Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a béta patchelés az nem torrent alapon mûködik, bár nem is játszanak sokan vele, igazából nem is értem miért csak most indult meg ez a nagy bétázni hívási láz, mert elég csapnivaló volt a max 5-700 playerrel a szerver 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Írták is valahol, ezt így el lehet indítani (warpatch.exe -vel), illetve ha akarod, hogy csináljon mindenféle anyámkínja parancsikonokat, akkor van ott egy setup.exe is. De majd minden kiderül, ha lejön végre 1 hét múlva 😄DD Amúgy a fileszerkezet ugyanaz, mint az EU kliensé, csak nincsenek mellette menõ mp3-ak 😞
Amugy az normális, h nem installert töltök több különbözõ méretû fájlt? Ezt nem is kell majd telepiteni csak elinditani?😊
Illetve nekem az EU-s warhammerhez downloader volt, ehhez az US verzióhoz pedig torrentet adtak, ami egyenlõre csigalassúsággal üzemel, jelen állás szerint 1 hét múlva ér le a kliens...
mi az, h north amerika? én budapestrõl nem is jácchatok vele? Mikor regiztem kérdezte az országomat és ki lehetett választani a hungaryt. amúgy meg csak torrentrõl jön ahogy látom és nagyon lassú (200 seeder, 2000 leecher)
Account infonál ezvan:
*
Current Associations:
*
o Veteran WAR Newsletter Subscriber
ez tuti nem kamu mert én már télleg több mint 1 éve kapom a newslettereket
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A halál csupán a kezdet...
Én is így kaptam a 2. beta meghívót. Csak regelve vagyok e-maillel a war newsleterre és az elsõ idõkben csak e-mail cím kellett regisztrációhoz. ott figyeg a beta key ahogy belépek a frissen kapott e-mailcímmel a war-europe oldalon.
Vírus meg nem hiszem, hogy vírus.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A másik, hogy jelentkezéskor már megcsináltad az accot és az az acc kap hozzáférést a bétához. Tehát a végén amit írnak, hogy csinálj accot nem igazán állja mega helyét! 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jött egy levél a [email protected]ól és az eleje ez:
Prepare to join the WAAAGH! Congratulations, you have been selected to join the Warhammer Online Beta Test. NOTICE: The Warhammer Online Beta Test is currently under a strict Beta Test Agreement. The only permitted disclosures at this time are: 1) The fact that there is a Warhammer Online Beta Test currently underway. 2) The fact that you are a member of the Warhammer Online Beta Test. Please ensure that you have read and understand the terms and conditions of the Beta Agreement before creating your Beta Account. To create your Beta Account please visit:
plusz még írnak egy net címet amire nemtom, h rákattinthatok-e meg még egy csomó szöveget.. szal ténleg kiválaszottak a bétára?😄 vagy csak vlm vírusos oldalra mutat?
Egy fán több minden is megtanulható. Vannak tactikai skillek, van sima skill is. Csak nem vagy köteles az elért skillt meg is tanulni, ugyanis ha elérsz egy skillt a megtanulása +1 pontba kerül.
Lehet nem egyértelmû, amit írtam! 😄 Hírtelen ennyire telt! 😊
1. Ez még eldõl majd amagyar oldallal foglalkozók (biztos lesz ugye olyan) eldöntik kiírják-e. (jó lenne)
2. tudtommal induláskor 40. vagy 50.
3. Talentelési lehetõség alatt nem tudom mire gondolsz
4. Nem tudnak. Amikor egy destructionos ír a chatben csak annyit ír a játék az Order oldalán lévõknek, hogy xy says something you cannot understand.
1. Ha majd kijön a játék, akkor ki lesz majd valahova írva, hogy melyik serverre mennek a magyarok, mint anno wow esetében (bloodscalp)?
2. Mi a maximum elérhetõ szint?
3. Itt is lesznek talentelési lehetõségek?
4. A frakciók itt se tudnak egymással komunikálni (mint wowban)?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
fuck mmo's..i.,
#2834 : Chris na az ilyen beszámolókat szeretem. spec pont emiatt érdekel a játék. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A halál csupán a kezdet...
anti hero
Jimi Hendrix
Per Aspera Ad Inferi.
Ordernél csinálok holnap egy tankot és meglátom hogy néz ki.
