Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tök jó!
de valahogy mégse vágtam hanyatt magam tõle -.-

BEAST
Nah most viszont butasagot irtal 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nekem még nem crashelt a game, igaz nem is toltam egyhuzamban 1 óránál többet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
ez egy bemutató videó, ahol azt mutatják be, hogy szép folytonos lett az anim, mmmkkaayyy?
Khm... ez a videó nem a harc sokszínûségét hivatott bemutatni, hanem, hogy az animáció folyamatosságán hangoltak kicsit. Értsd azért ilyen, mert így lehet csak bemutatni azt, amit be akartak mutatni vele.

Tegnap még nem volt ilyen a combat amikor próbáltam.
Patchrõl patchre jönnek be olyan bugjavítások, változtatások, amiket meg sem említenek a note-ban, pl. amit a 2 nappal ezelõtti hotfix után tapasztaltam és rettentõen idegesítõ volt, hogy sokszor nem lehetett scenarioba lépve mozdulni, mert mindenkit egy pontra rakott a játék. Na ez most alapvetõen megváltozott, tegnap már nem volt ilyen jellegû gond. Ami egyelõre még nagyon gáz és mielõbb orvosolandó, az a stabilitás, 3.3 után 15-20 percenként, tömegjelenteknél, scenarioba lépéskor folyamatosan chrashelget a játék, kivág desktopra, de ez csak 3.3 után jött be.
Ezért nem gyõztem hangsúlyozni, hogy az animok miatt nem kell aggodalmaskodni, nem mélyen gyökerezõ hiányosság, simán javítják, ahogy sok más idegesítõ bugot is javítottak.

na ez a movie kb. jól le is festi, hogy mi a bajom a gammával.
állunk egyhelyben, mint egy darab sz*r és spammelünk 3 gombot.
kb. nulla a dinamizmus és a karaktermozgás a harcban.

combatanim még mindig ultragagyi, dinamika nulla, egyszóval monoton és uncsi -.-

TDC Geronimo
Lehet ez is amcsi szerveren van csak felpatchelve vagy nem tudom.

s0n1c
tegnap éjfélkor még nem tapasztaltam ezt a szintû combat fluidityt, ez valami új patch vagy miez, mert bazi jól nézki 😄
BEAST
<#wow1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Errõl van valakinek valami tapasztalata?

Bucser
ez nem eu oldal.

Az eu oldal az itt van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

cikasz
Nos én vettem preorder box-ot és el is mentem az adott oldalra, de azt mondta a kódomra , hogy invalid 😞
ide
Vagy ez nem az európai lehet, hogy az a baj?

http://www.akciofigura.hu

Én pedig ebben annyiban pontosítanék,hogy a warhammer univerzumokban nincsen jelen semmilyen formában a többi klasszikus sci-fi vagy fantasy világokban megszokott jó... A rend nem egyenlõ a jóval.
"Nem feltétlenül kell az életben is rossznak/jónak lenni, hogy melyik "oldalt" válaszd. Azt , hogy meg egy játék alapján itálsz/itélj meg valakit.. háááát."

Hú félreértettél, de értem, hogy miért, megpróbálom leírni 😄

Naszóval Te írtad, hogy nézõpont kérdése, hogy ki kit vesz jónak/rossznak én pedig erre írtam, hogy ebben a játékban a destruction oldalt "jó"nak (értsd: pozitív szereplõnek) nem nagyon lehet venni.

Ettõl még természetesen lehet nagyon "jó" ezen az oldalon játszani, nincs ezzel semmi baj, sõt 😊 Ezt hívják "jó" szerepjátéknak, hogy egy harmadik értelmet is adjak ennek a szónak 😄

Remélem sikerült tisztázni a dolgot, szóval véletlenül se azt minõsítettem, aki destruction-nel játszik, de az szerintem vitathatatlan, hogy ebben a világban, ebben a "történelemben" õk semmilyen nézõpontból nem tekinthetõek "jó"(értsd pozitív)-nak. Húúú, remélem érthetõ voltam, mert már magamat is összezavartam 😄
Ja az oldalválasztásod sejtjük az aláírásban lévõ idézetnek nevezett közhely alapján. 😄

