22827
-
Rettegett #22707 évek ota nem játszottam már
de megprobálom én is
az előbb a MEGA megált 10%-nál -
#22706 Most néztem a forumot és elvileg szedek egy másik MEGA cuccbol külön egy audio.myp-et, nemsokára kiderül.. -
MaRee #22705 Irj a fórumra hátha segitenek. -
#22704 Elejét néztem de egyből voltak questek meg minden.. de franciául én nem fogom nyomni az tuti még nézegetem hogy lehetne állítani... -
MaRee #22703 Na és milyen? Mit lehet csinálni? Karakter kreálás meg futkározás? -
#22702 De hiába rakom át angolra a duma francia marad:(((((((((((((((((((( ez eléggé idegesítő mert undorító nyelv... -
#22701 MEGA a torrent link alatt van full sávszéllel jön. -
#22700 thx -
MaRee #22699 Ti honnan szedtétek le a klienst? Mert a torrent ami meg van adva az oldalon 0 seedes az oldal ahova meg fel van töltve kurva lassan jön. -
soundsonic #22698 csetbe bent /languague 1 ,majd restart -
#22697 Megy a cucc:) nyelvet hol tudom állítani?:) -
soundsonic #22696 Igen, donation lehet hogy lesz, de az nem kötelező. Illetve a mount és pet mókát tudom még elképzelni fizetősnek, mint official-on. -
MaRee #22695 Na ja, biztos lesz majd donation rendszer meg kitudja. Emlékszem anno a legmenőbb wow tört szerver a wowscape volt, 3-4k játékos volt online, RENGETEGET kaszált belőle a tulajdonos. A Blizz végül nem nézte jó szemmel asszem, és lelőtték a szervereket, pedig milyen jó is volt. -
soundsonic #22694 Kérdez a fórumon! Amúgy nem vagyok piztos abban hogy kezdetben lesz rvr... egyenlőre igaz béta, de csak 1 szerver van. Miből akarják fenntartani? Hány fee wow szerver van.. ott sem gond ez. -
#22693 Bohockodni jó:) -
MaRee #22692 Áh, csak maga a játék nem volt felrakva hozzá, értem :D -
#22691 Lol hogyhogy mivel?:))) hát a launcherral:DDDDD -
MaRee #22690 Akkor mivel akartál belépni? -
#22689 Miből akarják fenntartani? Nem sok infót találtam arról, hogy mi a cél és hogyan fog ez az egész működni, mikor az eredetin sem bírták a szerverek a mass pvp-t. -
#22688 Értem, de arra is érzékeny ha nem szedem le a klienst:DDDDD Már töltöm:) -
soundsonic #22687 Nagybetű és kisbetű érzékeny -
#22686 Az oldaluk szerint up a szerver jelen pillanatban is. Megcsináltam az accot , letöltöttem a launchert és ott amikor indítanám "wrong account" na majd olvasgatok a forumban:) -
MaRee #22685 Mármint a játékban? Jelenleg ez pre-béta fázis ha jól értelmeztem, úgyhogy nem biztos, hogy mindig fel vannak lőve még a szerverek. -
#22684 Valamiért wrong accountot ír:( az oldalon be tudok jelenkezni.. -
MaRee #22683 Újjá éled a WAR!
Itt egy kurva jó kezdeményezés, egy nagyon komoly privát szervert csinálnak. Aki szerette a játékot mindenképp vessen rá egy pillantást, jelenleg 41%-os a dolog.
-
Ében #22682 Most egy hétig nem vagyok sz.gép közelben, de majd ránézek :) -
Pacho #22681 December 18:
-
sanyi83 #22680 Akinek nem megy az előző linkről töltse,nekem is ez a verzió megy -
soundsonic #22679 Még nem tuti megoldás, nekem is most csordogál le, de ki lehet próbálni: link -
soundsonic #22678 Nekem sem megy az új x64 pacher-rel. Majd megoldják -
soundsonic #22677 WoW ki fogom próbálni:) TY az infót -
szabi34 #22676 Hát nekem azzal sem akar menni, de lehet én csinálok rosszul valamit. -
sanyi83 #22675 Nálam tökéletesen megy,bár a játék elég kezdetleges stádiumban van. -
sanyi83 #22674 Van már 64 bites patcher is
-
#22673 Fórumon írtak rá megoldást azt próbáltad ? -
szabi34 #22672 Én is ugyanígy jártam. :/ -
Ében #22671 Gondoltam megnézem, de 64 bit-es windows-on nem megy :( -
sanyi83 #22670 Sziasztok!
Lenne egy problémám:Megpróbáltam játszani a tört szerveren,de mivel kb 3 éve nem játszottam,csak az alapjáték van meg.Valaki tudja,hogy honnét tudnám a patcheket leszedni?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#22669 http://www.warhammer-server.com/join-us/
Elméletileg ez egy priv szerver, aki akarja folytatni waros pályafutását. -
Pacho #22668 Ismered a mondást: "bombing is so 2010"
Meg hát a fiery blast-al úgy is lehet 2k-t ütni, hogy egy pont sincs az ágon, és 80 feetre állsz, hogy időben el tudjunk futni az ellenség elől, mint bátor sir Robin.