Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoW ki fogom próbálni😊 TY az infót
Hát nekem azzal sem akar menni, de lehet én csinálok rosszul valamit.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Nálam tökéletesen megy,bár a játék elég kezdetleges stádiumban van.
Van már 64 bites patcher is
Torzonborz
Fórumon írtak rá megoldást azt próbáltad ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én is ugyanígy jártam. :/

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Gondoltam megnézem, de 64 bit-es windows-on nem megy 😞

Sárkány Lovagrend

Sziasztok!
Lenne egy problémám:Megpróbáltam játszani a tört szerveren,de mivel kb 3 éve nem játszottam,csak az alapjáték van meg.Valaki tudja,hogy honnét tudnám a patcheket leszedni?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Szaruman
http://www.warhammer-server.com/join-us/

Elméletileg ez egy priv szerver, aki akarja folytatni waros pályafutását.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ismered a mondást: "bombing is so 2010"<#nevetes1>

Meg hát a fiery blast-al úgy is lehet 2k-t ütni, hogy egy pont sincs az ágon, és 80 feetre állsz, hogy idõben el tudjunk futni az ellenség elõl, mint bátor sir Robin.

Tomb of Freedon Nadd

Jól látom hogy ti RG-s BWk valami ranged karakternek képzelitek magatokat ?😄

Az utolsó zerg vs zerg event:

Tomb of Freedon Nadd

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

😄DDDD

s0n1c
😄 jaj 😄
Szaruman
Ne legyél buta...

Meg szünik a játék?, kicsit vicces.... vissza fizetik a játék árát ? Mert nevetséges ez igy, ez ám az igazi rablás, jógilag simán perskedhetne az ember ha ideje és pénze lenne rá......Na mindegy,egy pénzlópó semmirekellõ céggel kevesebb a palettán.
Most igen, de dec. 18.-án lelövik a szervereket végleg.

Sárkány Lovagrend

Ingyenes lett a Warhammer vagy valami hirt rosszúl értelmeztem?
"Ezek kurvasokan vannak" 6 destros jön szembe Krein szarvas meg már rohan a francba... 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Ez Krein esetében bármilyen körülmények között elõfordult 😄

Sárkány Lovagrend

sc legszebb mindig az volt, amikor hirtelen elfogyott a heal😊 minimapon meg csak annyi látszott,h egy zöld pötty távolodik tõlünk😄

😄

Tényleg 😄 Basszus mennyit felejtettem már 😄

Sárkány Lovagrend

Asszem emlékszem.

1. lépés: rúgd ki az sw-t a csapatból, és hozz helyette egy bw-t.<#nyes>
2. lépés: mivel alapban csak slayert hoztál melee dps-nek, ezért ez a rész rendben van.
3. lépés: ha az sw nagyon sír, jöhet a healer karakterével, ha az egy wp.
4. lépés: az elsõ olyan rollnál amit nem te nyersz leaveld le a partit, a ts-t, a guildet. (3 nap múlva gyere vissza)

Általános piramistaktikák parti setuptól függetlenül:
"én nem speccelek át bazze' az 4 arany 20 ezüst, így is van taunt"
"most csak az elsõ 3 bosst toljuk le, aztán hétfõ hajnalban a 4-5, és kedd éjszaka a 6-7, és szerda délelõtt 11kor a 8as remélem mindenki ráér"
"akkor én most az rr41-es altommal jönnék az elsõ két bossra, mert kell a silver ankh, amit master loottal kapok mindenkitõl - ugye?"
"hát én nem guardolok, mert akkor túl sok dmg-et kapok"
"invade? scrolloztam Altdorfba sziasztok"
"szívesen jövök, nekem már úgysem kell loot...csak a páncél, a dps fejes, meg az összes lila talizmán ami esik"
"induljunk hamar, mert a destronak 491 resource van leadva! - ok, mehetünk, csak elmegyek 20 perc afkra elõtte"

Tomb of Freedon Nadd

Gyertek fel ts-re és megbeszéljük! 😊 Taktikára emlékeztek még? 😄

Sárkány Lovagrend

Akkor gyere te is. Úgysincs még meg a páncélod...<#smile>

Tomb of Freedon Nadd

Te nem mehetsz, mert "Csak akkor megyek piramisba, ha Dread is jön!" 😄

Szóval már nem lesz nagy kockulás? Mikor megyünk piramist?<#smile>

Tomb of Freedon Nadd

De ez, hogy ingyenes másfél hónapra nem ugyanaz, mintha f2p lett volna. Már nem játszanak vele, mert kb "minek". Gyûjteni nem érdemes semmit, se fejleszteni a karaktert. Én belogoltam kicsit, csináltam pár utolsó screenshot-ot. Szerintem nem az emberek a hibásak, hogy most nem kezdtek el gyorsan, sokan játszani, amikor nemsokára vége az egésznek. A mi guildünkbõl is sokan visszajöttünk volna, ha ingyenes, de nem ilyen módon, hogy na van még másfél hónap, aztán törölnek mindent. Viszont az nincs kizárva, hogy pár sc-t még megyünk, de nem lógunk fent egész nap, mint régen.

