Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
törpicseket csináltam. egész jónak tûnik eddig persze még sok mindent meg kell sasolnom de 1 public questból máris szerváltam lootot 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Van pár career, aminél egész tûrhetõ az anim, de van 1-2 förtelmes is. Ilyenek az elfek pl. Nem tudom te mit kezdtél.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Torzonborz
na bent vagyok ,Ti melyik serveren vagytok ?

egyébként nem tudom mi bajotok az animmal , szvsz semmi gond nincs vele még így AoC után se.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hober Mallow
jah és am gépigényrõl tudunk valamit?Csakmert idõb elkell kezdenem a pkasi atomerõmû blokjainak átszálítását részletekben😄?

Hober Mallow
😮😮 Eddig nem úgy volt hogy csak gyûjtõihez?😮
És akkor ha én elõrendelem monjduk Pcdömerõl akkor küldenek ki valami papairt amivel tudok bétázni?😊

s0n1c
szerintem nem kell ce, elég alap verziót preorderelni ahhoz is jár majd open beta key
Hober Mallow
Hejhó valakinek nincs elado béta accja?Vagy tipje hogy hol tudok még venni collektorst...?<#worship><#worship>

BEAST
Nem is azt irtam hogy sprinteljen alap mozgaskent, de ne setaljon 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
nekem pont ez tetszik benne, hogy egy full plates kari nem sprintel, hanem lomha, viszont akkorát üt mint egy vonat, ami szintén látszik, ha 2handel üt, szvsz teljesen rendben van, legalábbis tankok terén (chosen/ironbreaker) én nagyon meg vagyok elégedve, kár hogy még csak pár karriernél kerültek be ingame a csata közbeni hangok :/
Magh
Minden fórumon rendszeresen szidják az animációkat, pedig placeholder mind, amennyire tudom, a DAoC-ból vannak átemelve. Egyébként animáció terén is a Blizz az etalon, hiába van relatíve kevés és egyszerû anim, de mind tükörsima, a kontrol tökéletes, én ezt pl. AoC-ben is hiányoltam.

BEAST
Az animaciokkal egyetertek, kb ilyen... neztem chosent/warrir priestet,es elege "lomhan" vonszolja magat mindketto, persze lehet azt mondani hogy hudeagyonpancelozott... de akkor is hianyoltam egyfajta dinamizmust a karaktermozgasban ( pl hogy lassam eppen csataba rohanok, nem a hajnali kocogasrol van szo :d)... a csatarol alkotott velemenyed meg elegge alaptalan, leven ez meg csak a beta, eleg low pop az egesz, felesleges ilyesmi alapjan megmondani milyen lesz a pvp resze a jateknak 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo

egy kis feketeleves.

kicsit újra megnéztem milyen is az élet a war-ban igy 31-en, pvp meg hasonló szituk.
hát so-so, õszintén szólva, nem mondanám, hogy hanyattvágtam magam a dologtól.

ami nagyon nem tetszett:
- karakteranimációk pocsékak. de most komolyan, tényleg jobb szót nem tudok rá, annyira primitívek, hogy ehhez képest a wow meg az aoc az klasszisokkal jobb volt. kb. 3 frame 1-1 mozdulat és ugyanaz a 2-3 ismétlõdik.
- karaktermozgás. ezzel se mondanám, hogy meg vagyok elégedve. nem realisztikus, tehát, mikor látom, hogy mozog a karakter az nem kelti azt az érzést, hogy tapossa a talajt, inkább csak olyan, mintha lebegve haladva felette. dark elfeknél, high elfeknél meg olyan feeling, mintha gyomorszájon rúgták volna öket, s elõregörnyedve futnának. eléggé, hmm...furcsa.
- pvp. tegnap volt szerencsém egy össznépi kb. 60vs60-as összecsapáshoz, a gép jól birta, ezt aláírom. viszont teljesen av feeling volt az egész, még az õs wow korból. ment mindenki elõre, aztán egyik banda ölte a másikat. nem mondom, jó móka volt. kb. 1 órán át. aztán fullosan beleuntam, s megkérdeztem magamtól. hmm...ez lesz itt az endgame pvp? remélem, hogy nem...