(viszont a dyeing jó ötlet szerintem)
Rusnya a sorcerer? Nem láttad ezekszerint hogy néznek ki az armorok, amiket most adott rankharmincegyre a játék... a discliple meg a sorcerer armorja szerintem mindent leköröz, ahogy a destruction úgy általánosságban összehasonlítva az orderrel.
Mikor belogoltam nagyon rosszul állt a szénánk, egész Praag order kézen volt. A kezdeti agyatlan zergelés után vhogy megindult egyfajta szervezettséggel a város módszeres visszavétele, közel 2 órába tartott, míg néhány warband visszavette a saját erõdünket és elfoglalta az orderét. Ezen vérszemet kapva már nem volt megállás, tömött sorokban elindultunk délre, Reikland felé. Mire odaértem a külsõ kapuhoz, már állt a faltörõ kos meg néhány katapult. Jó tankhoz híven egybõl beálltam a kapunyitó különítménybe. A kos úgy mûködik, hogy legfeljebb négyen állhatnak hozzá, ilyenkor elsõ kattra elindul egy csúszkán egy kurzor és egy másik kattal a csúcspontjához minél közelebb kell megállítani, mert ilyenkor 100%-os a faltörõ kos sebzése. Természetesen mindenki külön klikkel, és a 4 ember átlagolt eredménye adja, hogy a sebzés hány %-át okozta az ütés. Nem kevés forró olajat kaptunk a nyakunkba míg sikerült betörni a kaput és beözönölhetett az 50-60 ember a belsõ udvarra... Innen már nem volt megállás, külön osztag foglalkozott az erõsítésként hátbatámadó orderesekkel, a többiek szedték szét az erõd belsõ kapuját. Miután ez is kitárult csak percek kérdése volt a lord kardrahányása. 😄
A csapat ezután sem állt meg, célba vette Reikland déli erõdjét. Szépen végig lehetett követni a térképen a kisebb csapatok vonulását, folyamatosan jelentek meg dél felé a konfliktust jelzõ kis vörös ikonok. A déli erõd ostroma közben kicsit összeszedte magát az order és nagy számban az újonnan megszerzett északi erõd falai alá vonult. Baromi élvezetes volt, ahogy mi az északon maradt védõk és déli csapatok folyamatosan kommunikálva, helyzetjelentést kérve támogattuk egymást 1-2 grp-al. Végül északon sikerült a támadókat elválasztani a faltörõ kosuktól és lelassítani az ostromot, míg délen a két warband megszerezte az erõdöt és ezzel a zónát is.
Rettentõ élvezetes volt minden egyes perce, semmi gondja nem volt a játéknak mikor egyszerre többtucatnyi karaktert gyilkolta egymást. Keepfoglalásnál a lord leverése után a public kvesztekben megszokott módon csinál a játék egy sorrendet a résztvevõkbõl, 50-60 emberbõl 11. voltam, ezzel pont lemaradva a zsíros falatokról. 😄
Ja és Sorceres kizárva, rusnya. Maximum egy Magus, ezenkívül az IB és Runepriest jöhet szóba.
Az egyedi mechanizmusa úy mûködik, hogy combustion pontokat épít 0-100-ig a legtöbb spellel (dark elfnél dark magic pontok vannak). Ezzel fokozatosan azt éri el, hogy nõ a crit esélye, sebzése, vmint egyre nagyobb valószínûséggel visszacsap rá is a spell, neki is sebzést okozva, értelemszerûen 100-as pontnál ez az érték 100%, nem kis crit módosító mellett. Ezek a pontok idõvel eltûnnek, ill. dark elf esetében van lehetõség ezeknek a levezetésére szintén dmg spell formájában, gondolom bright wizardnál is hasonló. Amúgy maga a kaszt a szokásos nuker, néhány dot-al, sok aoe-val, rengeteg grpra ható utility spellel... ebbõl sok van a játékban, mert ahogy már korábban is írták nem a wtfpwn-szerû onehitelést célozták meg vele, ill. nem is a 10 mp-kig tartó végeláthatatlan cc-ben állások sorozatainak elszenvedését. Van majdnem mindenkinek 20-40%-ot lassító snare-je és a szerencsésebbeknek kb. egy v. másfél cc-je. Ez azt jelenti, hogy 1 db knockback és 1 db 4-5 mp-es snare.
Tudom mire jó egy béta. Rengeteg béta teszten voltam már. Azért írtam ide, hogy megkérdezzem a véleményeteket. Mert sok idõm nem volt még tesztelni.
Én is bent vagyok juhúúú😄
Mint már Pio korábban is mondta, az alapvetõ tévhitetekkel ellentétben az open béta nem azért van, hogy jocóka és palika eldönthessék, tetszik-e nekik a játék és megveszik-e, nem lehet megítélni ez alapján. Ez csak mifelénk torzult így el, mert a nem balkáni országokban nem okoz gondot egy ilyen játék megvétele (magyarán mintha 3-4000 HUF lenne a hazai pénztárcáknak). Azt meg mellékesen jegyezném meg, hogy ez luxuscikk, és mint olyanon, normális esetben nem szokás rajta gondolkodni.
Nevesítem a skilleket, szóval aki nem akarja elõre megtudni a neveket, az most hunyja be a szemét, csak nincs idõm szenvedni körülírással 😊
Mivel sima mobokat akartam ölni, ezért dps-re maxoltam, nyilván champion ellen érdemesebb valami defenzív módon menni, mert azoknak sok a HPjuk. Tudtam, hogy nem lesz idõm minden giftet átnézni, ezért a gyors dps-re legjobbnak tûnõt, a brutalityt néztem csak meg.
3 taktika, amit betettem: brute force, jagged edge és mivel azért féltem attól, hogy tényleg nagyon halandó a kaszt betettem a warped flesht.
Morálokra nem emlékszem, elsõre bevágtam a sebzõt és azt nyomkodtam folyton, mert táp 😊
A mobolás pedig ilyen rotával ment: Convulsive slashing, rend, deliberate, impale és ha még élt a mob, akkor megint convulsive és általában ez a convulsive közben meghalt a 31-32es mob. Magyarul olyan 8-14 másodperc volt egy mob. Amikor csak tudod CDre kell nyomni a pulverizet, ha azt benyomod kábé minden ütés betalál, pilanatok alatt szétkapod a mobot. És persze 60 secenként a morale ability, ha jól csinálod mindig lesz rá morale és az drasztikusan lerövidíti a mob megölésének idejét 😊. Szóval Gift of Brutalityben egy ilyesmi rotával próbálkozz és akkor szerintem jól fogsz tudni haladni. Na persze alap, hogy nem ez a legjobb rota és talán nem is ez a gift a legjobb mobolni, sajnos ilyen rövid szabadidõ alatt ennyire futotta 😞
Megjegyzés: az impale-t nem lehet szembõl nyomni, de ha nekirohansz a mobnak, akkor simán rá tudod nyomni, szóval szembõl nyomod a rotát és amikor az impale elõtt várod a global CDt akkor rohanj neki a mobnak.
Meg akartam még próbálni azt is, hogy hogy bírom sok mob ellen, de mivel sokan küldiznek ezért az elején a csontikból 1×re max 3-at sikerült összeszednem, azokkal így kényelmesen boldogultam. De ha problémáid adódnak, akkor tedd be 1es morale abilitynek a hílelõst.
RvRben viszont lehet rettegni ettõl a kaszttól, elszívja az APdet, silencel, lassít, minden varázslatodat visszasebzõvé teszi és még a skillek háromnegyedét meg se néztem... 😄
Ami nagyon fontos, vagy legalábbis én úgy tapasztaltam, hogy itt nem nagyon lehet 1 gomb spammelésével boldogulni, vagy legalábbis nagyon lecsökkenti a hatékonyságot. A legtöbb skillen CD van és sok skill kombózik egymással, szóval minden egyes mobon technikásnak kell lenni, ha gyorsan akarsz haladni.
Ezenkívül fontos, hogy a játékkészítõk eleve úgy tervezték, hogy itt ne legyenek olyan nagyon gyorsan az ölések. PvEben sem, de ez fõleg pvp-re vonatkozik. Inkább a taktikára épüljenek a harcok és ne arra, hogy - cinikusan mondva - ki stunol elõbb. Ezenkívül a fõ különbség a healer és a dps kasztok között DPS szempontjából a núkoláson van, a sustained, tehát hosszútávú DPSük elvileg viszonylag közel áll egymáshoz természetesen azért némileg a dps kasztok javára.
Na, remélem sikerült segítenem és holnap már alázni fogsz Marauderrel, de azért reménykedj, hogy nem futsz majd össze a warior priestemmel... 😄DD És persze kérném, hogy a rutinos marauderesek ne röhögjenek ki, csak megpróbáltam némi segítséget összekaparni kezdõ szinten, szinte egyáltalán nem értek a classhoz 😞