kb. 30 sec-et, aztán azt mondtam, na ennyi elég is volt, köszi.
ultragány szerintem.

TurboX
most olvasom a warblogon hogy kidobtak 4 kaszot a kukába, kezd nevetséges vonalakat ölteni az egész..boss movement..(ez sem túl bizalomgerjesztõ számomra)
RedDevilsza
Igen énis ígyérzem és nagyon sajnálom ezt a játékot... <#sir>

Khabbas
Ez mekkora gány már... Ha az ember ork akar lenni, vagy tank lesz, vagy semmi... Pedig annyira vártam a choppát... És a 3 frontból lett 1... Hát nemtom, kicsit átverve érzem magam. <#rinya> <#schmoll2>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Khabbas
Ez hihetetlen, nem rakják be a choppa-t...<#ticking>
4 kasztot "kivágtak" és csak 1-1 capital city lesz...
Iz not happy...

cikasz
nem lesz

valaki tudja-e mikor lesz open beta?😊

cikasz
PL. wow-ban is simán eljuthatsz lvl70-ig insta nélkül.

Na ilyen beszámolókra várunk még.

Hidd el, én is jobban szeretek groupolni, könnyebb is úgy nyilván, de ha nincs éppen kivel játszanod akkor is kell hogy tudj valamit csinálni.. Amúgy ez jellemzõ a PvP-re is: Lehet egyedül, de csapatban könnyebb.

-the invisible-

Fenrir
Nah jól van samuka, akkor kicsit kipurgállak.

A halál csupán a kezdet...

Szerintem az nem rosz,max te a nehezebb nem solos questeket tolod tobnyire.

Jimi Hendrix