Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafika teljesen jó így, ahogy van és a gépigénye a mai játékokhoz képest nem olyan durva és ami a legfontosabb, nem nõ meg drasztikusan, ha sok a player. Nem tudom hogy csinálták, de ezt tényleg jól megoldották. Amúgy egyértelmû, hogy a grafika még mindig nem végleges, hisz a beállítási lehetõség is annyi, hogy felbontást választhatsz és egy legördülõ menün 3 fokozatból döntheted el a minõséget. Semmi gamma, élsimítás satöbbi... Viszont most tényleg rengeteget javult etéren a játék. Nappal az dob nagyon sokat a hangulaton, hogy "füvesítették" a terepet éjszaka pedig a fények viselkedése, nagyon jól meg van csinálva a megvilágítás, tetszetõs.
Animációk kapcsán én úgy érzem, hogy félig vannak készen (vagyis inkább ebben bízok), mert van egy pár, ami nagyon jól néz ki, sõt például a runepriestnél kompletten készen vannak szerintem (legalábbis nekem tetszenek a skill animok 😊 ), de tényleg van néhány borzasztó. Talán az utal arra, hogy félig vannak készen, hogy az emoteoknál egy csomóhoz még nincs hang, egy csomóra ugyanazt csinálja, egy csomóra pedig nem is csinál semmit. Na, ha lesz idõm az emoteokat leellenõrzöm, hogy tapasztalható-e fejlõdés 😊
A hangokkal viszont én elégedett vagyok és megint csak azt tudom mondani, hogy néhány PQ televan scriptelt, ultrafílinges szövegekkel, ha ezt kiterjeszti az összesre, akkor az is marha jó. Illetve most a bétafórumon felmerült egy olyan, hogy telepakolják a kasztokat random szövegekkel, amiket eseményekre nyomnak be néha (lsd Team Fortress 2), az sokat dobna a fílingen, remélem elgondolkoznak rajta a készítõk.
Képeket nem fogsz itt kapni Torzonborz sajnos, mert sérti a béta szabályzatát (igazából beszélni se nagyon szabadna róla 😞 ), viszont van 1-2 honlap, ahol lehet találni ezt-azt, ha írsz mailt elküldöm a címet 😊 Na persze lehet, hogy felesleges paranoia ez részemrõl, de jobb félni, mint megijedni 😊
de már igy is klasszisokkal jobban néz ki, mint amikor utoljára láttam...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ami nekem nagyon tetszett, hogy a régi szüttyõgõs rémálom keybindelés helyett most pikk-pakk megy az egész, 4-5 perc alatt belõttem az összes szükséges key-t.
grafika ahogy elnéztem sokat javúlt.
van benne most már ui scale és komplett ui editor is. ezen beszartam, qrvajó és qrvanagy ötlet.
chosen vértek baszott jól néznek ki O.O
Na persze ez már nagyon off ide 😄
persze szélsõséges eset, csak gondoltam megosztom -.-
többiektõl elnézést..
★ 汤姆 李
bár az fura, hogy még guglizni se tudnak <#hehe>#hehe>
...
vagy mégis? <#ticking>#ticking>
warhammer-online.hu
warblog.extra.hu
fizetos lesz(13eur/ho), jelenleg meg zart beta teszt folyik, megjelenes szept.23.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"érthetõbben(PL magyar oldal címe,reg-es cím ,letöltési cím,mini leírás,és hogy érted hogy õk fizetnek)?????"
Mi ez a game? MMO? Van magyar oldala?
Egy MMORPG, részletek Wikipedian és a hivatalos oldalon. Magyar nyelven elég sok mindent megtalálsz ITT vagy pedig ITT.
Magyar?
Bár még nincs véglegesítve, hogy milyen nyelveken fog megjelenni a játék, de az biztsra vehetõ, hogy magyarul nem.
Ingyenes?
Nem, havidíjas lesz, ha jól emlékszem 14 euro/hónap, illetve lesz elvileg féléves, éves és valami szupertitkos fizetési mód is.
Na ennyi. Többieknek meg: akár komolyan kérdezi, akár nem, 1× leírod és téma lezárva, addig úgyse hagyja abba... 😊
www.annyirahülyevagyokhogymárnekemisfáj.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
6 és fél giga patch, anyám egész éjszaka húztam, grafika nagyon durva változáson ment át, ami valljuk be, ráfért 😊
De így most iszonyat jól néz ki! 😊
Na csak ennyit akartam megosztani a nagyérdemüvel /bow
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/