BEAST
Ajanlom hogy olvasd el a postot amit Pio irt (irta is a szamat az elozo postjaban).

cikasz
elolvasom köszi.
Nem feltétlenül kell az életben is rossznak/jónak lenni, hogy melyik "oldalt" válaszd. Azt , hogy meg egy játék alapján itálsz/itélj meg valakit.. háááát.
Én pl. "galamblelkü" vagyok. Amikor anyósomék szurták a disznót ki sem mentem mert sajnáltam szegény állatot nézni ahogy kimúlik. De ettöl függetlenül a játékban, most vegyük a wow-ot 99,9!-ban hordásak a karijaim az ally-t is csak azért próbáltam ki, hogy megnézzem milyenek ott a küldetések és unatkoztam.
Miért kellene beállnom a sorba ahova a "jók"? (nagyon idézöjelbe mivel nézöpont kérdése megintcsak).
Miért ne gazdagithatnám/erösithetném vag yéppen gyengithetném 😄 a "rossz" oldalt?

sry a papolásért

Ha van kedved olvasd el a #2755-ben a véleményemet errõl. Aki itt bármi jót lát a Destructionben annak nagyon kifordult lelke lehet 😄

Illetve ha van hozzá türelmed és van rá idõd, akkor olvasd el EZT, hogy egy kicsit jobban megismerd az egyes oldalak hátterét.
BEAST
ez pont nem olyan :p

cikasz
Persze kössé belém 😊
csak mondtam egy "jó" és egy "rossz" oldalt...
de ez is olyan, hogy ki melyik oldalról nézi!

s0n1c
ofkorz, de lassan kellene látni valami alapkoncepciót, nade többit majd ingame
Azért a guildszervezést ne vigyétek túlzásba, nem kellene szétaprózódni, de persze nagy kollektív birka guild is kizárva. 😄

s0n1c
chaos az inkább burning legion, mint horde
cikasz
Itt mindenki "Ally" lesz (order)? 😊
Semmi "For The Horde"? (chaos) <#nemtudom>

Pari
kk, leszek

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Ma csak olyan 10 után leszek ha leszek egyáltalán.
Amúgy ezt egy óriási baromságnak tartom, hogy nyitottak a német, franciától kezdve még szinte lett meg lovári nyelvû szervereket is... 2-3 angol kellett volna és célszerûbben lehetett volna tesztelni is.
Msn-hez amúgy nyugodtan adj hozzá és majd tudunk egyeztetni, itt van a profilomban.

Torzonborz
hmm ez érdekes tegnap este az EN servert nem tudtam kiválasztani így FR-en csináltam karit. ott volt nagy a populáció ( 700 felett ). na de majd ma is megnézem hátha aztán esetleg tesztelhetnénk együtt 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

<#eljen>

Az egyetlen angol nyelvû szerveren.
Két karival játszogattam az utóbbi idõben, Kron (chosen) és Deloryn (sorcerer), de csak olyan 2-3 naponta vagyok fent.

Torzonborz
ha többen csépelnek úgyse arra figyelsz majd 😄

Chris melyik serveren vagy ? kari név ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A tömeg rvr itt is ugyanolyan káosz, mint máshol, ugyanúgy vannak itt is olyan skillek, amik eléggé túlcsordultak.

BEAST
Nem is a grafikaval van gond, bar az animaciot sem neveznem igazan gondnak, csak bantja a szemet 😊 (legalabbis az enyemet :C )

MeoH
Jo, hat sztem aki mar latott kepet, videot a WARrol, azt tisztaban lehet azzal, hogy nem a grafikaja fogja megvaltani az mmo vilagat. De sztem, en legalabbis, elsiklom ez felett, ha jo jatekelmenyt kapok cserebe. Bar most nem leszek ott a startnal, varok 1-2honapot a start utan.