Felhívnám a figyelmet, hogy ismét nem konkrétan a Warhammer Onlineról, hanem a bétateesztelésrõl,mint olyanról fogok regélni, akit nem érdekel ne olvassa 😊

Ha bétáztál és ezeket hiányolod írj róla egy szép hosszút és nyiss neki egy topikot a bétafórumon. Ugyanígy, random bétázó által nyitott és sokak által "aláírt" topik hatására már egy rakás minden bekerült a játékba (például a random csatakiáltások harc közben vagy a most átdolgozott taktika rendszer is javarészt fórumos okoskodásokból állt össze). Innentõl több dolog is lehetséges:
- ellenezni fogja a többi bétázó az ötletedet. Ez esetben gondold át, hogy ebbe a játékba tényleg beleillenének-e azok a dolgok, amiket kitaláltál. Bár igazából konkrét ötleteket nem is kéne írnod, csak arról, hogy milyen jellegû skilleket hiányolsz (nyugodtan írhatsz oda is wowos példát, szinte minden bétateszter wowozott/wowozik 😊 ).
- sokan fognak támogatni, de a Mythic lesz*rja. Ezesetben joggal jöhetsz erre és más fórumokra is kritizálni a játékot, hogy miért nincs ez benne, pedig rengetegen kérték a teszt alatt. Amíg bétafázis van ahol ráadásul a bétázóknak igazolhatóan van beleszólásuk a játék alakulásába, addig ennek szerintem nincs létjogosultsága.
- sokan fognak támogatni és a Mythic is nagyon jó ötletnek tarja, amit írtál és fokozatosan elkezd mindenféle nem harcorientált skilleket beépíteni a játékba. Ekkor büszkén mondhatod, hogy Te is tagja voltál annak a tömegnek, akik talán részben közbejátszottak abban, hogy ilyen skillek a játékba kerüljenek.

De nagyon fontos és nagyon sokszor át is volt már rágva ez a téma a fórumon: béta nem= ingyenjáték. A bétázás felelõséggel jár és ha nem lesz jó a játék annak egy nagyon picit minden egyes bétázó is az okozója. Nem véletlenül kínlódnak bétáztatással a készítõk, lenne jobb dolguk is, efelõl biztos vagyok. Persze ha a Mythic lesz*r minden egyes ötletet, akkor magára vessen, de én úgy érzem, hogy szerencsére ez nem így van (persze lehet csak naiv vagyok és valójában semmi köze sincs a fórumos témáknak ahhoz, hogy mi kerül be a játékba és pusztán véletlen az átfedés a kettõ között 😊 ).

Egy röpke, nem teljesen témába vágó történetet is hozzácsapnék az igencsak hosszú ám annál unalmasabb nyavalygásomhoz: sokszor van a bétaszerveren hisztizés scenario közben "anyááám nem lehettek ilyen hülyék gyertek védeni a zászlót, veszteni fogunk!!!" satöbbi... Na és egyszercsak nyílt a teszterfórumon egy topik egy igencsak hosszú bevezetõposttal. A post lényege az volt, hogy egy bétázó teljesen kulturált formában megkérte a többi bétázót, hogy hagyják abba a scenariokon a nyöszörgést, a béta nem arról szól, hogy "nyerjünk már vaze'", hanem a béta a tesztelésrõl szól és õ órákon át csak azért scenariozik, hogy tesztelgesse, nem akad-e be valahol a karakter vagy nem "esik-e át" valahol a földön, satöbbi, mert a béta ezért van. Majd ha megjelenik a játék akkor nyöszöröghetnek, hogy mindenki a gyõzelemért ügyködjön de most egyenlõre hagyják abba, mert aztán miattuk elmegy annak az igen csekély létszámú embernek is a kedve a tényleges teszteléstõl és aztán játszhatnak bugos scenariokon a teljes verzióban és dicsekedhetnek azzal, hogy bétában tesztelés helyett mennyi scenariot nyertek. Na ilyen egy igazi bétateszter 😊
BEAST
Miert te mit javasolnal? :p

És ez mennyivel jobb, hogy van 6 skilled, és ezeket nyomkodod egyhuzamban? A taktikokat meg egyszer beállítod és kész. Azokkal nagyon nem fogsz variálni.

Pl ha a castereket veszem. Van a " nagy bumm" spell, a rövid cast tideõvel rendelkezõ "kis bumm" spell, meg a dot. Ennyi, meg elvétve ezek variációja, de ezek a variációk szinte az összes casternél megvannak, épp hogy csak más a nevük.

Elég sokat játszottam már a bétával és nekem ez már pl unalmas.

