Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán egyszer jo lesz
oooo, az nem fasza
de ahogy nézegettem, csinálgatják
bár az online playerek elég kevesen vannak...
de ahogy nézegettem, csinálgatják
bár az online playerek elég kevesen vannak...
Tört és annak is a bétája, sok minden nem mükszik majd csinálják😊 szintlépés az úgy van hogy ki log be log😊 Kilépsz elfelejti az összes questet de amit megcsináltál azt is felveheted újra😊
bõvebben? ráérek 😄
megprobálom ujra, kösz
szépen kérek egy linket ahonnan le lehet tölteni, torrent nem 100%
chrome://mega/content/secure.html#!QAsnzKLR!MZbAcXWTPdsDEzonsAtxTSgSBPwgRd-zFOV3_7XXJLw
ez megáll
chrome://mega/content/secure.html#!QAsnzKLR!MZbAcXWTPdsDEzonsAtxTSgSBPwgRd-zFOV3_7XXJLw
ez megáll
Én a másikat szedtem ebbõl csak a audio.myp-et... de pl nem tudok 1-es szintrõl feljebb lépni😄
18%-nál megált..............
kösz,remélem nem áll meg menet közben
Valamiért nem jó, de itt van
chrome://mega/content/secure.html#F!yIhGjQLK!QB4U3y9mqTtr9_aKCS-dcQ
chrome://mega/content/secure.html#F!yIhGjQLK!QB4U3y9mqTtr9_aKCS-dcQ
nem akarom marhasággal telefirkálni az oldalt, de 13%-nál vége nekem, kicsit pause, késõbb ujra majd
addig szedjétek 😄
addig szedjétek 😄
Szálljatok lefele a megáról, azért tölti nekem ilyen lassan, lopjátok a kilobájtokat <#vigyor>#vigyor>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
1,7MB/s, de most 13%-nál nagyon gondolkozik
csak 400kb/s-el jön Mega-ról nekem :/
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
évek ota nem játszottam már
de megprobálom én is
az elõbb a MEGA megált 10%-nál
de megprobálom én is
az elõbb a MEGA megált 10%-nál
Most néztem a forumot és elvileg szedek egy másik MEGA cuccbol külön egy audio.myp-et, nemsokára kiderül..
Irj a fórumra hátha segitenek.
Elejét néztem de egybõl voltak questek meg minden.. de franciául én nem fogom nyomni az tuti még nézegetem hogy lehetne állítani...
Na és milyen? Mit lehet csinálni? Karakter kreálás meg futkározás?
De hiába rakom át angolra a duma francia marad😞((((((((((((((((((( ez eléggé idegesítõ mert undorító nyelv...
Ti honnan szedtétek le a klienst? Mert a torrent ami meg van adva az oldalon 0 seedes az oldal ahova meg fel van töltve kurva lassan jön.
csetbe bent /languague 1 ,majd restart
Igen, donation lehet hogy lesz, de az nem kötelezõ. Illetve a mount és pet mókát tudom még elképzelni fizetõsnek, mint official-on.
Na ja, biztos lesz majd donation rendszer meg kitudja. Emlékszem anno a legmenõbb wow tört szerver a wowscape volt, 3-4k játékos volt online, RENGETEGET kaszált belõle a tulajdonos. A Blizz végül nem nézte jó szemmel asszem, és lelõtték a szervereket, pedig milyen jó is volt.
Kérdez a fórumon! Amúgy nem vagyok piztos abban hogy kezdetben lesz rvr... egyenlõre igaz béta, de csak 1 szerver van. Mibõl akarják fenntartani? Hány fee wow szerver van.. ott sem gond ez.
Áh, csak maga a játék nem volt felrakva hozzá, értem 😄
Akkor mivel akartál belépni? <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Mibõl akarják fenntartani? Nem sok infót találtam arról, hogy mi a cél és hogyan fog ez az egész mûködni, mikor az eredetin sem bírták a szerverek a mass pvp-t.
Nagybetû és kisbetû érzékeny
Az oldaluk szerint up a szerver jelen pillanatban is. Megcsináltam az accot , letöltöttem a launchert és ott amikor indítanám "wrong account" na majd olvasgatok a forumban😊
Mármint a játékban? Jelenleg ez pre-béta fázis ha jól értelmeztem, úgyhogy nem biztos, hogy mindig fel vannak lõve még a szerverek.
Újjá éled a WAR!
Itt egy kurva jó kezdeményezés, egy nagyon komoly privát szervert csinálnak. Aki szerette a játékot mindenképp vessen rá egy pillantást, jelenleg 41%-os a dolog.
Itt egy kurva jó kezdeményezés, egy nagyon komoly privát szervert csinálnak. Aki szerette a játékot mindenképp vessen rá egy pillantást, jelenleg 41%-os a dolog.
Most egy hétig nem vagyok sz.gép közelben, de majd ránézek 😊
Sárkány Lovagrend
December 18:
Tomb of Freedon Nadd
Akinek nem megy az elõzõ linkrõl töltse,nekem is ez a verzió megy
Még nem tuti megoldás, nekem is most csordogál le, de ki lehet próbálni: link
Nekem sem megy az új x64 pacher-rel. Majd megoldják