Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönjük emese, hogy beírtad ezt így tizenhatodjára is. Ez legyen a legnagyobb baja egy mmo-nak, hogy nem a moszkvai balett-társulat mozgását idézi.

s0n1c
bright wizardnál már most is vannak fasza hangok, legalábbis bizonyos spelleknél elég kemény csatakiáltásokat tol 😊
Az új keybindelés jó lett, de sajna nekem még mindig bugosnak néz ki, hiába bindelem oldalsó egérgombra a jumpot meg D-re a strafe rightot, kövi indításnál újra be kell állítgatni néha (nem mindig). Írtam nekik, hátha megcsinálják 😊

Grafika teljesen jó így, ahogy van és a gépigénye a mai játékokhoz képest nem olyan durva és ami a legfontosabb, nem nõ meg drasztikusan, ha sok a player. Nem tudom hogy csinálták, de ezt tényleg jól megoldották. Amúgy egyértelmû, hogy a grafika még mindig nem végleges, hisz a beállítási lehetõség is annyi, hogy felbontást választhatsz és egy legördülõ menün 3 fokozatból döntheted el a minõséget. Semmi gamma, élsimítás satöbbi... Viszont most tényleg rengeteget javult etéren a játék. Nappal az dob nagyon sokat a hangulaton, hogy "füvesítették" a terepet éjszaka pedig a fények viselkedése, nagyon jól meg van csinálva a megvilágítás, tetszetõs.

Animációk kapcsán én úgy érzem, hogy félig vannak készen (vagyis inkább ebben bízok), mert van egy pár, ami nagyon jól néz ki, sõt például a runepriestnél kompletten készen vannak szerintem (legalábbis nekem tetszenek a skill animok 😊 ), de tényleg van néhány borzasztó. Talán az utal arra, hogy félig vannak készen, hogy az emoteoknál egy csomóhoz még nincs hang, egy csomóra ugyanazt csinálja, egy csomóra pedig nem is csinál semmit. Na, ha lesz idõm az emoteokat leellenõrzöm, hogy tapasztalható-e fejlõdés 😊

A hangokkal viszont én elégedett vagyok és megint csak azt tudom mondani, hogy néhány PQ televan scriptelt, ultrafílinges szövegekkel, ha ezt kiterjeszti az összesre, akkor az is marha jó. Illetve most a bétafórumon felmerült egy olyan, hogy telepakolják a kasztokat random szövegekkel, amiket eseményekre nyomnak be néha (lsd Team Fortress 2), az sokat dobna a fílingen, remélem elgondolkoznak rajta a készítõk.

Képeket nem fogsz itt kapni Torzonborz sajnos, mert sérti a béta szabályzatát (igazából beszélni se nagyon szabadna róla 😞 ), viszont van 1-2 honlap, ahol lehet találni ezt-azt, ha írsz mailt elküldöm a címet 😊 Na persze lehet, hogy felesleges paranoia ez részemrõl, de jobb félni, mint megijedni 😊
hát nemtom animációk alatt pontosan mit értettél, de ha a combat animokat, akkor ja, azokon lenne még mit turbózni.
de már igy is klasszisokkal jobban néz ki, mint amikor utoljára láttam...

túl meleg lett inkább lépj ki!!!<#boxer><#violent><#eplus2><#gun><#gonosz2><#mf2><#mf1>

TDC Geronimo
Erre gondol szerintem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

UI editor alatt mit értesz? Külsõ, nem hivatalos uimod-oknak ad teret?

TDC Geronimo
Grafikáról kár bármit is írni még, mivel nem skálázható a betaba és eléggé low közeli beállításokon fut(úgy is néz ki mondjuk), viszont a hangok meg az animációk még mindig förtelmesek. 1-2 anim van amire azt mondom, hogy elmegy, nade a többi...

Torzonborz
képeket a népnek <#eplus2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nah, letöltöttem a 6 gigás patch-et, az elsõ észrevételeim nagyon pozitívak, mondhatni odabasz!

ami nekem nagyon tetszett, hogy a régi szüttyõgõs rémálom keybindelés helyett most pikk-pakk megy az egész, 4-5 perc alatt belõttem az összes szükséges key-t.

grafika ahogy elnéztem sokat javúlt.

van benne most már ui scale és komplett ui editor is. ezen beszartam, qrvajó és qrvanagy ötlet.

chosen vértek baszott jól néznek ki O.O

Erre keresgélj...
Ja amúgy közben leesett (és nagyon nagyot csattant 😄 ) csak nem tudok szerkeszteni... 😄
Van erre valami "vándorkönyv" mozgalom, Magyarországon is megy. A lényege, hogy a "szervezõk" random forgalmas helyeken elhagynak könyveket az elsõ lapon egy leírással, ami elmagyarázza, hogy ez a knöyv egy vándorkönyv, aki megtalálja olvassa el és aztán hagyja el valami forgalmas helyen, hogy másvalaki megtalálhassa aztán menjen föl a mozgalom honlapjára és ott írjon véleményt, illetve a honlapon megtalálható nyomtatható verzió ebbõl a szövegbõl amit beragaszthatsz egy saját könyved belsõ borítójára aztán elhagyhatod...