Az olyanok, amik nem csak sebzésre valók. Pl a pet irányítása a hunternél, a lock soulstone-ja, meg az eye of kilrogg, stb... lehet hogy ezek nem tartoznak a fontos skillek közé, de élménnyé tudják tenni a játékot meg lehet velük bohóckodni.

Kevés skill van? 😄
Itt nem úgy mûködnek a dolgok, hogy 6 szintenként kapsz egy újabb fireballt egészen a Fireball VIII-ig. Rank1-tõl kezdõdõen 40-ig mindent kell használni, azonkívül ne felejtsük el a párszáz kombinációs tactic slotokat meg a morale skillek jó idõben történõ ellövését sem. Tartottam én is attól, hogy néhány skillt kell csak használni egy sima rvr csatában, de rá kellett jönnöm, hogy szerencsére korántsem lesz így. A warhammer nem arról szól, amire a wow-nak sikerült lebutítania az mmo jelentését, azaz a soha véget nem érõ mobgrindra, történjen az egyedül vagy 25-en. Aki nem látott még igazi tömeges rvr-t vagy pvp-t olyan játékban ahol ilyen is volt az nem fogja ezt megérteni.

Mit értesz "fun" skillek alatt?

Engem csak az aggaszt a warhammerben, hogy kevés skill van és azok is sablonosak. Nincsenek "fun" skillek mint a wowban.

Ja és amik vannak azok kb megtalálhatóak minden kasztnál csak épp más a nevük. Az archetípusok skilljei majdnemhogy megeggyeznek, csak a nevük és az animatikjuk más.

Magh
"Early Access"-rõl tudni már valamit? Elvileg ugye 15-én csinálhatok accot a preorder kódommal, aztán valamikor jön az open beta, de mikor kezdhetjük el a live karaktert?

Köszönöm a választ ,pont a 2 kedvenc kasztom mage/rouge 😊

Tud akkorát lõni, csak annak az a feltétele, hogy elõtte folyamatosan egyhuzamban ellõtt 4-5 spellt, amivel 100%-ra építette a dark magic/combustion-t, mellesleg erõsen magát is sebzi vele, az obsession koncentráció fent van a célponttal és a megfelelõ dmg növelõ tacticok aktívak nála... azt hiszem 3-as morálból is van neki vmi dmg növelõje... Egy caster normális esetben nem állhat ennyit egyhelyben és oszthatja zavartalanul az igét.

Fenrir
Persze, hogy a legtöbbje ugyanaz, a "Feltámasztást" hiába hívod 6 féleképpen ha ugyanazt csinálja.

A halál csupán a kezdet...

Hat ha megnezed a skilleket kb csak at vannak irva egyik masik oldalra

Lera,Dynn,Zulgron

Magh
Én úgy tudom, a két glass cannon durván felépített Combustion/Black Magic barral, megfelelõ speccel (nem AoE vagy DoT), moral skilleket is ellõve képes lesz igen hamar (2 lövés) leszedni egy healert/meleet, és 3-4-bõl egy tankot. De kevés rá az esély, hogy az a abr addig töltõdjön.

Nem lett jó a linkelés, de ezt hívják bugnak, az ilyenek kiszûrésére való a bétatesztelés 😊 Amúgy írj nyugodtan feedbacket, hátha olvassák.
AndrewCB
]damage

TDC Geronimo
Nem jó 😊

AndrewCB

Na remélem jó lesz a link. Kicsit érdekes, hogy a srác 114k damage-t oszt ki a következõ a sorban 32k -t.

TDC Geronimo
az lesz :y

BEAST
cancel acc :o

TDC Geronimo
Fogalmam sincs, de remélem nem lesz ebbe is ilyen egyshotolás, mert akkor irgumburgum

AndrewCB
Skacok hogy a faszba tud 2400-as doombolt-ot lõni 31esen? Elvitte a 3/4 életem egy lövéssel.

Indítottam egy varázslót, de bazz 900as crit volt a maxom, talenttel buffal minden szarral.

Bucser
És ez jó is mivel dark elfek elõször rvr-ben a high elfekkel fognak találkozni. Az Empire a Chaossal a Dwarfok pedig a Greenskinekkel (ha jól emlékszem ezek a területek vannak közel egymáshoz.)

