Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
egyébként nem tudom mi bajotok az animmal , szvsz semmi gond nincs vele még így AoC után se.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
És akkor ha én elõrendelem monjduk Pcdömerõl akkor küldenek ki valami papairt amivel tudok bétázni?😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kicsit újra megnéztem milyen is az élet a war-ban igy 31-en, pvp meg hasonló szituk.
hát so-so, õszintén szólva, nem mondanám, hogy hanyattvágtam magam a dologtól.
ami nagyon nem tetszett:
- karakteranimációk pocsékak. de most komolyan, tényleg jobb szót nem tudok rá, annyira primitívek, hogy ehhez képest a wow meg az aoc az klasszisokkal jobb volt. kb. 3 frame 1-1 mozdulat és ugyanaz a 2-3 ismétlõdik.
- karaktermozgás. ezzel se mondanám, hogy meg vagyok elégedve. nem realisztikus, tehát, mikor látom, hogy mozog a karakter az nem kelti azt az érzést, hogy tapossa a talajt, inkább csak olyan, mintha lebegve haladva felette. dark elfeknél, high elfeknél meg olyan feeling, mintha gyomorszájon rúgták volna öket, s elõregörnyedve futnának. eléggé, hmm...furcsa.
- pvp. tegnap volt szerencsém egy össznépi kb. 60vs60-as összecsapáshoz, a gép jól birta, ezt aláírom. viszont teljesen av feeling volt az egész, még az õs wow korból. ment mindenki elõre, aztán egyik banda ölte a másikat. nem mondom, jó móka volt. kb. 1 órán át. aztán fullosan beleuntam, s megkérdeztem magamtól. hmm...ez lesz itt az endgame pvp? remélem, hogy nem...
Ha bétáztál és ezeket hiányolod írj róla egy szép hosszút és nyiss neki egy topikot a bétafórumon. Ugyanígy, random bétázó által nyitott és sokak által "aláírt" topik hatására már egy rakás minden bekerült a játékba (például a random csatakiáltások harc közben vagy a most átdolgozott taktika rendszer is javarészt fórumos okoskodásokból állt össze). Innentõl több dolog is lehetséges:
- ellenezni fogja a többi bétázó az ötletedet. Ez esetben gondold át, hogy ebbe a játékba tényleg beleillenének-e azok a dolgok, amiket kitaláltál. Bár igazából konkrét ötleteket nem is kéne írnod, csak arról, hogy milyen jellegû skilleket hiányolsz (nyugodtan írhatsz oda is wowos példát, szinte minden bétateszter wowozott/wowozik 😊 ).
- sokan fognak támogatni, de a Mythic lesz*rja. Ezesetben joggal jöhetsz erre és más fórumokra is kritizálni a játékot, hogy miért nincs ez benne, pedig rengetegen kérték a teszt alatt. Amíg bétafázis van ahol ráadásul a bétázóknak igazolhatóan van beleszólásuk a játék alakulásába, addig ennek szerintem nincs létjogosultsága.
- sokan fognak támogatni és a Mythic is nagyon jó ötletnek tarja, amit írtál és fokozatosan elkezd mindenféle nem harcorientált skilleket beépíteni a játékba. Ekkor büszkén mondhatod, hogy Te is tagja voltál annak a tömegnek, akik talán részben közbejátszottak abban, hogy ilyen skillek a játékba kerüljenek.
De nagyon fontos és nagyon sokszor át is volt már rágva ez a téma a fórumon: béta nem= ingyenjáték. A bétázás felelõséggel jár és ha nem lesz jó a játék annak egy nagyon picit minden egyes bétázó is az okozója. Nem véletlenül kínlódnak bétáztatással a készítõk, lenne jobb dolguk is, efelõl biztos vagyok. Persze ha a Mythic lesz*r minden egyes ötletet, akkor magára vessen, de én úgy érzem, hogy szerencsére ez nem így van (persze lehet csak naiv vagyok és valójában semmi köze sincs a fórumos témáknak ahhoz, hogy mi kerül be a játékba és pusztán véletlen az átfedés a kettõ között 😊 ).