Na persze ez már nagyon off ide 😄
aú...ez fájt

magus
nõvérem (usa-ban él) mesélte, hogy egyszer a fõiskolán egy csaj felszólalt az évfolyam elõtt, és elõadta a legújabb találmányát, miszerint milyen jó lenne és üzletileg mennyire profitálható ha csinálnánk egy olyan helyet, ahol hogyha elolvastál egy könyvet, utána visszaviheted, és nem kéne fizetni a könyvekért, hanem egy havidíja lenne...

persze szélsõséges eset, csak gondoltam megosztom -.-

banyek kicsit más már ez a topic

Húzzál már innen láma,fax kiváncsi a betegségedre
többiektõl elnézést..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

azért a zárójeledet ki fogja bezárni anyucika tudod ezzel kell: )

ne viccelj, ezek a mai 10enévesek (hû, ez de gázosan hangzik igy jobban belegondolva), már azt se tudják, mi az a könyvtár, szal' túl sokat nem kell elvárni.

bár az fura, hogy még guglizni se tudnak <#hehe>

ennyire kib*szott hülye tényleg nem lehetsz bazz <#idiota><#vigyor5><#nyes>

...

vagy mégis? <#ticking>

köszönöm Pio te legalb 1x leírtad és nekem csak ennyi kellet

Pari
war-europe.com
warhammer-online.hu
warblog.extra.hu
fizetos lesz(13eur/ho), jelenleg meg zart beta teszt folyik, megjelenes szept.23.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

BEAST
Vegtelen turelemmel lettel megaldva-e? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Mi ez a game,magyar,mmo,van magyar oldala ahol minde levan írva,ingyenes???"
"érthetõbben(PL magyar oldal címe,reg-es cím ,letöltési cím,mini leírás,és hogy érted hogy õk fizetnek)?????"

Mi ez a game? MMO? Van magyar oldala?
Egy MMORPG, részletek Wikipedian és a hivatalos oldalon. Magyar nyelven elég sok mindent megtalálsz ITT vagy pedig ITT.

Magyar?
Bár még nincs véglegesítve, hogy milyen nyelveken fog megjelenni a játék, de az biztsra vehetõ, hogy magyarul nem.

Ingyenes?
Nem, havidíjas lesz, ha jól emlékszem 14 euro/hónap, illetve lesz elvileg féléves, éves és valami szupertitkos fizetési mód is.

Na ennyi. Többieknek meg: akár komolyan kérdezi, akár nem, 1× leírod és téma lezárva, addig úgyse hagyja abba... 😊
kösz a sok segítséget<#violent><#boxer><#vigyor1><#beka3><#falbav><#idiota>

Itt ez a kibaszott internet manapság, annyit kell tenni az információért, hogy lenyomsz pár billentyût. Mi annak idején ha vmilyen információ kellett kénytelenk voltunk könyvekben keresgélni, ami sokáig tartott. Dehát "amilyen infláció folyik ebben a rendszerben"...

most komolyan valaki help <#help>

s0n1c
valami viccesfiúnak az altja biztos
Azt a jó életbe....
hm?

Ne hallgass senkire. Igen, ez egy magyar MMO és ingyenes. Itt regisztrálj:
www.annyirahülyevagyokhogymárnekemisfáj.hu
juj

érthetõbben(PL magyar oldal címe,reg-es cím ,letöltési cím,mini leírás,és hogy érted hogy õk fizetnek)?????

s0n1c
igen ez így mind egyben, sõt õk fizetnek, hogy játszhass

Mi ez a game,magyar,mmo,van magyar oldala ahol minde levan írva,ingyenes???

s0n1c
4 hét múlva kezdõdik az open béta, már nem küldenek meghívókat, de ez a pár hét már kibírható szerintem 😄
magus
nyiff, van esély arra, hogy behívnak még betara? : /

Jacek
hat nem tudom tegnap neztem meg ma nekem mntha mas lenne😊 mert meg anyaztam is hogy mekkora szar..

BEAST
Az animaciok ugyan olyanok ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jacek
De mar jobb mint volt😛

Jacek
tulzasokba ne essunk azert😄 Jobban nez ki az biztos vannak vegre fenyek meg egyebek plusz vegre jobb a karakter mozgas😊

s0n1c
basszus én meg csak este érek haza brühühühü
TDC Geronimo
Animációk még mindig igénytelenek.

Khabbas
patch update:
6 és fél giga patch, anyám egész éjszaka húztam, grafika nagyon durva változáson ment át, ami valljuk be, ráfért 😊
De így most iszonyat jól néz ki! 😊
Na csak ennyit akartam megosztani a nagyérdemüvel /bow

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Torzonborz
természetes 😄 2 gb ram alap mmo-nál ezt mindenki tudja 😉 meg mindenbõl a legjobb / legerõsebb. de a grafikát elnézve szvsz ezen játszható lesz nem úgy mint AoC ( annakis ilyesmit írtak na ez vicc ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
persze az ilyet mindig fentartásokkal kell kezelni 😛
Torzonborz

Elvileg ebben a patchben nagy grafikai tupír van, füvesítik a terepet, jobb textúrák lesznek és a fényeket is megcsinálják faszára, de errõl infót holnapra tudok mondani, hisz még nem láttam, viszont aki keresgél egy kicsit az az USA-s bétásoktól már találhat egy pár "ilyen volt ilyen lett" képet a 3.2 utánról.
TDC Geronimo
Nem tudom a graffal mit fognak kezdeni, de ebbe a videóba egy fokkal mintha már szebb lenne -.-

Én is megírtam mindenféle szir-szart, töltögettem az 5 percenként megjelenõ kérdõíveket, még a comment részben is volt mindig mondanivalóm. Azt vártam, hogy az auto camera 100 emberbõl kb. 99-et zavar, de ezekszerint mégsem. 😄