Endgame szempontjából meg tök mindegy. Ott mind 3 faj, mind 3 faj ellen megy úgyis nem kell a kõ/papír/olló elv annyira.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Itt a hangsúly nem az order és a destru kasztok hasonlóságán volt (azért az "ugyanaz csak más néven" az erõs túlzás), hanem azon, hogy ez Empire meg a Dark elfek közt tökéletes ez a "kaszthasonlósági átfedés". Gyk. ezek jóval kisebb halmazik, mint az order meg a destru ;-)
Magh
Nincs minden classnak direkt megfelelõje, de még a mirror classok (pl BW - Sorc) is kellõen eltérõek.

ez igy jellemzo mind2 oldalra
orderben ugyanazok vannak mint destroban csak mas neven ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

Magh
Természetesen a glass cannonnak (Sorceress).

AndrewCB
Doombolt-ja melyik kasztnak van? 31es rámtolt egy 900asat, meg egy 1800-t és elfeküdtem! 😞

lélekben jaja!

anti hero

AndrewCB
Megtaláltam! Köszi!

Szia!

3 választható kaszt lesz:
Witch Elf: könnyû páncélos melee damage dealer, mûködése a wow-os rogue-hoz lesz hasonló, tehát némely támadásával kombó pontot fog gyûjteni (a pontos nevét ezeknek nem tudom 😞 ), melyeket aztán kivégzésekkel tud majd elsütni. Ezenkívül tud stealthelni is. Orderes megfelelõje a Witch Hunter.

Discipline of Khaine: melee healer. Elsõdleges "energiaforrása" a folyamatosan töltõdõ akciópont, mint az összes kasztnál, ám ezekbõl csak a támadó képességeit tudja használni. A támadó képességei viszont másodlagos "energiaforrást" termelnek, aminek a nevét nem tudom, de ebbõl tud healelni. Tehát a healelés és a DPSelés az esetében szoros kapcsolatban áll majd. Orderes megfelelõje a Warrior Priest.

Sorceress: könnyûpáncélos caster damage dealer. Varázslata "sötétmágia pontokat" termelnek (és némelyik csökkenti ezek számát), melyek növelik a critical hit esélyét ugyanakkor esélyt adnak arra, hogy a varázslatok "visszasüljenek" és sebezzék a Sorceresst is. Orderes megfelelõje a Bright Wizard.

A hivatalos infókat ITT találod.

Hehe, most esett csak le, az Empireben ugyanazok a kasztok vannak, mint a Dark Elfeknél csak más néven, érdekes 😊
Hober Mallow
Kevesebb open béta mint 4 éve<#banplz>

Sima elõrendeléshez nem jár open beta kulcs? Csak a collectorhoz? 😞
Hober Mallow
óÓ fákk😞 Lehet még collektort venni valahol?

Arnoux
hát ez bukós... nekem 2.5% óta 10 alatt van a download speed.. most éppen 1.9 😮 mire letöltõdik már meg is jelenik a játék bakkerXD

Hello mindenkinek.A kérdésem az lenne hogy a Dark Elfeknél milyen kesztok lesznek választhatók?Elõre is köszönöm a választ

TDC Geronimo
Látom készülsz már :d

A Warcampekben vannak, de ha warrior priestet indítottál, akkor akár le is kocoghatsz Altdorf-ba, mert nincs messze onnan, ahol indulnak a template karik. Indulj e nyíl egyenesen dél felé és elõbb-utóbb odaérsz Altdorf bejáratához 😊 A mount vendort az elsõ téren levõ szökõkúttól balra át a boltíven és onnan nem mesze találod egy mélyebben levõ udvaron, onnan lehet ráismerni, hogy vannak ott lovak meg olyan undorító törpös helikopter izék. Postaláda is van azt hiszem balra a szökõkúttól, legutóbb a minimap még nem jelezte ki 😞
Amúgy a warcamp pedig abszolút közel van jobbra a kezdõhelytõl egy kis benyúlás az rvrzónába, ott van flying mount Altdorfba és postaláda is.

Amúgy ma délelõtt bugos volt a szerver és végig lehetett menni a T1-T3 zónákon is és mivel 31es karival nem volt sok félnivalóm, végigmentem. Háááát, valami iszonyatos jó terepek vannak. Már a kezdõhely is tetszett, de Ostland és fõleg High Pass eszméletlenek 😄 Lentebb volt linkelve egy videó, ahol egy havas terepen kezdett a srác aztán bement egy nagy csarnokba, na az High Pass (remélem jól emlékszem a nevére) egyik PQ-ja.