Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Sárkány Lovagrend
Lenne egy problémám:Megpróbáltam játszani a tört szerveren,de mivel kb 3 éve nem játszottam,csak az alapjáték van meg.Valaki tudja,hogy honnét tudnám a patcheket leszedni?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Elméletileg ez egy priv szerver, aki akarja folytatni waros pályafutását.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Meg hát a fiery blast-al úgy is lehet 2k-t ütni, hogy egy pont sincs az ágon, és 80 feetre állsz, hogy idõben el tudjunk futni az ellenség elõl, mint bátor sir Robin.
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Sárkány Lovagrend
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Sárkány Lovagrend
Sárkány Lovagrend
1. lépés: rúgd ki az sw-t a csapatból, és hozz helyette egy bw-t.<#nyes>#nyes>
2. lépés: mivel alapban csak slayert hoztál melee dps-nek, ezért ez a rész rendben van.
3. lépés: ha az sw nagyon sír, jöhet a healer karakterével, ha az egy wp.
4. lépés: az elsõ olyan rollnál amit nem te nyersz leaveld le a partit, a ts-t, a guildet. (3 nap múlva gyere vissza)
Általános piramistaktikák parti setuptól függetlenül:
"én nem speccelek át bazze' az 4 arany 20 ezüst, így is van taunt"
"most csak az elsõ 3 bosst toljuk le, aztán hétfõ hajnalban a 4-5, és kedd éjszaka a 6-7, és szerda délelõtt 11kor a 8as remélem mindenki ráér"
"akkor én most az rr41-es altommal jönnék az elsõ két bossra, mert kell a silver ankh, amit master loottal kapok mindenkitõl - ugye?"
"hát én nem guardolok, mert akkor túl sok dmg-et kapok"
"invade? scrolloztam Altdorfba sziasztok"
"szívesen jövök, nekem már úgysem kell loot...csak a páncél, a dps fejes, meg az összes lila talizmán ami esik"
"induljunk hamar, mert a destronak 491 resource van leadva! - ok, mehetünk, csak elmegyek 20 perc afkra elõtte"
Tomb of Freedon Nadd
Sárkány Lovagrend
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Pacho: FB-on nem láttam hírt, de lehet csak figyelmetlen voltam. Nekünk Kartács szólt 😊
Sárkány Lovagrend
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Tomb of Freedon Nadd
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Sárkány Lovagrend
Tomb of Freedon Nadd
a vege mar rp kurvulas volt nem pvp, 1-2 ember dolgozott a mapon a tobbi meg alldogalt...mar a small scale pvp is elveszett maradt a zerg vs zerg alldogalas...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Én is sajnálom, h eltûnik a cucc, de ez csak idõ kérdése volt.
a wow end gamet is csak a folyamatos kiegek tartjak eletben...a daocnak is jott tett a 5 kieg (megha meg oly megoszto is volt a ToA)
Itt gyakorlatilag 1 "kiegeszitocske" utan dobtak a game, pedig az alapja majdnem brillians
az igazi realm pride viszont naon hianyzott nekem...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx