Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet nem vettem észre. Nálam elégé változóak a sebzések.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Champion nem volt gond warrior priesttel, de az furcsa, h minden mobra ugyan akkorát ütsz. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ma volt hogy 16-an nem voltunk elegen egy pq boss legyakásához.
31-es warrior priesttel egy 31-33as mobot megölni nekem egy ilyen rotációból áll (skillek nevét inkább kihagyom, jobb félni, mint megijedni 😊 ): 1 str növelõ ütés, majd a dot, majd a lassítóütés majd még esetleg 0-3 közötti "sebzõütés", majd egy channelinges healelõs ütés és a mob meg is halt én meg fullHPn vagyok. Ez körülbelül 9-15 másodpercet jelent. Szerintem ez egyáltalán nem vészes (jójó, én a wowban holypalával moboltam, szóval nem túl nagyok az elvárásaim 😄 ). Biztos, hogy belõtted a megfelelõ taktikákat és mastery trainingeltél?
Marauderhez nem értek, de úgyis ki akartam próbálni valamit a másik oldalról, úgyhogy lehet most meg is teszem 😊 Aztán majd ha jut is idõm kitapasztalni írok róla, hogy tapasztaltam én, mert így elsõre elég meredekül hangzik, hogy 2 mob megöli, wp-vel ez számomra elképzelhetetlen.
Elég furcsa mondjuk, hogy 31esen jó ruhákban a velelm egyszintü mobra a crit 170 körül van. A mob élete meg 3-4000. Le lehet ütni, de sokáig tart. Nem éreztem a különbséget egy marauder (melee DPS) és egy Warrior priest között. Max annyit, hogy a warrior priesttel nem haltam meg mikor 2 mob ütött.
Nektek mi a tapasztalatotok?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Itt nagyon bejon a grafika,az animaciok stb..ha igy fog kinezni szerintem nem lehet panasz a grafikara.
Jimi Hendrix
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Most csak R31/RR25 karikat lehet csinálni, mert jelenleg a tier4 zónák fókusztesztje folyik.
Va megoldás?
Szoval ertem en, hogy ez teszt es nem ingyen tiral, de a kezdeti eladasokat elegge fel tudnak tornazni. Ami szinten jo uzenet a ketkedoknek.
Vagy netalan ilyen magabiztos az EA, hogy nem kockaztat release-re 1 millio jatekost, folyamatos servercrash-t, mert majd ugyis jonnek maguktol az elso review-k utan?
Ha lesz free trial wotlk elott akkor bejohet ez a huzas, ha nem, akkor a "hiszem ha latom" tipusu emberek szepen megveszik a jolbevaltat es buknak jopar ezer elofizetot.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az open beta pedig nem egyenlõ a triallal, de ezt most inkább nem próbálom meg elmagyarázni, nem ér annyit...
2 db értékelhetõ mmo van ahol van kipróbálási lehetõség
az open beta meg egyenlõ a triallal, és szerintem is teljes mértékben felesleges csak a preordereseknek betát csinálni
FANTOM
A béta során rengetegszer kapsz kérdést amiben véleményezni kell az elõzõ küldetést, az elõzõ scenariot, satöbbit... És folyamatosan finomhangolnak, teljes koncepciókat változtatnak meg, törlik a karaktereket, elõfordul, hogy lelövik a szervert akármikor egy kisebb patch beüzemelése miatt, satöbbi... Aki a bétában akarja kipróbálni a játékot az biztos, hogy csalódni fog a véglegeshez képest. Annak ellenére, hogy - szerintem - a béta már eleve élvezetesebb a mai játékok 90%ánál 😊.
Egész biztos vagyok abban, hogy néhány hónappal a végleges megjelenés után lesz ingyen 10-14 napos kipróbálási lehetõség, mint minden létezõ MMOnál van, aki vásárlás elõtt ki akarja próbálni a játékot az szerintem inkább arra várjon és ne az open bétára, mert abban már tényleg 100%osan az lesz a játékélmény, amit a készítõk összehoznak a végleges megjelenésre.
U.I.: persze félreértés ne essék, tökéletesen szórakoztató játék a béta is, de egyértelmûen vannak hiányosságok, balanszolatlan dolgok. Vagy ha így jobban tetszik, egészen biztos, hogy a béta még nem azt az élményt nyújtja amit a készítõk a végleges verzióval szeretnének. Ha azt nyújtaná akkor nem bétának hívnák és havidíjat kéne fizetni érte...