fuck mmo's..i.,

A mozgásanimokról beszélt nem az effektekrõl, azok rendben vannak, néha szerintem sok is egy kicsit.
Annyi a baja egyébiránt, hogy még nem játszott tényleges rvr-t tartalmazó játékot, a zerg az ilyenekben mindig valós probléma, de ott vannak az fgvsfg fetisiszták is, akiknek meg a scenariok kiválóak.

s0n1c
msnen legyél már este! kéne már szervezõdni guild ügyileg valamit
Pari
Egy picit azert, hogy az egszeruseget vedjem: mondtad hogy voltal 60v60 egy csillivilli osszevissza mozgos animhegy egy 100v100+ nal nemcsak, hogy szinten hujen nezne ki, hanem kb szart sem lehetne latni, mindenhol csak effektek lennenek, es betargetolni vki a hatso sorba lenne a halal.
legyen csak egyszeru, es jol atlathato rvrbe.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

BEAST
Majdnem lefordultam Paul szovegetol XD

s0n1c
jaja ez üt 😄
A Mythic új szintre emelte a hypeoltatás fogalmát, a wowos zsánklód és mrzsákutca után...
A Fábry producere által is majmolt tonight showban megjelenni azért nem kis reklám.

s0n1c
elvileg még csak az amcsik regisztrálhatnak bétára, majd idõvel 20. körül mi is
utánanéztem picit, és elvileg a war-europe oldalon lehetne beírni a kódokat az accountodban valahol, de nem találom, merre. valszeg európaiaknak nem is lehet még..

-the invisible-

én is ezt olvastam és ezért kérdem.
a ce papíron lévõ open beta access kódomat az eamythic oldalon nem fogadja el, ezért gondolom hogy esetleg más kellene, vagy nemtom

-the invisible-

s0n1c
Sziasztok, egy gyors kérdés:
CE-seket hogyan hívnak meg a bétába? Csak mert én sem a kódot nem adtam meg sehova, sem az e-mail címemet nem tudják, vagy lehet hogy azt megadtam amikor megvettem a ce preordert?

-the invisible-

Ízlések és pofonok, látom, hogy itt-ott kicsit lehetne tökéletesíteni az animokat, de alapvetõen egy olyan százhuszönötödrangú dolognak tartom, amik abszolút nem zavarnak. Semmi baj nincs az elfek futásával, ne akarjuk már, hogy minden faj úgy fusson, mint egy tank aki egyenes törzzsel egyik lábát a másik után dobálja, legalább arra utal, hogy vannak felépítésbeni, fizikai eltérések, csak úgy, ahogy pl. a tankok meg a casterek között is. Combat animokat sem értem igazán, pl. chosent én elég sokat játszogattam, a példának okáért kétkezes fegyverrel van x irányból történõ ütése. Nekem pl. herótom van az olyan speciális támadásoktól, amikor forog vele egyet a karakter, félkézen áll és úgy bök, láb alatt hajtja végre félszaltó közben a Nevers-vágást, stb. mert egyszerûen komolytalan.

törpék tényleg jók, ott nincs gond az animmal.
de nézz meg mondjuk egy he smastert (vagy egy dark elfet) egybõl látod majd, hogy olyan mozgása van, mint egy félig elõredõlt, full benarkózott embernek, aki rózsaszín felhõkön szökell a harmatos réten, a napfelkeltét nézve.
a combat animja meg egyenesen gyalázat, ennél még a super mario-ban is összetettebb harci animok voltak -.-
chosen detto, csak ott azt mondom, hogy mozgás úgy-ahogy rendben.

na de mind1, hamarosan kinn a game, aztán akkor majd kiderül, hogy változott-e valami. meg úgyis várok 2-3 hónapot a megvásárlásával, addigra kiderül, hogy lesz-e a játéknak jövõje...

Hi,ha valaki megtudna osztani a beta accjat,egy kis penzert cserebe,az privbe irjon,elore is thx😄.

Jimi Hendrix

TDC Geronimo
Engem ma elsõnek dobott a gép egy public quest után <#idiota>

Lootoltam is egy epix robeot -.-

s0n1c
a dwarfoknál pont semmi gond nincs 😄 semmilyen téren