Egy röpke, nem teljesen témába vágó történetet is hozzácsapnék az igencsak hosszú ám annál unalmasabb nyavalygásomhoz: sokszor van a bétaszerveren hisztizés scenario közben "anyááám nem lehettek ilyen hülyék gyertek védeni a zászlót, veszteni fogunk!!!" satöbbi... Na és egyszercsak nyílt a teszterfórumon egy topik egy igencsak hosszú bevezetõposttal. A post lényege az volt, hogy egy bétázó teljesen kulturált formában megkérte a többi bétázót, hogy hagyják abba a scenariokon a nyöszörgést, a béta nem arról szól, hogy "nyerjünk már vaze'", hanem a béta a tesztelésrõl szól és õ órákon át csak azért scenariozik, hogy tesztelgesse, nem akad-e be valahol a karakter vagy nem "esik-e át" valahol a földön, satöbbi, mert a béta ezért van. Majd ha megjelenik a játék akkor nyöszöröghetnek, hogy mindenki a gyõzelemért ügyködjön de most egyenlõre hagyják abba, mert aztán miattuk elmegy annak az igen csekély létszámú embernek is a kedve a tényleges teszteléstõl és aztán játszhatnak bugos scenariokon a teljes verzióban és dicsekedhetnek azzal, hogy bétában tesztelés helyett mennyi scenariot nyertek. Na ilyen egy igazi bétateszter 😊
Pl ha a castereket veszem. Van a " nagy bumm" spell, a rövid cast tideõvel rendelkezõ "kis bumm" spell, meg a dot. Ennyi, meg elvétve ezek variációja, de ezek a variációk szinte az összes casternél megvannak, épp hogy csak más a nevük.
Elég sokat játszottam már a bétával és nekem ez már pl unalmas.
Itt nem úgy mûködnek a dolgok, hogy 6 szintenként kapsz egy újabb fireballt egészen a Fireball VIII-ig. Rank1-tõl kezdõdõen 40-ig mindent kell használni, azonkívül ne felejtsük el a párszáz kombinációs tactic slotokat meg a morale skillek jó idõben történõ ellövését sem. Tartottam én is attól, hogy néhány skillt kell csak használni egy sima rvr csatában, de rá kellett jönnöm, hogy szerencsére korántsem lesz így. A warhammer nem arról szól, amire a wow-nak sikerült lebutítania az mmo jelentését, azaz a soha véget nem érõ mobgrindra, történjen az egyedül vagy 25-en. Aki nem látott még igazi tömeges rvr-t vagy pvp-t olyan játékban ahol ilyen is volt az nem fogja ezt megérteni.
Ja és amik vannak azok kb megtalálhatóak minden kasztnál csak épp más a nevük. Az archetípusok skilljei majdnemhogy megeggyeznek, csak a nevük és az animatikjuk más.
A halál csupán a kezdet...
Lera,Dynn,Zulgron
Na remélem jó lesz a link. Kicsit érdekes, hogy a srác 114k damage-t oszt ki a következõ a sorban 32k -t.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Indítottam egy varázslót, de bazz 900as crit volt a maxom, talenttel buffal minden szarral.
Endgame szempontjából meg tök mindegy. Ott mind 3 faj, mind 3 faj ellen megy úgyis nem kell a kõ/papír/olló elv annyira.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
orderben ugyanazok vannak mint destroban csak mas neven ;-)
Lera,Dynn,Zulgron
anti hero
3 választható kaszt lesz:
Witch Elf: könnyû páncélos melee damage dealer, mûködése a wow-os rogue-hoz lesz hasonló, tehát némely támadásával kombó pontot fog gyûjteni (a pontos nevét ezeknek nem tudom 😞 ), melyeket aztán kivégzésekkel tud majd elsütni. Ezenkívül tud stealthelni is. Orderes megfelelõje a Witch Hunter.
Discipline of Khaine: melee healer. Elsõdleges "energiaforrása" a folyamatosan töltõdõ akciópont, mint az összes kasztnál, ám ezekbõl csak a támadó képességeit tudja használni. A támadó képességei viszont másodlagos "energiaforrást" termelnek, aminek a nevét nem tudom, de ebbõl tud healelni. Tehát a healelés és a DPSelés az esetében szoros kapcsolatban áll majd. Orderes megfelelõje a Warrior Priest.
Sorceress: könnyûpáncélos caster damage dealer. Varázslata "sötétmágia pontokat" termelnek (és némelyik csökkenti ezek számát), melyek növelik a critical hit esélyét ugyanakkor esélyt adnak arra, hogy a varázslatok "visszasüljenek" és sebezzék a Sorceresst is. Orderes megfelelõje a Bright Wizard.
A hivatalos infókat ITT találod.
Hehe, most esett csak le, az Empireben ugyanazok a kasztok vannak, mint a Dark Elfeknél csak más néven, érdekes 😊
Amúgy a warcamp pedig abszolút közel van jobbra a kezdõhelytõl egy kis benyúlás az rvrzónába, ott van flying mount Altdorfba és postaláda is.
Amúgy ma délelõtt bugos volt a szerver és végig lehetett menni a T1-T3 zónákon is és mivel 31es karival nem volt sok félnivalóm, végigmentem. Háááát, valami iszonyatos jó terepek vannak. Már a kezdõhely is tetszett, de Ostland és fõleg High Pass eszméletlenek 😄 Lentebb volt linkelve egy videó, ahol egy havas terepen kezdett a srác aztán bement egy nagy csarnokba, na az High Pass (remélem jól emlékszem a nevére) egyik PQ-ja.