Na, a mythic nem nagyon akarja, hogy kezdéskor legyenek millióan, így biztosítva a normális startot, aztán emiatt majd megy a híre hogy milyen frankó, és akkor jöttök ti (ill. jövünk mi😄)
WAR PRE-ORDER BENEFITS INCLUDE:
OPEN BETA ACCESS
Experience the glory of battle and the thrill of WAR before the game goes live.
The Open Beta will be level capped and content restricted. You will be allowed to choose any of the game's 20 unique careers and advance through rank 20. You will also be free to explore and battle across Tiers 1 and 2 of each army's homeland. Please note that any characters created during the Open Beta will NOT carry over into the live game as they will be wiped from the servers.
To register for Open Beta:
1. After August 15, 2008 visit the Mythic Entertainment Account Management website.
2. Create a new Warhammer Online game account.
3. When prompted, enter your Open Beta code.*
Your Open Beta code can be found on the card in your pre-order box or in your pre-order confirmation email. Open Beta files will be available for download on August 15th. PLEASE NOTE: The start date for Open Beta is still to be determined. Check back here for updates!
* If you have previously entered your Open Beta code in the Beta Center, you will need to enter it again when you create your WAR game account at the new account management site.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
még szerencse h jött newsletter
Vhogy eddig soha nem éreztem ingerenciát arra, hogy ellátogassak a fõvárosba, na most, hogy feltöltötték a goldos szütyõt, meg ha már 31 akkor már talán lóra is kéne ülni, tehát ellátogattam inevitable citybe. Egyszerûen vmi félelmetesen hangulatos a chaos fõváros, a hangok, a falak, az npc-k, a környezet... na a mazochista depressziókeresõ "dárkosok" fülig érõ vigyorral fogják az ereiket vagdosni örömükben... vagyis vigyor helyett zokogva... vagy mittomén nekik mi a jó, akarommondani a rossz, ami jó? Na mindegy.
Visszatérve a korábbi pve-rvr elkülönítése körüli kérdésekre, a legmagasabb tierekben is, ahol 1-1 zónában már nagyon magas az rvr területek aránya, figyeltek a gyáva elõreprogramozott AI fetisisztákra is. Nagyon módszeresen úgy vannak kialakítva a zónák, hogy egyik végüktõl a másikig végignyúlik 1 "sáv", ami a bátor rvr-ezõknek van szánva, míg vele "párhuzamosan" a pve szárny halad, amirõl sok helyen át lehet térni az rvr területre, ha esetleg vki mégis férfinak érezné magát.
Tegnap volt szerencsém részt venni egy frissítõ zerg partyban, amit az egyik kb. 80%-ban rvr-es területet tartalmazó zónában követtünk el, ami egy óriás feldúlt order városban kap helyet, ez Praag. Ennek is zseniális hangulata van, ahogy a város utcáin a néhol romos, néhol égõ lakóházak között folyik a csata, itt-ott egy két szakállánál fogva dekorációként fellógatott dwarf, barikádok, stb.
Sikerült egy baszott idegesítõ bugnak is a játékba kerülnie, mégpedig ha vmelyik mob elõl elmenekülsz és az vmi folytán beakad, akkor akár a világ másik végére is gyalogolhatsz, akkor is combatba leszel az örökkévalóságig. Se kilogolni, se kilépni nem enged, vmint nem regenerálódik a kari sem ugye... maradt a jó öreg altf4. Nembaj, bugreport elment, csak javítják.
-the invisible-
kár, hogy azt a játékba nem vitték át :/
Jimi Hendrix
egyébként símán látogass el a legközelebbi RvR campig és ott a fly masternáél teleportálj át a fõvárosba.
Remélem mûködik is. (már csak 4 nap van a szabimból és asszony is hazament jövõhétig, család (testvér és paija) balatonon nyaral)
végre lenne idõm kijátszani magam😊
Na azt írják, hogy három féle pve instance lesz, world-instanced, group-instanced és warband-instanced. Felsoroltak egy jópárat, de ezeket most nem nevesíteném. A group és a warband instákat el tudom képzelni, ezek a klasszikus grp és raid típusokat jelentik, de leírtak egy példát a world-instancedre. Aszondják úgy kell elképzelni, hogy külön-külön instába megy az order és a destruction, tehát nem ilyen boss-ra várós gankfest lesz. Ennek az instának három ága lesz, amiben lesz 3-3 public kveszt és külön instancolt boss minden grpnak minden egyes szárny végén, amit csak pq-kból szerezhetõ elegendõ influenccel lehet elérni... természetesen olyan erõs mobokkal lesz tele, amiket csak grp-ban lehet lenyomni, tehát potyalesõ solozásra nincs lehetõség. A fõboss pedig csak úgy érhetõ el, ha mind a 3 szárnyat teljesítette a csapat.
Nekem tetszik a dolog.