Pacho: FB-on nem láttam hírt, de lehet csak figyelmetlen voltam. Nekünk Kartács szólt 😊

Sárkány Lovagrend

Itt? Az a 10 ember? Ne már... a külföndi fórumokon meg anno azért ment a balhé, mert a fejlesztettlen who-n kívül valamely módon minden f2p lett. De azóta eltelt 1 év és a kutyát sem érdeklni már.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Én onnan értesültem, hogy jön hírlevél a kezdetektõl. Meglehet nem visszatérõ játékosoktól szokott megugrani, de leírtam, hogy itt minden régi arról sírt, hogy visszamenne, ha ingyenes lenne. De nemcsak itt külföldi fórumokon is. Meg lehetett volna mutatni, hogy nem csak a száj nagy..., de így...
Meg ha esetleg kiküldtek volna egy levelet vagy valami, hogy aki nem nézi naponta a WHO-t, az is értesüljön róla. A facsét nem néztem ott kiposztolták? Mert nem úgy tûnik, hogy ezt elõre így tervezték volna.

Tomb of Freedon Nadd

A f2p váltáskor nem a visszatérõ játékosoktól szokott megugrani a létszám, hanem az újaktól, azokat meg nem engedélyezték. Arról nem beszélve, hogy míért kezdene valaki egy mmo-ba amit 1-2 hónap múlva lekapcsolnak.
Mondjuk ugy nehéz ha már accountot se lehet létrehozni.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ami a legnagyobb gáz, hogy mióta kiderült, hogy a zárásig ingyenes, az én meglátásom szerint még kevesebben vannak fent pedig..., van egy hollandiában melózó ismerõsöm aki játéktesztelõként dolgozik, õ írta nekem, hogy nem lett volna ez feltétlenül rossz, lévén a tulaj arra is kíváncsi lett volna ezzel, hogy frítupléjben mennyien mennek föl. Viszont ez nagy öngól, hogy a fél világon arról zengtek a fórumok, hogy ha frí lenne akkor mi lenne..., látjuk..., a kutya nem moccan. Pedig én azt hittem megtelnek ismét, így, hogy nulla korpa kell hozzá.
Nem, de asszem valódi kártya kell, nem írhatsz be kitalált számokat.

Tomb of Freedon Nadd

Szaruman
Ha reaktiválni akarom a 14 napos szart, kér kártyaadatot. Ilyenkor még nem von le pénzt, ugye?

Jakuza1
Ezen nem csodalkozom a Daoc utan.

http://www.ipetitions.com/petition/save-warhammer-online/
Pari
en egy rr80-ast, de sokan azert leptek le (koztuk en is), mert nem jott uj fejlesztes, illetve ami jott az is inkabb arcul csapas volt, mint end game fejlesztes.
a vege mar rp kurvulas volt nem pvp, 1-2 ember dolgozott a mapon a tobbi meg alldogalt...mar a small scale pvp is elveszett maradt a zerg vs zerg alldogalas...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Nagyon sajnálom, hogy ezt a nagyszerû játékot bezárják. Pedig a kis populáció ellenére is iszonyat jó harcok voltak benne. Pvp terén a legjobb mmo, veri a wowot meg a többi mmot... Pari nem játszották ezt már annyian az utóbbi pár évben, hogy megérje nekik fejleszteni. Az end game-je jó volt így is rengeteg idõbe tellett mire rr100-ra felhúztál egy karit. Én 2 rr100-as karit dobhatok ki most. 😞 http://imageshack.us/photo/my-images/94/sk7t.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/14/azib.jpg/
Szaruman
Vállalható volt 2008ban. Viszont az ea már akkor kidobta a játékot gyakorlatilag, pedig 300k elõfizetõ volt akkoriban. Most pár ezer elõfizetõnél már szarnak rá magasról.
Én is sajnálom, h eltûnik a cucc, de ez csak idõ kérdése volt.

Pari
Apa ez a game teljesen vallalhato, csak az EA fele uzletpolitika nem az...fejleszthettek volna nyugodtan a gamét, foleg az end gamet, kiegekkel javithattak volna, de nem tettek, jott a valsag es dobtak 1 sec alatt...
a wow end gamet is csak a folyamatos kiegek tartjak eletben...a daocnak is jott tett a 5 kieg (megha meg oly megoszto is volt a ToA)
Itt gyakorlatilag 1 "kiegeszitocske" utan dobtak a game, pedig az alapja majdnem brillians
az igazi realm pride viszont naon hianyzott nekem...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Reméljük a többi miki is elõkerül télig, szkeptikus krampuszok meg mindig lesznek 😊
Ember én ismerek vagy 3 mikulást kapásból 😄

úgy pörög a topic mintha a játék újjáéledt volna, de sajnos nem 😛
öröm látni,h az mondja,h vmi intelligencia kérdése, aki még hisz a mesékben😄 és még büszke is rá😄 remélem nem árulok el azzal semmi újat, hogy a mikulás nem létezik.. 😄

+1